arneja
|
N74, upam, da je ata še kakšnega folikelčka danes odkril . Bo stopka nocoj padla, ne? Lučka, tudi ti ne moreš spati? Potem je pa to res ena izmed nosečniških tegob. Kako bo šele mene to matralo, ko že zdaj včasih ne morem spati. Nam boš kakšno novo slikco bušija privoščila ? Joj, da bi se še pri nas našlo kaj več foliklov . Midva z atom jih pa kar skupaj lepo preštejeva, ker jaz ves čas tečnarim, a to je v desnem jajčniku, pa trije so, ne ? Me je že navajen . Včeraj me je najprej nakuril, zakaj sem tako zadihana, ap sem rekla, da sem hitela, da bom do 6-h pri njem. Potem sem mu pa začela težiti, da v injekciji ni več dovolj, je pa rekel, no, zdaj se pa kar lepo umirite in sprostite . Za škornje pa nisem čisto ziher, če mu je bilo prav, da sem jih zapenjala, bi morala po mojem kar z odpetimi k njegovi mizi odbrzeti . Pa potem sva se pogovarjala in sem rekla, da v bistvu vse imamo, samo otrok nimamo, pa je rekel, tudi to boste še imeli . Iz njegovih ust v ušesa tistega, ki želje izpolnjuje . Gospodarica, atu res ne smeš ničesar zameriti. Če ti je koncesije sam predlagal, ti res ne more ničesar zdaj očitati. Se pa moraš zase postaviti, ker mu je to všeč . Mene se sicer še upa malo pozezati, ko je pa moj zraven, je pa precej resen . Še dobro, da sama na UZ-je hodim, da si ata lahko da malo duška . Reby, a tebe pa tako bruheci dajejo? Moja prijateljica je v prvi nosečnosti tudi povsod za sabo vrečke nosila. Upam, da bo kmalu bolje . Slabost pa vsaj na tvojo psiho pozitivno vpliva, ker veš, da je vse ok . T1979, sta že začela nove plane delati? Naslednji teden se pa fino nasmučajta . Biba, pošta o zamrznjenčkih bo danes prišla, navijam za to . Ti hiperca še kar tako nagaja? Mateja, folikelčka je pa verjetno že včeraj razgnalo, ko sta se šla vidva mamico in očija igrat . Aja, bad, bad Mismis, kakšne igrice se ona igra . Sem se nasmejala, ko sem brala o beli halji in prstku, ki pokaže, kje buba . Kajsica, verjamem, da tvoje ciste ni več. Kako zeeeelo pa že komaj čakaš, da se dragi vrne? Ti kar vse izpite naredi v vmesnem času, da bosta potem lahko uživala . Abra, slikco princeske, prosim . Mlinčka, pa slikco tvojega bušija, prosim . Gigi, borba se nadaljuje, ne ? Boš k našemu atu presedlala, pa gremo v nove boje . Pikovit, kako si? Upam, da je najhujša bolečina že minila in da se na svojega eskimčka pripravljaš . Sta že naredila tiste imunološke teste? Kje se pa res naša Želvica potika s svojim luštnim avatarčkom ? Lana, se pridružujem mnenju, da injekcije niso nikakršen bav-bav. Prvih par dni je težko, zdaj si jih pa jaz dajem že brez, da bi razmišljala zraven. Pa sem bila prej tudi takšna reva, po krvi niti videti ne morem. Tako, da kar pogumno .