|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
23.2.2009 9:07:23   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno.

Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM.

Prakticno celo noc se hranivauser posted image user posted image  Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am...

Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju...user posted image

u madonca ga pa spije ponoč, kako pa je z GH>???????
naš namreč tudi malo spije mogoče 1 deci čez dan vode ali čaja, v laboratorij morm te dni nest urin in sploh ne vem če mi bo ratal, da se bo orenk polulaluser posted image

Za urin bo par kapljic zadost, to ne skrbi.

No moj cez dan veliko je in samo GH, ponoci mora pa se mlek not prinest , ker ima oboje rad...user posted image

Ce Omar ne je in pije caj potem je bolan...

Pa pri vas imate polne planicke?

Ker pri nas ga moram proti jutru tam ob 4-5h previt ker je ze tako tezka da bi do 8h zjutraj ziher premocila..

Omar je pa priden jedecuser posted image user posted image user posted image , sam še pit mora začet, naš sploh ni hotel po flaški pol sem mu kpa kar direktno dala iz kozarca in zdej kao neki pije.
Če Filip prespi celo noč brez vmestnega zbujanja pol je zjutraj plenička suha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.2.2009 9:14:21   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od user posted image do mene..user posted image ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti.

Tud moj Omar ze nardi par korakov, ze kak teden... Z tisto hoduljo, ki jo poriva pred sabo pa itak siba ko norc...Samo kaj ko gre sam na ravnost.

Pa bravo za Nejca user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  za Omarja!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.2.2009 9:14:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P user posted image , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje user posted image ,

pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo.

ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena user posted image in da sem v nezavest padla user posted image . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest pademuser posted image . to se mi še nikoli ni zgodilo user posted image

Tud tuki ne vem zakaj se gre? Kaj si bila operirana? Ampak bi bilo dober it k zdravniku...

Pa zate user posted image user posted image user posted image user posted image

**** pri šivih od CR me je bolelo user posted image

Uff user posted image .

A ves da je mene tud leta in leta tam vcasih spikalo... Sedaj pa nisem imela zunanjih sivov in me nic ne boli...user posted image  hvala Bogu, tud zacelilo se je koncno po tistem sranju, ki sem ga imela...

Samo trebuh je pa se kar mrtev... nic ga ne cutim, koze tam okrog. Pa ti??

Ampak to da si padla v nezavest ni dobro in bi res morala k zdravniku...

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.2.2009 9:15:08   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno.

Prakticno celo noc se hranivauser posted image user posted image  Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am...

Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju...user posted image

Uf, s temle dobi več kot dovolj tekočine, ne rabi nič dodatnega pit user posted image

Jaz to vem... Samo raje bi da bi podnevi pil pa ponoc spal. Ker se mi ze blede od neprespanosti...

Upam, da Omar le začne ponoči spat. Ker če si ti utrujena, ki rabiš zelo malo spanja, potem je res kriza user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.2.2009 9:15:50   
Anonimen

**** kak dogodek se skriva pod tvojim tickerjem?

Eh nastimano sem imela da mi je odsteval kdaj grem nazaj v Egipt..potem sem pa kar pustila, ker sedaj mi pa odsteva kok casa sem ze tuki user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.2.2009 9:16:06   
špelin@

Piše, koliko časa je že minilo, odkar je šla nazaj v Egipt.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.2.2009 9:16:09   
suzy85

no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od user posted image do mene..user posted image ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti.

user posted image user posted image user posted image  za nejca! zdej ga bo treba pa pazit, da ne bo preveč padel, ker lahko strah dobi!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.2.2009 9:16:15   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sem že hotela napisati,če sva spet z Barbaw sami,pa vidim,da se je SS oglasilauser posted image
Pa Suzy je tudi še tukaj.Sem mislila,da si že pobegnilauser posted image

brez skrbi, da ne. user posted image  samo vikendi so pri nas po navadi ful natrpani in nimam časa za RR user posted image

suzy85 si dobila CD ? mi nisi javila potem..če ne ti ga dam danes še 1x na pošto.

nisem dobila. user posted image  pri nas na pošti ni nič! če ti ni odveč, bi te prosla, da mi še 1x pošlješ, drugače se pa tudi lahko v celju kaj dobima. dej mi naslov sporoči, da ti ključek pošljem!

ti bom na ZS poslala.

