|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
20.2.2009 15:16:41   
mateja_goljev
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

mateja_goljev A ti si v postopku al ti je že ratalo user posted image ? Na principu česa pa se odločajo o tem a greš v krajši al daljši postopek špikanja?

jest sem v postopku z zamrzjenčki- naravni ciklus. Ne vem na osnovi česa, pomoje na osnovi tvojega ciklusa. Jest sm mela v prvo in drugo dolgi postopek, v drugem sem pridelala še dva zamrzjenčka.

mismis- nimam tvojga vrnjenega zs

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
20.2.2009 15:41:40   
bambi75
Mismis hvala, jaz ti bom vsekakor kmalu vračala pestke nazaj. user posted image

Bibabond lepo da, si bolje imaš pa res dobre poste s temi zgodbicami. SE nasmejim user posted image .

Palčica na 6 dan se pa res ne more še veliko videti. user posted image  Zelo zgodnji UZ.

MBT1979 sem spregledala tvoje modrostne zobke. Če te nič ne mučijo je ok, jaz sem zgornje dala ven že pri 18 letih, enega spodnjega pa pri 19. Ta pa me je tako prestrašil, da sem potem 10 let čakala, da je šel še zadnji ven. Ampak meni so ga morali izrezati. Če pa te mučijo pa čimprej ven z njimi, kajti meni so se vnetja ponavljala in sem bila skoraj vsaka 2 meseca na antibiotikih.

Pikovitka tudi jaz te pogrešam. user posted image   Javi se kaj.

Arneja jaz še ne vem koliko celic bom imela, še nisem imela punkcije. Drugače pa ti kar poslušaj ata, če ti bo rekel za stopko, jaz sem izvenserijski primer. Nisem, ga nič prepričevala, sva samo debatirala, kaj bi bilo bolje in se na koncu odločila počakati še en dan. Je pa za mano že 5 postopkov in glede na izkušnje sva se tako odločila. Je pa možnost da popokajo, tako da je to reskirano. Imam pa merional in pa zdaj sem dobila še  cetrotide.  Pa tudi folikelčkov ne vem koliko je, meril je samo po 3 na obeh UZ. Mi je samo rekel, da zaenkrat dobro kaže.

A.jrad user posted image  za prvo nebolečo špikico. TAko bo tudi jutri.

Šukica pozdravčke nazaj user posted image .

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
20.2.2009 16:20:00   
palcica_
No sej tudi meni se je zdelo da tako zgodaj ne more bit viden rezultat. Naslednji UZ imam v ponedeljek. Mogoče bojo kaj boljše novice.

Koliko dni pa ste se ve špikale?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
20.2.2009 16:20:51   
MBT1979
WP, ti si pa res "pridna"user posted image user posted image . Že cela 3 leta se nisi šla pokazat? Očitno te nič ne boli, ampak kar pojdi vseeno da malo pogleda.

Bambi75, tudi jaz imam probleme ko rastejo imam vse rdeče in zateklo. Mi je že tlačla tja ene take nagravžne trake, da nisem imela nobenega apetita. No sej zdej bom dobila napotnico in gredo vn

Lučka, tudi jaz si ne bom delala stroškov z aparatom. Sej poročena sem že tako da ne rabim imet ravnih zobkovuser posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
20.2.2009 16:40:20   
Pija76
Eh pa smo zaključili teden user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Je_belacesta je bil dolg!!!!

Mismis ja sam da je zeleno a user posted image ? Jaz si bom tud danes enga zelenega prvoščla user posted image , mogoče 2.

Palčica dobrodošla.

Škuša naša vračam pozdravčke!!!!

Gigi je ušla kaj??

WP ja čist sem te med staro šaro vrgla user posted image user posted image user posted image !!!!

Grem kuhat, še pridem user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
20.2.2009 17:21:33   
bambi75
O pija se je javila. Vidim, da si vesela da je konec tedna. Že kaj manj gužve. Pa zelenga bi. No naj ti bo.
user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
20.2.2009 17:25:44   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Bambi75, tudi jaz imam probleme ko rastejo imam vse rdeče in zateklo. Mi je že tlačla tja ene take nagravžne trake, da nisem imela nobenega apetita. No sej zdej bom dobila napotnico in gredo vn

No potem pa res bolje, da gredo ven. Meni ti trakci niso več prijeli,sem dobila še vnetje  čeljusti v  sklepu, pa sploh nisem mogla ust odpirati, kaj šele jesti. Sem lahko odprla usta največ za cm. Je bil pa moj vesel, da sem bila tiho. user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
20.2.2009 17:36:27   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

No potem pa res bolje, da gredo ven. Meni ti trakci niso več prijeli,sem dobila še vnetje  čeljusti v  sklepu, pa sploh nisem mogla ust odpirati, kaj šele jesti. Sem lahko odprla usta največ za cm. Je bil pa moj vesel, da sem bila tiho. user posted image

o ti revček. Samo s to zadnjo izjavo si me pa nasmejala do solzuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
20.2.2009 17:50:28   
bbpikica
Dan vsem.

arneja to šteje kot počitniceuser posted image , nč špikic sam jutranji randi z atomuser posted image , pol pa stopkauser posted image , no ta glih ne sede v počitnice in če nam folikel spet zbriše je to touser posted image . To so sigurno počitnice ker ni nobenih strsov nobene panike nč.

