|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
20.2.2009 12:38:11   
mismis
Palcica, dobrodošla med nami, kot ti je že mateja napisala prvi UZ ne pomeni prav veliko.
Vse se lahko še spremeni, še sploh ker ponavadi teh čisto majčkenih foliklov na UZ ne štejejo dokler ne zrastejo. Tako, da pogumno in optimistično naprej.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
20.2.2009 12:41:44   
mismis
Mateja, iz katerega konca pa si?

lahko tudi na z.s., mogoče se motim, ali si ti bila septembra v kakšnem postopku?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
20.2.2009 12:48:40   
lučka 25
Dan user posted image

arneja, vidim da si ila že na vsezgodaj zjutraj pridna in nam pripravila super zajtrk. Hvala.  Ja ta naš brzinski ata je pa res od sile. Jaz sem se pri njem navadila vse na enkrat sleči, v eni potezi. Ko sem pa potem k svojemu G prišla in se tako slekla se je pa samo nasmehnil in bog si ga vedi kaj mislil. user posted image  Fino pa je, da folikle skupaj preštejeta. Pa naj se vse njegove o otrocih uresničijo. moji folikli so bili pri prvem Uz veliki, v levem vodilni 12,4 v desnem pa 12,7. Potem pa že na drugem UZ, mislim da je imel vodilni 17, mi je ata prav polepšal dan z novico o stopki, pa da je v redu, mi je poklonil lepo darilo za rojstni dan. user posted image

n74, vidim da greš za mano. Ja 13 dan bo prav lep. Pa še to, jaz sem si skoz govorila, da bom imela 5 celic, pa 2 zarodka, pa magari če se samo en prime. To sem si ponavljala ves čas in se je vse uresničilo. Še to probaj. Če bo delovalo še pri tebi pa bo to še posebej dobro. user posted image  Pa nedelja in datum 22.2. je tako lep, bom navijala 10000000....na uro. user posted image  Pa čestitam za nečakinjo user posted image  pa naj bo danes lov na miško čim bolj zanimiv in kratek.

biba, vidim da hiperca popušča. Super. Da prideš spet na stare tire in se buši poveča zaradi user posted image . user posted image

MTB1979 ja ti naši zobje. Saj meni so tudi modrostni zobje spodaj "polepšali" nasmeh, mi jih skupaj vleče in to zelo. Mi je zobarca rekla, da če hočem to zrihtat jih moram dati ven, potem pa veselo nosot aparat z dratki. Samo, kaj ko to tako zeloooo veliko stane - mislim aparat. Za enkrat se še ne mislim s tem dajat, iamm pa v planu.

mojsonček, jaz tudi kar upam, da je pomladanska utrojenost za vse kriva, ker si že zelo želim, da bi bila pomlad. Jo komaj čakam. user posted image

mismis in T1979, vidim da sta danes pridni v službi. Lepo. Drugače pa mismis, vem da stre zelo aktivni na tem, da se nam pridružiš. Sva pa misva s presenečenjem dobro. Me vsake toliko malo poboža po trebuhu, konkretne brce pa še čakam. Moj pa tudi, je včeraj potožil, da že komaj čaka na to.

kimsy, jaz sistema GK ne poznam, sem Reševa. Pa saj bodo druge punce vedel pomagati.

Reby, kako kaj počutje danes? Si v redu?

mateja, vidim da bošže kmalu dobila ponujeno službo na GK, ko si toliko tam. Pa hec na stran, zdaj pa naj ta folikel že poči. Ne heca samo tebe, ampak že skoraj vse nas.

Kicsi, komaj čakam slikico tvojega bušija.user posted image

palcica, dobrodošla. Upam, da vama s pomočjo IVF uspe. Kako pa je s komentarjem G a ne vem pomagati. Kam pa hodiš, na ketro kliniko?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
20.2.2009 13:04:10   
womanpolice
ARNEJA... Hvala za lepe želje.. jst tud upam, da se tole kmal konča, ker mi je tko dolgčas in nimam kaj "delat" (kar bi lahko, da me ne bi bolelo). Danes mi je dolgčas preganjala RR-jevka, ki je bila na obisku. Sva kr lepo klepetali.

