|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
23.2.2009 18:54:13   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

,majice pa ne bo rabil,ker mu bom teh 5 komadov kar v roke dala in se sama zleknla na ležalnik,

Ha, pol bodo še zijale za njim...glej kaki dedec, kar 5 jih obvlada...user posted image user posted image user posted image

No sicer pa pošteno, da mu jih boš, saj bo za tabo 5 porodov, to je po mojem že zakonska pravica, da ti pripada lenarjenje na ležalnikuuser posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
23.2.2009 18:59:16   
m..tina
Po dolgem času lep pozdrav!

Me neki časa ni blo blizu, pa ste se tok načvekala, amapk očitno proti ostalim souser posted image malo, ker sem vas iskala nekje na dnu seznama.

Punce, vaše sobice so super.
NinaMM, tvoja sobica je pa itak 1A.  Moj je reku, da me ne bo več spusto za računalnik, ker pol zmeri posluša: leeeeej, js bi tut tak melaaa! user posted image

Sej bo. Js se ta tedn lotim cotik, previjalno še naročim in pol smo z veliki nakupi gotovi. Pol še samo drobnarije kot so šampončki, kremice, vatice.........

LP

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
23.2.2009 19:08:56   
malcekvita
Nina MM ful lepo zrihtana sobica!!! Danes sem pr osebni zdravnici odprla bolniško na priporočilo ginekologa, pa mi je napisala napotnico za v P naj se grem pokazat zaradi teh krčev, ki jih čutim in otrdevanja trebuha. Sam nisem šla, ker vidim, da imate podobne probleme, pa bojim se da so to itak samo lažni popadki. Malo se bom morala umirit, sam kaj ko je še tolko stavri za narest!!!!! Iz moje študijske sobice moram spravit vse ven in jo preuredit v otroško. Sem kupla plastične zabojnike, kamor bom spravila svoje slavne zapiske in knjige, dragi bo to odnesel v klet. Potem omare samo prebrišem in že lahko zlagam noter cunjice. Ja pa še kozmetiko moram kupit. Sam nič posebnega; mandljevo olje, hladilno mazilo, milo, fiziološka r., bepanthen in to je to. moram še pripravit dve torbi, eno zase, ko bom šla noter, drugo pa za otročka in nanjo moram dat oznako, da bo dragi točno vedel, kaj mora prinest user posted image . Zaradi trenutnega pomanjkanja prostora, bom imela previjalno blazino za otročka kr v kopalnici na pralnem stroju.
zdej pa moram nehat, grem mal ležat.
ala, čauči bejbe moje

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
23.2.2009 19:20:13   
malcekvita
Sonček85 tudi tvoja sobica je kul.
Jst bom mogoče naredila previjalno kar iz svoje pisalne mize, sam podložit jo bo treba z nečim user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
23.2.2009 19:29:20   
sonček85
hvalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
23.2.2009 19:43:01   
frutolina
uau sonček kaka lepa sobica!!user posted image user posted image  daj mi povej, kaj te nalepkice se dajo težko dol s sten? Jaz bi jih nalepila, a se bojim da mi potegnilo barvo s sten,če bi jih hotela kdaj zamenjat user posted image  se namreč hitro naveličam zadev in moram vsake toliko menjavat user posted image . Pa ful mi je všeč zelena barva...

Hm, kaj mogoče katera od vas sliši "pljuskanje" iz trebuha? Jaz zadnjih par dni čujem - ko se bebica ful premika. Saj to je normalno a user posted image ?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
23.2.2009 19:57:46   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

uau sonček kaka lepa sobica!!user posted image user posted image  daj mi povej, kaj te nalepkice se dajo težko dol s sten? Jaz bi jih nalepila, a se bojim da mi potegnilo barvo s sten,če bi jih hotela kdaj zamenjat user posted image  se namreč hitro naveličam zadev in moram vsake toliko menjavat user posted image . Pa ful mi je všeč zelena barva...

