|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
18.2.2009 16:37:57   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

April09: voziček je fiksiran ko postaviš nanj košaro ali športni del. Če imaš samo ogrodje vozička in ko ga vzdigneš gre kr skup, pol ko pa daš košaro gor pa postane fiksen. če sem jaz prav razumela kaj želiš vprašati. Midva sva se tudi matrala s tem pa gledala kaj bi lahko to bilo no pa sva na koncu le skapirala.

Danes pri nam tako piha, da ni za nikamor. Sicer je lep sončen dan, sam kaj ko je to samo varka.

Junona: sem mislila, da samo jaz kompliciram s to kozmetiko. No od viška ne boli glava, pravijo. Verjetno pa res ne bom vsega uporabljala kar na začetku.

Ja, js bom tut na začetku sam tist, kar je potrebno. Sporoči, ko boš nabavila.user posted image user posted image user posted image

Aja, še nekaj... že ful časa nazaj sem pisala(verjetno nisi videla, ker nisi nič komentirala), da je kolegica pri porodu imela bab'co Mileno, ki je ni mogla prehvalit... upam, da jo bom imela tudi jaz.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
18.2.2009 16:40:55   
Pat74
Junona ja pol moraš pa nujno nadoknadit za nazaj, pa če si pametna imej še kaj v dobrem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
18.2.2009 16:51:24   
Tabletka dOr
Jez mau za vami user posted image  Ker voziček to Aplil 09 sestavlja? BB je okrajšava za ?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
18.2.2009 16:54:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, vse najboljše tvojemu user posted image , mi trije mu želimo obilo zdravja, ljubezni in osebne sreče.

Ko ga vidim, ga pa polupčkam.user posted image user posted image user posted image

KaR SI NA KONCU NAPISLA SI ŠE OD NOVEGA LETA dolžna , da se pa veseli in zahvaljuje.To so njegove besedeuser posted image Pošilja ti ljubčke nazajuser posted image nisem gledla ,sem zamižala na 1 okouser posted image user posted image

tabletka:ja kr prepriči ga ,jaz sem čist nora nanj
jernejav:super izbirauser posted image user posted image user posted image user posted image
malcekvita:hvalaaaaaaaaaaaaaa

Ja junona res je še dolžna sta siuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem papa ,se vam še kaj javim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
18.2.2009 17:07:21   
jernejav
Sonček sem ju šla prvo gledat v bc kakšna je kvaliteta, pa sem ugotovila da sta preko paketa cenejši za 50 eur, tako da potem nisem jemala denarja,ker kupiti ju je tako ali tako treba in se tako bolj splača.... saj veste recesijauser posted image user posted image user posted image ....
Sva  gledala vse to v Nemčiji in Franciji, pa se mi je zdelo da bo to še najboljši.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
18.2.2009 17:10:24   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Jez mau za vami user posted image  Ker voziček to Aplil 09 sestavlja? BB je okrajšava za ?

Tabletka - men prvo tudi ni blo jasno....to je bugaboo.user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
18.2.2009 17:14:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Junona ja pol moraš pa nujno nadoknadit za nazaj, pa če si pametna imej še kaj v dobrem!user posted image user posted image user posted image

Saj bom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
18.2.2009 17:15:23   
Tabletka dOr
Ok, tanks jernejav. Sej zdej sem čist navdušena ned Brevi! Upam, da se ga bo lahko pospravi tudi v najin skromni avtek user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
18.2.2009 17:15:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sonček, vse najboljše tvojemu user posted image , mi trije mu želimo obilo zdravja, ljubezni in osebne sreče.

Ko ga vidim, ga pa polupčkam.user posted image user posted image user posted image

KaR SI NA KONCU NAPISLA SI ŠE OD NOVEGA LETA dolžna , da se pa veseli in zahvaljuje.To so njegove besedeuser posted image Pošilja ti ljubčke nazajuser posted image nisem gledla ,sem zamižala na 1 okouser posted image user posted image

tabletka:ja kr prepriči ga ,jaz sem čist nora nanj
jernejav:super izbirauser posted image user posted image user posted image user posted image
malcekvita:hvalaaaaaaaaaaaaaa

Ja junona res je še dolžna sta siuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem papa ,se vam še kaj javim

A misliš to za lupčeke?

Haha... morem mojmu povedat, da še nisem za odpis, da mi tudi drugi fletni fantje lupčke pošiljajo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
18.2.2009 17:16:37   
*Junona*

Ok, tanks jernejav. Sej zdej sem čist navdušena ned Brevi! Upam, da se ga bo lahko pospravi tudi v najin skromni avtek user posted image

Sem brala na sosednjem forumu, da se ga da kamot v Cliota. Kaj pa imata vidva?

