Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 12:52:41
|
|
|
|
anchika
|
Vse tiste ki boste se danes srečale in papcale krofke se spomnite tudi na nas ki smo daleč od vas. Lepo se imejte!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 13:15:36
|
|
|
|
L & L
|
Uživajte danes na srečanju, želim vam najboljše krofe in čim več klepetajte, sam ne preveč, da ne bo jutri takoj sneg ali dež.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 13:39:27
|
|
|
|
*Junona*
|
Škoda, ker vas ne bom spoznala tistih, ki vas ne bo. Bom pa mislila na vas in vsak griz krofa bo namenjen vam.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 13:40:57
|
|
|
|
*Junona*
|
Kje si, Sonček? Se rihtaš za danes? Te pogrešam tul gor. Js sem zdle glih mamici lase polikala, zdej bom mal po netu počekirala, potem grem v avtopralnico, ker je avto tak, da komi čez šipo vidim. Potem te pa poberem in grema, ok?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 13:55:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23sonček-naj te pohvalim, da si zelo lepo naredila seznam rojenih dojenčkov, na katerem že imamo dvojčke . Zdej pa vidim, da počasi gre zares. Sva zvečer z mojim mal skupaj gledala, pa je reku:"Ja ta sonček je pa res pridna, da vam tkole lepo naredi" . No pol bom pa js svojga bušija res raje kr v album dala pa ga boš ti prebekslala. Ti javim ko ga poslikam. hvala ,ja ti kr povej pa ti uredim A si mi kaj bolje,mislim nate in na bebija ki raste v tebi / ninaMM:bravo za pregled tabletka:ne to pa nisem probala ,bom kr tam k bom šla ponj rekla naj mi pokažejo jeeeeee a boš tudi tega imela,sem vesela junona:evo sonček je tle,danes smo pridni ,moj dragi beli,je sobica že tko lepa ,samo slikice boste videle šele ćez par ni k bo vse lepo sestavljeno,jaz sem oprala že 2 pralna stroja cot(najine in otroške),kuham kosilo,lase sem si umila in polikala,da bom lepa na srečanju da vas ne bo kap k me boste zagledale Vse ,ki vas ne bo na srečanje -škoda upam ,da se bomo res doile vse enkrat da se spoznamo in kako rečemo.Bomo pa pojedle za vsako en krof-jaz čokoladnega Seveda vam pa tudi slikice posredujem
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 13:58:30
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJENI BUŠIJI Detelja/32t6d Cveta28/32t6d malapikica
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.2.2009 13:59:00 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 14:12:12
|
|
|
|
Miška2006
|
Lepo se imejte na Trojanah, pa se spomnite kaj na nas, ki ne moremo priti. Pa ne se preveč krofov najest
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 14:38:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ojla, ve mate pa srečanje dons...fajn se mejte...pa še kak krof zame pojejte Moj možek je šel pogledat Brevi voziček, mu je tudi všeč. Pa probal ga je dati v avto in pravi, da gre noter, ampak je treba sneti gume Sonček, a ti si probala namestiti tudi lupinico v avto? Baje se to naredi z varnostnim pasom. S ful ne predstavljam. Drgač ste ble pa vse že na CSD, a ne? Rabiš vlogo S-1/1, prilogo S-1 in potrdilo ginekologa. To je vse? S tem dobiš tiste prve tri mesece. A pol za drugi del (še tistih 9 mesecev) moraš še kaj nositi? baje, da ti ni treba nič nest, ti bodo potem samo odločbo poslali... Kok časa ste pa čakale na odločbo? jaz sem 11.2. oddala vse papirje danes pa sem dobila odločbi Čestitke prvi mamici aprilčici in njenima junakoma
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 15:03:18
