Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:37:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. A ti se držiš načela, petek slab začetek Točno , na RD grem v soboto. Pa rabim par dni, da se pripravim psihično, ne morem iz danes na jutri. Joj, kot bi mene poslušal. Tud jaz sem prestavljala iz dneva v dan iz tedna v mesece.......ko bi prej začela, bi bilo veliko lažje Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. to se jaz tudi tolažim da ni šlo nič gor celo mal dol, pa spet sem nehala migat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:37:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jooooooooooooooj kolk mi tale RR šteka sploh ne morem citirat mi noče objavit hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:37:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. sem glih razmišlajla o tem, da petek ne bo šlo, grem še na en RD zvečer, pa bom še kej spila, bom kr v pon. začela sicer bi rada sam v bedre zgubila, to pa bo šlo z rolanjem, sam da bo vreme tako. RD ni ovira. Men je rekla, da se pač takrat pregrešiš, drugi dan pa samo voda, zelenjava in sadje A si videla tole, sami izgovori. ja ja izgovori, sej če bi bila kriza bi se krepko zamisla, in verjetno že včeri začela. Saj vem. Malo te hecam. Ti itak nimaš kam hujšat. Dobro, če so ti hlače malo tesne izgubiš kilo, dve in je spet ok. Pa tako kot sem rekla rada migaš in to ni težava.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:38:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally to se jaz tudi tolažim da ni šlo nič gor celo mal dol, pa spet sem nehala migat jaz sem včeraj migala, danes pa ne, ker me je preveč dotolklo ponoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:38:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se meni doma rata zmenit pridem, samo varuška pa ne bom. jst pridem pa raje za varuško
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:38:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. men je pa kriza začet, isto pri aerobiki, sej ko zalaufam, pol mi gre.. in zdej sem kr odlašala, pa še ta vreme in so šle 2 kilce gor pa vse v bedre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:40:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Saj vem. Malo te hecam. Ti itak nimaš kam hujšat. Dobro, če so ti hlače malo tesne izgubiš kilo, dve in je spet ok. Pa tako kot sem rekla rada migaš in to ni težava. to pa res HB da že od malega športam, zdej se sicer malo lena, ampak poletje je pa moje, za tek, rolanje....sam da sem zunaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:40:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. men je pa kriza začet, isto pri aerobiki, sej ko zalaufam, pol mi gre.. in zdej sem kr odlašala, pa še ta vreme in so šle 2 kilce gor pa vse v bedre. Ma kaj se sekiraš za 2 kili. Bo toplo, pa ne bo vetra in boš lahko gurala voziček naokrog. Ali pa že tricikel. Bodo hitro dol padle. Bolj bi bila kriza, če bi jih dobila več. To je samo voda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:41:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Saj vem. Malo te hecam. Ti itak nimaš kam hujšat. Dobro, če so ti hlače malo tesne izgubiš kilo, dve in je spet ok. Pa tako kot sem rekla rada migaš in to ni težava. to pa res HB da že od malega športam, zdej se sicer malo lena, ampak poletje je pa moje, za tek, rolanje....sam da sem zunaj jaz tudi v rožah in na gugalnici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:42:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. men je pa kriza začet, isto pri aerobiki, sej ko zalaufam, pol mi gre.. in zdej sem kr odlašala, pa še ta vreme in so šle 2 kilce gor pa vse v bedre. Ma kaj se sekiraš za 2 kili. Bo toplo, pa ne bo vetra in boš lahko gurala voziček naokrog. Ali pa že tricikel. Bodo hitro dol padle. Bolj bi bila kriza, če bi jih dobila več. To je samo voda. ma sej vem.. Sem gledala un jedilnik, pa sem skor zajokala, da more naša estrellca tak malo jest,,to je zame prigrizek vsakega obroka. zato pa estrella in vse ki zdržite s tako malo hrane: SPOŠTOVANJA VREDNE STE !!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:42:13
|
|
|
|
barbaw
|
