Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:07:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... u madonca ga pa spije ponoč, kako pa je z GH>??????? naš namreč tudi malo spije mogoče 1 deci čez dan vode ali čaja, v laboratorij morm te dni nest urin in sploh ne vem če mi bo ratal, da se bo orenk polulal Za urin bo par kapljic zadost, to ne skrbi. No moj cez dan veliko je in samo GH, ponoci mora pa se mlek not prinest , ker ima oboje rad... Ce Omar ne je in pije caj potem je bolan... Pa pri vas imate polne planicke? Ker pri nas ga moram proti jutru tam ob 4-5h previt ker je ze tako tezka da bi do 8h zjutraj ziher premocila.. Omar je pa priden jedec , sam še pit mora začet, naš sploh ni hotel po flaški pol sem mu kpa kar direktno dala iz kozarca in zdej kao neki pije. Če Filip prespi celo noč brez vmestnega zbujanja pol je zjutraj plenička suha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:14:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. Tud moj Omar ze nardi par korakov, ze kak teden... Z tisto hoduljo, ki jo poriva pred sabo pa itak siba ko norc...Samo kaj ko gre sam na ravnost. Pa bravo za Nejca za Omarja!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo Tud tuki ne vem zakaj se gre? Kaj si bila operirana? Ampak bi bilo dober it k zdravniku... Pa zate **** pri šivih od CR me je bolelo Uff . A ves da je mene tud leta in leta tam vcasih spikalo... Sedaj pa nisem imela zunanjih sivov in me nic ne boli... hvala Bogu, tud zacelilo se je koncno po tistem sranju, ki sem ga imela... Samo trebuh je pa se kar mrtev... nic ga ne cutim, koze tam okrog. Pa ti?? Ampak to da si padla v nezavest ni dobro in bi res morala k zdravniku...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:15:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... Uf, s temle dobi več kot dovolj tekočine, ne rabi nič dodatnega pit Jaz to vem... Samo raje bi da bi podnevi pil pa ponoc spal. Ker se mi ze blede od neprespanosti... Upam, da Omar le začne ponoči spat. Ker če si ti utrujena, ki rabiš zelo malo spanja, potem je res kriza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** kak dogodek se skriva pod tvojim tickerjem? Eh nastimano sem imela da mi je odsteval kdaj grem nazaj v Egipt..potem sem pa kar pustila, ker sedaj mi pa odsteva kok casa sem ze tuki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:16:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** kak dogodek se skriva pod tvojim tickerjem? Piše, koliko časa je že minilo, odkar je šla nazaj v Egipt.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:16:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. za nejca! zdej ga bo treba pa pazit, da ne bo preveč padel, ker lahko strah dobi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:16:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem že hotela napisati,če sva spet z Barbaw sami,pa vidim,da se je SS oglasila Pa Suzy je tudi še tukaj.Sem mislila,da si že pobegnila brez skrbi, da ne. samo vikendi so pri nas po navadi ful natrpani in nimam časa za RR suzy85 si dobila CD ? mi nisi javila potem..če ne ti ga dam danes še 1x na pošto. nisem dobila. pri nas na pošti ni nič! če ti ni odveč, bi te prosla, da mi še 1x pošlješ, drugače se pa tudi lahko v celju kaj dobima. dej mi naslov sporoči, da ti ključek pošljem! ti bom na ZS poslala. Kdaj pa bi se dobile? naslednji petek mam izpit, tak da bi mi pasalo po tem datumu. sj se ne mudi tolk za CD. 10.3. bi ti odgovarjalo? ja lahko, tud jst mam 7.3. izpit, sam se še nisem zraven spravla, ker ni volje...pol bom pa spet norela zadnji teden. jst tudi, ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... u madonca ga pa spije ponoč, kako pa je z GH>??????? naš namreč tudi malo spije mogoče 1 deci čez dan vode ali čaja, v laboratorij morm te dni nest urin in sploh ne vem če mi bo ratal, da se bo orenk polulal Za urin bo par kapljic zadost, to ne skrbi. No moj cez dan veliko je in samo GH, ponoci mora pa se mlek not prinest , ker ima oboje rad... Ce Omar ne je in pije caj potem je bolan... Pa pri vas imate polne planicke? Ker pri nas ga moram proti jutru tam ob 4-5h previt ker je ze tako tezka da bi do 8h zjutraj ziher premocila.. Omar je pa priden jedec , sam še pit mora začet, naš sploh ni hotel po flaški pol sem mu kpa kar direktno dala iz kozarca in zdej kao neki pije. Če Filip prespi celo noč brez vmestnega zbujanja pol je zjutraj plenička suha Pa je to uredu?? Jaz sicer ne vem, ampak bi vprasala P. To da mu dajes pit direkt iz kozarca si pa zelo pametno naredila Moj prvi sploh ni imel steklenicke, tamala jo je imela samo za zvecer za mleko spit...tale razvajenc, pri njemu sem pa kar popustila in pije iz steklenicke .