LUČKA25.. Ja, res je bila tale Želvica prijetna punca in mi je žal, da se nič ne oglasi gor; verjamem pa da vsak rabi svoj čas.. Pa ti? kak si kaj?

PIJA76.. Ja ne tko črnogledo gledat na stvar user posted image , za v odpis pa še nisem ane user posted image user posted image ... Mogoče marca al pa aprila.... user posted image

KONINA... Lepo te je bilo spet slišat, in da nas nisi pozabila... takšne ste res dobra vzpodbuda in upanje za tiste, ki nam še ni uspelo. Hvala ti.

DAISY... Živjo tud teb. Te že dolg nism slišala, videla pa le enkrat na tisti fešti... ala štanga... user posted image user posted image kak si pa ti kaj?

KISCI.. imaš ZS... Hvala ti za info

N74 Na žalost ti ne morm pomagat z info, ker teh težav nimam. Držim pesti zate; lepe folikle in blastociste ter da pri tebi ostanejo vseh devet mesecev, ko postaneš mamica user posted image Držim pesti!

PIKOVIT.. Nič nisi poklicala naslednji dan; sej vem, da si kr v gužvi, ravn zato te ne "upam" motit. Ko boš imela čas, mi napiši sms, pa te pokličem. LP

BIBA007 lepo si tole razložila... jst sm imela hiperco v prvem postopku, v drugem pa ne in vem, da ni prijetna zadeva tole, tko da MIŠEK73 nič ti ne zavidam.. user posted image

MBT1979.. Ti si pa isto "pridna" kot jst... tud jst že lep čas nisem obiskala svojega zobozdravnika. Vsako leto (3) si rečem letos pa res morm it... in glej ga zlomka... spet gre leto naokoli.. zdaj sm si pa rekla, da ko bom konec bolniške, se naročam in grem mal usta podržat user posted image

Petek, 20.02.
mala81 - UZ
Princes34- UZ
n74 - UZ,
mateja_goljev - kri  + UZ
a.jard - začetek špikanja

KIMSY.. Če dobiš menstro v soboto ali v nedeljo, pokličeš v ponedeljek; vsaj men so tko povedali...
(sem na GK LJ)

MATEJA_GOLJEV.. Tale tvoja reč te pa tko heca, da se bova še očitn midve videle v ponedeljek na GK LJ... No, po en stran bi pa blo "dobr" (ne me narobe razumet... user posted image ), da bi se po dolgem času spet videle...

PALCICA Dobrodošla! Lahk še sam poveš kje si v postopku? Na prvem UZ je pr men blo vse ok. V prvem postopku je bila težava le ta, da so na desni strani rastli na levi pa zelo počasi. Potem pa so mi punce RR svetovale pivo in jajca, tko da je potem še levi nadoknadil...

KAJŠICA... Včeraj nism nazaj poklicala... sm se zamotila... se dans al pa jutr kaj slišiva. lahk pa prideš kaj naokrog med pavzo učenja na kavico in pogledat svojega "posvojenčka" user posted image user posted image

MIŠKA73... HVALA TI! Bilo je zelo prijetno in upam, da še v bližnji prihodnosti. Kr hitreje mine čas.
saj vem, da sm zdaj jaz na dolgu...

REBY.... Te poiščem... user posted image user posted image

MISMIS... Želim ti lep dan!

TASSY1 te pokličem čez dan...

GRETHY.. Kje si mi? Kje se skrivaš?
BLANČ si kaj videla Grethy'?

Ostale PUNCE in FANTA... ŽELIM VAM LEP DAN!

danes je rodila moja prijateljica punčko, ime pa ji je dala INTI; lepo ime, kajne?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
20.2.2009 13:31:04   
palcica_
Ja miljon vprašanj se mi roji po glavi. Je fanj da si lahko takole pomagamo z nasveti. Jaz sem v postopku v Postojni.

mateja_goljev kako pa pomagajo jajčka in pivo?Pri rasti foliklov? Sem pripravljena vse poskusit, sam da rata. Jaz sem tudi tablete Elevit neki časa nazaj pila. A ti jih tudi med postopkom? Sem čist mal zgubljena.