Neposredna povezava do sporočila: 4135
18.2.2009 17:22:03   
Tabletka dOr
Tudi Cliota. Mi je prijateljica, ki je pred kratkim rodila, razagala, kako so jo v trgovini pri enem drugem modelu nalagali, da komot v Cliota. Zdaj ga pa ne more user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
18.2.2009 17:29:34   
jernejav
Naj ti ga v trgovini zložijo in potem ga poskušaj naložit v Cliona. Mislim da ti ne bodo komplicrali. Pač reči da se hočeš prepričati, saj gre za tvoj denar in da nočeš kupiti mačka v žakljuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4137
18.2.2009 17:29:56   
april09
Malcekvita - hvala user posted image  Tile tvoji krci ...  kdaj imas kaksen pregled? Rajs omeni to G... mal se slisi kot popadki user posted image  No 3 tedne imas se prepoved rodit, tko da  user posted image  JAz pa tud...

jernejav - super za nakup user posted image

Jaz imam pregled v petek, upam, da mi bo G kaj pametnega svetovala.

Pat - ja sem ugotovila, da je to normalno, da se nikamor ne zatakne oz se fiksira sele s kosaro/sedezem. Sem si ogledala na dvd ja user posted image  Hvala tudi tebi srecka ...  je res mal cudno, ko prvic zadevo skup das, pol ti rata jasno, da je tko bolj smiselno zaradi zlaganja user posted image

Ja BB je bugaboo user posted image

Smo bili na kratkem sprehodu, sem nesla papirje za CSD na posto user posted image  Ni slo danes do tja ... Sem pa skoraj guznila od  tega kratkega sprehoda.. tole ni res, kok se  v enem dnevu vse obrne. V soboto smo 3 ure hodil, danes pa na pol invalid user posted image

Tabletka dor ... sama moras nujno sprobat, kako gre zadeva v avto. Jaz sem imela prej enga terenca, pa je pisalo kok se fino zlozi - ja morda ce ga cist oskubis, ampak s strehico, kosaro in gumami gor, pa sem ga komaj v enoprostorca stlacila user posted image  

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
18.2.2009 17:31:21   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Naj ti ga v trgovini zložijo in potem ga poskušaj naložit v Cliona. Mislim da ti ne bodo komplicrali. Pač reči da se hočeš prepričati, saj gre za tvoj denar in da nočeš kupiti mačka v žakljuuser posted image user posted image

tocno tko .. saj to je normalno, ne komplicirajo.. v 99% jim je jasno, da ne gre drugace kot da probas... haloo saj ne kupujes zemlje, k ce se posusi, kupis novo..

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
18.2.2009 17:37:00   
Tabletka dOr
Hvala punce za nasveteuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
18.2.2009 18:30:18   
angelito
hej bejbe user posted image

berem, da imate nekatere kar ornk tezave... drzim pestke, da se bo vsaj malo izboljsalo oz. da bo v najslabsem primeru ostalo kot je user posted image

ali glede nasega srecanja v petek, 20.02., se drzi, da se dobimo ob 16ih na trojanah na krofih? jaz namrec potrjujem svojo udelezbo, ce srecanje bo... sva se menili z NinoMM, da greva skupaj... pa mislim, da bo se eno drugo punco tudi ona peljala... tko, da, iz ljubljane pridemo vsaj me 3... koliko pa nas predvidoma bo?

komi cakam, da se vidimo, spoznamo in malo nacvekamo...

cav bav

Neposredna povezava do sporočila: 4141
18.2.2009 19:13:51   
april09
Ce katero zanima par videov o dojenju: http://www.youtube.com/user/BreastfeedingBabies

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
18.2.2009 19:48:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

hej bejbe user posted image

berem, da imate nekatere kar ornk tezave... drzim pestke, da se bo vsaj malo izboljsalo oz. da bo v najslabsem primeru ostalo kot je user posted image

ali glede nasega srecanja v petek, 20.02., se drzi, da se dobimo ob 16ih na trojanah na krofih? jaz namrec potrjujem svojo udelezbo, ce srecanje bo... sva se menili z NinoMM, da greva skupaj... pa mislim, da bo se eno drugo punco tudi ona peljala... tko, da, iz ljubljane pridemo vsaj me 3... koliko pa nas predvidoma bo?

komi cakam, da se vidimo, spoznamo in malo nacvekamo...

cav bav

Midve s Sončkom tudi prideva.user posted image user posted image user posted image

Javite se tiste, ki pridete, naj nas bo čim več!user posted image user posted image user posted image

Js tudi komaj čakam, da se spoznamo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
18.2.2009 19:48:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Ce katero zanima par videov o dojenju: http://www.youtube.com/user/BreastfeedingBabies

