|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
17.2.2009 13:49:09   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Sej noč je super sam rada bi jo navadla v postlici tud čez dan....user posted image  Kakšen predlog??

To bi tudi jaz rada vedelauser posted image Če je zunaj v vozičku, spi tudi 4 ure skupaj, če pa sva notri pa več kot pol ure v kosu ne - čez dan sevedauser posted image Pa ta otrok je fenomenuser posted image

b - te čist razumem, zaradi premalo spanja in ker nimamo niti pol ure časa zase imamo vsega že poln kufer in včasih izbruhne iz nas. Tudi jaz se včasih  "nakregam" nad mojim možekom, pa je potem ko dam vse ven iz sebe vse O.K.
Na žalost je tako da so otročki ful luštna stvar ampak velikokrat pa oddaljijo partnerje, vsak ima svoje želje in potrebe, ki jih v veliki meri me mamice ne moremo zadovoljiti, naši možeki pa so pri tem bolj uspešni. Jaz ne dojim pa moj če je v  teh dveh mesecih parkrat nahranil tamalo, več se ukvarja s tavečjim. Pri nas je še tako da je prvi fant in seveda po logiki kar paše k možu, tamala je pa punčka je pa bolj za mamico. Tudi pri nas je tako da Žiga zdaj še vedno govori, mami me ne more dvignit, mami ne more z mano smučat, tečt, s kolesom se vozit.............mami itak nič ne more le Anjo lahko carta in jo ma 24 ur na dan na rokah. To mu je ostalo še od moje nosečnosti in možu je seveda všeč, se nič ne pritožuje. Se pa zato jaz in včasih imam dovolj, mu jo porinem v naročje in grem z Žigom ven da si malo zbistrim glavo.
Je pa res da ko imaš dva nimaš pa res skoraj nič prostega časa zase, no vsaj jaz zaenkrat ga nimam, al mam enega al pa drugega, večinoma pa kar oba. Zame ostanejo hobiji kot so : likanje, pranje, pucanje, kuhanje in mojih 10 min. v kopalnici po 8 uriuser posted image Kaj čem, vse to bo minilo in ko bosta zrasla bom pa jasno in glasno povedala da je ATI DELAL, mami pa OTROKE PAZLA!!!!!!!!!!!!!!!!!Naj vesta kako je blouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to prvi mesec sem se zalotla da sem mu jo prepustila le takrat ko je spala. Sem ji dala jest jo previla in uspavala, potem pa jo je on pazil eno urco ko sem jaz likala ali pa kaj drugega delala od mojih "hobijev". Ko se je zbudila in je blo treba se z njo ukvarjat, ali ko je bla sitna jo je mela pa avtomatsko mami. In tako je seveda v glavi mojega blo le to da lepo spi pa  papa. Vse ostalo ni videl dokler jih ni pazil oba celo popoldne ko sem šla k zobarju v LJ in je bil ko cunja, zaspal že pred TV še pred otrociuser posted image LE ZAKAJuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.2.2009 14:15:55   
martka
resno vprašanje!!!! a katera ve za kako dekle ali gospo, ki hodi stanovanja čistit. jaz sem imela eno dijakinjo, ful super, je vidla stvari, ki jih jaz ne. pa ful hitra. a je šla študirat. pol je tud enkrat ena prišla, pa niti očitnih stvari ni vidla. ej, za ritjo ji pa ne mislim stat al pa na listek pisat. pa še počasna je bila!
torej, veste za kakšno natančno in vestno žensko? raje mlajšo kot starejšo. zakaj? resnici na ljubo... ne vem!
hvala!

sem zdaj iskala po netu, a vse ki sem klicala se ne ukvarjajo več s tem

pa seveda iz celja

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
17.2.2009 14:30:13   
b
Cipresa in Zverinica - hvala za čustveno podporouser posted image

Res je da se vse več al manj soočamo z istimi "problemi".
Ampak punce tudi naš čas bo prišel res jeuser posted image . Sedaj pa smo včasih lahko srečne tudi s tise pol ure v kopolniciuser posted image . Cipresa spomladi pa bomo tudi me zamenjale hobije kot so likanje, pospravljanje... z našimi starimi in pa še enim novim rinjenje vozička v hibček in nazaj v dolincouser posted image ( za lepši stas in kondicijo)user posted image .
Žal mi je pa samomo to da kar pri otroku zamudiš da več nikoli ne moreš tega donaknadit naj je druženje v določenem obdobju, pogovori, odkrije nekaj novega ( pri naših malil prvi nasmeh, .....)
Jaz sem pri moji hčerki ko je bila stara dobro leto bila veliko v službi cele dneve. Takrat sem zelo čustveno trpela ker sem vedela da veliko zamujam pri njenem razvoju. Ampak drugače se ni dalo, imela sem zelo odgovorno delo, ki pa me je izočilo da ni nič vredno tega saj je firma tako in tako šla kasneje v rit in z njo tudi jaz.user posted image Mogoče je to drugi izziv in preizkušnja v življenju, če zmorem sedaj vozit poleg dveh vse to kar si želim in kar imam rada.
Amampak se ne damuser posted image . Moram zopet zavit v knjižnico in si vzet kakno dobro knjigo o duševni rasti in pozitivni motivaciji.
Pa še spomlad prihaja in znjo sonček in rožiceuser posted image .....
Sedaj si grem pa eno kofe user posted image skuhat ker mali spi - zanalašč cel dan lenarim ( saj vidite da imam čas čvekat je tako)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
17.2.2009 16:12:35   
tinca123
Joj kako veliko spijo vaši user posted image !
Mi čez dan sploh ne spimo - morda za par minut pri meni v naročju. Zaspi ponavadi ob 7h ali 8h po kopanju in spi do nekje 23h- 24h, se dojiva in nato do 4h-5h se spet dojiva in nato do 8h, včasih 9h.
Imava pa grozne težave s tem da zaspi!! Sedaj ga imam kar v postelji pri sebi. Seveda ga vedno odložim v posteljico, vendar je vedno jok in ne zaspi oz. spi 10 min in se zbudi.
Tako da bom zelo vesela vseh koristnih nasvetov kako ga navaditi na posteljico!

