|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
19.2.2009 20:47:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. user posted image  Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. user posted image

men je pa kriza začet, isto pri aerobiki, sej ko zalaufam, pol mi gre.. in zdej sem kr odlašala, pa še ta vreme in so šle 2 kilce goruser posted image  pa vse v bedre.

Men je terapevtka rekla , da ko se zrediš 2kg je to alarem in takoj hujšatuser posted image

ja sej po dveh pride tretja in četrta pol je pa že kriza

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
19.2.2009 20:51:56   
hijenca
Eh, Videk je auf in zahteva mojo prisotnost. Se grema cartat, potem pa spat.

Jutri zjutraj se tipkamo.

Lahko noč

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
19.2.2009 20:55:23   
Srčekgirll
Uf,...pa sm končno mojga cukra uspavala. Najprej sva se že pred 8mo uro cartala pred TVjem in ni in ni hotu nikoker zaspat, pa sm ga nesla v sobo v posteljo ob 20:23, še prej sm ga dala v spalno vrečo. Še vedno se je premetaval in brcal ( jst sm bla poleg), pa sm ga dala vn iz vreče in še malo po božala, no pol je končno zaspal ob 20:37. Sm bla vstrajnauser posted image .  Nč, zdej pa čakam da stroj opere, pol pa še eno rundo dam prat, pol pa pod tuš. Moj je fertik dns s šihtom (36 urni delovnik ma ( krize ni sam so vse eno šli na 36 h) in je 2 petka v mescu frej) in je šel mal vnuser posted image ( gospodič že dolgo ni biu zunaj ( halo četrtek je!!!))user posted image . Jst bom pa še mal nauser posted image visela pa mal TV gledala. Pol pa user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3178
19.2.2009 20:56:09   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Eh, Videk je auf in zahteva mojo prisotnost. Se grema cartat, potem pa spat.

Jutri zjutraj se tipkamo.

Lahko noč

Nočko, pa lepo spiteuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
19.2.2009 20:57:13   
Srčekgirll
Si kapitan tovorne ladje. Preden odplujete na Otok glasbe, mora
posadka, ki je sestavljena iz 30 izkušenih morskih volkov, vkrcati
tovor, ki je sestavljen iz:

5 klavirjev
20 violin
4 viol
7 basov
1 violončela
12 kitar
2 harf
5 tromblonov
2 flavt
4 rogov
6 trobent
8 saksofonov in
20 tamburic.

Odgovori na vprašanje, ne da bi besedilo še ekrat prebral/a.
Ne goljufaj, to ne sodi k ustvarjalnemu razmišljanju.

Vprašanje je:
Katero številko čevljev nosi kapitan ladje, ali je poročen in koliko je star?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
19.2.2009 20:58:16   
Srčekgirll
Če se nisi takoj spomnil/a, je tako zato, ker nas je zelo lahko
zavesti z množico količinskih informacij, lahko povsem obrobnih in
nepomembnih. Če se usmerimo na množico številčnih podatkov, informacij
in dezinformacij, se nam kaj hitro lahko zgodi, da spregledamo in
pozabimo na bistvo, v tem primeru, da si kapetan ladje TI.

Neposredna povezava do sporočila: 3181
19.2.2009 20:59:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Uf,...pa sm končno mojga cukra uspavala. Najprej sva se že pred 8mo uro cartala pred TVjem in ni in ni hotu nikoker zaspat, pa sm ga nesla v sobo v posteljo ob 20:23, še prej sm ga dala v spalno vrečo. Še vedno se je premetaval in brcal ( jst sm bla poleg), pa sm ga dala vn iz vreče in še malo po božala, no pol je končno zaspal ob 20:37. Sm bla vstrajnauser posted image .  Nč, zdej pa čakam da stroj opere, pol pa še eno rundo dam prat, pol pa pod tuš. Moj je fertik dns s šihtom (36 urni delovnik ma ( krize ni sam so vse eno šli na 36 h) in je 2 petka v mescu frej) in je šel mal vnuser posted image ( gospodič že dolgo ni biu zunaj ( halo četrtek je!!!))user posted image . Jst bom pa še mal nauser posted image visela pa mal TV gledala. Pol pa user posted image

user posted image user posted image za vztrajnost. Se izplača v vseh situacijah, ko user posted image  hočejo kaj po svoje. To je edino orožje, ki se obrestuje.