Dankešen.user posted image To pa prav pride.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
18.2.2009 19:53:19   
brigita23

Tiste, ki imate BB ... a se mora vozicek kaj zaskocit, ko ga sestavis brez kosare ali sportnega dela? Al se sprednja kolesa fiksirajo sele, ko se da gor kosaro/sportni del?

fiksira se šele ko nadeneš košaro oz. športni deluser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
18.2.2009 19:55:18   
brigita23

Boga, potem te je pa res zdelalo. Js takoj vem, da če mi hrana ne diši, potem sem ornk virozo fasala. Ko se pozdraviš, se pa vidimo.user posted image user posted image user posted image

hvala junonca sem mal pančkala popoldan pa mi je malce bolje, sam apetita pa vseeno ni, mi je dragi tak fajn žemljice sveže prinesu, pa sem jo komaj pol zmazalauser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
18.2.2009 19:57:34   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Ja Brigitka trenutno sm v Španiji in je res toplouser posted image . Sej zdej bom šla mal vn ker sonce nabija,da je joj.

Ej punce kje boste kupovale posteljnino za user posted image .Sm gledala eno v BC,pa je 180eu, to je pa mal too much.
Aja pa odločla sva se za posteljico, mslim da je ista k jo je juonca kupla (Rose-Lip Poljčane)
Juona a jo že imaš doma?

draga sobra-blagor tebi, tukaj pa sicer je sijal sonček, sam je pa zraven ful pihal. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ti kr zavidamuser posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
18.2.2009 20:08:10   
brigita23

Malcekvita - hvala user posted image  Tile tvoji krci ...  kdaj imas kaksen pregled? Rajs omeni to G... mal se slisi kot popadki user posted image  No 3 tedne imas se prepoved rodit, tko da  user posted image  JAz pa tud...

jernejav - super za nakup user posted image

Jaz imam pregled v petek, upam, da mi bo G kaj pametnega svetovala.

Pat - ja sem ugotovila, da je to normalno, da se nikamor ne zatakne oz se fiksira sele s kosaro/sedezem. Sem si ogledala na dvd ja user posted image  Hvala tudi tebi srecka ...  je res mal cudno, ko prvic zadevo skup das, pol ti rata jasno, da je tko bolj smiselno zaradi zlaganja user posted image

Ja BB je bugaboo user posted image

Smo bili na kratkem sprehodu, sem nesla papirje za CSD na posto user posted image  Ni slo danes do tja ... Sem pa skoraj guznila od  tega kratkega sprehoda.. tole ni res, kok se  v enem dnevu vse obrne. V soboto smo 3 ure hodil, danes pa na pol invalid user posted image

Tabletka dor ... sama moras nujno sprobat, kako gre zadeva v avto. Jaz sem imela prej enga terenca, pa je pisalo kok se fino zlozi - ja morda ce ga cist oskubis, ampak s strehico, kosaro in gumami gor, pa sem ga komaj v enoprostorca stlacila user posted image  

sem brala za nazaj pa sem kr odgovarjalauser posted image , zdej pa vidim da si že skapirala. Je pa fajn za vozit ne, ful lepo vodljiv. Men je danes moj šel jajčko kupit, ko sem tak boga, me je mal presenetuuser posted image user posted image user posted image , pa sva jo namestila na podvozje in ful frajerska zgledauser posted image .
Boš vidla ko boš športni del sestavljala kok težko gre, mi smo ga že sprobal.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
18.2.2009 20:11:04   
sonček85

Sem brala na sosednjem forumu, da se ga da kamot v Cliota. Kaj pa imata vidva?

gre v sliota ,mi smo probali včeraj in greuser posted image user posted image user posted image

angelito :SREČANJE BOOOOOOOOOOOOO ,SEVEDA .Dobimo se ob 16 pri trafiki ali uni mali trgovinici-saj nas ne bo težko prepoznat.Iz CE prideva midve z Junono in še nekaj po mojem.Kolikor nas bo se bomo imele superuser posted image user posted image user posted image Komaj čakammmmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.2.2009 20:11:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Sonček sem ju šla prvo gledat v bc kakšna je kvaliteta, pa sem ugotovila da sta preko paketa cenejši za 50 eur, tako da potem nisem jemala denarja,ker kupiti ju je tako ali tako treba in se tako bolj splača.... saj veste recesijauser posted image user posted image user posted image ....
Sva  gledala vse to v Nemčiji in Franciji, pa se mi je zdelo da bo to še najboljši.

prav imaš.Bolje it na več koncev in malo pokukat k pa se tkoj zagnatuser posted image

junona.ja za poljubčke sem misla,vidm da vidva nista pozabla da se nista izljubilauser posted image user posted image user posted image se moremo čim prej videt da se izljubitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?