|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
20.2.2009 20:38:30   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jupi Žiži je prišla user posted image user posted image user posted image

Če sta me pa Podganca in Pija tko lepo prosili user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.2.2009 20:38:40   
diana79
jaz bi se predstavila!stara sem 30 let!5 let živim v sloveniji,sem pa iz madžarske!zaradi slabe jajcevode grem na ivf!če slučajno kaj ne napišem prav mi ne zamerit ker še učim slovenščina!me zanima ali so injekcije fejst boleče?kam naj jih najboljše pikat?(rit,trebuh...itd).hvala za podpora!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj sem gor prebrala glede pisave,da bi mogla v drugo barvo pa podčrtano pisat ampak to mi ne gre zato prosim če mi kdo lakho pomaga kako in  kaj!hvala!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.2.2009 20:39:00   
dajamaja
Gigi, jst sem ti pa mejl poslalauser posted image a je za eno flaško?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
20.2.2009 20:39:03   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

No pivo sem odprla, če krofe zažgem ste ve krive user posted image

Ej jaz nimam stare rjuhe da bi krofe naredila, radiator sem našla user posted image . A lahk k teb pridem?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
20.2.2009 20:39:24   
pikovit
ja kaj je zdej babnce :)))

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
20.2.2009 20:39:59   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ma sej krofov tko ne smeš jest, ker redijo user posted image user posted image user posted image

pa pir veliko lažje spraviš iz sebe kot krofe

A misliš? user posted image  
Krofe itak za našega pečem. Jih je že cel krožnik pobasal pa zaspal. Upam, da ga ne bo ponoč kej matral.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
20.2.2009 20:41:01   
LuNa73
gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... user posted image  in mislit je dober... user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
20.2.2009 20:41:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

jaz bi se predstavila!stara sem 30 let!5 let živim v sloveniji,sem pa iz madžarske!zaradi slabe jajcevode grem na ivf!če slučajno kaj ne napišem prav mi ne zamerit ker še učim slovenščina!me zanima ali so injekcije fejst boleče?kam naj jih najboljše pikat?(rit,trebuh...itd).hvala za podpora!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj sem gor prebrala glede pisave,da bi mogla v drugo barvo pa podčrtano pisat ampak to mi ne gre zato prosim če mi kdo lakho pomaga kako in  kaj!hvala!

Diana, dobrodošla.
Inekcij se pa nič ne boj, ker sploh niso tak strašne.
Samo tisti strah pred prvo moraš premagati, potem pa gre brez problema.

Pa še medicinske sestre ti bodo vse lepo razložile in pokazale, tako da ni panike.
Če bo pa strah še vedno prevelik, pa lahko greš tudi v zdravstveni dom v dežurno ambulanto.

Po izkušnjah pa najmanj boli v trebuh.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
20.2.2009 20:41:51   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... user posted image  in mislit je dober... user posted image

Lunčika zlata user posted image . Kako si ti meni? Tudi jaz tebe pogrešam.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
20.2.2009 20:42:01   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEEEEEEe... lej kdo je tukaj... Kaj pa ti piješ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
20.2.2009 20:42:25   
gigi1

Ojla Pikovitka evo smo skor vse tastare žurerke na broju user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
20.2.2009 20:42:41   
Pija76

user posted image user posted image user posted image Dobrodoša!!! Priporočam, da injekcijo zapičiš tam kjer imaš največ špeheca! Najbolj pomoje trebuh!!
Ni panike zaradi slovenščina! Te bomo razumele! Kje pa si v postopku? LJ, MB, PO?? Drugo barvo najdeš zgoraj pod črko A, podčrtano pa pod U podčrtano!
Srečno!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
20.2.2009 20:43:09   
mismis

Diana, ni hudega te bomo že razumele. Podrčrtovati ti tudi ni potrebno, te bom že našla.
Če se ne motim, si ti na GK LJ v postopku.
Inekcije niso tako zelo boleče, mi si jih ponavadi dajemo v trebuh, ker tam manj boli

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
20.2.2009 20:43:34   
miska73

Srčica moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako bacilčki in viruski?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
20.2.2009 20:43:46   
mismis

oh, ti si tudi tukaj, JEH zdaj smo pa skoraj popolne user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
20.2.2009 20:44:30   
dajamaja

Diana dobrodošla! Kam se boš pikala ti bo tvoj zdravnik povedal - je odvisno od vrste zdravil, ki jih boš dobila za stimulacijo. Drugo barvo dobiš tako, da z miško označiš tekst (s pritisnjeno levo tipko miške povlečeš čez tekst, da ima črno ozadje) in klikneš na ikono A. Odprlo se ti bo okence z barvami in klikni na želejno barvo. Za podčrtavanej je enako samo da klikneš na ikono U. Sicer to uporablja le za datume pregledov, da tista, ki ažurira lažje sledi.

Danes se ne ustraši, ker smo pivo doprle in bo veliko neumnosti tu gor. Srečno v postopku!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
20.2.2009 20:44:37   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ej jaz nimam stare rjuhe da bi krofe naredila, radiator sem našla user posted image . A lahk k teb pridem?

Jst jih kar z rokam zvaljam. Pol itak vzhajajo user posted image  user posted image  user posted image
Kje si pa radijator staknila? Ti kar pridi. Saj veš kje sem user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
20.2.2009 20:44:40   
Pija76
PIkovit draga naša user posted image user posted image user posted image !

Punce jaz grem v politiko user posted image , zgleda da znam ljudi prepričat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
20.2.2009 20:44:50   
pikovit
kaj če bi me tole raj v živo.Tlele nas je kar nekaj,ki bi zapile - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
20.2.2009 20:45:48   
pikovit

PIkovit draga naša user posted image user posted image user posted image !

Punce jaz grem v politiko user posted image , zgleda da znam ljudi prepričat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
20.2.2009 20:46:14   
mismis

Jst jih kar z rokam zvaljam. Pol itak vzhajajo user posted image  user posted image  user posted image
Kje si pa radijator staknila? Ti kar pridi. Saj veš kje sem user posted image

čaki, čaki kaj zdej ti z rokami zvaljaš, pa pol vzhaja. Mislim, jaz ne pečem krofe, pa to tudi delamuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
20.2.2009 20:46:30   
dajamaja

in mislit je dober... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne sicer zmeraj, ampak ja je dobr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
20.2.2009 20:46:43   
mismis

kaj če bi me tole raj v živo.Tlele nas je kar nekaj,ki bi zapile - user posted image user posted image user posted image

v živo imamo naslednji petek, danes je pa generalkauser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
20.2.2009 20:46:53   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Gigi, jst sem ti pa mejl poslalauser posted image a je za eno flaško?

Madoniš ste pa resno vzele tole, da je mene treba zvabit na pir user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
20.2.2009 20:46:54   
Pija76
Gigi a češ da te naučim krofe pečt al kaj? Rabiš toplo rjuho user posted image

Punce a vam nekaj zaupam user posted image ?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tanita (12%)

Nika (40%)

Ines (8%)

Rebeka (12%)

Karmen (4%)

Karin (24%)

Število vseh glasov: 251

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!