Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:47:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Gigi a češ da te naučim krofe pečt al kaj? Rabiš toplo rjuho Punce a vam nekaj zaupam ? No pa dej
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:48:06
|
|
|
|
dajamaja
|
Oj, Pikovitka srčece
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:48:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Gigi a češ da te naučim krofe pečt al kaj? Rabiš toplo rjuho Punce a vam nekaj zaupam ? kaj, a da boš za pusta zdravnica
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:48:50
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz bi se predstavila!stara sem 30 let!5 let živim v sloveniji,sem pa iz madžarske!zaradi slabe jajcevode grem na ivf!če slučajno kaj ne napišem prav mi ne zamerit ker še učim slovenščina!me zanima ali so injekcije fejst boleče?kam naj jih najboljše pikat?(rit,trebuh...itd).hvala za podpora! nekaj sem gor prebrala glede pisave,da bi mogla v drugo barvo pa podčrtano pisat ampak to mi ne gre zato prosim če mi kdo lakho pomaga kako in kaj!hvala! Diana dobrodošla. Mislim, da so ti punce že vse povedale. Jaz edino dodajam, da pivo pripomore k rasti foliklov. Da boš vedela, zakaj imamo toliko flašk tukaj
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:49:02
|
|
|
|
Pija76
|
No vam zaupam
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:49:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 No vam zaupam Pija, mi tudi tebi zaupamo, častna pionirska
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:49:42
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Oj, Pikovitka srčece moj poklon
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:49:48
|
|
|
|
Pija76
|
ne bom zdravnica polila sem ga ampak ne po tipkovnici, po unem malem računalniku - HB!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:49:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 No vam zaupam Ksiht babji . Dej poved že noooo!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:50:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... in mislit je dober... Lunčika zlata . Kako si ti meni? Tudi jaz tebe pogrešam. Trenutno kažem tasredinski prst bacilom in virusom, da bi jih odgnala... pa nekak niso navdušeni nad zapustitvijo bojnega mesta v mojem telesu... ah jeb**ga...jih bom pa zastrupla s šnopsom... TI, pa si mi...kako?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:50:07
|
|
|
|
miska73
|
Podganca ima pa grde grde misli... da bi malo antistimulacije za Pikovitko nalimala
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:50:13
|
|
|
|
diana79
|
jaz hodim v lj. dr.drobnič!uspelo mi je z barvami!super!hvala za pomoč!7.3. začnem pikat,imam dolgi postopek!držim pesti za vse!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:50:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 ne bom zdravnica polila sem ga ampak ne po tipkovnici, po unem malem računalniku - HB!!!!!!!!!!!! Kakšnem malem računalniku . A kalkulatorju?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:51:01
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ksiht babji . Dej poved že noooo! A Mlinčko kličeš
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:51:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 ne bom zdravnica polila sem ga ampak ne po tipkovnici, po unem malem računalniku - HB!!!!!!!!!!!! itak kot da tega nismo predvidele
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:51:19
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit kaj če bi me tole raj v živo.Tlele nas je kar nekaj,ki bi zapile - v živo imamo naslednji petek, danes je pa generalka mene pa glih danes drži,pa še prav zmatrana sem.Bi se me takoj prjel. Sem ravno iz Ikeje
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:51:51
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Podganca ima pa grde grde misli... da bi malo antistimulacije za Pikovitko nalimala NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:52:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Trenutno kažem tasredinski prst bacilom in virusom, da bi jih odgnala... pa nekak niso navdušeni nad zapustitvijo bojnega mesta v mojem telesu... ah jeb**ga...jih bom pa zastrupla s šnopsom... TI, pa si mi...kako? Ti le vztrajaj... ziher boš zmagala. Pa poleg šnopsa se najej čebule in/ali česna... Mislim, da oboje pomaga, ampak samo v velikih količinah
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:52:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz hodim v lj. dr.drobnič!uspelo mi je z barvami!super!hvala za pomoč!7.3. začnem pikat,imam dolgi postopek!držim pesti za vse! no super, jaz sem tudi v Ljubljani pri Drobniču. Tudi mi držimo pesti zate
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:52:37
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... in mislit je dober... Lunčika zlata . Kako si ti meni? Tudi jaz tebe pogrešam. Trenutno kažem tasredinski prst bacilom in virusom, da bi jih odgnala... pa nekak niso navdušeni nad zapustitvijo bojnega mesta v mojem telesu... ah jeb**ga...jih bom pa zastrupla s šnopsom... TI, pa si mi...kako? Lunči šumadijski čaj definitivno pomaga. Upam, da nisi na kakšnih antibiotikih Jaz sem kar dobro, hvala. Se konsolidiram
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:52:48
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... in mislit je dober... Srčica moja Kako bacilčki in viruski? Miškašiška ... sem že gigi-ki napisala, da so trdovratni - eh moškeag spola so... tak, da če se jih ne morem znebit z lepa, se jih bom pa z grada... mene pa ne bojo.... sej veš kaj? (tist kar se z elastiko dela).
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:53:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit kaj če bi me tole raj v živo.Tlele nas je kar nekaj,ki bi zapile - v živo imamo naslednji petek, danes je pa generalka mene pa glih danes drži,pa še prav zmatrana sem.Bi se me takoj prjel. Sem ravno iz Ikeje potem je pa bz da kam hodiš, ti se ga kar doma ulij a si kaj lepega kupila.... zame?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:53:38
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi ja! Pa od je! Upam, da bo palil! Mismis ! Sej sem bla sama tud jezna
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:53:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ksiht babji . Dej poved že noooo! A Mlinčko kličeš To je tvoje izrazoslovje...tko k je moja gluha svina
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:53:56
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz hodim v lj. dr.drobnič!uspelo mi je z barvami!super!hvala za pomoč!7.3. začnem pikat,imam dolgi postopek!držim pesti za vse! Si pa enega izmed najboljših zdravnikov izbrala. On je res zakon. Več bo pa naša mišmiš vedla povedat.
|
|
|
Kje z družino živite?lola85 RRKje živite?Hiša (
54%)
Blok (
26%)
V podnajemu (
6%)
Vikend (
1%)
Pri starših/starih starših (
14%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!