|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
18.2.2009 19:51:36   
ksenci
kaj pa če sta lan in kali kakšno igračo al kaj druga tiščala v usta, al pa morda rokiceuser posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 18.2.2009 19:53:03 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.2.2009 19:54:59   
lidija***
Ksenci- meni te hude diete niso o.k. Rajši pojdi na ločevalno. Zelo veliko punc poznam, ki so izgubljale kg s to dieto. Pa se te rajši drži zelo strogo.
Pri taki hitri dieti boš samo nervozna!

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 20:00:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 20:01:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 679
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 20:03:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 20:21:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 681
18.2.2009 20:21:56   
ksenci
na dieta se men ne zdi težka, kr imam vse to rada. saj sadja in zelenjave lahk ješ kolk hočeš, pa tud juhca ni slaba. bom vidla če bom zmogla en tedn, še nism nikol bla na nobeni tako dieti. no ko bo pa ta tedn mim, pa mogoč na ločevalno sam ne tak strogouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
18.2.2009 20:22:22   
anikabd
Pozdravljene,

mi smo pa danes imeli sistematski pregled. Filip je bil zelo dobro raspoložen in je z P. kar "čvekal" in se ji smelal. Soloh pa je bil navdušen ko mu je dala majhne kocke za prijeti.

KOOOONČNO SMO SE DANES CEPILI. To je naše prvo cepljenje in upam da bo vse OK. Ko je dobil pikico je zelo malo jokal. Zdaj lahko prideva tudi na kakšno srečanje, ki bo v Ljubljani.

Filip je že tehta 8820g in je velik 73 cm. P ga je tudi  pohvalila, ker tudi že sedi.

Drugače pa je pri nas vsak dan bolj pestro. Filip je prvi mali radovednež. Uveljavlja pa tudi že svojo voljo. Takrat ko ni po njegovo je tak jok.

Komaj čakamo pustno soboto. Babice so nas povabile na krofe tako, da nam jih ni treba delat. Pa še prababi jih bo naredila, čeprav vsako leto reče, da jih zadnjič dela, ker je zanjo že to pretežko. Naredi pa najboljše.

Seveda kg bodo šli gor. Odkar več ne dojim tako pogosto, le še trikat na dan sem se že full zredila. Tako, da imam tudi jaz v načrtu  dieto.

Na žalost mi zmankuje časa, da bi vas lahko spremljala redno. Imam pa vas  v mislih.

Neposredna povezava do sporočila: 683
18.2.2009 20:22:53   
lidija***
HD- naša ne more biti lačnauser posted image  Za večerjo poje polno skledo kaše- Milupa, če me ni spije 180ml Aptamila, samo ona se vseeno zbuja.
Bo že boljše ... enktat... se mi je malo nabralo... sem kot natempirana bomba. Tri punce, treningi,.. Sploh nimam volje, da bi kaj počistila. Sem imela takšen namen, da si hišo spravim v red, ko večjih ni. Pa se mi nič ne ljubi. Sem danes spala skoraj cel popoldan, pa počasi grem spetuser posted image
Držim pesti da zmagajouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
18.2.2009 20:23:23   
ksenci
hd-kolk št. ma vaš ati. držim pa pesti veš za kogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 20:25:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 20:30:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 687
18.2.2009 20:31:12   
sasi13
metuljček user posted image

hd a pol misliš da našim dvema že 8 mesecev zobki rastejo, ko ga tk biksata user posted image dans smo jedli na 3 ure user posted image

paparica a bi bla katera tk dobra da bi mi jo skopirala in poslala?

krofe bo stara mama spekla user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 688
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 20:34:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
18.2.2009 20:37:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ljubljana in okolica - glede na to, da vas drug teden zapuščam za nekaj časa, kaj pravite na eno poslovilno tortico v petek okoli 10:30. Lokacija -  zbiram predloge. Glede na to da bo lepo vreme in ne rabimo v garaži parkirat, lahko tokrat probamo slaščičarno pod Emporiumom.

