|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
18.2.2009 13:38:45   
Tabletka dOr
Sobra je verjeten v Španiji. Ker v SLO se mi zdi, da ni šans za 20. Sej bi bla ful vesela, da bi blo tko toplo, sam bo treba še malo počakat.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.2.2009 13:47:26   
sonček85
tabletka: tukaj si lahko pogledaš prezentacijo  opis pa boš videla kako se vse obračati bo lažje ,če vidiš

http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo/video.html

http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.2.2009 14:40:58   
*Junona*
Pozdravljene.user posted image user posted image user posted image

Končno doma.user posted image Sem spet malo zapravljala. Sem bila v Leclercu v Mb in sem videla blazine za dojenje, ampak samo tiste za 30 EUR, ker onih drugih ni bilo več. Ampak je nisem kupila, ker se mi zdi premehka. Sem pa kupila nekaj drugega za našega user posted image - bom poskusila razložit:  izgleda kot da bi šotor ns pol prerezal, je malo bolj okrogle oblike, ima zaščito pred UV žarki, noter je pa mehka blazina, na kateri bebi leži. Bom uporabljala doma na terasi in na morju. Bom tudi poslikala in vam pokazala.

Sonček, mmmmm... škoda, da ne moreva danes prit...user posted image user posted image user posted image user posted image remšnite izgledajo odlično.user posted image user posted image user posted image

Brigita, pa kaj ga sračkaš.... user posted image js sem se pa tako veselila... sedaj pa počivaj in se čimprej pozdravi, to je najbolj važno. user posted image user posted image user posted image Zdej boš pa dala za rundo, ker si zatajila...user posted image user posted image user posted image user posted image Pazi se, mislim nate.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
18.2.2009 14:42:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Jaz spet pocivam med domocimi opravili user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Samo, da se na hitro pohvalim kaj so mi podarili sodelavci v službi
http://babyccinoblog.com/wp-content/uploads/2008/05/baby-bjorn-babysitter.jpg

lepo user posted image user posted image user posted image

Pat - katerega srebrnega mislis - unga breezysun conopy al prav srebrna prevleka? Jaz sem gledala te breezy - k imajo mrezico, zdaj pa ugotavljam, da je canvas ful tanek in da v bistvu ga morda lagko zadaj odhaklas in dvignes user posted image  in pol naceloma sploh ni potrebe. Ampak zgleda pa dobr user posted image  Ce bos narocala moras povedat, morda se prikljucim narocili (in obratno seveda user posted image )

kremsnite - ajde, Junona s krofi in Soncek s kremsnitami, hitro se prosim preselit v LJ, da se pridemo mastit 

Brigita - ja BB je padu user posted image

Iiii, kako lepo darilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj se vseeno lahko pridete mastit, samo najavite se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
18.2.2009 14:42:46   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Pozdravljene souser posted image !

Sonček85: super za vozičekuser posted image user posted image user posted image

Juona:Jst sm si kupla blazino za dojenje Theraline. Pa mi je prodajalka rekla nej kupim kako barvasto, ker se da dokupit še prevleka, vendar sam v temno modri barvi. Aja prevleka se sname in jo daš lepo v stroj oprat.

Brigita23:Lep bušiuser posted image .

Jst sm ok, sam tako kot april me zeza ta simfiza, ampak bomo preživeli, a ne. Pri nas je pa takoo lepo sonce, dans bo baje 20 stopinj. juhuuser posted image

Aha, hvala.user posted image
Jo morem it pogledat v BC.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
18.2.2009 14:44:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

No sem srecni dobitnik bolece simfize user posted image   in so stvari kot vstajanje, hoja postale hmm zanimiv podvig ...
Ocitno otrdevanje ni dovolj user posted image Bemu!
Da ostanemo pozitivni - vazno, da je pupa se v svojem hodecem inkubatorju user posted image

Crpalke ... pri nas je bilo crpanje eno sranje user posted image  Nisva bili glih prijateljici, ampak vecina ima dobre izkusnje z Aventovo,ki sem jo jaz tud imela. Ne bi pa hitela z nakupom - ker nikoli se ne vem, a bo dojenje steklo ali ne.

Soncek, vse naj naj tvojemu dragemu user posted image

Upam,da danes dobim papirje iz sluzbe za CSD in grem se tole uredit user posted image  Sem mislila pes, pa je v LJ vse takooo ledeno po cestah, da ... se nisem ziher.. Pa se simfiza pravi drugace.. Bomo videli, kdo bo koga user posted image

Grem probat mal pospravit, doker se lahko stojim user posted image

April, žal mi je za tvoje bolečine, ampak ti me vedno nasmejiš, ko tako doživeto opisuješ.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še ena je rekla, da ji nagaja simfiza (se ne morem spomnit, se mi zdi, da Cveta), tudi ti se drži, še malo...