Kdaj pa bi se dobile?

naslednji petek mam izpit, tak da bi mi pasalo po tem datumu. sj se ne mudi tolk za CD. 10.3. bi ti odgovarjalo?

ja lahko, tud jst mam 7.3. izpit, sam se še nisem zraven spravla, ker ni volje...pol bom pa spet norela zadnji teden.user posted image

jst tudi, ja. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.2.2009 9:19:07   
Anonimen

u madonca ga pa spije ponoč, kako pa je z GH>???????
naš namreč tudi malo spije mogoče 1 deci čez dan vode ali čaja, v laboratorij morm te dni nest urin in sploh ne vem če mi bo ratal, da se bo orenk polulaluser posted image

Za urin bo par kapljic zadost, to ne skrbi.

No moj cez dan veliko je in samo GH, ponoci mora pa se mlek not prinest , ker ima oboje rad...user posted image

Ce Omar ne je in pije caj potem je bolan...

Pa pri vas imate polne planicke?

Ker pri nas ga moram proti jutru tam ob 4-5h previt ker je ze tako tezka da bi do 8h zjutraj ziher premocila..

Omar je pa priden jedecuser posted image user posted image user posted image , sam še pit mora začet, naš sploh ni hotel po flaški pol sem mu kpa kar direktno dala iz kozarca in zdej kao neki pije.

Pa je to uredu?? Jaz sicer ne vem, ampak bi vprasala P.

To da mu dajes pit direkt iz kozarca si pa zelo pametno naredila user posted image user posted image user posted image   Moj prvi sploh ni imel steklenicke, tamala jo je imela samo za zvecer za mleko spit...tale razvajenc, pri njemu sem pa kar popustila in pije iz steklenickeuser posted image user posted image .

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.2.2009 9:19:11   
jana81

Eh nastimano sem imela da mi je odsteval kdaj grem nazaj v Egipt..potem sem pa kar pustila, ker sedaj mi pa odsteva kok casa sem ze tuki user posted image user posted image

AHA hvala

Piše, koliko časa je že minilo, odkar je šla nazaj v Egipt.

še tebi hvala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.2.2009 9:20:43   
jana81

To da mu dajes pit direkt iz kozarca si pa zelo pametno naredila user posted image user posted image user posted image   Moj prvi sploh ni imel steklenicke, tamala jo je imela samo za zvecer za mleko spit...tale razvajenc, pri njemu sem pa kar popustila in pije iz steklenickeuser posted image user posted image .

naš se pa kr afna ko pije iz šalčke, je več po njej kot v njem... ampak bomo počas začćel ornk prakticirat to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.2.2009 9:21:40   
jana81
no dons bom pa klofala še mal, da pridem na 4000.. stanovanje je pa bomba, morem posesat pa pomit po tleh, ker je Nejc mel včeri sestrično tle ins ta vse nadrobila.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.2.2009 9:21:57   
suzy85

Pa je to uredu?? Jaz sicer ne vem, ampak bi vprasala P.

To da mu dajes pit direkt iz kozarca si pa zelo pametno naredila user posted image user posted image user posted image   Moj prvi sploh ni imel steklenicke, tamala jo je imela samo za zvecer za mleko spit...tale razvajenc, pri njemu sem pa kar popustila in pije iz steklenickeuser posted image user posted image

naša tudi uporablja 2 flaški! aventovo za mleko, za čaj pa obvezno magični lonček, ne velja flaška z dudo user posted image  je tudi direkt iz kozarca raje pila kot iz navadne flaške

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.2.2009 9:23:19   
Anonimen

Uf, s temle dobi več kot dovolj tekočine, ne rabi nič dodatnega pit user posted image

Jaz to vem... Samo raje bi da bi podnevi pil pa ponoc spal. Ker se mi ze blede od neprespanosti...