Jaaaa, pa še ura mi odgovarja!! Mož ima ob 9.45 pregled na polikliniki. Naj pokličem še Zimsko??

Glugluglu: neeee, napačen odgovor.

HD in Kali: user posted image user posted image in žal mi je, da izgubljajo user posted image

Populis: ne, jutri ga gremo iskat. Jaz sem se pa mislila jutri povabiti k vama na obisk, sem pozabila, da imaš napovedane obiske. Bom pa v City park zavila, mož gre v službo nekaj urediti. Smo imeli popoldne obiske, smo se imeli lepo.

poceni in drag tok: mi ga imamo in se trudimo prati ob vikendih, samo sem ravno mojemu rekla, da to ne pelje nikamor, ker sem potem cel vikend živčna, da ja vse operem in nikamor nočem iti ravno zaradi tega. Se pa definitivno splača, čeprav bi jaz poleti najraje zjutraj oprala in obesila, popoldne pa pobrala. Naslednji stroj bo imel timer, definitivno!!

Neposredna povezava do sporočila: 690
18.2.2009 20:41:08   
Blacky30
Elektrika - to sem našla:

Po trenutno veljavnem sistemu se električna energija obračunava na dva načina:
Dvotarifno, pri čemer se ločeno obračuna energija porabljena v času visoke tarife (VT) in majhne tarife (MT)
Eno tarifno, ko se vsa porabljena energija obračuna po enotni tarifi (ET)

Na
čin obračuna je odvisen od dogovora med kupcem in dobaviteljem ob sklenitvi pogodbe o dobavi in je deloma povezan še z vrsto merilnega števca (kupci, ki nimajo dvotarifnega števca ne morejo izbrati dvotarifnega obračuna). Z vsako tarifo pa je povezana tudi cena električne energije. V času majhne tarife (ponoči in ob dela prostih dnevih) je cena najnižja, medtem ko je v času visoke tarife (vsak delavnik od 6h do 22h) cena energije najvišja. Pri enotni tarifi ne razlikujemo, kdaj je bila električna energija porabljena, zato je tudi cena nekje vmes med ceno MT in ceno VT.

Torej, pri dvotarifnem obračunu gre za najnižjo tarifo in najvišjo tarifo, tak da nekje s premišljeno uporabo prideš na zlato sredino. Jaz pa imam stalno zlato sredino za plačat. Moram se še konkretno v številke podat.
Flower, kolk mate vi elektrike za 2 gospodinjstvi, se pravi tast in tašča skupaj? Če ni skrivnost.....

Neposredna povezava do sporočila: 691
18.2.2009 20:41:21   
ksenci
zdj pa me moj meče s compa, tak da se beremuo jutr. jutr grem k p. da mi pove, kaj je s temi izvidi s pediat.user posted image
mirno noč vsem. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.2.2009 20:42:12   
lidija***
sasi- jaz ti Paparico lahko skopiram, če želiš, samo se ti jo po moje  splača kupiti, ker mislim, da kopije niso tako zelo poceni. Jedilniki pa so tudi za šolske otroke oz. za celo družino.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.2.2009 20:43:16   
kavarna07
Pozdravljene!

Vidim, da ste na tem forumu tudi akademsko zelo visoko. Super! Čestitke metuljček! Ker sem bolj nova mi je menda opravičeno če vprašam iz česa pa si doktorirala? Kakorkoli še enkrat čestitke!

Pogovarjale ste se o paparici. Jaz jo imam, ampak v tiskani obliki, to najnovejšo, tako da če bi katera želela, jo lahko skopiram in pošljem?

Kar se tiče oči, je tudi naš fant plavook - po atiju. Danes sva opravila kontrolo pri pediatru, plujčka čista, saturacija o.k. - 97, ušeska b.p., domov pa sva prišla s polno vrečko zdravil. Nisem vedela, da pediatri dajejo tudi fiziološko in olivno olje na recept za dojenčke do enega leta - tako, da sva domov prinesla tudi to.