N74 bravo za stopkouser posted image

mateja kaj pa če bi ga ti mal fizično utrudla pa še mal z vročo vodo napadla, ker pri meni to definitivno rata, sam jaz nisem navdušena nad tem da popokajouser posted image , čist narobe svet. Ti bi rada da poč pa noče, jaz pa nočem da poč pa hočeuser posted image

mismis superge so že doma, sam sem jaz mal lena za tale tekuser posted image , mi glih ne diši najbolj. Bom počakala kaj bo , pa če spet zbriše pol pa res začnem treniratuser posted image

Miška73 lepo da si že bolje

Shuka srce zlato lepo da si se nam oglasila sem te pogrešale user posted image

a.jrad super za prvo špikico, zdaj si pa polnopravna špikarcauser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
20.2.2009 18:10:25   
Pija76
Bambi hvala!!!! Mah nič manj gužve! Kako si ti?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
20.2.2009 18:16:55   
arneja
Miška, super za tvoje današnje super počutje user posted image . Se ti sploh zavedaš, koliko palčkov te bo v nedeljo pričakalo user posted image ?

Mateja
, ne bi jaz bila vsak dan na seznamu, hvala za prijaznost user posted image . Bom morala že tako jutri spet ob 5-h vstati user posted image .

Joj, Šukica, sem vesela, da si se še na forumu oglasila user posted image user posted image user posted image . Saj veš, da te imamo mučo, mučo rade, kot Zarja pravi user posted image . Zarji, daj še ti na plan pokukaj, Dejzika pa ti, pa bomo kot v starih dobrih časih user posted image .

Ajrad
, jutri bo zjutraj verjetno kar nekaj nerodnosti prisotno, ampak tolaži se s tem, da bosta iz dneva v dan večja strokovnjaka user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
20.2.2009 18:24:27   
arneja
Bambi, sem razumela, da je punkcija že za tabo. A če imaš Cetrotid, je vseeno možno, da folikli popokajo user posted image ? Kaj ne zavira ravno pokanja?

Palčiča
, držimo pestke in verjamemo, da bo v ponedeljek precej boljši rezultat na UZ-ju user posted image .

Pija, a danes je pa dan za zelence user posted image ? Ti si samo privošči. Tako pridno delaš, da si zares zaslužiš user posted image .

Bbipikica
, si predstavljam, da je simultan postopek precej manj stresen. No, zdaj z atom že vesta, da so tvoji foliklčki poklicni tekači in bosta sigurno pravi čas začela šprinatati, da bosta enega ujela user posted image .

Zdaj pa odklop z neta za danes. Jutri pa ma, da še pet ilegalcev na plano na UZ-ju pokuka, pa da atu končno enkrat usta zaprem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
20.2.2009 18:25:47   
Pija76
Arneja hvala in user posted image .

Punce POGREŠAM PIKOVIT! Kam je pa ta deklič ušel?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
20.2.2009 18:26:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Pikice moje, samo toliko, da veste, da mislim na vas in navijam za vse, da čimprej zagledate user posted image in tiste nosečke, da ste zdrave in božate svoje bušije do srečnega dogodka.user posted image

Lubica moja, mislim na ves čas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
20.2.2009 18:28:12   
lučka 25
arneja, miška, mal sem se uštela glede velikosti foliklov. Vodilni je imel 19, ostali pa so imeli 17 mm. Jaz pa moja furja. user posted image

Reby, ja škoda da ne pridem v Kongo. Ma ni vrag, da mi bo pa naslednjič uspelo. Sem pa vesela, da ti buši raste.user posted image

Zdaj pa letim mal nečaka pestvat.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
20.2.2009 18:32:14   
lana70
Ej, a veš da sem tudi jaz študirala, kaj pa zdaj, ker nisem dobila M do petka...ali kdo dela čez vikend ali kličem v ponedeljek....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
20.2.2009 18:53:24   
spelka12
[
Petek, 20.02.
mala81 - UZ
Princes34- UZ
n74 - UZ,
mateja_goljev - kri  + UZ
a.jard - začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
20.2.2009 19:17:03   
diana79
user posted image user posted image user posted image lep pozdrav vsem!tudi jaz čakam na moj prvi ivf!po injekcije grem 6.3. lj.ker grem prvič mi bo prav prišel kakšen nasvet!lakho vama pridružim?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
20.2.2009 19:26:44   
mismis

user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Petek, 20.02.
mala81 - UZ
Princes34- UZ
n74 - UZ,

Sobota, 21.02.
Loremi - ET
Arneja - UZ

Nedelja, 22.02.
Miška73 - ET
n74 - punkcija

Ponedeljek, 23.02.
WP - prevzem zdravil
Fargesia - 1.UZ
palcica_ - UZ

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)

Četrtek, 26.02. 
a.jard - UZ

Petek, 06.03.
skuštrana suzi - posvet

Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogramuser posted image user posted image

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image   Vitaebella, Pikovit, Pika79, Zup2, Princes34, T1979, Fargesia, Gigi1, Tassi1   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

kozica greje user posted image test 02.03.  
cukica greje user posted image user posted image   test 02.03.  
BibaTolstojBond greje user posted image  user posted image     test ???   
naska greje  user posted image   test 04.03.  