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
18.2.2009 14:45:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Preden rodima še pa morava v Ilicha, kajne?user posted image user posted image user posted image

Ja itak  user posted image user posted image  
ja. jutri mam laboratorij, pa en pregled, pa še po rože morem v študenta ( jih zadnjič nisem mela kam dat)... pa še nekaj sem prehlajena in nočem še koga okužit user posted image  je pa moj user posted image  še bolj bolan od mene user posted image  cartanje odpade, smrk

Čimprej se pozdravita.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
18.2.2009 14:46:27   
*Junona*
Sonček, vse najboljše tvojemu user posted image , mi trije mu želimo obilo zdravja, ljubezni in osebne sreče.

Ko ga vidim, ga pa polupčkam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
18.2.2009 14:47:49   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene.user posted image user posted image user posted image

Končno doma.user posted image Sem spet malo zapravljala. Sem bila v Leclercu v Mb in sem videla blazine za dojenje, ampak samo tiste za 30 EUR, ker onih drugih ni bilo več. Ampak je nisem kupila, ker se mi zdi premehka. Sem pa kupila nekaj drugega za našega user posted image - bom poskusila razložit:  izgleda kot da bi šotor ns pol prerezal, je malo bolj okrogle oblike, ima zaščito pred UV žarki, noter je pa mehka blazina, na kateri bebi leži. Bom uporabljala doma na terasi in na morju. Bom tudi poslikala in vam pokazala.

Sonček, mmmmm... škoda, da ne moreva danes prit...user posted image user posted image user posted image user posted image remšnite izgledajo odlično.user posted image user posted image user posted image

Brigita, pa kaj ga sračkaš.... user posted image js sem se pa tako veselila... sedaj pa počivaj in se čimprej pozdravi, to je najbolj važno. user posted image user posted image user posted image Zdej boš pa dala za rundo, ker si zatajila...user posted image user posted image user posted image user posted image Pazi se, mislim nate.

se vidi, da sem noseča pa ne smem z ničemer bacilov ubijat, sam janež pa tud ne pomagauser posted image , veš da bom dala z pjačo pa še za picouser posted image .

Zdej mi pa še krofi ne dišijo...pol veš da je hudouser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
18.2.2009 14:53:08   
*Junona*
Boga, potem te je pa res zdelalo. Js takoj vem, da če mi hrana ne diši, potem sem ornk virozo fasala. Ko se pozdraviš, se pa vidimo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
18.2.2009 14:56:15   
anchika
Pozdravljeneuser posted image

Sem se komaj zdaj priklopila na RR. Danes imam ful gužvo na delu.
Zdaj sem videla te prelepe  kremšnite, sigurno so tudi dobre. Postala sem ful lačna. Še 15 min pa končam delat  in grem kaj  popapat.
Vse nekaj kupujete za naše bebije. Vam prav zavidam. Jaz sem kupila le 3 bodije in 2  pajacka, vse že imam od prej in nekaj bom tudi dobila, zato se mi zdi brezveze da bi zdaj zapravljala če že imam.
IMam tudi že polno rjuhc... KO sem pričakovala prvega bebija sem sama naštikala nekaj rjuhec, zdaj jih nisem ker pol bi mela celo omaro sam rjuhic.
Cel čas sam študiram kaj naj naredim za bodočega člana in ne boste verjele. Sej se mi bo kdo režal ker sem tako zgodna, začela sem  že delat konfeta za krst. Jih bom skvačkala.  Zdaj mam nekaj več časa zvečer ko spravimo našega prvorojenca spat pol se mi zdi da pri dveh ne bom mela glih časa na pretek. Že dolgo nisem kvačkala a ko vem kaj delam in za koga mi je v užitek.

lp
Anja

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
18.2.2009 15:03:44   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tabletka: tukaj si lahko pogledaš prezentacijo  opis pa boš videla kako se vse obračati bo lažje ,če vidiš

http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo/video.html

http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo.html

Hvala. Hvala.

Moram priznati, da mi je ful všeč. Moram še možka prepičatuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
18.2.2009 15:04:29   
detelja
ojla čvekice...kako ste kaj?...pri nas je tak veter pa tak mraz še dobro, da se tu pa tam pokaže sončekuser posted image ...danes pa sem si šla rihtat papirje za EA in ultivo...oboje sem si zrihtatala potem pa bomo videli, če bom sploh kaj rabila pa če bom kaj bom vzela...glavno je, da so papirji pri anestz. potrjeni in so na varnem pri meniuser posted image user posted image  sploh ne morem verjet kako hitro gre čas...še 51 dniuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
18.2.2009 15:07:52   
sobra
Ja Brigitka trenutno sm v Španiji in je res toplouser posted image . Sej zdej bom šla mal vn ker sonce nabija,da je joj.

Ej punce kje boste kupovale posteljnino za user posted image .Sm gledala eno v BC,pa je 180eu, to je pa mal too much.
Aja pa odločla sva se za posteljico, mslim da je ista k jo je juonca kupla (Rose-Lip Poljčane)
Juona a jo že imaš doma?

