|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
20.2.2009 12:52:41   
anchika
Vse tiste  ki boste se danes srečale in papcale krofke se spomnite tudi na nas ki smo daleč od vas. Lepo se imejte!!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
20.2.2009 13:15:36   
L & L
Uživajte danes na srečanju, želim vam najboljše krofe in čim več klepetajte, sam ne preveč, da ne bo jutri takoj sneg ali dež.user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
20.2.2009 13:39:27   
*Junona*
Škoda, ker vas ne bom spoznala tistih, ki vas ne bo. Bom pa mislila na vas in vsak griz krofa bo namenjen vam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
20.2.2009 13:40:57   
*Junona*
Kje si, Sonček? Se rihtaš za danes? Te pogrešam tul gor.user posted image

Js sem zdle glih mamici lase polikala, zdej bom mal po netu počekirala, potem grem v avtopralnico, ker je avto tak, da komi čez šipo vidim. Potem te pa poberem in grema, ok?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
20.2.2009 13:55:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23sonček-naj te pohvalim, da si zelo lepo naredila seznam rojenih dojenčkov, na katerem že imamo dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pa vidim, da počasi gre zares. Sva zvečer z mojim mal skupaj gledala, pa je reku:"Ja ta sonček je pa res pridna, da vam tkole lepo naredi"user posted image . No pol bom pa js svojga bušija res raje kr v album dala pa ga boš ti prebekslala. Ti javim ko ga poslikam.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala ,ja ti kr povej pa ti uredimuser posted image
A si mi kaj bolje,mislim nate in na bebija ki raste v tebiuser posted image /user posted image

ninaMM:bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image
tabletka:ne to pa nisem probala ,bom kr tam k bom šla ponj rekla naj mi pokažejouser posted image jeeeeee a boš tudi tega imela,sem vesela user posted image user posted image
junona:evo sonček je tle,danes smo pridni ,moj dragi beli,je sobica že tko lepa ,samo slikice boste videle šele ćez par ni k bo vse lepo sestavljeno,jaz sem oprala že 2 pralna stroja cot(najine in otroške),kuham kosilo,lase sem si umila in  polikala,da bom lepa na srečanju da vas ne bo kap k me boste zagledaleuser posted image user posted image user posted image

Vse ,ki vas ne bo na srečanje -škoda  upam ,da se bomo res doile vse enkrat da se spoznamo in kako rečemo.Bomo pa pojedle za vsako en krof-jaz čokoladnegauser posted image user posted image user posted image
Seveda vam pa tudi slikice posredujemuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
20.2.2009 13:58:30   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJENI BUŠIJIuser posted image

user posted image Detelja/32t6d
user posted image Cveta28/32t6d
user posted image malapikica

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.2.2009 13:59:00 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
20.2.2009 14:12:12   
Miška2006
Lepo se imejte na Trojanah, pa se spomnite kaj na nas, ki ne moremo priti. Pa ne se preveč krofov najestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
20.2.2009 14:38:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Ojla, ve mate pa srečanje dons...fajn se mejte...pa še kak krof zame pojejte user posted image

Moj možek je šel pogledat Brevi voziček, mu je tudi všeč. Pa probal ga je dati v avto in pravi, da gre noter, ampak je treba sneti gume user posted image

Sonček, a ti si probala namestiti tudi lupinico v avto? Baje se to naredi z varnostnim pasom. S ful ne predstavljam.

Drgač ste ble pa vse že na CSD, a ne?
Rabiš
vlogo S-1/1prilogo S-1 in potrdilo ginekologa. To je vse? S tem dobiš tiste prve tri mesece. A pol za drugi del (še tistih 9 mesecev) moraš še kaj nositi? baje, da ti ni treba nič nest, ti bodo potem samo odločbo poslali...

Kok časa ste pa čakale na odločbo? jaz sem 11.2. oddala vse papirje danes pa sem dobila odločbi

Čestitke prvi mamici aprilčici in njenima junakoma user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
20.2.2009 15:03:18   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Ojla, ve mate pa srečanje dons...fajn se mejte...pa še kak krof zame pojejte user posted image

Moj možek je šel pogledat Brevi voziček, mu je tudi všeč. Pa probal ga je dati v avto in pravi, da gre noter, ampak je treba sneti gume user posted image

Sonček, a ti si probala namestiti tudi lupinico v avto? Baje se to naredi z varnostnim pasom. S ful ne predstavljam.