Upam, da Omar le začne ponoči spat. Ker če si ti utrujena, ki rabiš zelo malo spanja, potem je res kriza user posted image

Ja, res je kriza...
Pa tud zakonsko zivljenje je zacelo trpeti... saj z mozem nimava vec nic casa en za druzga. Pa ne mislim samo na spolnost ampak tud enga filma na tv ne morva pogledat v miru...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.2.2009 9:23:52   
nia5
Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven user posted image . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes user posted image .
Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to user posted image .
Grem poskusit malo za nazaj prebrat.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.2.2009 9:24:37   
suzy85

no dons bom pa klofala še mal, da pridem na 4000.. stanovanje je pa bomba, morem posesat pa pomit po tleh, ker je Nejc mel včeri sestrično tle ins ta vse nadrobila.user posted image

ti kr klofaj! user posted image  pospravljanje bo počakalo!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.2.2009 9:26:06   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj je pa mučlo Majo? še kr zobki?

aha user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.2.2009 9:26:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
kaj pa se je pri vas dogajalo čez noč?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vreščanje, jokanje, vreščanje, .... ene 4 ure, mogoče celo več.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.2.2009 9:26:13   
barbaw

Dober dan...

bombe smo preziveli user posted image user posted image  ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam...
Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo.user posted image user posted image user posted image

Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja.

vse naj Alji za 9 mesecev user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.2.2009 9:26:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

Lepa kuhinjauser posted image
Tudi pri nas imamo to plastično oblogo,je tanka in super za čiščenje.Smo jo dali kar čez ploščice.Za ceno pa ne bi vedela.user posted image

user posted image user posted image user posted image lepa kuhinja, jaz imam tudi od Danuser posted image

A veš, da sem nekako to slutila, ampak se ne spomnim, da bi omenjala pa sem bila tiho. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.2.2009 9:26:25   
barbaw

TAJDI IN ALJI VSE NAJ NAJ
ZA 9 TKOuser posted image user posted image

user posted image

Pa še za Tajdo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.2.2009 9:26:41   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Spanje je bilo kar ok,le ob 1.ponoči,ni vedel,kaj bi sam s sabo.Sem mu s calgelom namazala,pa kuminin sirup sem mu dala,potem je pa le smrčnil.Sedaj se pa igra v  stajci,Nejc pa še spiuser posted image

Priden da je lepo nazaj zapančal.
Kakšen kumin sirup imaš to?

v lekarni sem ga vzela.Je prav proti napenjanju 

Mi smo ga pri Jaku imeli in je potem lažje prdel. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.2.2009 9:26:44   
barbaw

Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico.
Oba še spita, kar se mi zdi čudno.

Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namiguser posted image user posted image Samo malo vzpodbude rabimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.2.2009 9:26:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Naša sitnobica se je zbudila danes ob 7 uri in je samo čakal, kje bo kateri zmigal, da ga bo vzel iz kinderpeta. Mislim, da je malemu že v navado prišlo, da cvenka in zendra. Trenutno si keks v usta tišči pa poleg zendra. Zobki so tik pod dlesnijo in mali cvili in cvili. Na moment pa vreščanje.

Z branjem sem nekje na 166 strani, sem malo na off dala RR ta vikend, ker smo bili res celi vikend skupaj z atijem in smo morali nadoknadit izgubljene dneve.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za nadoknaden čas

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.2.2009 9:26:51   
barbaw

barbaw, Anitka: kaj imamo danes dead line za 15 del?????user posted image user posted image user posted image

Če boš pomagala. user posted image  Vmes te sicer ne bo, kaj pa prej in kasneje?

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.