Hm, kaj mogoče katera od vas sliši "pljuskanje" iz trebuha? Jaz zadnjih par dni čujem - ko se bebica ful premika. Saj to je normalno a user posted image ?  a veš, da sem jaz že tudi parkrat slišala take čudne zvoke pa čeprav nisem imela tistega občutka, da bi se mi kaj po želodčku pretakalo (mi prebava delala, krulilo po želodcu ali kaj takega) pa sem si mislila, mogoče pa je vseeno prebava pol pa sem si mislila, da ne bom nič spraševala, ker bom neumno izpadla...mogoče pa bebi kako čudno zamahne ali kaj...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
23.2.2009 20:11:56   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Sonček,nič ne bo dokler ne rodim ne bo kupil nove sedežne,je rekel da ne bo reskiral,ker sem že tako "bajsi"čez en mesec bom pa še večjiuser posted image user posted image user posted image .
Tako jaz sem po novem zanj ljubkovalno "bajsi"jaz sem mu pa zadnjič kupila majico z napisom super ati-5 komadov user posted image in sedaj ko gre 6.marca smučat sam s prijatelji sem mu rekla,da jo mora nosit,ker se vedno hvalijo ko pridejo domov,češ kok bab je gledalo za njimi,mislim,da za mojim ne bo nobena,če bo vidla ta napisuser posted image user posted image user posted image ,sem žleht a ne.
Moja mamica je pa ta teden na dopustu v toplicah in to v Nemčiji,jo je tja povabla prijateljica in me je pravkar  klicala kako je fino,no kar naj se ima fino meni se je pa kar kolcalo po toplicah,jaz bi tudi šlauser posted image ,tako,da ta teden skrbim še za svojega očija,da ne bo lačen.
Zdej grem pa spet malo zravnat luknje v sedežno,jih je na levi malo več kot na desni.user posted image

Ti si pa res faca s tole svojo sedežnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no pol imava pa isti ime, tudi mene dragi klče bajsi....se mu fajn zdi.
Kje pa si kupila te majčke z napisom? Si se dobr spomnila, kar pa se tolic tiče bi se tudi men prilegle.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
23.2.2009 20:14:04   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Hm, kaj mogoče katera od vas sliši "pljuskanje" iz trebuha? Jaz zadnjih par dni čujem - ko se bebica ful premika. Saj to je normalno a user posted image ?  a veš, da sem jaz že tudi parkrat slišala take čudne zvoke pa čeprav nisem imela tistega občutka, da bi se mi kaj po želodčku pretakalo (mi prebava delala, krulilo po želodcu ali kaj takega) pa sem si mislila, mogoče pa je vseeno prebava pol pa sem si mislila, da ne bom nič spraševala, ker bom neumno izpadla...mogoče pa bebi kako čudno zamahne ali kaj...user posted image

hehe, menda ja nisem neumno izpadla user posted image user posted image  No, to 100 % ni moja prebava... ker se čist drugače čuje, pa še to samo takrat ko se premetava po trebuhu. No, moja bebica pravzaprav izvaja trening boksa user posted image  samo me pa res zanima, če še katera to čuje? Za zdaj vidim da nisem edina user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
23.2.2009 20:15:28   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Drugače je pa danes bolj zatišje tukaj gor.

Midva z dragim sva pa zdajle prišla domov. Sva šla v lekarno po Tifol, nato pa kupit tepihe za kopalnico. In seveda na kavico.user posted image
Sem jih dala že prat, tako da jih kmalu preizkusim.

Kje ste čvekice? Dejmo čvekat, da čim prej pridemo do tretjega dela.user posted image user posted image user posted image

Tudi mene še čaka nakup novih tepihov za kopalnico, sva ravno danes sestavljala z dragim previjalno bo na koleščkih v kopalnici nad bidejem, tak da rabimo zdej nove tepihe, da bo vse cart zgledaluser posted image user posted image user posted image . Jo ko si omenla kavico si mi pa zdej take lušte naredla. Je danes nisem pila, pa bi mi pasala ena brezkofeinska s smetanouser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
23.2.2009 20:16:00   
sonček85

Hm, kaj mogoče katera od vas sliši "pljuskanje" iz trebuha? Jaz zadnjih par dni čujem - ko se bebica ful premika. Saj to je normalno a user posted image ?
hvalauser posted image ja nalepke grejo na izi dol sam trak pa mislim ,da bo šla barva dol k bom devala dol ,saj je barva  taka.

ja to pretakanje sem pa jaz čula 1 teden nazaj user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
23.2.2009 20:17:00   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Še report s pregleda: še vedno pobič, torej nam lulek ni odpadeluser posted image , drugače vse ok., smo že lepo obrnjeni in težki 1740 g - torej lahko pričakujemo da bo naš Andrejček Smejček tehtal ok. 3500 g, ko pride na svet.

