Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:23:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko joj boge obe..kaj vaju zdej napada ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:23:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo kar ok,le ob 1.ponoči,ni vedel,kaj bi sam s sabo.Sem mu s calgelom namazala,pa kuminin sirup sem mu dala,potem je pa le smrčnil.Sedaj se pa igra v stajci,Nejc pa še spi Nejca je pa ob 22h nekaj matralo, ampak je HB zaspal nazaj.. uuuuu nov avatar...lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:23:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:23:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem že hotela napisati,če sva spet z Barbaw sami,pa vidim,da se je SS oglasila Pa Suzy je tudi še tukaj.Sem mislila,da si že pobegnila brez skrbi, da ne. samo vikendi so pri nas po navadi ful natrpani in nimam časa za RR suzy85 si dobila CD ? mi nisi javila potem..če ne ti ga dam danes še 1x na pošto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:25:54
|
|
|
|
jana81
|
drugače pa dobro jutro.. noč je bila malo slabša kot včeraj, pa vseeno za zdržat.. se je ob 22h začel tako jokat, da sploh nisem vedla kaj mu je, no pa je pomagalo malo čaja in cartanje.. potem pa se zbudil ob 1h,spil pol flaše in potem še ob 4.30 in spil še preostanek flaše.. zbudili smo se pa ob 7h zdej pijem kavico in gledam Nejca kako polne plenico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:32:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko ojoj , SS pri nas je driska trajala skoraj cel teden je pa res da pri nas ni bilo kakanja ponoči, samo čez dan največ 6x potem se je pa počasi umirjalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:33:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko zate, za Manco pa da se hitro pozdravi! pije dosti? hvala. spije pa cca.300ml čaja na dan. poleti sploh ni bilo problemov s tem, ker je pila kot nora, tudi po 3 flaše in več, sedaj pa jo moram prav siliti da spravim kaj vanjo mi imamo vsakodnevno borbe glede čaja. komaj 2 flaši mi spije (3dl), včasih še manj! Moj ne pije se vedno nic.. uh, pa sem mislila, da naša noče pit, zdej pa vidim, da nekateri hroščki spijejo še manj! **** pa vi imate še bolj toplo kot pri nas in res čudno, da noče pit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:34:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lepa kuhinja Tudi pri nas imamo to plastično oblogo,je tanka in super za čiščenje.Smo jo dali kar čez ploščice.Za ceno pa ne bi vedela. lepa kuhinja, jaz imam tudi od Dan tilči še tebe boom vprašala a to steno ste dobili zraven kuhinje al ste naknadno naročili in kje. mi bi jo tudi dali čez ploščice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:35:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem že hotela napisati,če sva spet z Barbaw sami,pa vidim,da se je SS oglasila Pa Suzy je tudi še tukaj.Sem mislila,da si že pobegnila brez skrbi, da ne. samo vikendi so pri nas po navadi ful natrpani in nimam časa za RR suzy85 si dobila CD ? mi nisi javila potem..če ne ti ga dam danes še 1x na pošto. nisem dobila. pri nas na pošti ni nič! če ti ni odveč, bi te prosla, da mi še 1x pošlješ, drugače se pa tudi lahko v celju kaj dobima. dej mi naslov sporoči, da ti ključek pošljem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:36:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko zate, za Manco pa da se hitro pozdravi! pije dosti? hvala. spije pa cca.300ml čaja na dan. poleti sploh ni bilo problemov s tem, ker je pila kot nora, tudi po 3 flaše in več, sedaj pa jo moram prav siliti da spravim kaj vanjo mi imamo vsakodnevno borbe glede čaja. komaj 2 flaši mi spije (3dl), včasih še manj! Moj ne pije se vedno nic.. uh, pa sem mislila, da naša noče pit, zdej pa vidim, da nekateri hroščki spijejo še manj! **** pa vi imate še bolj toplo kot pri nas in res čudno, da noče pit Naš tudi spije eno malenkost.Pa saj je sadje,pa juhe,saj je tukaj tudi tekočina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:36:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa še vroča Ali pa čajček,kakav,mleko,.. Jaz bom danes rajši čaj,ker se me spet loteva prehlad.Sem že pokasirala od naših bolnikov hvala za postrežbo in
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:37:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lepa kuhinja Tudi pri nas imamo to plastično oblogo,je tanka in super za čiščenje.Smo jo dali kar čez ploščice.Za ceno pa ne bi vedela. lepa kuhinja, jaz imam tudi od Dan tilči še tebe boom vprašala a to steno ste dobili zraven kuhinje al ste naknadno naročili in kje. mi bi jo tudi dali čez ploščice Posebej smo jo vzeli in sicer v Slovenijalesu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:37:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:38:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ? Potem sva že dve Se vidi,da nič poročil ne gledam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:38:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro Spanje Zdej grem pa jst tud na kofe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:38:48
|
|
|
|
suzy85
|
morm povedat! je prišel v čet domov in pravi, da so edinega od 6ih dali v LJ, ostale pa v KR. in danes štarta pred 6.uro, da bo pravi čas v LJ, kjer izve, da ne bo v LJ, ampak v MB! jupiiii!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 23.2.2009 8:42:29 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:38:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko Skuhaj ji rmanov čaj ( brez sladkorja), pomaga proti driski, glavobolu, M težavam,...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:39:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo kar ok,le ob 1.ponoči,ni vedel,kaj bi sam s sabo.Sem mu s calgelom namazala,pa kuminin sirup sem mu dala,potem je pa le smrčnil.Sedaj se pa igra v stajci,Nejc pa še spi Lepo, da ste kar nekako spali, ti se pa le pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:39:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi ni do tega, da bi opisovala nespanje Velika pika ima počitnice in mi kuka čez ramo, Gregi z mano je kruh in sir, mala pika pa je v vrtcu, ker ne sme zamuditi jutrišnjega pustovanja A bodo pri vas tudi miške pekli? Nejc že viha rokave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:40:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem že hotela napisati,če sva spet z Barbaw sami,pa vidim,da se je SS oglasila Pa Suzy je tudi še tukaj.Sem mislila,da si že pobegnila brez skrbi, da ne. samo vikendi so pri nas po navadi ful natrpani in nimam časa za RR suzy85 si dobila CD ? mi nisi javila potem..če ne ti ga dam danes še 1x na pošto. nisem dobila. pri nas na pošti ni nič! če ti ni odveč, bi te prosla, da mi še 1x pošlješ, drugače se pa tudi lahko v celju kaj dobima. dej mi naslov sporoči, da ti ključek pošljem! ti bom na ZS poslala. Kdaj pa bi se dobile?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.