Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:04:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 mama milchy saj bo, to so samo hormoni .... jaz sem tud ene par dni nazaj kr neki tulala, pa še sama ne vem zakaj točno, ker sem kozarc razbila .... mislim jaz sem se pa zdaj ker mi je rekel Žiga da mu ne znam lepo prebrat pravljice in da ga ne bom dala jaz spat da mu bo tata prebral knjigico.....ma tata mu je do zdaj prebral knjigico vse skupaj mogoče 5x, vsak večer pa mu jo jaz berem in ga jaz rihtam za spat in dajem v posteljo.......ampak danes pa ne znam in mi je rekel, da sem lumpa mama....in jaz seveda v ; še zdaj mi je hudo...... glej to iz pozitivne strani, naj ga kr ati daje spat, ko boš v porodnišnici in potem ti bo prov ma to že, jaz velikokrat rečem naj ga da tati spat in mu tati prebere pravljico ampak Žigec reče, da tako ne zna tako lepo povedat pravljice...danes pa mi je prav zabrusu da sem lumpa mama in da ga bo dal njegov tata ninat, ker jaz ne znam in pol mi reče, da gre pa on proč, ker jaz nočem iz male sobice; se je dvignu iz postelje in kr šel v dnevno....mi je blo kr hudo pri in pol valda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:04:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy čakte; ena od marčevk gre jutri v P...katera in zakaj že? sem prejle prebrala ma pozabla ne vem, če si mene misnla, jest se grem srečat z mojo babco... nič bat suncicica - nosi dvojčke in bo kar v P do poroda točno, sem tud jaz pozabila se mi je zdelo da je ena z dvojčki....suncica, drži se in srečno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:05:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz sem se pa zdaj ker mi je rekel Žiga da mu ne znam lepo prebrat pravljice in da ga ne bom dala jaz spat da mu bo tata prebral knjigico.....ma tata mu je do zdaj prebral knjigico vse skupaj mogoče 5x, vsak večer pa mu jo jaz berem in ga jaz rihtam za spat in dajem v posteljo.......ampak danes pa ne znam in mi je rekel, da sem lumpa mama....in jaz seveda v ; še zdaj mi je hudo...... hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:05:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, midva v 36. tednu, slike stare pol ure tista grda črta je pa brazgotina od slepiča, ki je prej skoraj ni bilo videti, zdaj pa raste z mano za bušija; meni se tudi zdaj prav grdo vidi brazgotina od slepiča; včasih je prav taka grdo rdeča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:06:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam felix, brazgotina nič ne moti, ne sekiraj se! punce, mirno in kvalitetno noč vam želim! grem! papa lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:06:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma to že, jaz velikokrat rečem naj ga da tati spat in mu tati prebere pravljico ampak Žigec reče, da tako ne zna tako lepo povedat pravljice...danes pa mi je prav zabrusu da sem lumpa mama in da ga bo dal njegov tata ninat, ker jaz ne znam in pol mi reče, da gre pa on proč, ker jaz nočem iz male sobice; se je dvignu iz postelje in kr šel v dnevno....mi je blo kr hudo pri in pol valda mogoče pa že sluti prihajajoče spremembe v družini in jih na tak način pokaže
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:08:28
|
|
|
|
felix7
|
no, jaz grem tudi pod kovter, jutri mamo ohcet, moramo bit naspane lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:11:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma to že, jaz velikokrat rečem naj ga da tati spat in mu tati prebere pravljico ampak Žigec reče, da tako ne zna tako lepo povedat pravljice...danes pa mi je prav zabrusu da sem lumpa mama in da ga bo dal njegov tata ninat, ker jaz ne znam in pol mi reče, da gre pa on proč, ker jaz nočem iz male sobice; se je dvignu iz postelje in kr šel v dnevno....mi je blo kr hudo pri in pol valda mogoče pa že sluti prihajajoče spremembe v družini in jih na tak način pokaže kaj bo šele potem prejšnji teden je imel neke fore, ko se sam ni znal obleč, pa sam se ni mogel namilit pa obrisat po tuširanju, pa ni znal se obut, pa hranit se ni mogel sam in kar koli je rablo se je drl naokoli: MAMA; MAMA in nihče drug mu ni znal ustreč kot jaz...pa vsako noč je prišel k nama v spalnico, da vidi če sem Ok, če me slučajno kaj boli, da zbudi tatija da me pelje v bolnico....ta teden sem pa čisto na koncu z njim....da ti vidiš kako se mi upira....danes zjutraj je splezal v posteljico in je reku, da tam bo pa on ninal, dojenček pa naj nina v košari na vozičku pa mu rečem da dojenček nina v taki mali postelji, Žiga pa v veliki in mu lepo razložim vse on pa začne vreščat zraven; ma halo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:20:54
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, midva v 36. tednu, slike stare pol ure tista grda črta je pa brazgotina od slepiča, ki je prej skoraj ni bilo videti, zdaj pa raste z mano oooooo to je pa buško proti mojmu ki je btrebbbbbbbbbbuuuuuuuuušček