Drgač ste ble pa vse že na CSD, a ne?
Rabiš
vlogo S-1/1prilogo S-1 in potrdilo ginekologa. To je vse? S tem dobiš tiste prve tri mesece. A pol za drugi del (še tistih 9 mesecev) moraš še kaj nositi? baje, da ti ni treba nič nest, ti bodo potem samo odločbo poslali...

Kok časa ste pa čakale na odločbo? jaz sem 11.2. oddala vse papirje danes pa sem dobila odločbi

Čestitke prvi mamici aprilčici in njenima junakoma user posted image

Detelja, tanks za odgovor. Pol so pri vas razmeroma hitri.

Sonček, ja vozeček Brevi je moja top izbira. Verjeten ga bo šel možek naslednji teden kupit user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
20.2.2009 15:15:18   
Miška2006
Ma jst pa še čakam za oddajo papirjev. Se mi ne mudiuser posted image user posted image user posted image . Bom mela za par evrčkov višjo porodniško.

Zgleda, da so že vse šle na krofke. Ma tudi meni se je zaluštal....ma to samo tisti iz Trojanuser posted image user posted image user posted image

Kaj pa ve počnete v pričakovanju?

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 4260
20.2.2009 15:25:17   
Pat74
Uživajte na srečanju, bi bila z vami, če bi bil možek v SLO - no, sem pa danes namesto trojanskih, že dva druga krofa pojedla!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
20.2.2009 16:12:07   
nmag
Jaz tudi,pa še jutri za pusta bom letos kar krof.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
20.2.2009 16:12:55   
brigita23

a se že kaj pripravljate na krofe?user posted image ...pomurke nosečke imamo danes tudi srečanjeuser posted image  končno smo se zmenileuser posted image  ene so že prej rodile...

aja, čestitke prvi aprilčici za sončkauser posted image user posted image user posted image

mi pa smo danes dopolnili 33 t.....še 7 tednov do velikega dne...upam, da bomo prigurali do tja....

eno vpr.  ima mogoča katera občasno kakšno zbadanje oz. tako ostro bolečino v nožnici (ta bolečina,skelenje ne traja dolgo)?...

detelja-jast mam večkrat takšno bolečino, ko bi me en z nožem zarezuuser posted image , traja pa sam par sekund.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
20.2.2009 16:19:30   
april09
ze 2x mi je zbrisalo user posted image user posted image
ne da se mi se enkrat vsega pisat..
uzivajte na srecanju

pregled bp, pac vse skupdel nosecnosti naslednji 6.3.

Malcekvita - jaz bi cist z veseljem rodila konec marca, rajs mal prej kot pa da zamuja kot ta prva

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
20.2.2009 16:25:00   
brigita23
ojla punce

kok dolg čas ko ni nobene na forumuuser posted image , ene se mastite s krofi in čvekate, nam pa manjkate klele goruser posted image , bi jst tud zdle enga trojanskega zmazala mmmmmmmmmmmm.

sonček-sem boljš, še počivam danes in ne bruham več tolk. Sem dala bušija v album, pa ga pol ti prpopi semuser posted image

Fajn se mejte, tiste iz trojan pa reportirajte ko pridete nazaj, kok je blouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4265
20.2.2009 16:32:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

a se že kaj pripravljate na krofe?user posted image ...pomurke nosečke imamo danes tudi srečanjeuser posted image  končno smo se zmenileuser posted image  ene so že prej rodile...

aja, čestitke prvi aprilčici za sončkauser posted image user posted image user posted image

mi pa smo danes dopolnili 33 t.....še 7 tednov do velikega dne...upam, da bomo prigurali do tja....

eno vpr.  ima mogoča katera občasno kakšno zbadanje oz. tako ostro bolečino v nožnici (ta bolečina,skelenje ne traja dolgo)?...

detelja-jast mam večkrat takšno bolečino, ko bi me en z nožem zarezuuser posted image , traja pa sam par sekund. in kaj ti je gin. rekla zakaj to? jaz imam to bolečino tudi že kar nekaj časa...ja prav imaš tako zapeče ali skeli kot da bi te en zarezu z nožem...pa včasih zapeče če se bebi tako premika, včasih če se samo malo premaknem...včasih pa cel dan nič...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4266
20.2.2009 16:48:36   
janja*
brigita23 zelo lepo,da si bolje.trebušček pa imaš tudi zelo lep.Mene pa danes vse tišči dol pa tok imam dela.Ja kakšen trojanski krofek bi pa prišel prav.

