Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat! je prišel v čet domov in pravi, da so edinega od 6ih dali v LJ, ostale pa v KR. in danes štarta pred 6.uro, da bo pravi čas v LJ, kjer izve, da ne bo v LJ, ampak v MB! jupiiii!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:27:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo Pa k zdravniku pojdi, če ti bo še naprej slabo ali pa te bo bolelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:27:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo. Kaj naj ti rečem? Veš, kolikokrat se dobesedno zjokam sredi noči, ker imam občutek, da se mi bo kar utrgalo Ampak nimam izbire Drži se Jaz ne vem ali bi jokala ali piz...., ampak guramo naprej, ker nimamo izbire.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:27:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. Tud moj Omar ze nardi par korakov, ze kak teden... Z tisto hoduljo, ki jo poriva pred sabo pa itak siba ko norc...Samo kaj ko gre sam na ravnost. Pa bravo za Nejca Nejc pa šiba če tabure poriva pred sabo, tista hodulja mu pobegne naprej. in bravo za Omarja še za Omarja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:27:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . Grem poskusit malo za nazaj prebrat. za roj dan za Nio zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:27:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Omar je pa priden jedec , sam še pit mora začet, naš sploh ni hotel po flaški pol sem mu kpa kar direktno dala iz kozarca in zdej kao neki pije. Če Filip prespi celo noč brez vmestnega zbujanja pol je zjutraj plenička suha A vi boste pa kmalu brez plenic?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:27:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. Vi pa niste daleč od hoje. Moja pa je en korak za vami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:27:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. Super, še malo pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:27:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . Grem poskusit malo za nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:28:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat! je prišel v čet domov in pravi, da so edinega od 6ih dali v LJ, ostale pa v KR. in danes štarta pred 6.uro, da bo pravi čas v LJ, kjer izve, da ne bo v LJ, ampak v MB! jupiiii!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:28:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... Uf, s temle dobi več kot dovolj tekočine, ne rabi nič dodatnega pit Jaz to vem... Samo raje bi da bi podnevi pil pa ponoc spal. Ker se mi ze blede od neprespanosti... Upam, da Omar le začne ponoči spat. Ker če si ti utrujena, ki rabiš zelo malo spanja, potem je res kriza Ja, res je kriza... Pa tud zakonsko zivljenje je zacelo trpeti... saj z mozem nimava vec nic casa en za druzga. Pa ne mislim samo na spolnost ampak tud enga filma na tv ne morva pogledat v miru... ne moreš za kakšno noč dat otrok v varstvo? mami ali tašči? vidva si pa vzameta malo časa, ki ga kvalitetno izkoristita!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:30:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo Pa k zdravniku pojdi, če ti bo še naprej slabo ali pa te bo bolelo. To pa le k zdravniku ja, če človek pade v nezavest to ni kar tako. Zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:31:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . Grem poskusit malo za nazaj prebrat. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:32:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. Tud moj Omar ze nardi par korakov, ze kak teden... Z tisto hoduljo, ki jo poriva pred sabo pa itak siba ko norc...Samo kaj ko gre sam na ravnost. Pa bravo za Nejca Nejc pa šiba če tabure poriva pred sabo, tista hodulja mu pobegne naprej. in bravo za Omarja še za Omarja Go Omar go
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:33:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. Tud moj Omar ze nardi par korakov, ze kak teden... Z tisto hoduljo, ki jo poriva pred sabo pa itak siba ko norc...Samo kaj ko gre sam na ravnost. Pa bravo za Nejca Nejc pa šiba če tabure poriva pred sabo, tista hodulja mu pobegne naprej. in bravo za Omarja še za Omarja Go Omar go Kaj bi mi tudi mogli imet hoduljo? Mene je strah, da bi se ji odpeljala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:35:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . Grem poskusit malo za nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:36:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... Uf, s temle dobi več kot dovolj tekočine, ne rabi nič dodatnega pit Jaz to vem... Samo raje bi da bi podnevi pil pa ponoc spal. Ker se mi ze blede od neprespanosti... Upam, da Omar le začne ponoči spat. Ker če si ti utrujena, ki rabiš zelo malo spanja, potem je res kriza Ja, res je kriza... Pa tud zakonsko zivljenje je zacelo trpeti... saj z mozem nimava vec nic casa en za druzga. Pa ne mislim samo na spolnost ampak tud enga filma na tv ne morva pogledat v miru... Vem, o čem govoriš...