Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:38:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis jupi Žiži je prišla Če sta me pa Podganca in Pija tko lepo prosili
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:38:40
|
|
|
|
diana79
|
jaz bi se predstavila!stara sem 30 let!5 let živim v sloveniji,sem pa iz madžarske!zaradi slabe jajcevode grem na ivf!če slučajno kaj ne napišem prav mi ne zamerit ker še učim slovenščina!me zanima ali so injekcije fejst boleče?kam naj jih najboljše pikat?(rit,trebuh...itd).hvala za podpora! nekaj sem gor prebrala glede pisave,da bi mogla v drugo barvo pa podčrtano pisat ampak to mi ne gre zato prosim če mi kdo lakho pomaga kako in kaj!hvala!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:39:00
|
|
|
|
dajamaja
|
Gigi, jst sem ti pa mejl poslala a je za eno flaško?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:39:03
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No pivo sem odprla, če krofe zažgem ste ve krive Ej jaz nimam stare rjuhe da bi krofe naredila, radiator sem našla . A lahk k teb pridem?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:39:24
|
|
|
|
pikovit
|
ja kaj je zdej babnce :)))
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:39:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No pivo sem odprla, če krofe zažgem ste ve krive ma sej krofov tko ne smeš jest, ker redijo pa pir veliko lažje spraviš iz sebe kot krofe A misliš? Krofe itak za našega pečem. Jih je že cel krožnik pobasal pa zaspal. Upam, da ga ne bo ponoč kej matral.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:41:01
|
|
|
|
LuNa73
|
gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... in mislit je dober...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:41:14
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz bi se predstavila!stara sem 30 let!5 let živim v sloveniji,sem pa iz madžarske!zaradi slabe jajcevode grem na ivf!če slučajno kaj ne napišem prav mi ne zamerit ker še učim slovenščina!me zanima ali so injekcije fejst boleče?kam naj jih najboljše pikat?(rit,trebuh...itd).hvala za podpora! nekaj sem gor prebrala glede pisave,da bi mogla v drugo barvo pa podčrtano pisat ampak to mi ne gre zato prosim če mi kdo lakho pomaga kako in kaj!hvala! Diana, dobrodošla. Inekcij se pa nič ne boj, ker sploh niso tak strašne. Samo tisti strah pred prvo moraš premagati, potem pa gre brez problema. Pa še medicinske sestre ti bodo vse lepo razložile in pokazale, tako da ni panike. Če bo pa strah še vedno prevelik, pa lahko greš tudi v zdravstveni dom v dežurno ambulanto. Po izkušnjah pa najmanj boli v trebuh.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:41:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... in mislit je dober... Lunčika zlata . Kako si ti meni? Tudi jaz tebe pogrešam.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:42:01
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit ja kaj je zdej babnce :))) JEEEEEEEEEEEEEe... lej kdo je tukaj... Kaj pa ti piješ?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:42:25
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit ja kaj je zdej babnce :))) Ojla Pikovitka evo smo skor vse tastare žurerke na broju
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:42:41
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz bi se predstavila!stara sem 30 let!5 let živim v sloveniji,sem pa iz madžarske!zaradi slabe jajcevode grem na ivf!če slučajno kaj ne napišem prav mi ne zamerit ker še učim slovenščina!me zanima ali so injekcije fejst boleče?kam naj jih najboljše pikat?(rit,trebuh...itd).hvala za podpora! nekaj sem gor prebrala glede pisave,da bi mogla v drugo barvo pa podčrtano pisat ampak to mi ne gre zato prosim če mi kdo lakho pomaga kako in kaj!hvala! Dobrodoša!!! Priporočam, da injekcijo zapičiš tam kjer imaš največ špeheca! Najbolj pomoje trebuh!! Ni panike zaradi slovenščina! Te bomo razumele! Kje pa si v postopku? LJ, MB, PO?? Drugo barvo najdeš zgoraj pod črko A, podčrtano pa pod U podčrtano! Srečno!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:43:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz bi se predstavila!stara sem 30 let!5 let živim v sloveniji,sem pa iz madžarske!zaradi slabe jajcevode grem na ivf!če slučajno kaj ne napišem prav mi ne zamerit ker še učim slovenščina!me zanima ali so injekcije fejst boleče?kam naj jih najboljše pikat?(rit,trebuh...itd).hvala za podpora! nekaj sem gor prebrala glede pisave,da bi mogla v drugo barvo pa podčrtano pisat ampak to mi ne gre zato prosim če mi kdo lakho pomaga kako in kaj!hvala! Diana, ni hudega te bomo že razumele. Podrčrtovati ti tudi ni potrebno, te bom že našla. Če se ne motim, si ti na GK LJ v postopku. Inekcije niso tako zelo boleče, mi si jih ponavadi dajemo v trebuh, ker tam manj boli
