|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
20.2.2009 17:37:13   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa še 2 stvari sem vam pozabila povedat:

1. Manca je včeraj dobila svoj 3. zobek, danes pa četrtega user posted image user posted image user posted image . SEdaj čakamo še 2 da pokukata ven, ker sta tik pod površjem user posted image user posted image user posted image

user posted image čestitke za zobek

2. mojega očeta so včeraj klicali, da ima naslednji teden operacijo. Joj ravno se je mami malo k sebi spravila, gre pa oče v bolnico user posted image . Se mi zdi da že eno leto samo še po bolnicah hodimo.

user posted image user posted image user posted image za tvojega očeta

NČ, zdej grem pa mal za nazaj komentirat

< Sporočilo je popravil tally -- 20.2.2009 17:38:05 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
20.2.2009 18:03:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kdaj boste dale otroku za piti alpsko mleko?

jaz ji tudi nisem še dajala navadnega mleka, ji tudi linote delam z AM in ji ga ne bom še dajalado 1 leta

Če bo šla v vrtec pred enim letom, ga bo tam dobila user posted image

user posted image user posted image ne bo šla

A ste potem našli kakšno varuško?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
20.2.2009 18:12:43   
barbaw
Ma kaj daje tole RR? we are sorry milijonkrat user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
20.2.2009 18:13:12   
barbaw

Aja pa še 2 stvari sem vam pozabila povedat:

1. Manca je včeraj dobila svoj 3. zobek, danes pa četrtega user posted image user posted image user posted image . SEdaj čakamo še 2 da pokukata ven, ker sta tik pod površjem user posted image user posted image user posted image

2. mojega očeta so včeraj klicali, da ima naslednji teden operacijo. Joj ravno se je mami malo k sebi spravila, gre pa oče v bolnico user posted image . Se mi zdi da že eno leto samo še po bolnicah hodimo.

NČ, zdej grem pa mal za nazaj komentirat

user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega atija in zate

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
20.2.2009 18:13:21   
tilči
Naty..katastrofa od zdravstvauser posted image .user posted image user posted image user posted image ,da Žan ni pokasiral virusa

SS...user posted image  za zobke.
Tilna je precej zvijalo in sem imela na sumu čokolino,da ga zapira.Zato sem mu ga danes ukinila in se je že 3x podelal brez problemov

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
20.2.2009 18:14:29   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ma kaj daje tole RR? we are sorry milijonkrat user posted image user posted image user posted image

Meni je dopoldne štrajkal.Na,samo da sem omenila,me je ven zagnalouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
20.2.2009 18:15:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pica se peče, ker ati bo vsakčas doma, ampak potem ga šiba moj avto šraufat. V mesto pa bom najverjetneje mogla it jutri dopoldan, edino če Videka dam malo k babici, jaz pa šcccc v trgovino. Bom vidla.

mmmmmmmmmmmm je že sem do mene pridišalo user posted image
jaz sem tudi mela navado, da sem ob petkih pekla pico, danes sem pa naredila sladko zelje in šnite, tako da je tudi Manca danes za kosilo jedla samo sladko zelje in ga je papala kot velika user posted image user posted image user posted image

Naš ima tudi rad sladko zelje, samo jaz ne. Ga zato je pri babici, ker jaz ga niti pripravit ne znam. Se pa učimuser posted image

ni težko
Jaz naredim drugače kot SS. Je malo več kuhanja.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
20.2.2009 18:15:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz se poslavljam, grem na svojo seanso. Lepo čvekajte še naprejuser posted image

dobro opravi

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
20.2.2009 18:15:26   
tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
20.2.2009 18:15:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@: dobi slovenske obiske naše majčiceuser posted image Jaz imam svojga in sposojenga, samo je tisti sposojen tako razmajen, da ga bom vrnila. Drugače bi ji dala svojega.

In kje sem jaz to spregledala??? user posted image  Katera pa gre v Egipt? user posted image

Someščanka mafiuser posted image

kaj je zmano nič ne štekamuser posted image

s tabo nič
Tvoja sokrajanka gre v Egipt. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
20.2.2009 18:16:09   
barbaw

Jutro!

Saj ne vem kaj naj napišem. Sem še vedno user posted image . Bom po kaki kavi bolj zgovorna. user posted image  Danes pride cenilec od zavarovalnice in upam, da nam bodo dali kaj denarja za popravilo odtoka v kopalnici.
Sem videla, da ste bile zvečer bolj zgovorne kot ponavadi. Bom potem prebrala, kaj ste napisale. Upam, da mi rata.

Barbaw: kaj pa se je zgodilo v vaši kopalnici???

Odtok od pralnega stroja je spustil in nam je namočilo kompletno steno. Smo prijavili na zavarovalnico škodo in zdaj čakamo na povračilo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
20.2.2009 18:16:27   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Pozdravček po dolgem času!

