Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.2.2009 20:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ana** meni je Filip super ime... ampak ga je bratranec dal svojemu sinu, tako da ga ne bom uporabila pri svojih otrocih. Takšno: malo navihano, a vseeno ime, ki označuje. In še zapomniš si ga zlahka! Španka, če se sprehajaš po psp-ju, se bomo zagotovo srečali. Oh, škoda, ker je sneg tako hitro skopnel... danes je bil čudovit dan, ki pa ga na žalost nisem izkoristila. Upam, da bo še veliko lepih dni v tem letu (in naslednjem...)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.2.2009 21:55:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Oh, škoda, ker je sneg tako hitro skopnel... danes je bil čudovit dan, ki pa ga na žalost nisem izkoristila. Upam, da bo še veliko lepih dni v tem letu (in naslednjem...) jaz pa sem vesela, da mi ni blo treba kidat mojega ni, pa bi morala jaz. zdaj bi že malce težje, že zadnjič ni bilo ravno easy. še dobro, da nimam dosti za skidat.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.2.2009 21:57:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: španka k.tja: Hvala! Ko grem vsak dan po PST, samo vidim pse po katerem delu PST pa hodiš? mene najdeš med Trnovim in Murglami, ampak bolj čez vikend mojega trebuha zdaj ne gre več zgrešit
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.2.2009 22:18:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
španka dobrodošla... povej mi še ostale svoje podatke za seznamček... drgač pa kamorkoli pogledaš same nosečke ali pa že mamice z vozički... ne vem kje pol ti hodiš angelito brez zamere, ampak mi je rvoja punčka očitno ušla... to je pa zihr zato, ker novih podatkom ne odebelite z rdečo barvo... tko jih zihr ne bi spregledala.. ana** lepo da si javno sporočila spol da bomo tud ljubljančice vedle kaj pričakuješ - osvajača za mojo bejbiko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.2.2009 22:18:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 18.2.2009 22:20:09 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.2.2009 22:19:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - april09 - pikatara - nmag - petrazg - Lsica - tanatoraja - vim - Sisy - anonimna - sinskaT - indy0024 Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.2.2009 23:31:31
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - april09 - pikatara - nmag - petrazg - Lsica - tanatoraja - vim - Sisy - anonimna - sinskaT - indy0024 Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu) Same pohvale Blueeyes, ti si tako pridna z vpisovanjem v seznam, eni pa tako leni za posredovanje podatkov . No, jaz počakam še dva dni, v petek imam pregled - morfologijo. Ko opravim pa povem za nov datum, za vpis v seznam. Komaj čakam, da vidim mojega , koliko je zrastel. Zdaj se že ves mesec nisva videla. Aja, a se kateri sanja, kako ugotovijo koliko tehta detece v maternici? Najbrž gre le za izračun na podlagi nekih drugih parametrov (npr. višine) ali kako? Sam firbec me matra. Tko kot ponavadi .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.2.2009 23:37:17
|
|
|
|
Lsica
|
UT_2008, s seznama vidim, da se bliža čas, ko boš lahko prvič prijela svojo bebico v roke .... Če utegneš se nam kaj javi, prej in potem...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 9:05:46
|
|
|
|
španka
|
angelito: a govoriš špansko? super! Ker se ne spomnim, kdaj je bilo zadnjič, ko sem spanščino govorila! Prihajam iz "Galicia", na severu Španije. Ja, greva na kavo!!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 9:12:09
|
|
|
|
španka
|
Blueeyes: Hvala! Ostale podatke za seznamček: Št. : 1 Št. : 0 Pregled: 23.2.2009 bo! Sem 29 let stara.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 9:52:45
|
|
|
|
nmag
|
Naslednji pregled imam 19.3.,bilo je vse ok naša pupa je težka že kar 2700g in zopet bomo rojevali velikega otroka,kaj hočem taki pač so,samo,da je vse ok,uredit si moram še za porodniško,potem pa čakanje na april.lp
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:02:06
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo nosečke jaz že nestrpno čakam na pregled - naslednji petek brcik pa še ne cutim upam da bom kmal
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:05:48
|
|
|
|
ana**
|