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:43:34
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... in mislit je dober... Srčica moja Kako bacilčki in viruski?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:43:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit ja kaj je zdej babnce :))) oh, ti si tudi tukaj, JEH zdaj smo pa skoraj popolne
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:44:30
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz bi se predstavila!stara sem 30 let!5 let živim v sloveniji,sem pa iz madžarske!zaradi slabe jajcevode grem na ivf!če slučajno kaj ne napišem prav mi ne zamerit ker še učim slovenščina!me zanima ali so injekcije fejst boleče?kam naj jih najboljše pikat?(rit,trebuh...itd).hvala za podpora! nekaj sem gor prebrala glede pisave,da bi mogla v drugo barvo pa podčrtano pisat ampak to mi ne gre zato prosim če mi kdo lakho pomaga kako in kaj!hvala! Diana dobrodošla! Kam se boš pikala ti bo tvoj zdravnik povedal - je odvisno od vrste zdravil, ki jih boš dobila za stimulacijo. Drugo barvo dobiš tako, da z miško označiš tekst (s pritisnjeno levo tipko miške povlečeš čez tekst, da ima črno ozadje) in klikneš na ikono A. Odprlo se ti bo okence z barvami in klikni na želejno barvo. Za podčrtavanej je enako samo da klikneš na ikono U. Sicer to uporablja le za datume pregledov, da tista, ki ažurira lažje sledi. Danes se ne ustraši, ker smo pivo doprle in bo veliko neumnosti tu gor. Srečno v postopku!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:44:37
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No pivo sem odprla, če krofe zažgem ste ve krive Ej jaz nimam stare rjuhe da bi krofe naredila, radiator sem našla . A lahk k teb pridem? Jst jih kar z rokam zvaljam. Pol itak vzhajajo Kje si pa radijator staknila? Ti kar pridi. Saj veš kje sem
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:44:40
|
|
|
|
Pija76
|
PIkovit draga naša ! Punce jaz grem v politiko , zgleda da znam ljudi prepričat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:44:50
|
|
|
|
pikovit
|
kaj če bi me tole raj v živo.Tlele nas je kar nekaj,ki bi zapile -
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:45:48
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 PIkovit draga naša ! Punce jaz grem v politiko , zgleda da znam ljudi prepričat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:46:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No pivo sem odprla, če krofe zažgem ste ve krive Ej jaz nimam stare rjuhe da bi krofe naredila, radiator sem našla . A lahk k teb pridem? Jst jih kar z rokam zvaljam. Pol itak vzhajajo Kje si pa radijator staknila? Ti kar pridi. Saj veš kje sem čaki, čaki kaj zdej ti z rokami zvaljaš, pa pol vzhaja. Mislim, jaz ne pečem krofe, pa to tudi delam
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:46:30
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 in mislit je dober... ne sicer zmeraj, ampak ja je dobr
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:46:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit kaj če bi me tole raj v živo.Tlele nas je kar nekaj,ki bi zapile - v živo imamo naslednji petek, danes je pa generalka
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:46:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Gigi, jst sem ti pa mejl poslala a je za eno flaško? Madoniš ste pa resno vzele tole, da je mene treba zvabit na pir
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 20:46:54
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi a češ da te naučim krofe pečt al kaj? Rabiš toplo rjuho Punce a vam nekaj zaupam ?
|
|
|
minecraftjangKDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 (odlično) (
32%)
4 (prav dobro) (
5%)
3 (dobro) (
24%)
2 (zadostno) (
3%)
1 (nezadostno) (
6%)
manj kot 1!!! (
30%)
Število vseh glasov: 63Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!