Mamice in majčki pridni bodite!!!! Jaz grem TV zijat in probat kaj spanja nadoknadit . Lepo spite!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:42:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally to se jaz tudi tolažim da ni šlo nič gor celo mal dol, pa spet sem nehala migat jaz sem včeraj migala, danes pa ne, ker me je preveč dotolklo ponoči jaz pa že kr lep čas nisem, pa mam en kup izgovorov seveda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:42:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mamice in majčki pridni bodite!!!! Jaz grem TV zijat in probat kaj spanja nadoknadit . Lepo spite!!!!! nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:43:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Saj vem. Malo te hecam. Ti itak nimaš kam hujšat. Dobro, če so ti hlače malo tesne izgubiš kilo, dve in je spet ok. Pa tako kot sem rekla rada migaš in to ni težava. to pa res HB da že od malega športam, zdej se sicer malo lena, ampak poletje je pa moje, za tek, rolanje....sam da sem zunaj jaz tudi v rožah in na gugalnici gugalnica je tud moj adut ob večernih in vročih dneh, da se hladim v senčki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:43:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se meni doma rata zmenit pridem, samo varuška pa ne bom. jst pridem pa raje za varuško
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:44:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella hvala za jedilnik. Zdaj pa verjamem, da si zjutraj lačna. Saj se navadiš. Preverjeno. Pa prav je, da si zjutraj lačna in ne zvečer. Bom v ponedeljek začela, petek ni dan za začetek hujšanja. Bom si pa mogla kar priredit, ker marsičesa jaz nimam rada. Sem pač žmajtljiva. A ti se držiš načela, petek slab začetek Točno , na RD grem v soboto. Pa rabim par dni, da se pripravim psihično, ne morem iz danes na jutri. Joj, kot bi mene poslušal. Tud jaz sem prestavljala iz dneva v dan iz tedna v mesece.......ko bi prej začela, bi bilo veliko lažje Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. to se jaz tudi tolažim da ni šlo nič gor celo mal dol, pa spet sem nehala migat Vidve sta tiste, ki spijo na lovorikah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:44:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jooooooooooooooj kolk mi tale RR šteka sploh ne morem citirat mi noče objavit hvala enako Tud meni Moj prav, da preveč pišemo in da zato blokira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:44:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iiiiiiiiiiiiiii kok je fljetn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:44:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se meni doma rata zmenit pridem, samo varuška pa ne bom. jst pridem pa raje za varuško Jaz definitivno pucat. Varuška pa no way
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:44:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mamice in majčki pridni bodite!!!! Jaz grem TV zijat in probat kaj spanja nadoknadit . Lepo spite!!!!! nočko nočko..jst pa pod tuš, je ati prišel domov, pa greva pred tv.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:44:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A to so mladički? Joj, kok so corti. Men je kr hudo ratal, k ni mojga Mišota več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:44:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. men je pa kriza začet, isto pri aerobiki, sej ko zalaufam, pol mi gre.. in zdej sem kr odlašala, pa še ta vreme in so šle 2 kilce gor pa vse v bedre. Men je terapevtka rekla , da ko se zrediš 2kg je to alarem in takoj hujšat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:46:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. men je pa kriza začet, isto pri aerobiki, sej ko zalaufam, pol mi gre.. in zdej sem kr odlašala, pa še ta vreme in so šle 2 kilce gor pa vse v bedre. Ma kaj se sekiraš za 2 kili. Bo toplo, pa ne bo vetra in boš lahko gurala voziček naokrog. Ali pa že tricikel. Bodo hitro dol padle. Bolj bi bila kriza, če bi jih dobila več. To je samo voda. ma sej vem.. Sem gledala un jedilnik, pa sem skor zajokala, da more naša estrellca tak malo jest,,to je zame prigrizek vsakega obroka. zato pa estrella in vse ki zdržite s tako malo hrane: SPOŠTOVANJA VREDNE STE !!! Hvala, jaz upam, da bo kmalu prišel dan ko bom lahko malo več jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:46:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. men je pa kriza začet, isto pri aerobiki, sej ko zalaufam, pol mi gre.. in zdej sem kr odlašala, pa še ta vreme in so šle 2 kilce gor pa vse v bedre. Men je terapevtka rekla , da ko se zrediš 2kg je to alarem in takoj hujšat ja grem kr tečt jutr, namest na RD
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 19.2.2009 20:46:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jooooooooooooooj kolk mi tale RR šteka sploh ne morem citirat mi noče objavit hvala enako Tud meni Moj prav, da preveč pišemo in da zato blokira ja ja oni so ful veseli ko začne štekat, moj je tudi to reku
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.