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:31:01
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, jaz grem tudi pod kovter, jutri mamo ohcet, moramo bit naspane lahko noč ja da ne bomo z podočnjaki strašile nočko vsem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 23:33:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, jaz grem tudi pod kovter, jutri mamo ohcet, moramo bit naspane lahko noč ja da ne bomo z podočnjaki strašile nočko vsem šibam pol še jaz, da ne bom ko zombi na poroki nočko pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 5:51:41
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! Kako ste?jaz sem si prišla danes mal do računalnika zdajle imam čas,potem pa se moram učit -ma ,ko bo brihtno dete grem mal prečekirat,kaj sem zamudila med vikendom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 5:53:11
|
|
|
|
spps
|
Pupa-le nekaj ur še te loči,ko boš postala GOSPA E:-čimmanj se obremenjuj do 14. ure in naj ti dan ostane v lepem spominu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 6:13:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ku kuc, sem mali Leon, težak 3510gr in velik 54cm, ob 19:27 sem mamici in tatiju polepšal življenje, lep majhen pozdravček jasna za malega Leona čestitke za korenjaka jjasna čestitke ob rojstvu praveka korenjaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 6:13:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Se je pa v tem času, kar nisem bila nič na RR kar veliko zgodilo; - konec januarja sem končno zaključila moje šolanje na višji šoli; - v začetku februarja sem jaz naštela že 31 let , Tilen pa je upihnil 4. svečko. Tako da je bilo kar pestro. čestitke za končano šolanje jeeeeeeiiiiiii in seveda,za vse lepe želje za RD,čeprav z zamudo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 6:13:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, nekaj mi ni jasno.... dala sem že 2 in 2 poroda skozi, zdaj pa enostavno ne vem več kaj je kaj in kaj se dogaja v glavnem... cel mesec sem imela rjav izcedek, precej močen, moj G je samo govoril, da je to normalno... v petek ponoči je bil ta izcedek bolj gost, roza, tak zdrizast, pa vmes neke kepice kot čigumi (čep?), po tistem pa nič več izcedka... torej, ne prvič, ne drugič se mi ni odluščil čep, niti mi ni voda odtekla, niti nisem doma popadkov dobila, vedno je bilo tako, da sem šla na rok v bolnico, so me pogledali in rekli, da naj kar notri ostanem, da bo kmalu in vedno je še isti dan bilo.... zdaj pa..... če je bil tisto v petek res čep, kako dolgo traja potem do popadkov ali kakih drugih znakov? v šoli smo se pred leti učili, da nekako ne več kot 2 dni... joj, sem skomplicirala, ampak res sem že čisto naveličana vsega ada,a si že fejst nestrpna mislim,da se od dne ,ko se ti začne čep luščiti,ponavad še traja teden al pa dva.da pride do akcije
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 6:13:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Sem hotla sem kopirat slike pa verjetno sem edina ki neznam , v mojem albumu so slike od trebuščka ki je v 36tednu, in maškura NODI Lepo prosil tisto ki to obvlada-hvala lep buši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 6:13:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... zakaj se gre?sem le očitno neki zamudila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 6:13:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam kaj bi jest dala, da bi znala šivat , bravo vsem veščim do penzije se bova tud midve naučile
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 6:57:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 7:45:13
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! Ma spala nisem v redu, sem budna že od petih, ful mi je neki slabo, ampak danes moram bit pridna pa vsaj zlikat, pa spalnico pospravit, pa mogoče še kopalnico. lakota in porod forum tema na to ne bom nič komentirala, ker sem šla večkrat brat teme, kjer ženska nekaj vpraša drugo jo pa zbombadirajo, tak da Hb, da še teme ne znam odpret. vse, ki imate preglede , da čimbolje opravite sunčica drži se Pupa7 naj bo ta dan najsrečnejši do prihoda vajinega pikeca, ter naj vam bo življenje posejano z samimi pozitvnimi stvarmi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 7:50:29
|
|
|
|
trezika
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 8:08:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka... potem pa mi j jasno katera.. grrr
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 8:12:41
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ZA PUPO ČE BOŠ JUTRI KEJ BRALA, TI ŽELIM VSE NAJLEPŠ Z RIŽEM TE BOMO PA TAKO OBSIPALE jutro Pupa ne se jezit danes je tvoj dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?