Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:17:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jooooooooooooooj kolk mi tale RR šteka sploh ne morem citirat mi noče objavit hvala enako Tud meni Moj prav, da preveč pišemo in da zato blokira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:17:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes pa kar letijo odpovedi čveku, a je tud tle uveden 36 urni delavnik? Recesija, kaj češ... Mogoče dobijo kakšno "subvencijo"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:18:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:18:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes pa kar letijo odpovedi čveku, a je tud tle uveden 36 urni delavnik? Recesija, kaj češ... Mogoče dobijo kakšno "subvencijo" ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:19:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes pa kar letijo odpovedi čveku, a je tud tle uveden 36 urni delavnik? Recesija, kaj češ... Mogoče dobijo kakšno "subvencijo"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:20:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:22:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem??? imaš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:25:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem??? imaš ZS evo ti pa mail
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:27:06
|
|
|
|
buccka
|
Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:28:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:30:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem??? imaš ZS evo ti pa mail hvala dobila sam ne vem če bi ga šla zdej mal prečekirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:33:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem??? imaš ZS evo ti pa mail hvala dobila sam ne vem če bi ga šla zdej mal prečekirat Brez veze, ju3 je nov dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:33:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:34:37
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, danes se pa res kar trese vse od hudega čvekanja Grem si narest en sendvič(ek), le pazite, da vas bom potem še lahko ulovila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:34:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem??? imaš ZS evo ti pa mail hvala dobila sam ne vem če bi ga šla zdej mal prečekirat Brez veze, ju3 je nov dan in nov jedilnik mi ni dal mira sem mal prečekirala, da ti povem da je mel moj fotr neki takega in da mu je ratal skinut 36kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:35:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, danes se pa res kar trese vse od hudega čvekanja Grem si narest en sendvič(ek), le pazite, da vas bom potem še lahko ulovila... še namesto mene enga zmaži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:35:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske Špelin@ a ti se odpoveduješ "subvenciji" ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:37:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem??? imaš ZS evo ti pa mail hvala dobila sam ne vem če bi ga šla zdej mal prečekirat Brez veze, ju3 je nov dan in nov jedilnik mi ni dal mira sem mal prečekirala, da ti povem da je mel moj fotr neki takega in da mu je ratal skinut 36kg Če bi hotla na mojo super idealno težo, jih moram jaz alles zusamen 34 kg Saj se da vse, samo karakter moraš bit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:37:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem??? imaš ZS evo ti pa mail hvala dobila sam ne vem če bi ga šla zdej mal prečekirat Brez veze, ju3 je nov dan in nov jedilnik mi ni dal mira sem mal prečekirala, da ti povem da je mel moj fotr neki takega in da mu je ratal skinut 36kg Vau, odlično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:38:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, danes se pa res kar trese vse od hudega čvekanja Grem si narest en sendvič(ek), le pazite, da vas bom potem še lahko ulovila... A ti je manjkal kalorij čez dan Sendvič...mnjamiiiiiii se mi že sline cedijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:40:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske Špelin@ a ti se odpoveduješ "subvenciji" ?? Nekako nič ne kaže, da bo kmalu nakazana, ker so rdeče številke vmes...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:40:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem.. jaz bi tud , firbec babji Kam pa naj ti ga pošljem?? probi na mail če bo šlo odakle da ga skinem??? imaš ZS evo ti pa mail hvala dobila sam ne vem če bi ga šla zdej mal prečekirat Brez veze, ju3 je nov dan in nov jedilnik mi ni dal mira sem mal prečekirala, da ti povem da je mel moj fotr neki takega in da mu je ratal skinut 36kg Če bi hotla na mojo super idealno težo, jih moram jaz alles zusamen 34 kg Saj se da vse, samo karakter moraš bit. sej bo sam cugi jabučni kis- fora je baje da more bit domač, ker če unga cugaš iz štacune ni nobenga efekta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:40:26
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske Hvala hvala bo Lin zadovoljna. Itak pa so vsi malčki men ful lušni, no vsaj tisti, ki jih mate pod nickom, ker drugač pa itak ne dobim vaših slikic, ker ne vem kok mate to urejeno. Estrella poslala zs
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:41:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, danes se pa res kar trese vse od hudega čvekanja Grem si narest en sendvič(ek), le pazite, da vas bom potem še lahko ulovila... A ti je manjkal kalorij čez dan Sendvič...mnjamiiiiiii se mi že sline cedijo Kot odgovorna vodja našega gospodinjstva ja moram preizkusiti, kakšen kruh sem ravnokar spekla No, ga je kruhomat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:42:26
|
|
|
|
sesil
|
mi smo prigurali iz shopinga, lažji za še pa še evrov. aneja končno spi. pa midva bučmana sva pozabla voziček fliknit v avto in se je naša dama nosila ali pa bila v vozičku od trgovine. pa da vidim kaj čvekate....
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.