Freycha
|
Čer! kristina_1 imaš prav... je preveč vreden, da bi ga tkole z odajo izgubila. Baja upam, da so res zobki vzrok vročini, čeprav 40 je res malo previsoko za zobke Zvesta Dita ima že dva tedna luknjo na glavi, ker je v vrtcu zunaj na sprehodu telebnila sem še razmišljala, če bi peljali šivat al ne oz. lepit, sam sem potem rekla, da je brez veze, da ni tako grozno.... bo imela pa bojne rane iz ranega otroštva Sicer pa upam, da ni Izak preveč jokal... Ajvy kot si rekla, se bo mogla že navadit. Sem brala pri januarkah Ullo pa pravi, da Ula tudi ni ok sprejela. Thja, se bodo mogli navadit delit, ni kaj..... Pa daj kako slikico objavi no tko, moj dragi je čisto adijo, jaz sem za spoznanje bolje. Dita je bila danes pri babici in dedku cel dan, jutri pa prideta mojedva, jo peljeta na kontrolo k zdravniku (midva nisva sposobna, ker sva preveč adijo) in jo za par dni odpeljeta v LJ..... Se preveč bojim, da bi se še gripe nalezla od najudveh....Ji pa danes po treh dneh vročina ni zlezla čez 39, kar me izjemno veseli. Tudi sicer je danes bolj zdrava zgledala, pa več je že jedla...... Upam, da je te morije z visoko vročino mimo. Jo pa moram pohvaliti, da je full pridna punčka in da se je super držala te dni, ko jo je tako kuhalo. Edino danes je bogica revica čisto znorela, ko sem ji plenico za ponoči dala, ker je mislila, da bo spet svečko dobila sem jo komaj uspela pomiriti, ker je prav norela in kričala po previjalni..... zdej pa že pridno aja......
|