A tud tvoj na 36urni. Moj ga ima, dela pa za dvakrat toliko. Pri nas v firmi so tudi šli na to foro in bodo subvencijo 60 bruto vrnili ob plači delavcu. Sploh ne vem zakaj so potem šli na 36urni delavnikuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3182
19.2.2009 20:59:47   
Srčekgirll
Vic letauser posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3183
19.2.2009 21:01:29   
Srčekgirll

Aja, pa sm mu naročila naj se spomni name in še men enga Smileja prneseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3184
19.2.2009 21:01:51   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Hello, i am back user posted image
Mam zdaj ko mi je poštimal računalnik vse tak na veliko, mi rr stran niti cela ne pride gor, pa tak velike črke mam, kaki program mi je te naštelaluser posted image .
Morem prvi Nio dat pančat, pol pa poročam kaj se nam je v teh dveh dneh vse zgodilo user posted image

v orodni vrstici ko imaš pogled si daj velikost bedeila na manjše. 

Bedeila? Ni možnosti da bi kaj na manjše dal, so pa neke ikone (prostor, zaznamki, kopiraj...user posted image )

gor na vrhu v orodni vrstici imaš datoteka , urejanje, pogled,.... in tm imaš velikost besedila....ali pa v spodnjem desnem delu ekrana, imaš povečevalno steklo..odvisnop ker explorer maš. na 7-ki je spodaj

Ja sem uspela črke zmanjšat, vendar mi je vse drugo ostalo velikouser posted image , bom soseda zafehtala če mi bo znal kaj preštelat, hvala vseeno.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
19.2.2009 21:01:51   
tally
jaz se poslavljam

nočko

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3186
19.2.2009 21:02:27   
Srčekgirll

user posted image user posted image za vztrajnost. Se izplača v vseh situacijah, ko user posted image  hočejo kaj po svoje. To je edino orožje, ki se obrestuje.

A tud tvoj na 36urni. Moj ga ima, dela pa za dvakrat toliko. Pri nas v firmi so tudi šli na to foro in bodo subvencijo 60 bruto vrnili ob plači delavcu. Sploh ne vem zakaj so potem šli na 36urni delavnikuser posted image user posted image

Jp, ampek se res splača bit vstrajen, zato mi pa še zdej mravljinci po nogi plezajo k sm čepela pr posteljciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3187
19.2.2009 21:03:59   
mafi

Drugače pa: v torek je pokukal še zadnji od štirih zobekov ven user posted image , upam da bo zdaj vsaj nekaj časa mir. Včeraj pa smo imeli "majhno" nezgodo, ko sem čistila po tleh, mi je bil en podstavek od tegla (od rože) napoti in sem ga porinla vstran, a ni bil moj vragec že zraven in samo čujem kako zruži in si je ta podstavek (keramični, velik, težki ko user posted image ) vrgla na palček. Sploh ne vem kako ga je lahko dvignila, ker je res težek in seveda posledica je danes vijolično, rdeči črn nohtek. Jokala pa je neutolažljivouser posted image . Smo šli k zdravniku in ji je obvezala prstek in rekla naj počakamo do danes, do sistematskega in danes je njena P rekla, da bo verjetno nohtek šel doluser posted image , bogica mala. No vendar danes več HB ne kaže znakov bolečine in ga uporablja kot da ne bi bilo nič. Malo človek ne poštudira in evo, si v riti ne bi mislila da se to lahko zgodi. No zdaj pa še mere od danes:
Višina: 71cm
Teža: 8200g
Obseg glave: 43cm
Bila je pridna, dala pa nam je napotnico za okulista, ker je rekla da se ji zdi da malce škili user posted image , pa k zobarju nas je napotila, imamo pa ja 6 zobkov user posted image

Malo mi je bilo dolgčas ker nisem mogla čvekat z vami, vendar se mi res ne da brat za nazaj. A ste kaj drastičnega debatirale?user posted image

za zobka in mereuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
bogicauser posted image upam da bo z prstkom vse o.k

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
19.2.2009 21:04:08   
špelin@

Si kapitan tovorne ladje. Preden odplujete na Otok glasbe, mora
posadka, ki je sestavljena iz 30 izkušenih morskih volkov, vkrcati
tovor, ki je sestavljen iz:

5 klavirjev
20 violin
4 viol
7 basov
1 violončela
12 kitar
2 harf
5 tromblonov
2 flavt
4 rogov
6 trobent
8 saksofonov in
20 tamburic.

