andreja2000
|
Kako luškane slikice od malih pustkov lorch za hojo! želva uh,upam,da zdravila čim prej primejo.Vem kako to izgleda,sem okusila po sinovem porodu. No,mi pa smo bili na Ptujskem karnevalu,ki se je premikal res bolj počasi,kot je že zapisala Lana38.Eva je nekaj časa gledala z zanimanjem,potem pa je seveda letala tam naokoli kako uro in pol,moj pa seveda za njo.Ker je bilo mrzlo,nismo zdržali do konca(kljub tekanju za Evo ),ampak smo se odpravili na pico.Je pa Eva v avtu zaspala in po doooolgem času sem jo videla trdno spati,zato sva z mojim se odločila,da se še ne ustavimo in smo kar vozili in to celo debelo uro ,mala pa je spala kot top .To se pa nam res že zelo dolgo ni zgodilo,da bi Eva spala celo uro.Ko se je zbudila,pa smo krenili še na pico in šli domov.Proti pričakovanju pa je Eva sedaj zvečer,zaspala tako kot vsak večer(kljub tisti debeli uri spanja v avtu) ,tako,da sedaj že spi ,kaj bo sledilo,pa še bomo videli,a potihem imam upanje na eno izmed boljših noči,kar se tiče spanja.Upam,da se ne motim.Ja,sedaj pa res ne vem kaj jo je pripravilo do tega,da je danes takooo dolgo spala,morda pa samo Ptujski zrak ,glede na to,da se je na Ptuju rodila. Aja,pa še to: na plan je pokukal 12 zobek.