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..bravo za uspešen pregled.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
23.2.2009 20:25:18   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Štorkljica.seveda se bomo še dobile user posted image user posted image user posted image user posted image in tudi sama upam ,da nas bo takrat več ,čeprav zdaj nas niti dat nebi imela kamuser posted image user posted image user posted image user posted image k je bila pa taka gužva
nmag:ja to pa res,ja majico pa le naj nosi ,pa naj pokaže tem babncam da je že 5 ponosni oči(no še bo)
angelito:ja boš pa drugo leto vse lepo urejalauser posted image user posted image user posted image važno da bo otrok srečen in zdrav pa čee ima sobico ali pa ne.
pat.bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sem dala dokončne slike od sobice,je prišel brat od mojega in sta sestavila previjalno k je malo zategla za sestavit.In voila jaz ker ne morem čakat sem že vse lepo prebrisala ,pozložila in pripravila.Slika postelje je samo za vas tko lepo pripravljena ,drugače pa še posteljnine ne bom dala gor,aha pa na previjalni še manjka podloga za previjanje -drugače pa je tko user posted image user posted image user posted image Vse slike so v albumuuser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonček, kaka lepa sobica. Pa vse si že tako lepo pripravila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super mamica boš.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
23.2.2009 20:42:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Drugače je pa danes bolj zatišje tukaj gor.

Midva z dragim sva pa zdajle prišla domov. Sva šla v lekarno po Tifol, nato pa kupit tepihe za kopalnico. In seveda na kavico.user posted image
Sem jih dala že prat, tako da jih kmalu preizkusim.

Kje ste čvekice? Dejmo čvekat, da čim prej pridemo do tretjega dela.user posted image user posted image user posted image

Tudi mene še čaka nakup novih tepihov za kopalnico, sva ravno danes sestavljala z dragim previjalno bo na koleščkih v kopalnici nad bidejem, tak da rabimo zdej nove tepihe, da bo vse cart zgledaluser posted image user posted image user posted image . Jo ko si omenla kavico si mi pa zdej take lušte naredla. Je danes nisem pila, pa bi mi pasala ena brezkofeinska s smetanouser posted image .

Js sem danes kar dve popila. Eno zjutraj in eno popoldan. Mi je tako pasala. Ampak je nisem s smetano, z mlekom. Zdajle se mi pa smetane lušta.user posted image

NinaMM in Sonček, zelo lepi sobici.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
23.2.2009 20:45:06   
april09
Nmag user posted image  za majico user posted image  

Pat user posted image  za pregled .. kdaj pride BB user posted image

Nina, soncek - lepa sobica user posted image

Program za obdelavo slik ... jaz sem prejsnji teden downloadala Photoshine, sam se nisem sprobala user posted image

Jaz pa ... sicer se ne bi rodila,, ampak sem kar malo navelicana vseh oteklin, pritiklin, debelin, okornosti,... ki jih prinasa nosecnost user posted image  Se pocutim tok nekoristno, pa se ful me daje to, da se ful tezje ukvarjam z malo tako kot bi zelela. user posted image  

Me je pa nekaj danes trofnilo, da sem sla v lekarno kupit manjkajoce zadeve za bodoco clanico pa cunje sem iz kleti prinesla. Sicer so se zapakirane, ker je prestolonaslednica prevec firbcna, da bi se skupaj z njo dal to posortirat. Ona bi to vse zlozila, prelozila, podlozila, zalozila,... user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
23.2.2009 21:41:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonček, kaka lepa sobica. Pa vse si že tako lepo pripravila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super mamica boš.user posted image
ja vse že.ooooo hvala,sej bomo vse super mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4416
23.2.2009 21:48:48   
krfjolca
Vas še jaz pozdravim. Čez vikend ni bilo nič časa, ker smo imeli generalno čiščenje stanovanja, pa še pobelila sva in zrihtala še nekaj detajlov pri sobi za mulčka. Sem bila čisto uničena, včeraj mi je že tako otrdeval trebuh, da sem se že utrašila, da se ne bi začelo kaj dogajat ...