Glugluglu in Majuska hvala za pomoč okoli slikice - avatarja, sicer priznam, da se nisem ravno dosti zezala s tem, sem pa želela naložit eno mojo slikico, pa mi javlja, da je prevelika. Se jo da kako zmanjšat?

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

kavarna...welcome user posted image ...od kod pa prihajaš? ugibam...štajerski konec?user posted image

Levinja ja, Štajerka - Mb. Vas je dosti Mariborčank na tem forumu?

Kar se tiče hujšanja čestitke vsem, ki ste pridne in se držite, meni je od poroda ostalo še dobrih pet kil, ki se jih ne morem pa ne morem rešit. Mi je pa danes uspelo zlesti v ene prednosečniške kavbojke, ki sem jih ful rada nosla - sem malo težko dihala, not pa sem vseeno prišla!!! Aja, med nosečnostjo sem se zredila za 22 kg, kar tudi ni ravno zanemarljivo.

Tiste, ki vam deteta ne spijo - upam, da se vam to hitro porihta!

Madona, na forum sem prišla ob 20h - ta post pišem že več kot pol ure, boljše, da ga objavim in skočim pogledat, kaj dela možek. Ne vem, če mi bo zneslo danes vse prebrat, kar ste napisale - tako, da če je kaj pomembnega - ČESTITKE! 

Neposredna povezava do sporočila: 694
18.2.2009 20:44:56   
lidija***
Blacky- mi imamo elektrike 48 EUR.- 68m2. Imam pa vse na štrom.

Neposredna povezava do sporočila: 695
18.2.2009 20:46:21   
sasi13
kavarna07 kulk si pa dala ko si jo skopirala?

sej sploh nevem kulk pride če novo kupim.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu kavarna07)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.2.2009 20:48:46   
lidija***
kavarna- zakaj sta dobila od P olivno olje?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.2.2009 20:51:57   
lidija***
Sasi
http://www.cangura.com/knjigarna/druzina-in-otroci/zdravje-prehrana/nova-velika-paparica-za-male-papavcke-vec-kot-200-receptov-za-hitro-pripravo-enostavnih-in-zdravih-jedi.php

jaz imam starejšo verzijo

Neposredna povezava do sporočila: 698
18.2.2009 20:57:28   
Blacky30
Glu3, ja, to za elektriko velja za celo našo hišo, v kateri živimo mi 4 zgoraj in moja mama in brat spodaj v svojem gospodinjstvu.

Kaj kaj kaj?!?!?!? Kakšnega lepotca dobi neboglasnica!??!?!?!user posted image

Ksenci, kak si skuhala puding z aptamilom? Si aptamil zavrela al kak? Mnjamiiii, puding, jaz bi tud.user posted image user posted image  Samo ne z AM.user posted image

Lidija***, še vedno imaš ministrove dneve, pa lahko greste pred sezono na morje!user posted image

Zgleda, da vas večina daje zvečer nekaj v AM, da zgosti. Jaz pa moji še nisem nič dala, ji dam kar samo AM, pa mi spi celo noč. Drugač pa ima 2-3 obroke GH na dan, odvisno.user posted image

Elektrika - jaz je imam 65€ za 180m2. Se vam zdi veliko? (2 gospodinjstvi, od tega 2 hladilnika, 1 steklokeramična, 1 pečica, 1 pomivalni, 2 pralna, 3 compi, 3 tv, ...)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.2.2009 20:58:07   
kavarna07
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

kavarna07 kulk si pa dala ko si jo skopirala?

sej sploh nevem kulk pride če novo kupim.

Mogoče sem se noro izrazla - jaz sem paparico kupila, ne kopirala. Lahko pa jo kopiram, če bi katera želela.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?