Jutrooooo Jst pijem kavico in uživam Mi še edino kakšn rogljiček manjka blue jaaa To se kr pripravi,da bo moj osvajal tvojo lepotičko Že preko trebuha se morata spoznat nmag za težo tvoje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:07:35
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka brcik pa še ne cutim upam da bom kmal Boš boš... Ma še tvoj malo časa,da mamici pokaže kakšen razgrajač je
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:10:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Jutrooooo Jst pijem kavico in uživam Mi še edino kakšn rogljiček manjka ana, jaz imam sveže pečene, lahko prideš.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:20:26
|
|
|
|
sinskaT
|
Ojla, ste kar pridne z "regljanjem", žabarke moje . Da ne pozabim, čestitke za zaroko (katrinka) in poroko (pupa). Nborazem - kako to, da so ti podaljšal porodniško...sprašujem, ker sem sama tudi še na porodniški in pol naj b šla za 2 m delat pa spet na porodniško... No sem na frišno iz MF in posledično (moj možek pa tudi, mislim da danes ne bo kaj dosti produktiven na delu). HB je vse na svojem mestu, dete razgraja za tri, spol se je lepo videl (ampak ne povem )... v glavnem vse super. Naslednji P imam 18-3. (hvala Blueeyes). Imena - za punčko Lina ali Naja, za fantka pa Nik ali Svit. Kako se vam zdi? Zdaj sem pa lačna kot volk, ker zjutraj nisem nič spravila vase. Hladilnik hir aj kam
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:40:48
|
|
|
|
španka
|
ledenka: jaz tudi grem med Trnovim in Murglami!! Mogoče sva soseda? Ponavadi grem dopoldne. Ob vikendah greva skupaj z možem (če ne dežuje). Jaz sem v 26 t. in skoraj nimam trebuha. Ko nosim plašč, nič ne vidiš Ampak bo kmalu rastel.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:51:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - april09 - pikatara - nmag - petrazg - Lsica - tanatoraja - vim - Sisy - anonimna - sinskaT - indy0024 Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu) Same pohvale Blueeyes, ti si tako pridna z vpisovanjem v seznam, eni pa tako leni za posredovanje podatkov . No, jaz počakam še dva dni, v petek imam pregled - morfologijo. Ko opravim pa povem za nov datum, za vpis v seznam. Komaj čakam, da vidim mojega , koliko je zrastel. Zdaj se že ves mesec nisva videla. Aja, a se kateri sanja, kako ugotovijo koliko tehta detece v maternici? Najbrž gre le za izračun na podlagi nekih drugih parametrov (npr. višine) ali kako? Sam firbec me matra. Tko kot ponavadi . ma takrat k mi je dolgčas si vzamem čas in malo prčkarim po RR-ju... nič posebnega drgač pa tud jz ne vem kako zmerijo težo otroka... men je na 4D samo povedala kok je težka, nisem pa niti vprašala kako je do tega prišla... za velikost pa nisem vprašala, tko da mi tud povedali ni čakam zdej na pregled 10.3. da k mam spet UZ da mi za oboje pove... težo in velikost... pa seveda komi čakam da spet vidim našo zdej najbrž že kr napreduje ana** sam boš mela hudo konkurenco... kle na mojmu koncu sem edina ali pa že mamica z bejbiko... vsi majo ... tko da bo hud boj... bom malo kr na vpisala, da se jih bo lahko sama obranila - da ne bo treba bit skoz men zraven SinskaT ime za Nik za pa Lina - to je moje mnenje.. na koncu se boš itak sama odločila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:56:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - april09 - pikatara - petrazg - Lsica - tanatoraja - vim - Sisy - anonimna - indy0024 Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 10:58:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
kje ste se izgubile vse ljubljančanke... se nobena več ne oglaša.. oz govorimo stalno ene in iste... kaj je zdej to???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 11:11:52
|
|
|
|
majana79
|
Modrooka, dobro da imamo vaju z ano, da nas vzpodbudita h klepetanju. Najbrž jih je večina v službi pa z otročki, kar me druge še čakamo. Ampak sem jaz tudi opazila, da je že ene 2 leti ful malo punčk... Pri nas v službi v našem oddelku sem jaz zdaj četrta s fantkom, samo ena sodelavka, ki ima že 2 , ima in . Bodo res oblegane vaše pupike
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 13:47:28
|
|
|
|
katrinka
|
o zabarke...haha sem nas mogla iskat na drugi strani...kje pa ste vse dons jz mam izgovor - je bil sef v pisarni in sm celo mogla delat sej jutri in naslednji teden ga pa ni pa bom loh tuki gor cvekala...haha
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?