|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
22.2.2009 23:04:06   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

mama milchy saj bo, to so samo hormoni .... jaz sem tud ene par dni nazaj kr neki tulala, pa še sama ne vem zakaj točno, ker sem kozarc razbila .... mislimuser posted image user posted image user posted image

jaz sem se pa zdaj user posted image user posted image user posted image  ker mi je rekel Žiga da mu ne znam lepo prebrat pravljice in da ga ne bom dala jaz spat user posted image user posted image user posted image  da mu bo tata prebral knjigico.....ma tata mu je do zdaj prebral knjigico vse skupaj mogoče 5x, vsak večer pa mu jo jaz berem in ga jaz rihtam za spat in dajem v posteljo.......ampak danes pa ne znam in mi je rekel, da sem lumpa mama....in jaz seveda v user posted image ; še zdaj mi je hudo......

glej to iz pozitivne strani, naj ga kr ati daje spat, ko boš v porodnišnici in potem ti bo prov

ma to že, jaz velikokrat rečem naj ga da tati spat in mu tati prebere pravljico ampak Žigec reče, da tako ne zna tako lepo povedat pravljice...danes pa mi je prav zabrusu da sem lumpa mama in da ga bo dal njegov tata ninat, ker jaz ne znam in pol mi reče, da gre pa on proč, ker jaz nočem iz male sobice; se je dvignu iz postelje in kr šel v dnevno....mi je blo kr hudo pri user posted image  in pol valda user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.2.2009 23:04:12   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: julam

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

čakte; ena od marčevk gre jutri v P...katera in zakaj že? sem prejle prebrala ma pozabla user posted image user posted image

ne vem, če si mene misnla, jest se grem srečat z mojo babco... nič bat user posted image

suncicica - nosi dvojčke in bo kar v P do poroda

točno, sem tud jaz pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi je zdelo da je ena z dvojčki....suncica, drži se in srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.2.2009 23:05:51   
mama_milchy

jaz sem se pa zdaj user posted image user posted image user posted image  ker mi je rekel Žiga da mu ne znam lepo prebrat pravljice in da ga ne bom dala jaz spat user posted image user posted image user posted image  da mu bo tata prebral knjigico.....ma tata mu je do zdaj prebral knjigico vse skupaj mogoče 5x, vsak večer pa mu jo jaz berem in ga jaz rihtam za spat in dajem v posteljo.......ampak danes pa ne znam in mi je rekel, da sem lumpa mama....in jaz seveda v user posted image ; še zdaj mi je hudo......

user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.2.2009 23:05:58   
mama_milchy

evo, midva v 36. tednu, slike stare pol ure user posted image  tista grda črta je pa brazgotina od slepiča, ki je prej skoraj ni bilo videti, zdaj pa raste z mano user posted image

user posted image

user posted image  za bušija; meni se tudi zdaj prav grdo vidi brazgotina od slepiča; včasih je prav taka grdo rdeča user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.2.2009 23:06:38   
mama_milchy

felix, brazgotina nič ne moti, ne sekiraj se!

punce, mirno in kvalitetno noč vam želim!

grem! papa

lahko noč in lepe sanje user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.2.2009 23:06:48   
felix7

ma to že, jaz velikokrat rečem naj ga da tati spat in mu tati prebere pravljico ampak Žigec reče, da tako ne zna tako lepo povedat pravljice...danes pa mi je prav zabrusu da sem lumpa mama in da ga bo dal njegov tata ninat, ker jaz ne znam in pol mi reče, da gre pa on proč, ker jaz nočem iz male sobice; se je dvignu iz postelje in kr šel v dnevno....mi je blo kr hudo pri user posted image  in pol valda user posted image

mogoče pa že sluti prihajajoče spremembe v družini in jih na tak način pokaže user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.2.2009 23:08:28   
felix7
no, jaz grem tudi pod kovter, jutri mamo ohcet, moramo bit naspane user posted image

lahko noč user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.2.2009 23:11:34   
mama_milchy

mogoče pa že sluti prihajajoče spremembe v družini in jih na tak način pokaže user posted image

kaj bo šele potem user posted image user posted image user posted image  prejšnji teden je imel neke fore, ko se sam ni znal obleč, pa sam se ni mogel namilit pa obrisat po tuširanju, pa ni znal se obut, pa hranit se ni mogel sam in kar koli je rablo se je drl naokoli: MAMA; MAMA in nihče drug mu ni znal ustreč kot jaz...pa vsako noč je prišel k nama v spalnico, da vidi če sem Ok, če me slučajno kaj boli, da zbudi tatija da me pelje v bolnico....ta teden sem pa čisto na koncu z njim....da ti vidiš kako se mi upira....danes zjutraj je splezal v posteljico in je reku, da tam bo pa on ninal, dojenček pa naj nina v košari na vozičku pa mu rečem da dojenček nina v taki mali postelji, Žiga pa v veliki in mu lepo razložim vse on pa začne vreščat zraven; ma halo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
22.2.2009 23:20:54   
čebeica maja

evo, midva v 36. tednu, slike stare pol ure user posted image  tista grda črta je pa brazgotina od slepiča, ki je prej skoraj ni bilo videti, zdaj pa raste z mano user posted image

user posted image

oooooo to je pa buško proti mojmu ki je btrebbbbbbbbbbuuuuuuuuuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
22.2.2009 23:31:01   
čebeica maja

no, jaz grem tudi pod kovter, jutri mamo ohcet, moramo bit naspane user posted image

ja da ne bomo z podočnjaki strašileuser posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsem

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
22.2.2009 23:33:19   
mama_milchy

ja da ne bomo z podočnjaki strašileuser posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsem

šibam pol še jaz, da ne bom ko zombi na poroki user posted image

nočko pa lepe sanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.2.2009 5:51:41   
spps
Dobro jutro!

