pocka
|
Dobro jutro, kako ste kaj? Vas berem za nazaj, pa bom kar sproti komentrirala,če ne bom pozabila vse, dokler pridem do zadnje strani. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam ja, sej nisem misnla, da je aktivna... ampak je pa marčevka.... al se je pa samo delala, da ne ve točno kdo bi vedel... sicer pa ta, ki je temo odprla, ni nič slabega napisala, samo potem so se ene spotaknile ob smsje. saj to sem jaz v štartu mislila, ona ni nič naredila, ja postavila čisto logično vprašanje, druge so pol zašle in mislim,da so vedno iste, ki nekaj ser*jo po forumu, pa ni važno kaj kdo vpraša...sicer sem pa tudi jaz rojevala 11 ur in sem še kako mislila na hrano dokler se ni res tahudo začelo, sem mojemu govorila kako bi eno pico pojedla ...kar se pa sms-ov tiče, pa ne vidim problema, kaj pa naj bi boga reva delala drugega, če je bila sama, štela minute al kaj IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, evo še mene; cel dan smo imeli danes obiske; jaz sem že čisto gotova že tako nisem ponoči nič spala ker me je nekaj prijelo in sem samo moj me je miril ampak ni pomagalo....med obiski sem tudi šla v sobo in se spet .....prejle sem Žigca umivala in kopala ter rihtala za spat in revček mi je nekaj rekel in jaz spet v ,......mislim, da je skrajni čas da grem v P tudi jaz.... Kako ste ve, drage so ? grem malo komentirat za nazaj, da vidim kaj je pametnega napisano ubogic, jaz sem pa v prvi nosečnosti , zdej pa glih kontra ma niti ne komentiram; ko sem čisto sama, mi je OK, no tudi ko sva z Žigcem sama in da se igrava la da sva zunaj mi je kull; ko pa so vsi doma, mi je prava muka; včeraj sem rekla mojmu, da naj reče delvcem da naj pohitijo z delom in do maja končajo, magari samo dnevno da se namestimo gor; ne vem kaj mi je; moj mi je danes rekel, da se začnem za vsako malenkost kr piz in če mi kdo kaj reče pa takoj v ....najhuje pa je to da kr in in in se ne morem ustavit.... tudi jaz imam take dneve, mi prav na neko depresijo udari vsake toliko, grozno, grem kar sama sebi na živce kak dan, pa zdi se mi kot,da imajo vsi nekaj proti meni, pa vsaka malenkost me spravi v jok, ali pa popi***m za vsako neumnost, moj me samo gleda, pol se pa skregava za kr neki,...ah tej hormoni...še dobro,da je to samo tu pa tam kak dan...mama_m zdrži še malo,saj pol bo boljše