n74
|
Oj, miške še nismo pregnali, bova jutri stopila v akcijo. Naši pupiki je ime Katja in je še čisto mičkena, ker se je rodila mesec in pol prezgodaj. Sem pa danes ponosno vsem v službi razlagala, da sem novopečena teta, čeprav me je brat zelo prehitel, ker je 5 let mlajši od mene. Samo v takih stvareh ne moreš tekmovat. arneja - jaz sem imela dipherline in menopur, cetrotida mi ni ponudil. Pa saj dipherline ima isto funkcijo kot dipherline, a ne? Sem gledala v ekran, pa nisem uspela pogledat koliko so veliki folikli, sem jih samo štela. Ata mi pa tud ni nič konkretnega povedal, samo da je eden že zelo zrel. Spunktiral bo pa vseh 5. Drugače bom pa jaz v nedeljo vzela enega ali dva naglesina kakšno uro pred punkcijo, če bo prijelo bomo pa potem videli. Pa od punkcije petih foliklov me tud ne bo pobralo mojsonček, reby-fino, da sta se javile ravno take z endometriozo, pa še srečno noseče povrh. Se mi je zdelo, da ni to tak bavbav, da ravno zaradi tega ne moreš zanosit. Je ata dons nekaj razlagal kako je s to težavo in primerjal s plevelom na vrtu, ko se ga tudi ne moreš znebit. Sem pa na internetu našla eno stran z dieto, ki ravno to nadlogo pozdravi in se je bom sigurno lotila, če sedaj ne uspe (čeprav so v dieti ful važne alge, fuj, bljak) lučka25-jaz tudi naskrivaj upam, da bosta dve celice. Pa v nedeljo bo sigurno kakšen lep sončen dan, v torek na dan ET ima pa mami rojstni dan, tko da bo to tudi kaj pomenilo. Mogoče me pa tud kakšna lepa mavrica preseneti na nebu kot tebe takrat. mišmiš - se trudimo sto na uro, da bo nečakinja dobila družbo. Pa hecno je, da sem ravno v prvem postopku izvedela, da je od brata punca noseča (so mi malo prikrivali, ker so mislili, da bom užaljena oz.žalostna, ojej), sedaj v drugem postopku je pa že rodila. bambi75-že šibam pod tuš, pa počasi na en fiks, upam, da zadnji
|