Neposredna povezava do sporočila: 4267
20.2.2009 16:54:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

brigita23 zelo lepo,da si bolje.trebušček pa imaš tudi zelo lep.Mene pa danes vse tišči dol pa tok imam dela.Ja kakšen trojanski krofek bi pa prišel prav.

mal si vleži ne pretiravaj...ali pa če že kaj delaš si daj nosečniški pas-pomaga...jaz ko likam, brišem prah itd...ga vedno imam...sicer jaz nimam nekega občutka, da bi me tiščalo navzdol...edino, če ful delam ali če nič ne počivam imam to čudno bolečino v nožnici...upam, da bova z bebijem zdržala do konc marca oz moreva pa tudi bova!!!!user posted image  jaz pa sem si prej privoščila 2 krofa iz hoferja-so mi tudi ful dobri...user posted image user posted image sicer pa sem sama krofuser posted image

zdaj sem si glih urejala nohte na nogah-to je umetnos....če jih pogledaš misliš, da mi jih  je 5 let star otrok urejal...user posted image  zadnjič pa sem si urejala noge to pa je tudi umetnos...že samo z brisačo po nogah se obrisat je umetnost...včasih pridem iz kopalnice zadihana kot, da bi jo res ful glancala ne pa da priden iz pod tuša...moj dragi se samo reži...najboljše pa je, ko grem domov (živimo v 2 nadstropju, brez dvigala) in pride za mano kaka stara, ampak res stara gospa pa jo spustim naprej in ko je ona že doma sem jaz še komaj v 1. nadstropju diham pa tako, da me vsi slišijouser posted image user posted image user posted image  ša malo pa bom v kondiciji ko bo treba našega bebija nosit gor doluser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
20.2.2009 17:12:54   
L & L
No evo pa še moj buši in moj tavelik sinko
user posted image
Evo ta je pa brez mojega Patrika je pa to v 32 teden
user posted image
Zdaj pa lahko izberete katerega koli.
lp

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
20.2.2009 17:58:30   
Tabletka dOr
L L Tale s tvojim Partrikom, mi je pa ful ful luštna.

Videti je navdušen nad malim bratcem v tebuhu user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
20.2.2009 18:52:16   
L & L
Ja in to zelo komaj čaka kdaj se bo rodil.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

Neposredna povezava do sporočila: 4271
20.2.2009 20:22:11   
brigita23
detelja-G mi je rekla glede špikanja, da moram počivat. Men se to špikanje pojavi ponavadi ko malce več delam (čistim) al pa user posted image .user posted image  
Poznam situacijo z nohti in nogami, pa težkim dihanjem. Sem tudi v drugem štuku doma, pa skor dušo spustim preden pridem goruser posted image . Čuj pa ko se na svojga spravim tud komi dihamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

janja-hvala za bušija, tudi tvoj je čudovituser posted image user posted image user posted image , sam da mi je boljš. Ti povem, da me je čist shiral.

L&L-lep buši, pa ful lepa slikca z sinkom....je vesel neuser posted image user posted image user posted image .
Ja tudi mi komi čakamo, da se rodi.user posted image

april09-poznam to ko te skensla pol ko že napišeš cel roman...., mene včasih tak r......, da pol kr izklopim računalnikuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
20.2.2009 20:43:47   
štorkljica
Helou!
A bo kdo kaj napisal glede srečanja aprilk? Čakam poročilouser posted image user posted image

Al ste se pa tak krofov najedle, da ste čist fertik v posteljaz zdajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4273
20.2.2009 20:49:26   
štorkljica
L&L lep trebuščekuser posted image

Mi pa bomo drugače punčko meli user posted image . Že drugič user posted image   To sem vam že hotla včeraj v postu napisat, pa mi ga je potem zbrisalo. Sem pa to zvedla 2.2. na 3D UZju v MB.
No drugače pa mam naslednji pregled 3.3. in še UZ mi bo naredila zraven.
OK ne bom pretiravala, da me spet ne skensla tale RR.
Lep večer, pa kake slikice s srečanja bi rada videla!!!!!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
20.2.2009 20:50:05   
brigita23
so čist pozable na nasuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?