No naj še mal vprašanj zastavim. Kdaj ste se začele špikat?Kateri dan po menstruaciji? Jaz sem začela drugi dan menstruacije. Kateri dan po zadnji menstruaciji ponavadi delajo punkcijo (vem da je čist odvisno od vsake posebej - ampak tako ponavadi kdaj pride do nje :)? Koliko foliklov ste imele - a je nujno da pomeni malo foliklov-malo uspeha?

No pa še neki me muči, so mogoče kateri od vas te hormonske inekcije podaljšale menstruacijo? Jaz jo imam ponavadi 3-4 dni, tokrat pa se kar noče ustavit, pa je že en teden okoli.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
20.2.2009 13:42:59   
Reby
Mismis - čist prav si predvidevala, zdej sam povej kdaj, da nabavim kišto Heinija user posted image
Lučka - hvala, sem malo bolje, čeprav sem včeraj spet imela bližnje srečanje s prjatlco user posted image  Kako si ti? Buši že najbrž pridno raste, jaz pa ti veselo sledim, men se je ta teden malo povečal. Škoda, da ne prideš v Kongo.
Arneja - ja, upam, da so znaki slabosti to, da je vse ok user posted image , pa držim pesti za rast tvojih foliklčkov
WP - vidim, da si me našla, prav lušna si! user posted image  Še nisem uspela vse prečekirat, bom popoldan :)
N74 - tudi jaz imam endometriozo in sem imela malo foliklov, ampak so bili pa vsi kvalitetni, super, da si postala tetka
Biba - ti me pa vedno nasmejiš s svojimi posti user posted image
Tassi - kako si, si še doma ali že v službi? Pojdi malo ven z Ajko na sončka na sprehod, verjamem, da mate pri vas še lepše vreme kot pri nas.
Palcica - dobrodošla in nič naj te ne skrbi, folikli bodo še zrasli :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
20.2.2009 13:43:30   
mismis
Palcica, ti bom poskušala jaz pomagati.

Pivo in jajca, imata različen vpliv. In sicer jajca naj bi vplivala na rast foliklov, pivo pa na debelino endometrija, kar je pa seveda tudi zelo pomembno.

Elevit, začne kar takoj spet jemati, namreč folna kislina pomembno vpliva pri razvoja otroka in preprečuje tudi razne okvare, malo si preberi na netu za kaj je vse dobra. Tudi G priporočajo jemanje folne kisline vsaj tri mesece pred zanositvijo, če pa gre za spontano zanositev pa takoj ob zanositvi.

Začetek špikanja je odvisen od dolžine postopka, v kratkem se začneš špikati drugi dan M (tako kot ti) in imaš punkcijo v istem ciklusu, v dolgem pa 22. dan enega ciklusa prej, punkcija pa sledi šele v novem ciklusu.

Malo celic, sploh ne pomeni manj možnosti za uspeh. Nekako smo že ugotovili, da tiste, ki imajo manj celic, so le te bolj kvalitetne. Res pa je, da to ne drži vedno.
Punkcija je odvisna od rasti foliklov, ponavadi dobiš STOP inekcijo pri velikosti foliklov od 19 nagor, spet odvisno od centra. Punkcija sledi po dveh dneh. Kako velike folikle pa si imela na prvem UZ?

Vse hormonske inekcije lahko vplivajo na M, nekaterim se zamakne M, nekatere jo imajo dlje in je močnejša, nekaterim se skrajša in je bolj šibka, pač to je odvisno od vsake posameznice.

Evo takole, tukaj je nekaj odgovorov na tvoja vprašanja, upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

A ja, še to, če želiš, da te dodamo na seznam, da bomo lahko navijale in trepetale s tabo, nam napiši, da bomo vedele

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
20.2.2009 13:45:14   
Reby
Palcica - da se ti menstruacija podaljša, je čisto normalno. Malo foliklov ne pomeni malo uspeha, jaz sem jih tudi imela samo 6 in se je 5 jajčec oplodilo :) Meni so delali punkcijo 13 dni po M. Ti kar pridno jej jajčka in pij pivo, definitivno pomaga user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
20.2.2009 13:56:01   
arneja
Mojsonček, jaz hudo upam, da bodo jutri še kakšni folikli iz ilegale pokukali user posted image . Če so pri Lučki, zakaj ne bi še pri meni user posted image . Saj če ata ni dobro videl, sem jaz dobro videla, da jih je bilo le pet. Se mi zdi, da je Kruce nekaj pisal, da je dobro Apaurin vzeti, ker kao mišice sprosti. In ker jih imam že ravno pri roki ... no, upam, da se kaj oglasi tu gor. Ti pa nikar ne delaj preveč, malo te pa tudi pikec rabi zase user posted image .