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:19:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** kak dogodek se skriva pod tvojim tickerjem? Eh nastimano sem imela da mi je odsteval kdaj grem nazaj v Egipt..potem sem pa kar pustila, ker sedaj mi pa odsteva kok casa sem ze tuki AHA hvala IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** kak dogodek se skriva pod tvojim tickerjem? Piše, koliko časa je že minilo, odkar je šla nazaj v Egipt. še tebi hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:20:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** To da mu dajes pit direkt iz kozarca si pa zelo pametno naredila Moj prvi sploh ni imel steklenicke, tamala jo je imela samo za zvecer za mleko spit...tale razvajenc, pri njemu sem pa kar popustila in pije iz steklenicke . naš se pa kr afna ko pije iz šalčke, je več po njej kot v njem... ampak bomo počas začćel ornk prakticirat to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:21:40
|
|
|
|
jana81
|
no dons bom pa klofala še mal, da pridem na 4000.. stanovanje je pa bomba, morem posesat pa pomit po tleh, ker je Nejc mel včeri sestrično tle ins ta vse nadrobila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:21:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Omar je pa priden jedec , sam še pit mora začet, naš sploh ni hotel po flaški pol sem mu kpa kar direktno dala iz kozarca in zdej kao neki pije. Če Filip prespi celo noč brez vmestnega zbujanja pol je zjutraj plenička suha Pa je to uredu?? Jaz sicer ne vem, ampak bi vprasala P. To da mu dajes pit direkt iz kozarca si pa zelo pametno naredila Moj prvi sploh ni imel steklenicke, tamala jo je imela samo za zvecer za mleko spit...tale razvajenc, pri njemu sem pa kar popustila in pije iz steklenicke naša tudi uporablja 2 flaški! aventovo za mleko, za čaj pa obvezno magični lonček, ne velja flaška z dudo je tudi direkt iz kozarca raje pila kot iz navadne flaške
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... Uf, s temle dobi več kot dovolj tekočine, ne rabi nič dodatnega pit Jaz to vem... Samo raje bi da bi podnevi pil pa ponoc spal. Ker se mi ze blede od neprespanosti... Upam, da Omar le začne ponoči spat. Ker če si ti utrujena, ki rabiš zelo malo spanja, potem je res kriza Ja, res je kriza... Pa tud zakonsko zivljenje je zacelo trpeti... saj z mozem nimava vec nic casa en za druzga. Pa ne mislim samo na spolnost ampak tud enga filma na tv ne morva pogledat v miru...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:23:52
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . Grem poskusit malo za nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:24:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no dons bom pa klofala še mal, da pridem na 4000.. stanovanje je pa bomba, morem posesat pa pomit po tleh, ker je Nejc mel včeri sestrično tle ins ta vse nadrobila. ti kr klofaj! pospravljanje bo počakalo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo. kaj je pa mučlo Majo? še kr zobki? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kaj pa se je pri vas dogajalo čez noč? Vreščanje, jokanje, vreščanje, .... ene 4 ure, mogoče celo več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lepa kuhinja Tudi pri nas imamo to plastično oblogo,je tanka in super za čiščenje.Smo jo dali kar čez ploščice.Za ceno pa ne bi vedela. lepa kuhinja, jaz imam tudi od Dan A veš, da sem nekako to slutila, ampak se ne spomnim, da bi omenjala pa sem bila tiho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo kar ok,le ob 1.ponoči,ni vedel,kaj bi sam s sabo.Sem mu s calgelom namazala,pa kuminin sirup sem mu dala,potem je pa le smrčnil.Sedaj se pa igra v stajci,Nejc pa še spi Priden da je lepo nazaj zapančal. Kakšen kumin sirup imaš to? v lekarni sem ga vzela.Je prav proti napenjanju Mi smo ga pri Jaku imeli in je potem lažje prdel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico. Oba še spita, kar se mi zdi čudno. Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namig Samo malo vzpodbude rabim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Naša sitnobica se je zbudila danes ob 7 uri in je samo čakal, kje bo kateri zmigal, da ga bo vzel iz kinderpeta. Mislim, da je malemu že v navado prišlo, da cvenka in zendra. Trenutno si keks v usta tišči pa poleg zendra. Zobki so tik pod dlesnijo in mali cvili in cvili. Na moment pa vreščanje. Z branjem sem nekje na 166 strani, sem malo na off dala RR ta vikend, ker smo bili res celi vikend skupaj z atijem in smo morali nadoknadit izgubljene dneve. za nadoknaden čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:26:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: kaj imamo danes dead line za 15 del????? Če boš pomagala. Vmes te sicer ne bo, kaj pa prej in kasneje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.