Je pa danes prva noč uvajanja nove sobe za našega mladička user posted image , bomo videli, kako bo šlo. Bom jutri še jaz prilepila slikice, kako smo zrihtali zadevo, je prav luštno izpadlo.

Sem pa danes že oprala prva dva stroja cotk za dojenčka in ugotovila, da imam vsega 5x preveč. Tako da sem šla še 1x skozi vse in izločila še za eno vrečo cunj, ki niso ravno čiiiisto brezhibne. Mi gre na živce pri svakinji, ko mulca hodita okrog oblečena kot cigančka, ker je novih cunj škoda (čeprav jih imata polne omare). Tako imamo v garaži že 5 ogroooooomnih škatel otroških cunj (pa je najstarejši nečak star komaj 3 leta), ki čakajo naslednike. Meni je pa tako luštno kupiti nove stvari. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
23.2.2009 21:53:29   
Cveta28
Čer pupike....končno sem prilezla do računalnika!
Najprej se moram pohvalit, da sem bila včeraj pri sestrični v Mojstrani kjer sem cartala 1,5 mesečnega Jakoba, potem pa sem jo odpeketala še na Blejske kremšnite, njami! Danes sem pospravila celo stanovanje, zlikala goro perila in obiskala šolo varne vožnje (Angelito čao user posted image , je bil WC nujno postajilšče!). Poleg tega pa sem iz CSD-ja že prejela odločbo o porodniškem nadomestilu (105 dni) ter odločbo za paket! user posted image za naše kranjske birokrate!!!
Sonček85 kako lepe user posted image na Trojanah! IIIIIII kako cute sobica za Aleksa. NinaMM vajina Zarja bo imela pa prekrasno sobico. Krava Katka rulz user posted image Upam, da komarka ni preveč pikala svojega komarčka user posted image
Ko bom sama pripravila vse potrebno za našega koderčka bom tudi kakšno slikico pripopala v album, ok.
Nea Tea user posted image user posted image user posted image
Naši bušiji SUPER smo pupe....iiiiii kako lepo nas je videti s tako velikimi in zdravimi bušiji!
WC obiski so pri meni postali stalnica. Samo da svojo rit dvignem že letim lulat. Ponoči je ful grozno, ker samo da se malce obrnem že laufam na wc in potem mi okoli 6h postane že dosadno in kar lepo vstanem user posted image ni čudno, da potem očke skupaj držim že pred 22h.
P punce ne me strašit, da greste že rodit. Jaz nimam še nič pripravljeno za našega koderčka, kaj še le da bi imela kaj zase user posted image sem hotela pripravit torbo, ko bom na porodniškem sedaj pa vse jamrate o otrdevanju bušijev pa čudnih krčih....april pride še le za marcem user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 23.2.2009 21:56:25 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
23.2.2009 21:53:30   
Blancica
Dober večer damice user posted image , no vidim da ste že vse pridne in lepo rihtate sobice...midva imava tudi več ali manj vse pripravljeno za našega lumpja...bom poslikala in dala gor ;)
Jutri pa končno še UZ da vidimo, kako kaj napredujemo z težo in rastjo...user posted image
Zadnje čase imam velike probleme s spanjem in nočnimi vstajanji...komaj se kobacam in nikakor ne najdem udobnega položaja za spanje....user posted image  prov mori...komaj čakam da je že jutro da lahko vstanem user posted image  in tako sem ponavadi že okrog 6h auf ...
Uživajte večer in prijetno spanje ;)
pa se jutri javim od pregleda ;)