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:36:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo. Kaj naj ti rečem? Veš, kolikokrat se dobesedno zjokam sredi noči, ker imam občutek, da se mi bo kar utrgalo Ampak nimam izbire Drži se Jaz ne vem ali bi jokala ali piz...., ampak guramo naprej, ker nimamo izbire. Jaz sem danes ponoči enostavno rekla da ne morem vstat, ker fizično nisem mogla tako sem bila utrujena, pa jo je malo pocartal. Moramo se sprijaznit ja, da nimamo izbire, kaj pa čemo drugega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:36:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... u madonca ga pa spije ponoč, kako pa je z GH>??????? naš namreč tudi malo spije mogoče 1 deci čez dan vode ali čaja, v laboratorij morm te dni nest urin in sploh ne vem če mi bo ratal, da se bo orenk polulal Za urin bo par kapljic zadost, to ne skrbi. No moj cez dan veliko je in samo GH, ponoci mora pa se mlek not prinest , ker ima oboje rad... Ce Omar ne je in pije caj potem je bolan... Pa pri vas imate polne planicke? Ker pri nas ga moram proti jutru tam ob 4-5h previt ker je ze tako tezka da bi do 8h zjutraj ziher premocila.. Omar je pa priden jedec , sam še pit mora začet, naš sploh ni hotel po flaški pol sem mu kpa kar direktno dala iz kozarca in zdej kao neki pije. Če Filip prespi celo noč brez vmestnega zbujanja pol je zjutraj plenička suha Že pri tako majhnem? A čez dan ima konkretno polulane pleničke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:38:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo. Kaj naj ti rečem? Veš, kolikokrat se dobesedno zjokam sredi noči, ker imam občutek, da se mi bo kar utrgalo Ampak nimam izbire Drži se Jaz ne vem ali bi jokala ali piz...., ampak guramo naprej, ker nimamo izbire. Jaz sem danes ponoči enostavno rekla da ne morem vstat, ker fizično nisem mogla tako sem bila utrujena, pa jo je malo pocartal. Moramo se sprijaznit ja, da nimamo izbire, kaj pa čemo drugega. Saj tudi jaz nisem mogla več in jo je moj imel, ampak je tudi on ni mogel več imet po eni uri in sem mogla potem jo jaz na rokah pocrkljat in uspavat, da je trdno zaspala, da sem jo lahko odložila. Hb, homeopatske krgolice hitro primejo. Prej kot Calpol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:38:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . Grem poskusit malo za nazaj prebrat. Hvala VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:39:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi ni do tega, da bi opisovala nespanje Velika pika ima počitnice in mi kuka čez ramo, Gregi z mano je kruh in sir, mala pika pa je v vrtcu, ker ne sme zamuditi jutrišnjega pustovanja kdaj boste tudi vi končno spali kopt je treba? a se spomneš mogoče kaj je Gregi počel takrat čez dan, ko je ponoči tako fino spal? Ma isto kot vedno. Je pa 10 dni po dozi homeopatskega zdravila super spal. Ampak naslednjo lahko zdaj dobi šele čez 2 tedna... o šit.. a misliš da je zarad zdravila tako spal? kako dolgo pa drži ta doza? Nekaj tednov po odmerku je treba zdaj počakat, da lahko dobi naslednjega. Očitno je doza držala slaba dva tedna... Če smem vprašat, kako pa to zdravilo deluje, mislim kaj je to za zdravila, neko čudežno . Če ti ni mi ne rabiš odgovorit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:40:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Uff . A ves da je mene tud leta in leta tam vcasih spikalo... Sedaj pa nisem imela zunanjih sivov in me nic ne boli... hvala Bogu, tud zacelilo se je koncno po tistem sranju, ki sem ga imela... Samo trebuh je pa se kar mrtev... nic ga ne cutim, koze tam okrog. Pa ti?? Ampak to da si padla v nezavest ni dobro in bi res morala k zdravniku... **** men se je tudi rana krasno zacelila in sem imela tudi notranje šive. sedaj je videti samo bledo črto. kožo pa tudi jaz kr lep čas nisem čutila ene 4-5 mesecev po CR zdej jo pa že lepo čutim. to da sem padla v nezavest pa tudi meni ne gre v glavo, včeraj sem čisto normalno funkcionirala, vse delala nič me ni bolelo ali da mi je bilo kaj slabo, ponoči pa tako . zdej se počutim malo slabotno nimam toliko moči v sebi, če bo pa čez dan spet kaj pa grem do zdravnice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:41:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... u madonca ga pa spije ponoč, kako pa je z GH>??????? naš namreč tudi malo spije mogoče 1 deci čez dan vode ali čaja, v laboratorij morm te dni nest urin in sploh ne vem če mi bo ratal, da se bo orenk polulal Za urin bo par kapljic zadost, to ne skrbi. No moj cez dan veliko je in samo GH, ponoci mora pa se mlek not prinest , ker ima oboje rad... Ce Omar ne je in pije caj potem je bolan... Pa pri vas imate polne planicke? Ker pri nas ga moram proti jutru tam ob 4-5h previt ker je ze tako tezka da bi do 8h zjutraj ziher premocila.. Omar je pa priden jedec , sam še pit mora začet, naš sploh ni hotel po flaški pol sem mu kpa kar direktno dala iz kozarca in zdej kao neki pije. Če Filip prespi celo noč brez vmestnega zbujanja pol je zjutraj plenička suha Že pri tako majhnem? A čez dan ima konkretno polulane pleničke? pri nas je tudi plenička skoraj suha če se ne zbudi recimo do 6 zjutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:41:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo. Kaj naj ti rečem? Veš, kolikokrat se dobesedno zjokam sredi noči, ker imam občutek, da se mi bo kar utrgalo Ampak nimam izbire Drži se Jaz ne vem ali bi jokala ali piz...., ampak guramo naprej, ker nimamo izbire. Jaz sem danes ponoči enostavno rekla da ne morem vstat, ker fizično nisem mogla tako sem bila utrujena, pa jo je malo pocartal. Moramo se sprijaznit ja, da nimamo izbire, kaj pa čemo drugega. Saj tudi jaz nisem mogla več in jo je moj imel, ampak je tudi on ni mogel več imet po eni uri in sem mogla potem jo jaz na rokah pocrkljat in uspavat, da je trdno zaspala, da sem jo lahko odložila. Hb, homeopatske krgolice hitro primejo. Prej kot Calpol. Kaj še zdaj zobek/ki niso predrli? Kristus, boga ti in tvoja pikica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.