Mala in Princess
, kaj je UZ lepega pokazal user posted image ?

A.jard, a je bolela prva špikica? Ni, a ne, da ni user posted image ?

Mateja, pa kaj, a moraš biti res vsak dan na seznamu user posted image ? No, zdaj je pa res že čas, da tvoj folikelček eksplodira. Ja, jaz bi tudi raje, da mi dragi ET naredi user posted image .

Kicsi
, hvala za ponujeno pomoč. Sicer upam, da je ne bom rabila, ampak če že, je pa fino vedeti, kam se lahko obrneš user posted image . Na slikce pa seveda čakamo user posted image .

Bambi, sem že ugotovila, da 13 sploh ni slaba velikost user posted image . Zdaj bi jih samo malo več še imela user posted image . Kdaj imaš pa ti ET? In koliko foliklčkov in celic si imela? Pa kakšno terapijo? PIsmo, sem firbčna user posted image . Jaz bi tudi raje, da še kakšen dan več raje počakava z atom, če bodo jutri že 19 veliki. Kako ti je uspelo ga prepričati, da za en dan počakata?

Bibica
, hodim v škornjih, samo imam hlače vanje zatlačene. Pa ne morem tako hitro jih notri pobasat, pa zadrge gor potegnit, da bi ata zadovoljila user posted image .  Upam, da moji foliklčki vedo, kaj je to egalite user posted image .

Lučka
, tudi jaz kavbojke in spodnje hlačke naenkrat dol potegnem user posted image . Ti si pa že pri velikosti 17 stopko dobila? Ja, zdaj pa res ne vem več ali je bolje malo zavleči stopko ali jo prej dati user posted image ? Ti si pa zares dobila prekrasno darilce za rojstni dan user posted image .

Uf, sem se zdajle češnjevega paradižnika najedla. Ga imam full rada, ampak kar je preveč, je pa preveč user posted image .

Reby, hvala za pestke, upam, da bodo pomagale user posted image . Če se ti je pa buši povečal, bi nam pa lahko kakšno slikico privoščila user posted image . Biba pa tudi mene vedno nasmeji user posted image .

Kje sta zdaj Zvezdica in Gloria, da nam malo stimulacije prilepita user posted image ?

Mismis
, ja, sem zgodnja, ampak potem popoldan hodim spat kot malo dete user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 20.2.2009 13:59:04 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.2.2009 13:59:10   
palcica_
Hvala za hitre odgovore. So me prav pomirili. Sem misnla da sem že odpisana.

Ja na seznam me lahko daste. Verjamte, podpora mi je res potrebna in zanjo vam bom res hvaležna.

No pive sicer ne pijem, ker mi ni dobra, sam tokrat se bom potrudla in jo bom. Za jajčka pa ni problem, so mi dobra.

No kolk velike folikle sem imela ne vem - mi niso povedali. zato pa sem tudi zmedena. Sploh ne vem na kaj je G mislu ko je reku da niso v redu. No ampak po 4 dneh jemanja inekcij tudi ne vem če bi lahko vidu končni rezultat in me kar takoj odpisal :(

A je mogoče še kšna imela postopek v Postojni?

Pa še to-a punkcija res boli? Nekatere pravijo da ful nekatere da nič.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.2.2009 14:01:07   
arneja
Palčica, na kateri dan si pa imela prvi UZ? Že na 6. ali kaj, da praviš, da po štirih dneh dajanja špikic? Punkcija boli kakor katero, ampak se mi zdi, da ima bolj strah velike oči kot da bi zares tako hudo bolelo. Razen, če imaš endometriozo. In če ti kaj ni jasno pri G, ti kar vprašaj, saj zato je pa tam, ne user posted image ?

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.2.2009 14:04:16   
arneja
Palčiča, se mi zdi, da si pri Merlu in ne pri Rešu, ne?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.2.2009 14:08:53   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Miška, jaz se zate kar malo bojim, da te ne bo res prehuda hiperca ujela user posted image . Daj, če se ne počutiš ok, pojdi raje k zdravniku, prav?