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
23.2.2009 21:54:37   
sonček85
krfjolca.slikaj in nam pokaži sobico.čakamouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
23.2.2009 22:06:00   
sonček85
cveta:hvala ,saj še imaš čas nikar ne hiti,jaz sem smao rekla da hočm 1 m pred rokom met vse urejeno ,zdaj sem pa tko nestrpna bilaxda sem dragemu tečnarila da še ta teden naredimo vseuser posted image user posted image user posted image

blančica .srečno jutri ,jaz imam tudi jutri pregled ob 12user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
23.2.2009 22:20:51   
brigita23
Punce samo da vam zaželim še lahko noč, čimmanj obiskov wc, lepe sanje brez premetavanja in bolečih kolkovuser posted image .
Midva z dragim sva bila tudi danes pridna in sva sestavljala stvari za otročička, jutri greva še v Avstrijo po omarico in potem bom morda do konca tedna tudi jaz lahko poslikala svoje gnezdece.

sobice-čestitke tistim, ste jih že opremile in poslikale.....so vse prav luštneuser posted image

No pa lepe sanje............

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
24.2.2009 7:09:52   
detelja
user posted image
jutro...kako ste kaj? pri nas je spet tako turobno vreme...upam, da ne bo deževalo ali snežilo...kdaj bo že enkrat sonček pa bo ful toplo?...kaj pa če bo marec bolj aprilski, aprila pa bo ful lepo vreme-seveda bo, če pa bomo me rodile zlate sončkeuser posted image ..to noč sem ful slabo spala...presenetljivo me ni nič tiščalo, bolelo...pa vseeno nisem mogla spat...bom pa čez dan kaj dremala...a se boste danes kaj našemile? jaz bom kar krof ali pa žogica marogicauser posted image user posted image

user posted image                            user posted image            user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 4423
24.2.2009 8:25:55   
Pat74
Glede določanja predvidene telesne teže dojenčka ob rojstvu, pomnožite vaš rezultat z 2, in dobite predvideno težo - pri meni se je že 2-krat pokazalo do grama natančno.

Včeraj sem bila bolj kratka, ker smo dobili obisk z Nizozemske, ki je seveda pripeljal mojega BB-ja - smo ga takoj sestavili in smo res navdušeni nad njim. Zdaj ga obe punci vozita po stanovanju.

Nmag dobra fora z majico, po mojem bojo zdaj ženske kar bežale stranuser posted image .

Pa še pol naprej, moram it punci našemit....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
24.2.2009 9:06:02   
lili82
Jutro pupe!

Da vam poročam z mojega pregleda... Sem malo datume pomešala in sem ga imela že včeraj in ne šele danes user posted image .

Še vedno sem v rahlem šoku.

Najprej moje zadeve - voda BP, hemoglobin super (celo malo boljše kot na prejšnjem pregledu), teža  - groza! +14 kg, ampak kaj bi se sekirali - bomo že potem vozičkali fejst (najbolj zanimivo pa je, da ko me kdo vpraša, kolko sem se zredila in povem, mi večinoma rečejo, da mi več kot +6 ali +7 kg sploh ne bi pripisali, ker sem res večino dobilo direktno v trebuhuser posted image ).

In sedaj še razlog, zakaj se je bodoča mamica zredila za 14 kg - naš user posted image ima 3303g - ja, več kot 3 kg že ima, velik je nekje okol 48 cm, obseg glavice je več kot 33 cm... Včeraj pa me je na pregledu res konkretno strah postalo porodauser posted image . Vse navedeno ob upoštevanju dejstva, da imamo še skoraj 6 tednov do PDP...user posted image

Kaj katera slučajno ve, koliko lahko meritve pri G odstopajo - jaz sem našla podatke da od 10 - 30%?
Rea27
, veš slučajno?

Kar pa se tiče nadaljnjih pregledov - naslednji teden vstopamo v 36t in zato začnem z CTG-ji. In ker bi se morala tedensko vozit v SG, sem se raje dogovorila, da bom na CTG-je hodila v MB porodnišnico, kjer bom tudi rodila (sprememba načrta - sem se vseeno odločila za MB namesto za Ptuj).

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?