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image      

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • lana70 (GK LJ, čakauser posted image )
  • Kimsy (GK LJ, čaka user posted image )
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image      

user posted image  marjetka cvetka (N)

user posted image  Špelka12 (PO)
  •  
    user posted image  Efika (MB)

• Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

S R E Č A N J E, S R E Č A N J E, S R E Č A N J E ....

Drage moje, dragi moje,...je že skoraj mesec dni minilo od našega zadnjega srečanja, zato predvidevam da imate kar malo suha grla user posted image user posted image user posted image

Da ne bo grlo preveč srbelo in jeziki zatekli od negovorjenja, vas vabim, da se mi pridružite v nam vsem znanem Kongu, dne 27.02.2009 ob 19. ure dalje. Glede na to, da ste bile obveščene en teden prej, ne sprejmemo nobenih izgovorov za odsotnost...

Vljudno vabljene...user posted image user posted image user posted image      

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3094
    20.2.2009 19:38:49   
    Kicsi
    Palčica in Diana79 dobrodošle obe.Palčica ne se sekirat še preden je konec postopka.Jaz sem pridelala samo 4 celice od teh štirih sedaj grejem in čuvam dva fantiča,ki me cel večer in pol noči brcata kot velika user posted image user posted image .VAŽNA JE KVALITETA,NE KVANTITETA in glej da ne boš kar tako puške v koruzo vrgla.Prav?

Shuka-končno nazaj.user posted image Lepo se imejta z tvojim Majem.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3095
    20.2.2009 19:46:28   
    mismis
    nauk zgodbe, vedno kopiraj tekst, preden ga pošlješ, da ne naletiš na error. No pa pojdimo od začetka...

Shuka, lepo da si se nam oglasila, nas je skrbelo zate user posted image

Diana79, dobrodošla med nami, kar te zanima, nas kar prašaj, ker je težko takole pisati na pamet

Palcica, jaz sem se špikala v prvem kratkem postopku 10. dni, v drugem pa samo 8. dni. Res pa je, da sem imela v obeh postopkih različna zdravila.

Lana70, če pride user posted image  čez vikend, kličeš v ponedeljek sestro Miro, predvidevam da imaš dolg cikel, glede na to, da moraš 2x klicati, tako da se boš po moje začela špikati 22. dan ciklusa.

MBT1979, pa kaj če imaš že moža, mislim a ti misliš, da te bom jaz gledala s krvimi zobmi user posted image user posted image user posted image , od zdaj naprej te bom morala pač mižatiuser posted image

Špelka, kaj se te gorenjske čveke v sredo na čisto izmučile, da si sedaj bolj malo med namiuser posted image

Lučka, res škoda, da se nam ne moreš pridružiti, se nam boš pa marca. Saj veš, 1x na mesec pade srečanje.

Arneja, dobro opravi jutri na UZ, pa glej da boš šarmirala ata, pa kakšno čokoladico mu spet nesi, da ga malo podkupišuser posted image

mateja, a sta danes kaj telovadila s Pepijem?user posted image user posted image  Praviš, da nisi dobila mojega z.s., neki tale RR danes štrajka, ti ga bom še enkrat poskusila poslati

bbpikica, brez izgovorov, ma da obuješ tele nove supergice in pritečeš do mene na enega, potem te pa jaz domov peljemuser posted image

Pija, moj se že hladi, zelenec namrečuser posted image

Bambi, hvala, ju3 pa jaz mislim nate in držim pestkeuser posted image user posted image

Blanč, najlepša hvala za zs, zelo si mi pomagala

a.jard, upam da tudi jutrišnja pikica ne bo bolela

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
    Neposredna povezava do sporočila: 3096
    20.2.2009 19:59:20   
    Pija76
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Moj zelenec je že v kozarcu user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3097
    20.2.2009 20:00:22   
    Pija76
    IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

[
    Petek, 20.02.
    mala81 - UZ
    Princes34- UZ
    n74 - UZ,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a niso še opravile user posted image user posted image ? Špelka a tebe nosečnost daje user posted image

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 3098
    20.2.2009 20:00:48   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Moj zelenec je že v kozarcu user posted image

kaj si pa zdaj važna, ga grem pa še jaz iskati, da boš imela družbouser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3099
    20.2.2009 20:01:43   
    Pija76

Sobota, 21.02.
    Loremi - ET
    Arneja - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz močno navijam za ju3!!!!

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
    Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime za deklico
    joli muca

Katero ime naj ji dam?

Zarja (41%)

Čarna (5%)

Petra (8%)

Klavdija (5%)

Janja (11%)

Isa (30%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!