andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka andreja2000 ko berem tvoje zgodbe o vašem nespanju, me kar zmrazi. Jaz bi bila že zdavnaj na tabletah, če bi J. take zganjala ponoči. Si prepričana, da ni mogoče Eva toliko neprespana, da ima zato tudi ponoči težave? Samo ugibam. Vem da so si otroci različni, ampak strnjen spanec vsaj min 9-10 ur pa rabijo vsi. Jaz bi poiskala že kakšno pomoč. Pa ne nujno pri njenem pediatru, mogoče kje drugje. tebi pa vsaka čast, da zdržiš Enostavno moram zdržat,če prav mi že pošteno načenja živce,še posebno,ker ni ona edini moj otrok,pa potem še sestrina dva in res rabim energije in dober spanec.Če bi pa jemala tablete,potem pa še ki Eve ponoči ne bi slišala (malo heca) No,dejansko je stvar resna in tudi sama sem že pomislila,da je Eva enostavno neprespana,pa sem jo čez dan probala uspavat,pa smo dosegli 10-15 minut,enako je,če grem spat z njo(velikokrat itak ne zaspi),isto je v vozičku ali avtu,vedno tistih čarobnih 10-15 minut in noči polne zbujanja. Res se mi tako spanje nekako ne zdi več normalno,pa nekam dolgo se že vleče,tako da res nevem kaj storiti,kje sploh poiskati kako pomoč,ker naši pediatrinji se to ne zdi nič posebnega ,da taka pač je in naj to tako tudi vzamemo.No in če to res ni nič posebnega, naj mi kdo pove,kako naj to furam dalje ob vseh teh stresih,ki jih imam ,potem še te neprespane noči......hja,res sem že skoraj zrela za kake tablete,kajti ta nestrnjen spanec je kot mučenje človeka.In sprašujem se kako tak spanec vpliva na mojo punčko,gotovo se tudi ona ne naspi dobro,pa vendar se zbudi z nasmehom in polno energije,za razliko od mene,ki se komaj spravim v pokončen položaj in 15 minut sploh ne vem prav zase..... Lana38 ,upam,da se čim prej pozdraviš!