Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:42:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske Hvala hvala bo Lin zadovoljna. Itak pa so vsi malčki men ful lušni, no vsaj tisti, ki jih mate pod nickom, ker drugač pa itak ne dobim vaših slikic, ker ne vem kok mate to urejeno. Estrella poslala zs Nič nisem dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:43:55
|
|
|
|
buccka
|
Joj sorry sem poslala špelini , ne vem kok mi je to ratal. Bom sedaj še enkrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:44:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Joj sorry sem poslala špelini , ne vem kok mi je to ratal. Bom sedaj še enkrat aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se zgodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:45:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske Hvala hvala bo Lin zadovoljna. Itak pa so vsi malčki men ful lušni, no vsaj tisti, ki jih mate pod nickom, ker drugač pa itak ne dobim vaših slikic, ker ne vem kok mate to urejeno. Estrella poslala zs Nič nisem dobila Ej, buccka, meni si poslala ZS, ponovi vajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:45:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske Hvala hvala bo Lin zadovoljna. Itak pa so vsi malčki men ful lušni, no vsaj tisti, ki jih mate pod nickom, ker drugač pa itak ne dobim vaših slikic, ker ne vem kok mate to urejeno. Estrella poslala zs Nič nisem dobila Ej, buccka, meni si poslala ZS, ponovi vajo sta se že zmenili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:46:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi smo prigurali iz shopinga, lažji za še pa še evrov. aneja končno spi. pa midva bučmana sva pozabla voziček fliknit v avto in se je naša dama nosila ali pa bila v vozičku od trgovine. pa da vidim kaj čvekate.... Ej, sesil, a si že kaj našla? Glede službe, mislim. Oz. menjave.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:47:10
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske Hvala hvala bo Lin zadovoljna. Itak pa so vsi malčki men ful lušni, no vsaj tisti, ki jih mate pod nickom, ker drugač pa itak ne dobim vaših slikic, ker ne vem kok mate to urejeno. Estrella poslala zs Nič nisem dobila Ej, buccka, meni si poslala ZS, ponovi vajo Vem špelina, mi je končno kapnilo. Ti si pa verjetn gledala kaj se tej meša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:48:06
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi smo prigurali iz shopinga, lažji za še pa še evrov. aneja končno spi. pa midva bučmana sva pozabla voziček fliknit v avto in se je naša dama nosila ali pa bila v vozičku od trgovine. pa da vidim kaj čvekate.... Ej, sesil, a si že kaj našla? Glede službe, mislim. Oz. menjave. nič pametnega na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:48:28
|
|
|
|
mafi
|
da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:48:55
|
|
|
|
Estrella*
|
buccka: evo poslano, upam, da na pravi naslov Grem pod tuš, ker so neke čudne vonjave okoli mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:49:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* buccka: evo poslano, upam, da na pravi naslov Grem pod tuš, ker so neke čudne vonjave okoli mene spet peveč kucaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:50:00
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo moja manekenka pa non stop telovadi. danes je že naredila korake. očitno je včeraj aljo vidla, pa ponavlja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:50:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Kar občudujem tiste, ki vam uspeva hujšat. Kak jedilnik pa je to? Estrella a lahk tud men pošlješ? Saj verjetn ne bi zdržala, ma vsaj kaj koristnega da preberem. o kake lušne slikce maš pod nickom Rabim mail Jaaaaaaaaa, krasne fotke male princeske Hvala hvala bo Lin zadovoljna. Itak pa so vsi malčki men ful lušni, no vsaj tisti, ki jih mate pod nickom, ker drugač pa itak ne dobim vaših slikic, ker ne vem kok mate to urejeno. Estrella poslala zs Nič nisem dobila Ej, buccka, meni si poslala ZS, ponovi vajo Vem špelina, mi je končno kapnilo. Ti si pa verjetn gledala kaj se tej meša Mi je bilo takoj jasno, ZS-ja niti odprla nisem, sem videla prvih par besed, ki se napišejo na osebni strani pri vsakem ZS-ju in sem vedela, za kaj gre.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:50:48
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi smo prigurali iz shopinga, lažji za še pa še evrov. aneja končno spi. pa midva bučmana sva pozabla voziček fliknit v avto in se je naša dama nosila ali pa bila v vozičku od trgovine. pa da vidim kaj čvekate.... Ej, sesil, a si že kaj našla? Glede službe, mislim. Oz. menjave. nič pametnega na vidiku Mi pa ponavad če gremo samo do trgovine ga nit ne vzamemo, ker Lin itak uživa v nakupovalnem vozeku. Edin problem je ko je spanje na vidiku. Super za shopping. Za službo bo pa že, sej tud js nisem še nič našla, ma se tolažim, da mam še 3 mesece časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:50:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo Saj res ju3 imata posvetovalnico, srečno A zato si včer gledala na A kanalu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:51:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo moja manekenka pa non stop telovadi. danes je že naredila korake. očitno je včeraj aljo vidla, pa ponavlja. se jo je saj neki prijel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:51:09
|
|
|
|
sesil
|
tally, jaz sem tudi raje varuška kot Fata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:51:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo moja manekenka pa non stop telovadi. danes je že naredila korake. očitno je včeraj aljo vidla, pa ponavlja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:51:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi smo prigurali iz shopinga, lažji za še pa še evrov. aneja končno spi. pa midva bučmana sva pozabla voziček fliknit v avto in se je naša dama nosila ali pa bila v vozičku od trgovine. pa da vidim kaj čvekate.... Ej, sesil, a si že kaj našla? Glede službe, mislim. Oz. menjave. nič pametnega na vidiku Res ti želim, da boš uspela zamenjat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:51:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo moja manekenka pa non stop telovadi. danes je že naredila korake. očitno je včeraj aljo vidla, pa ponavlja. mogoče se bo tud spanja nalezla in bo spala celo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:52:49
|
|
|
|
buccka
|
Estrella dobila. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:53:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo moja manekenka pa non stop telovadi. danes je že naredila korake. očitno je včeraj aljo vidla, pa ponavlja. mogoče se bo tud spanja nalezla in bo spala celo noč da bi blo to res....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:55:33
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem pa danes kupla vremensko postajo za 15 e v hoferju. je prav simpatična. zdej ne bom več hodila ven gledat koliko je mrzlo . pa še lune kaže, tako da bom lahko post držala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:55:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo Saj res ju3 imata posvetovalnico, srečno A zato si včer gledala na A kanalu ja , men se sploh ne zdi da bi bil pretirano debel, sam me je včeri kar mal stisnil ko sem gledala oddajo. Mark je bil isti že ko se je rodil je imel 4.350 in ko primerjam kile sta nekje na istem (no Filip mal presega) ampak se je lansko leto potegnil in je zdej kot kaka trlica- upam sam da bo tako tud z Filipom .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 21:57:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da je danes Filip nenormalno veliko spal čez dan vse skupaj skor 4ure . mali namest da bi danes migal da zgubi kaki gram do jutri, pa zgleda da je šlo zdej še gor z kilažo Saj res ju3 imata posvetovalnico, srečno A zato si včer gledala na A kanalu ja , men se sploh ne zdi da bi bil pretirano debel, sam me je včeri kar mal stisnil ko sem gledala oddajo. Mark je bil isti že ko se je rodil je imel 4.350 in ko primerjam kile sta nekje na istem (no Filip mal presega) ampak se je lansko leto potegnil in je zdej kot kaka trlica- upam sam da bo tako tud z Filipom . bo naslednja punčka bolj "šlang"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.