arneja
|
Mojsonček, jaz hudo upam, da bodo jutri še kakšni folikli iz ilegale pokukali . Če so pri Lučki, zakaj ne bi še pri meni . Saj če ata ni dobro videl, sem jaz dobro videla, da jih je bilo le pet. Se mi zdi, da je Kruce nekaj pisal, da je dobro Apaurin vzeti, ker kao mišice sprosti. In ker jih imam že ravno pri roki ... no, upam, da se kaj oglasi tu gor. Ti pa nikar ne delaj preveč, malo te pa tudi pikec rabi zase . Mala in Princess, kaj je UZ lepega pokazal ? A.jard, a je bolela prva špikica? Ni, a ne, da ni ? Mateja, pa kaj, a moraš biti res vsak dan na seznamu ? No, zdaj je pa res že čas, da tvoj folikelček eksplodira. Ja, jaz bi tudi raje, da mi dragi ET naredi . Kicsi, hvala za ponujeno pomoč. Sicer upam, da je ne bom rabila, ampak če že, je pa fino vedeti, kam se lahko obrneš . Na slikce pa seveda čakamo . Bambi, sem že ugotovila, da 13 sploh ni slaba velikost . Zdaj bi jih samo malo več še imela . Kdaj imaš pa ti ET? In koliko foliklčkov in celic si imela? Pa kakšno terapijo? PIsmo, sem firbčna . Jaz bi tudi raje, da še kakšen dan več raje počakava z atom, če bodo jutri že 19 veliki. Kako ti je uspelo ga prepričati, da za en dan počakata? Bibica, hodim v škornjih, samo imam hlače vanje zatlačene. Pa ne morem tako hitro jih notri pobasat, pa zadrge gor potegnit, da bi ata zadovoljila . Upam, da moji foliklčki vedo, kaj je to egalite . Lučka, tudi jaz kavbojke in spodnje hlačke naenkrat dol potegnem . Ti si pa že pri velikosti 17 stopko dobila? Ja, zdaj pa res ne vem več ali je bolje malo zavleči stopko ali jo prej dati ? Ti si pa zares dobila prekrasno darilce za rojstni dan . Uf, sem se zdajle češnjevega paradižnika najedla. Ga imam full rada, ampak kar je preveč, je pa preveč . Reby, hvala za pestke, upam, da bodo pomagale . Če se ti je pa buši povečal, bi nam pa lahko kakšno slikico privoščila . Biba pa tudi mene vedno nasmeji . Kje sta zdaj Zvezdica in Gloria, da nam malo stimulacije prilepita ? Mismis, ja, sem zgodnja, ampak potem popoldan hodim spat kot malo dete .
< Sporočilo je popravil arneja -- 20.2.2009 13:59:04 >