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
18.2.2009 15:31:31   
april09
Tiste, ki imate BB ... a se mora vozicek kaj zaskocit, ko ga sestavis brez kosare ali sportnega dela? Al se sprednja kolesa fiksirajo sele, ko se da gor kosaro/sportni del?

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
18.2.2009 15:51:37   
malcekvita
hojla, samo na hitro se javim preden grem iz službe. naš dragi otročiček še kar vztraja na ritki in tudi veselo se kobaca v trebuščku.
Sonček85 tele tvoje kremšnite pa zgledajo mmmmmmmmmmuser posted image .
April09 pojma nimam kako je z BB, upam, da ti bolečina čimprej popusti. Jst mam že par dni občutek, kot da bom dobila menstruacijo, take bolečine so v trebuhu in križu.

Lep dan vsem, gremo domooooooov user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
18.2.2009 15:54:26   
jernejav
Živjo souser posted image !

Jaz pa sem ravnokar naročila e-paket.
Sem se odločila da kar tu vzamem previjalno mizo od Lip Poljčane in pa posteljicouser posted image user posted image

user posted image  user posted image

Zdaj pa še le počakam 8 delovnih dni da mi dostavijo user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.2.2009 16:01:12   
detelja

Ja Brigitka trenutno sm v Španiji in je res toplouser posted image . Sej zdej bom šla mal vn ker sonce nabija,da je joj.

Ej punce kje boste kupovale posteljnino za user posted image .Sm gledala eno v BC,pa je 180eu, to je pa mal too much.
Aja pa odločla sva se za posteljico, mslim da je ista k jo je juonca kupla (Rose-Lip Poljčane)
Juona a jo že imaš doma?

jaz sem kupila 2 posteljini v ikeji pa sta mi čist v redu pa lepi...ena je stala 12.90 eur, druga pa 9.90 eur...se mi škoda zdi dat ful dnarja za posteljino, itak jo bom vsakih toliko časa zamenjala...v ikeji imajo ful lepo posteljino...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.2.2009 16:05:08   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Juona a jo že imaš doma?

jaz sem kupila 2 posteljini v ikeji pa sta mi čist v redu pa lepi...ena je stala 12.90 eur, druga pa 9.90 eur...se mi škoda zdi dat ful dnarja za posteljino, itak jo bom vsakih toliko časa zamenjala...v ikeji imajo ful lepo posteljino...

sobra poglej si na galeb.eu
imajo kar nekaj izbire, jaz sem si jo naročila pa sem zelo zadovoljna z materialom user posted image user posted image

tudi jaz sem jih gledala v Ikei in res imajo kar lepo izbiro.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.2.2009 16:17:24   
Tabletka dOr

Nama je tu ta ful všečuser posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
18.2.2009 16:19:57   
Pat74
April09 ja sem misnla to srebrno prevleko, ampak 200 evrov pa tud ne bom dala zanjo, če ne si pa res rajši omislim tole rdečo varianto sun.... Kar se sestavljanja tiče ti ne morem svetovat, ker to še pride, ampak ali nisi zraven dobila DVD-ja z navodili?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
18.2.2009 16:21:49   
Pat74
Sonček, vse najboljše tvojemu  , mi trije mu želimo obilo zdravja, ljubezni in osebne sreče. Ko ga vidim, ga pa polupčkam.

Sonček85 a ti pa kar dovoliš tole kušvanje al kaj?user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
18.2.2009 16:30:44   
srecka82
April09: voziček je fiksiran ko postaviš nanj košaro ali športni del. Če imaš samo ogrodje vozička in ko ga vzdigneš gre kr skup, pol ko pa daš košaro gor pa postane fiksen. če sem jaz prav razumela kaj želiš vprašati. Midva sva se tudi matrala s tem pa gledala kaj bi lahko to bilo no pa sva na koncu le skapirala.

Danes pri nam tako piha, da ni za nikamor. Sicer je lep sončen dan, sam kaj ko je to samo varka.

Junona: sem mislila, da samo jaz kompliciram s to kozmetiko. No od viška ne boli glava, pravijo. Verjetno pa res ne bom vsega uporabljala kar na začetku.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
18.2.2009 16:31:57   
*Junona*

Juona a jo že imaš doma?

Ja, je že v spalnici sestavljena.user posted image user posted image user posted image

Poglej v moj albumček, sem jo tudi slikala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
18.2.2009 16:34:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Sonček, vse najboljše tvojemu  , mi trije mu želimo obilo zdravja, ljubezni in osebne sreče. Ko ga vidim, ga pa polupčkam.

Sonček85 a ti pa kar dovoliš tole kušvanje al kaj?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, kok sta se moj dragi in Sonček polupčkala, ko sta si novo leto voščila, ko smo šli na večerjo?user posted image user posted image user posted image Midva z njenim se pa nisva, ker sva rekla, sej se bomo po novem letu vidl in si boma potem voščila...no, in si še do danes nisma, tak da morma nadoknadit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?