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ojla, ve mate pa srečanje dons...fajn se mejte...pa še kak krof zame pojejte Moj možek je šel pogledat Brevi voziček, mu je tudi všeč. Pa probal ga je dati v avto in pravi, da gre noter, ampak je treba sneti gume Sonček, a ti si probala namestiti tudi lupinico v avto? Baje se to naredi z varnostnim pasom. S ful ne predstavljam. Drgač ste ble pa vse že na CSD, a ne? Rabiš vlogo S-1/1, prilogo S-1 in potrdilo ginekologa. To je vse? S tem dobiš tiste prve tri mesece. A pol za drugi del (še tistih 9 mesecev) moraš še kaj nositi? baje, da ti ni treba nič nest, ti bodo potem samo odločbo poslali... Kok časa ste pa čakale na odločbo? jaz sem 11.2. oddala vse papirje danes pa sem dobila odločbi Čestitke prvi mamici aprilčici in njenima junakoma Detelja, tanks za odgovor. Pol so pri vas razmeroma hitri. Sonček, ja vozeček Brevi je moja top izbira. Verjeten ga bo šel možek naslednji teden kupit
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 15:15:18
|
|
|
|
Miška2006
|
Ma jst pa še čakam za oddajo papirjev. Se mi ne mudi . Bom mela za par evrčkov višjo porodniško. Zgleda, da so že vse šle na krofke. Ma tudi meni se je zaluštal....ma to samo tisti iz Trojan Kaj pa ve počnete v pričakovanju?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 15:25:17
|
|
|
|
Pat74
|
Uživajte na srečanju, bi bila z vami, če bi bil možek v SLO - no, sem pa danes namesto trojanskih, že dva druga krofa pojedla!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 16:12:07
|
|
|
|
nmag
|
Jaz tudi,pa še jutri za pusta bom letos kar krof.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 16:12:55
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja a se že kaj pripravljate na krofe? ...pomurke nosečke imamo danes tudi srečanje končno smo se zmenile ene so že prej rodile... aja, čestitke prvi aprilčici za sončka mi pa smo danes dopolnili 33 t.....še 7 tednov do velikega dne...upam, da bomo prigurali do tja.... eno vpr. ima mogoča katera občasno kakšno zbadanje oz. tako ostro bolečino v nožnici (ta bolečina,skelenje ne traja dolgo)?... detelja-jast mam večkrat takšno bolečino, ko bi me en z nožem zarezu , traja pa sam par sekund.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 16:19:30
|
|
|
|
april09
|
ze 2x mi je zbrisalo ne da se mi se enkrat vsega pisat.. uzivajte na srecanju pregled bp, pac vse skupdel nosecnosti naslednji 6.3. Malcekvita - jaz bi cist z veseljem rodila konec marca, rajs mal prej kot pa da zamuja kot ta prva
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 16:25:00
|
|
|
|
brigita23
|
ojla punce kok dolg čas ko ni nobene na forumu , ene se mastite s krofi in čvekate, nam pa manjkate klele gor , bi jst tud zdle enga trojanskega zmazala mmmmmmmmmmmm. sonček-sem boljš, še počivam danes in ne bruham več tolk. Sem dala bušija v album, pa ga pol ti prpopi sem Fajn se mejte, tiste iz trojan pa reportirajte ko pridete nazaj, kok je blo
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 16:32:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja a se že kaj pripravljate na krofe? ...pomurke nosečke imamo danes tudi srečanje končno smo se zmenile ene so že prej rodile... aja, čestitke prvi aprilčici za sončka mi pa smo danes dopolnili 33 t.....še 7 tednov do velikega dne...upam, da bomo prigurali do tja.... eno vpr. ima mogoča katera občasno kakšno zbadanje oz. tako ostro bolečino v nožnici (ta bolečina,skelenje ne traja dolgo)?... detelja-jast mam večkrat takšno bolečino, ko bi me en z nožem zarezu , traja pa sam par sekund. in kaj ti je gin. rekla zakaj to? jaz imam to bolečino tudi že kar nekaj časa...ja prav imaš tako zapeče ali skeli kot da bi te en zarezu z nožem...pa včasih zapeče če se bebi tako premika, včasih če se samo malo premaknem...včasih pa cel dan nič...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 16:48:36
