mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka strah pred porodom - narašča mama_m - mogoče pa res Žigec čuti,da bo kmalo še en član pri hiši, se bo treba kar pripravit, da bodo imeli izpade naši taveliki škratki, mislim,da jih je bolj malo takih, pri katerih ni bilo problemov zaradi ljubosumja,...mene je kar malo strah kaj bo. Žiga je vsaj že toliko velik,da sem lahko proba kaj dopovedat, Taja pa je verjetno še premajhna,da bo lahko razumela določene stvari,saj ful že razume in to,ampak vseeno...ah, bomo dali tudi to skozi, bo pa pol toliko lepše suncicica - ...jaz se pa s kroštolami mastim, mi je mama_m take gušte zadnjič naredila, da sem jih morala speč, mi je mami olje posodila in sem jih eno tono napekla, da ne omenjam,da sem jih večino sama tudi pojedla ...zdaj se pa na vago ne upam stopit, ker bo joj ja, pocka, je že dovolj velik in tudi veliko razume za njegovo starost ampak očitno bi fantina rad malo nagajal...ma zdaj sem itak skozi z njim in se lepo skupaj igrava, greva kolesarit, na sprehod, skupaj pripravljava za ....problem je pol ko ga prime nek fleš in je pol jooooj....ah, bomo tudi to preživeli.... jooj, ne mi niti govorit, jaz bi jih spet jedla....napekla sem jih ogromno, kr precej pa tudi pojedla, so mi tako dobre te kroštole....ni za dvakrat reč, da se jih ne spravim danes peč al pa vsaj kupim... strah pred porodom; mene tudi nekaj grabi
|