Pupika, nič bat. Včeraj so me popadle ene take čudne prebavne težave, pa pot me je oblival, pa en malo mi je hotelo biti slabo, pa itak me je že par dni vse tišalo ... pa sem si rekla, da tole pa po hiperci diši.
Ampak danes sem že vredi.
Nekoliko napihnjena sem še, sicer pa OK s počutjem.

BibaTolstojBond... tole je pa grozno slišat... sam da ti gre na bolje.

Mateja zdej pa kar je dost je dost... pa a ne bi ti recimo namesto, da pohajkuješ po GK, recimo doma spančkala... sej če ti je dolgčas, lahko prideš k meni na obisk, ne rabiš ravno v LJ kar naprej hodit user posted image

Lučka kaj ti si že pri velikosti 17 dobila stopko user posted image Moj ta najtavečji je na dan stopke meril 24.

WP tudi tebe je bilo lepo videti. Upam, da ti čimprej zrihtajo avto, da še ti prideš v moje selo.
Zdaj pa le bejži no počivat... si že predolgo pokonci.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.2.2009 14:13:03   
mateja_goljev
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Ja miljon vprašanj se mi roji po glavi. Je fanj da si lahko takole pomagamo z nasveti. Jaz sem v postopku v Postojni.

mateja_goljev kako pa pomagajo jajčka in pivo?Pri rasti foliklov? Sem pripravljena vse poskusit, sam da rata. Jaz sem tudi tablete Elevit neki časa nazaj pila. A ti jih tudi med postopkom? Sem čist mal zgubljena.

No naj še mal vprašanj zastavim. Kdaj ste se začele špikat?Kateri dan po menstruaciji? Jaz sem začela drugi dan menstruacije. Kateri dan po zadnji menstruaciji ponavadi delajo punkcijo (vem da je čist odvisno od vsake posebej - ampak tako ponavadi kdaj pride do nje :)? Koliko foliklov ste imele - a je nujno da pomeni malo foliklov-malo uspeha?

No pa še neki me muči, so mogoče kateri od vas te hormonske inekcije podaljšale menstruacijo? Jaz jo imam ponavadi 3-4 dni, tokrat pa se kar noče ustavit, pa je že en teden okoli.

no na vse ti je lepo odgovorila mismis, tko da mismis kapo dol... hahhauser posted image user posted image

uglavnem pri meni se je obrestovalo pitje piva in jajčka. Menstruacija je pa daljša, saj ti pripravijo maternico na vgnezditev in nosečnost.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.2.2009 14:16:20   
mateja_goljev
miška73, ej stara ne morem brez jutranje doze no.....user posted image
ne, sej oblubm, sam še jutr me puste, pol bom pa mal prekinla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej ne vem, al me pa oni tko radi vidjo..... Al pa mojga k tak kraval zgana po GK... Pa jutr je še prijateljica s primorske tm z možem, miška sej veš kera dva, si ju v ponedeljek vidla, uglavnem to se bomo spet narežal.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.2.2009 14:16:42   
Stella Rossa
Drage moje babike imejte se skrajno lepo, jaz počasi zapuščam šiht in se v ponedeljek spet beremo. Vsem sobotnim in nedeljskim akterkam pa držim pesti in navijamuser posted image user posted image user posted image
Čudovit vikend vsem skupaj.user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.2.2009 14:20:25   
palcica_
Ja sem pri Merlotu. Ima katera izkušnje z njim in IVF?

Prvi UZ sem imela na 6 dan po ZM in tam so me potem tudi 5ič špiknli. Kako ste pa vi imele prvi UZ?

Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.2.2009 14:22:49   
mateja_goljev
womanpolice
- stara ne vem, ne vem, mogoče pa.... hahaha ne mislim da ne, pa ne da te ne bi rada vidla, k bi blo zlo fajn spet mal se smejat pa klepetat, sam mislem da mam zaenkrat kr mal dost tele GK.