Sm misla že zjutri kej napisat, ko sva se odpravljala v bolnico pa mi je še zmer net nagajal. U glavnem js sm dons preklela celo to slovensko zdravstvo in poleg tega še vse, kar mi je pršlo na pot, tolk sm jezna, da bi kr koga razbila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

U glavnem, kot sta že kasso in estrella poročale, je Žan dobro prenesel prve dni uvajanja Aptamila, ampak včeri je mel trikrat drisko. Glede na to, da nam (še vedno) rine ven ena enkica je možno, da od tega. Danes sva bla ponovno naročena v bolnici za uvajanje piščanca in ko sm povedala, da je mel drisko, je hotla zdravnica na vsak način pred uvajanjem videt kakec in Žan seveda do enih popoldne še ni kakaluser posted image . In potem reče, da očitno ne bo nič in da naj greva domov pa prideva v ponedeljek zjutri ponovno tja, da saj mam čas, ker sem na porodniški!!!!user posted image user posted image
Ampak s tem situacija še ni najslabša, kokr je lahko. Ko sva prišla, so naju namreč dal v sobo s punčko, ki je kašljala, mela vročino, smrkala in vse po spisku. Ker je mela pa tud izpuščaje, so jo dali na alergološkega. Po odvzemu krvi in urina, so pa prileteli v sobo, jo na hitro spravili ven in mamici rekli, da naj ne govori ničesar. Zdravnica mi potem pove, da ma punčka respiratorni virus in so jo pomotoma dali na alergološkega in da naj bom pozorna, če bo Žan mel vročino, kašljal ali težko dihal in naj pediatrinja pokliče njih, ker bojo povedal, kak virus je to. A lahk to verjamete???? K... gleda celo slovensko zdravstvo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Sam po virus sva šla dons tja!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A obstaja še kaka druga alternativa temu sran....., ki ga dajeta skozi???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
20.2.2009 18:17:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Meni je dopoldne štrajkal.Na,samo da sem omenila,me je ven zagnalouser posted image

Ampak tole je vedno bolj pogosto. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
20.2.2009 18:19:03   
tilči
user posted image  je šel na nogomet,otroka sta že v pižami,Nejc je že po večerji,sedaj bo pa Tilen na vrsti,potem gresta pa smrčat,mami pa uživat v tišiniuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
20.2.2009 18:29:18   
jana81
hej

Nejc spi danes svojo 2.rundo (prva je bila ob pol 12h  in to 20 minut), tako da revež ni već zdržal..

Jst se grem počas rihtat, grem na en RD, upam da se Nejc zbudi do 19h, da ga lahko še zrihtam, ker drugače bo ati norel z njim, mali je živc sto na uro.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
20.2.2009 18:30:13   
jana81

men je dopoldan pisalo: service unavailable

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
20.2.2009 18:30:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hej

Nejc spi danes svojo 2.rundo (prva je bila ob pol 12h  in to 20 minut), tako da revež ni već zdržal..

Jst se grem počas rihtat, grem na en RD, upam da se Nejc zbudi do 19h, da ga lahko še zrihtam, ker drugače bo ati norel z njim, mali je živc sto na uro.

Ajej. Kaj pa ste delali, da ni mogel prej spat?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
20.2.2009 18:30:28   
barbaw

user posted image  je šel na nogomet,otroka sta že v pižami,Nejc je že po večerji,sedaj bo pa Tilen na vrsti,potem gresta pa smrčat,mami pa uživat v tišiniuser posted image user posted image

Tole je pa hitro.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za uživanje

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
20.2.2009 18:32:40   
barbaw

men je dopoldan pisalo: service unavailable

meni tudi

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
20.2.2009 18:38:49   
tilči

Tole je pa hitro.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za uživanje

Moram počakati,da mi še sušilec posuši,to bo pa ravno okli 19.,potem gresta pa spat.pa še goveja juha se mi bo ta čas skuhala

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
20.2.2009 18:44:28   
barbaw

Tole je pa hitro.

Moram počakati,da mi še sušilec posuši,to bo pa ravno okli 19.,potem gresta pa spat.pa še goveja juha se mi bo ta čas skuhala

Potem pa vse 4 od sebe. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
20.2.2009 18:50:35   
Soncnica Sandra ***
evo mene, sem speglala cunje, pospravila kuhinjo, zložila še ostale cunje ki jih ni bilo treba peglat, ..... Mančita in ati sta pa ob 6ih vstala, tako da bomo danes malce bolj pozni za nočno spanje, kar pa posledično ne pomeni, da bomo zjutraj kaj dalj spali user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
20.2.2009 18:51:16   
Soncnica Sandra ***

hej

uživej na praznovanju RD user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
20.2.2009 18:51:37   
barbaw

evo mene, sem speglala cunje, pospravila kuhinjo, zložila še ostale cunje ki jih ni bilo treba peglat, ..... Mančita in ati sta pa ob 6ih vstala, tako da bomo danes malce bolj pozni za nočno spanje, kar pa posledično ne pomeni, da bomo zjutraj kaj dalj spali user posted image

Jaz upam, da se vam bo v poletnem času kaj porihtalo tole spanje. Pa poleti boste ogromno zunaj in bo verjetno Manca bolje spala ponoči. Pri nas je bilo tako.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
20.2.2009 18:52:04   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image  uživaj in dobro "merkej" kavč user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.