Kako ste?jaz sem si prišla danes mal do računalnikauser posted image user posted image zdajle imam čas,potem pa se moram učituser posted image user posted image user posted image -ma ,ko bo brihtno deteuser posted image user posted image grem mal prečekirat,kaj sem zamudila med vikendomuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.2.2009 5:53:11   
spps
Pupa-le nekaj ur še te loči,ko boš postala GOSPA E:-čimmanj se obremenjuj do 14. ure in naj ti dan ostane v lepem spominu user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.2.2009 6:13:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Ku kuc, sem mali Leon, težak 3510gr in velik 54cm, ob 19:27 sem mamici in tatiju polepšal življenje,
lep majhen pozdravček

jasna user posted image user posted image user posted image  za malega Leona

user posted image user posted image user posted image čestitke za korenjaka
jjasna čestitke ob rojstvu praveka korenjakauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.2.2009 6:13:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Se je pa v tem času, kar nisem bila nič na RR kar veliko zgodilo;
- konec januarja sem končno zaključila moje šolanje na višji šoli;
- v začetku februarja sem jaz naštela že 31 letuser posted image , Tilen pa je upihnil 4. svečko. Tako da je bilo kar pestro.

čestitke za končano šolanjeuser posted image user posted image user posted image jeeeeeeiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image
in seveda,za vse lepe želje za RD,čeprav z zamudouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.2.2009 6:13:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ok, nekaj mi ni jasno....

dala sem že 2 user posted image  in 2 poroda skozi, zdaj pa enostavno ne vem več kaj je kaj in kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image

v glavnem...

cel mesec sem imela rjav izcedek, precej močen, moj G je samo govoril, da je to normalno... v petek ponoči je bil ta izcedek bolj gost, roza, tak zdrizast, pa vmes neke kepice kot čigumi (čep?), po tistem pa nič več izcedka...

torej, ne prvič, ne drugič se mi ni odluščil čep, niti mi ni voda odtekla, niti nisem doma popadkov dobila, vedno je bilo tako, da sem šla na rok v bolnico, so me pogledali in rekli, da naj kar notri ostanem, da bo kmalu in vedno je še isti dan bilo....

zdaj pa..... če je bil tisto v petek res čep, kako dolgo traja potem do popadkov ali kakih drugih znakov? v šoli smo se pred leti učili, da nekako ne več kot 2 dni...

joj, sem skomplicirala, ampak res sem že čisto naveličana vsega
user posted image user posted image user posted image ada,a si že fejst nestrpnauser posted image user posted image user posted image mislim,da se od  dne ,ko se ti začne čep luščiti,ponavad še traja teden al pa dva.da pride do akcijeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.2.2009 6:13:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068&page_number=1

slikice...
nekaj jih še bo...
user posted image user posted image user posted image lepe slikceuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.2.2009 6:13:29   
spps

Sem hotla sem kopirat slike pa verjetno sem edina ki neznamuser posted image user posted image , v mojem albumu so slike od trebuščka ki je v 36tednu, in maškura NODI

Lepo prosil tisto ki to obvlada-hvala
user posted image user posted image lep bušiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.2.2009 6:13:36   
spps

ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...
zakaj se gre?sem le očitno neki zamudilauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.2.2009 6:13:44   
spps

kaj bi jest dala, da bi znala šivat user posted image , bravo vsem veščim user posted image user posted image user posted image
do penzije se bova tud midve naučileuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.2.2009 6:57:33   
KOKICA32
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.2.2009 7:45:13   
Lolita23
Jutro!!!

Ma spala nisem v redu, sem budna že od petih, ful mi je neki slabo, ampak danes moram bit pridna pa vsaj zlikat, pa spalnico pospravit, pa mogoče še kopalnico.user posted image

lakota in porod forum tema
na to ne bom nič komentirala, ker sem šla večkrat brat teme, kjer ženska nekaj vpraša drugo jo pa zbombadirajo, tak da Hb, da še teme ne znam odpret.user posted image user posted image user posted image

vse, ki imate pregledeuser posted image user posted image user posted image , da čimbolje opravite

sunčica drži seuser posted image user posted image user posted image

Pupa7 naj bo ta dan najsrečnejši do prihoda vajinega pikeca, ter naj vam bo življenje posejano z samimi pozitvnimi stvarmi.

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.2.2009 7:50:29   
trezika
dobro jutro user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.2.2009 8:08:18   
Pupa7

ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...

potem pa mi j jasno katera.. grrr user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.2.2009 8:12:41   
čebeica maja

ZA PUPO ČE BOŠ JUTRI KEJ BRALA, TI ŽELIM VSE NAJLEPŠ

user posted image

Z RIŽEM TE BOMO PA TAKO OBSIPALE
                      user posted image

jutro

Pupa ne se jezit danes je tvoj dan

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?