Ostale punce, k ste fouš da sm vsak dan na seznamu, pa dejte še ve, če znate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morate met svojo tko naštelano, da ste zmer v pozornosti....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.2.2009 14:25:46   
mismis
Palčica, kot ti je Arneja napisala, se nam zdi, da si ti imela čisto prehitro UZ za kakšne bolj konkretne rezultate. Ko sem bila jaz v kratkem postopku, sem se ravno tako začela špikati drugi dan M, padlo je 7. špikic, 8. dan pa je sledil prvi UZ. To pa je bil v bistvu 9. dan mojega cikla. Kdaj pa imaš naslednji UZ? Če ti je pivo zanič, lahko piješ tudi brezalkoholno (Uni, Bavaria), pomemben je B vitamin. Čeprav ti povem, da ga čez Heineken-a NI. A ja, pa si pivom se ni treba nalivati, 0,33 na dan bo čisto dovolj

Mateja, evo sem ti odgovorila na z.s., sorči mismis smotan je pomešal. Ti pa glej, da jutri dobro zrihtaš user posted image user posted image

Stella Rossa, lep vikend ti želimo

wp, tudi jaz tebi želim prav lep dan

Arneja, no vidiš nekateri si pa ne moremo privoščiti popoldanskega spanca, ker nas čaka sprehod s user posted image  zato pa poskušamo zjutraj dlje spati. Po dolgem spanju, pa paše še kakšen petelinji zajtrk, potem je pa dan res idealen, če je le sončno vreme zunajuser posted image .

Reby, saj veš, da se bom v priliki oglasila, sedaj bolj kot ne študiram, ali se mi splača začeti učiti za izpit ali ne, pa sploh a se mi da ali ne. Pa še tak smotan predmet imam, joj mi je kar slabo

miška73, me veseli, da si boljeuser posted image user posted image user posted image  še malo, v nedeljo bo moja druga misel veljala tebi

Ajsi, skoraj pozabil, pogledal slikico, ma perfetna si, tale nosečnost ti prav dobro dene, se mi zdi, da kar cvetiš user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.2.2009 14:28:15 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.2.2009 14:29:38   
mateja_goljev
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Ja sem pri Merlotu. Ima katera izkušnje z njim in IVF?

Prvi UZ sem imela na 6 dan po ZM in tam so me potem tudi 5ič špiknli. Kako ste pa vi imele prvi UZ?

a veš da ne vem točn kako je blo, men se zdi da sem se začela špikat 22 dan, potem sem pa prvi UZ imela po 10 dneh špikanja s suprefaktom, vmes je prišla menstruacija (dolgi postopek mislem, za kratkega ne vem kako poteka kako hitro) in potem akcija z gonalom oz. menopurjem. in nato po mislem da 4 dneh ponovno UZ, potem pa na dva dni oziroma skoraj vsak dan.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.2.2009 14:51:03   
palcica_
mateja_goljev A ti si v postopku al ti je že ratalo user posted image ? Na principu česa pa se odločajo o tem a greš v krajši al daljši postopek špikanja?

Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.2.2009 14:56:14   
Shuka
Pikice moje, samo toliko, da veste, da mislim na vas in navijam za vse, da čimprej zagledate user posted image in tiste nosečke, da ste zdrave in božate svoje bušije do srečnega dogodka.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.2.2009 15:01:24   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Pikice moje, samo toliko, da veste, da mislim na vas in navijam za vse, da čimprej zagledate user posted image in tiste nosečke, da ste zdrave in božate svoje bušije do srečnega dogodka.user posted image

Skuka - tudi me mislimo nate in te pogrešamo user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.2.2009 15:01:31   
a.jrad
Hojla!

Evo še mene na raport od Reškota user posted image !
Sem imela toliko dela danes da se sploh nisem mogla prej oglasit;
No v glavnem prva špikica od Reškota ni nič bolela, bomo pa videli jutri zjutraj ko moram sama "zrihtat zadevo" (mi bo moj zmešal skupaj, jaz pa se pičim user posted image  - imava dogovor); v četrtek 26.02.2009 pa imam prvi UZ!

tako da šibamo z jajčki in pivom user posted image user posted image

Bambi75 jaz če dolgo časa stiskam pestke za tebe; upam je vse ok!

lp

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.2.2009 15:04:59   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Šuki moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Varne škarje za striženje las otrok
abee

Ali misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?

Da (55%)

Ne (41%)

Ne vem (4%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!