Naty*
|
Pozdravček po dolgem času! Sm misla že zjutri kej napisat, ko sva se odpravljala v bolnico pa mi je še zmer net nagajal. U glavnem js sm dons preklela celo to slovensko zdravstvo in poleg tega še vse, kar mi je pršlo na pot, tolk sm jezna, da bi kr koga razbila . U glavnem, kot sta že kasso in estrella poročale, je Žan dobro prenesel prve dni uvajanja Aptamila, ampak včeri je mel trikrat drisko. Glede na to, da nam (še vedno) rine ven ena enkica je možno, da od tega. Danes sva bla ponovno naročena v bolnici za uvajanje piščanca in ko sm povedala, da je mel drisko, je hotla zdravnica na vsak način pred uvajanjem videt kakec in Žan seveda do enih popoldne še ni kakal . In potem reče, da očitno ne bo nič in da naj greva domov pa prideva v ponedeljek zjutri ponovno tja, da saj mam čas, ker sem na porodniški!!!! Ampak s tem situacija še ni najslabša, kokr je lahko. Ko sva prišla, so naju namreč dal v sobo s punčko, ki je kašljala, mela vročino, smrkala in vse po spisku. Ker je mela pa tud izpuščaje, so jo dali na alergološkega. Po odvzemu krvi in urina, so pa prileteli v sobo, jo na hitro spravili ven in mamici rekli, da naj ne govori ničesar. Zdravnica mi potem pove, da ma punčka respiratorni virus in so jo pomotoma dali na alergološkega in da naj bom pozorna, če bo Žan mel vročino, kašljal ali težko dihal in naj pediatrinja pokliče njih, ker bojo povedal, kak virus je to. A lahk to verjamete???? K... gleda celo slovensko zdravstvo!!!! Sam po virus sva šla dons tja!!!!!!!!!