kavarna07
|
Pozdravljene! Vidim, da ste na tem forumu tudi akademsko zelo visoko. Super! Čestitke metuljček! Ker sem bolj nova mi je menda opravičeno če vprašam iz česa pa si doktorirala? Kakorkoli še enkrat čestitke! Pogovarjale ste se o paparici. Jaz jo imam, ampak v tiskani obliki, to najnovejšo, tako da če bi katera želela, jo lahko skopiram in pošljem? Kar se tiče oči, je tudi naš fant plavook - po atiju. Danes sva opravila kontrolo pri pediatru, plujčka čista, saturacija o.k. - 97, ušeska b.p., domov pa sva prišla s polno vrečko zdravil. Nisem vedela, da pediatri dajejo tudi fiziološko in olivno olje na recept za dojenčke do enega leta - tako, da sva domov prinesla tudi to. Glugluglu in Majuska hvala za pomoč okoli slikice - avatarja, sicer priznam, da se nisem ravno dosti zezala s tem, sem pa želela naložit eno mojo slikico, pa mi javlja, da je prevelika. Se jo da kako zmanjšat? IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. kavarna...welcome ...od kod pa prihajaš? ugibam...štajerski konec? Levinja ja, Štajerka - Mb. Vas je dosti Mariborčank na tem forumu? Kar se tiče hujšanja čestitke vsem, ki ste pridne in se držite, meni je od poroda ostalo še dobrih pet kil, ki se jih ne morem pa ne morem rešit. Mi je pa danes uspelo zlesti v ene prednosečniške kavbojke, ki sem jih ful rada nosla - sem malo težko dihala, not pa sem vseeno prišla!!! Aja, med nosečnostjo sem se zredila za 22 kg, kar tudi ni ravno zanemarljivo. Tiste, ki vam deteta ne spijo - upam, da se vam to hitro porihta! Madona, na forum sem prišla ob 20h - ta post pišem že več kot pol ure, boljše, da ga objavim in skočim pogledat, kaj dela možek. Ne vem, če mi bo zneslo danes vse prebrat, kar ste napisale - tako, da če je kaj pomembnega - ČESTITKE!
|