Odgovori na vprašanje, ne da bi besedilo še ekrat prebral/a.
Ne goljufaj, to ne sodi k ustvarjalnemu razmišljanju.

Vprašanje je:
Katero številko čevljev nosi kapitan ladje, ali je poročen in koliko je star?

Če se nisi takoj spomnil/a, je tako zato, ker nas je zelo lahko
zavesti z množico količinskih informacij, lahko povsem obrobnih in
nepomembnih. Če se usmerimo na množico številčnih podatkov, informacij
in dezinformacij, se nam kaj hitro lahko zgodi, da spregledamo in
pozabimo na bistvo, v tem primeru, da si kapetan ladje TI.

O hudooooooo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3189
19.2.2009 21:04:26   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

jaz se poslavljam

nočko

jaz pridem ti odidešuser posted image

nočko

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
19.2.2009 21:05:56   
mafi

estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem..user posted image

jaz bi tud user posted image user posted image user posted image , firbec babjiuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
19.2.2009 21:05:57   
špelin@
barbaw, kakšne srčkane fotke user posted image

Srčekgirll, user posted image  za vztrajnost. Gregi zadnje tedne zaspi tako, da se meče do onemoglosti po najini postelji, zraven pa user posted image  gleda TV... V njegovi posteljici se mu utrga user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
19.2.2009 21:07:06   
mafi

Pa kje ste vse???????????????

hello helloo jaz sem tukaj. smo bili v Po mal smo šli prezračit pa sva vidla da se eni že vseljujejo. jaz tudi komi čakam, da bomo imeli več placa user posted image

user posted image user posted image user posted image Asjo

Dajmo pohitet! Joj pol pa tisto pucanjeuser posted image user posted image user posted image A boš organizirala majčice, da  ti pridejo pomagat?user posted image

ej to je pa res dobra ideja user posted image user posted image user posted image . sej ni tolk umazano, ni nič malte user posted image , treba je pa vseeno generalno spucat. ko bo moj frej bova šla okna pomit, pa ko dnevno naročiva je treba pobelit stene, ja bo kr dosti dela................................zato bi pa rada vse zrihtala preden začnem delat da mam pol vsaj kar se tega tiče mir

Ej pa vse omare spucat in not zložituser posted image  Tega je res veliko. Ponavadi je dobro organizirati par frendic, da vskočijo in zrihtate v enem dnevu.

Dve sta varuški ostale pa delajo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
19.2.2009 21:08:26   
mafi

Grem pojest še preostanek pice, ki sem jo danes spekla...

tebe bi mogla pa našeškat user posted image user posted image

do mene pa nisi bla tog stroga včerajuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
19.2.2009 21:08:45   
nia5
Tudi jaz se poslavljam, sma ble danes dost same in sem utrujena ko pes. Lepo spančkite z vašimi hroščeki vred, se tipkamo jutri, nočko user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
19.2.2009 21:10:56   
mafi

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
19.2.2009 21:11:17   
mafi

Tudi jaz se poslavljam, sma ble danes dost same in sem utrujena ko pes. Lepo spančkite z vašimi hroščeki vred, se tipkamo jutri, nočko user posted image

nočko

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
19.2.2009 21:15:07   
mafi

Če se meni doma rata zmenit pridem, samo varuška pa ne bom. user posted image user posted image

jst pridem pa raje za varuškouser posted image

jst se tud javim sam Jana81 ti takrat predam Filipauser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
19.2.2009 21:15:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

estrella a si meni tud poslala jedilnik ? sej veš firbčna sem..user posted image

jaz bi tud user posted image user posted image user posted image , firbec babjiuser posted image

Kam pa naj ti ga pošljem??user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
19.2.2009 21:16:21   
Estrella*
Danes pa kar letijo odpovedi čveku, a je tud tle uveden 36 urni delavnik?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.