|
|
|
|
janja*
|
brigita23 zelo lepo,da si bolje.trebušček pa imaš tudi zelo lep.Mene pa danes vse tišči dol pa tok imam dela.Ja kakšen trojanski krofek bi pa prišel prav.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 16:54:02
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* brigita23 zelo lepo,da si bolje.trebušček pa imaš tudi zelo lep.Mene pa danes vse tišči dol pa tok imam dela.Ja kakšen trojanski krofek bi pa prišel prav. mal si vleži ne pretiravaj...ali pa če že kaj delaš si daj nosečniški pas-pomaga...jaz ko likam, brišem prah itd...ga vedno imam...sicer jaz nimam nekega občutka, da bi me tiščalo navzdol...edino, če ful delam ali če nič ne počivam imam to čudno bolečino v nožnici...upam, da bova z bebijem zdržala do konc marca oz moreva pa tudi bova!!!! jaz pa sem si prej privoščila 2 krofa iz hoferja-so mi tudi ful dobri... sicer pa sem sama krof zdaj sem si glih urejala nohte na nogah-to je umetnos....če jih pogledaš misliš, da mi jih je 5 let star otrok urejal... zadnjič pa sem si urejala noge to pa je tudi umetnos...že samo z brisačo po nogah se obrisat je umetnost...včasih pridem iz kopalnice zadihana kot, da bi jo res ful glancala ne pa da priden iz pod tuša...moj dragi se samo reži...najboljše pa je, ko grem domov (živimo v 2 nadstropju, brez dvigala) in pride za mano kaka stara, ampak res stara gospa pa jo spustim naprej in ko je ona že doma sem jaz še komaj v 1. nadstropju diham pa tako, da me vsi slišijo ša malo pa bom v kondiciji ko bo treba našega bebija nosit gor dol
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 17:12:54
|
|
|
|
L & L
|
No evo pa še moj buši in moj tavelik sinko Evo ta je pa brez mojega Patrika je pa to v 32 teden Zdaj pa lahko izberete katerega koli. lp
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 17:58:30
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
L L Tale s tvojim Partrikom, mi je pa ful ful luštna. Videti je navdušen nad malim bratcem v tebuhu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 18:52:16
|
|
|
|
L & L
|
Ja in to zelo komaj čaka kdaj se bo rodil.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 20:22:11
|
|
|
|
brigita23
|
detelja-G mi je rekla glede špikanja, da moram počivat. Men se to špikanje pojavi ponavadi ko malce več delam (čistim) al pa . Poznam situacijo z nohti in nogami, pa težkim dihanjem. Sem tudi v drugem štuku doma, pa skor dušo spustim preden pridem gor . Čuj pa ko se na svojga spravim tud komi diham . janja-hvala za bušija, tudi tvoj je čudovit , sam da mi je boljš. Ti povem, da me je čist shiral. L&L-lep buši, pa ful lepa slikca z sinkom....je vesel ne . Ja tudi mi komi čakamo, da se rodi. april09-poznam to ko te skensla pol ko že napišeš cel roman...., mene včasih tak r......, da pol kr izklopim računalnik
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 20:43:47
|
|
|
|
štorkljica
|
Helou! A bo kdo kaj napisal glede srečanja aprilk? Čakam poročilo Al ste se pa tak krofov najedle, da ste čist fertik v posteljaz zdaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 20:49:26
|
|
|
|
štorkljica
|
L&L lep trebušček Mi pa bomo drugače punčko meli . Že drugič To sem vam že hotla včeraj v postu napisat, pa mi ga je potem zbrisalo. Sem pa to zvedla 2.2. na 3D UZju v MB. No drugače pa mam naslednji pregled 3.3. in še UZ mi bo naredila zraven. OK ne bom pretiravala, da me spet ne skensla tale RR. Lep večer, pa kake slikice s srečanja bi rada videla!!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 20:50:05
|
|
|
|
brigita23
|
so čist pozable na nas
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?