b popolnoma te razumem. Tudi s svojim sva imela že večkrat kreg okoli pomoči in ukvarjanjem s ta malim. On se jezi, da samo joka (ima kolike) ko je on doma. In na žalost je res tako, vendar nisem jaz kriva za krče - ki trajajo cel dan. Tudi sama si kdaj zaslužim odmor. In pri tem vstrajam.

lp

Prišel je naš sonček!!

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
17.2.2009 16:44:45   
b

Tinca123  jaz ti svetujem da mu pred spanjem namažeš ali zmasiraš podplatke z Justovo sivniko kremo, ki pomirja in blagodejno dane. Tako je dobra za spanec kot za krče. Probaj, jaz mu jih zmasiram s kremico skoraj vsak večer. Mi nismo imeli krčev no mogoče prvih 14 dni proti večeu kakšnih 10 min. Začela sem ga pa takoj mazat.

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
17.2.2009 16:47:23   
b

Aja tinca123 pa e to. Jaz tudi zvečer preden gremo span dam na radijator vlažno krpo ki na njo nakapljem par kapljic olja Mete, ki prav tako pomirja in pa da svež zrak ter dobro dene tudi na dihala. No nekaj zdravniških nasvetovuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
17.2.2009 17:44:00   
blackcoffee
arupnik3:

živjo
koža: pred nosečnostjo nisem mela lepe kože v nosečnosti sm mela čisto kožo kot solza zdaj spet ni čista kr eni mazolji,..... in z lasmi je isto v nosečnosti lepi, sijoči, zdaj mi malo izpadajo se ne svetijo več,.... (ali bo treba pa k frizerju)user posted image user posted image

..kaj pa, če bi še enga naredila, da boš spet user posted image ! pa ti tako ne bo potrebno zapravljati dnarja za frizerje.. lol  user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
17.2.2009 19:52:11   
arupnik3
črna kavica ja mojmu sem pa to lih dons omenla da dajva še enega da bom spet lepo...user posted image user posted image user posted image    se je sam smejal
lohk se pa skupi zmenmo pa bomo v drugo na isti dan meleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.2.2009 19:58:26   
petruscha
Ojla!
Samo, da se malo pohvalim,... moj user posted image je pančal celo noč user posted image user posted image user posted image . Dala sem ga v posteljico standardno ob 19.00- zaspal je nekje ob 19.45 in spal do 05.30- Priden neuser posted image user posted image user posted image !!!

Pa tudi čez dan je bil zelo pridkan in je pustil mamico, da se je še učila za ustni zagovor na faksu- se moram pohvalit, da mi je ratalo narediti izpit- bravo mamiuser posted image .

Sedaj pa že user posted image pančka, mamica pa gre pod tuš,... Aja pa še to, pri nas fuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllll snežiuser posted image user posted image . Saj drugače imam rada zimske norčije in radosti, ampak sedaj pa tudi jaz že komaj čakam pomlad.

Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.2.2009 20:13:32   
YOZIKA

Ojla!
Tudi mi že nekaj dni spimo ponoči malo dlje časa v enem kosu. To je 6 ur prva runda, naslednja pa 3 do 4 ure. Zjutraj se okrog 8h zbudimo, pol pa čez dan samo po malo dremlje, največ za kakšno urco, daljšega spanja čez dan ni.  Naš zadnje čase že zelo zgodaj zaspi, že ob 18h, pol ga samo v spanju še podojim in spi dalje.user posted image

arupnik3 in črna kavica- se strinjam, dajmo se zmenit še za drugega oziroma pri nas za tretjegauser posted image .user posted image user posted image user posted image Jaz si ful želim še eno punčko, pa ne vem če se mi bo kdaj želja uresničla.  Si skoraj ne upam več probat. Zdaj mam same dedce. Mi je rekla babica pri porodu, da bi treba  atka zamenjat.user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.2.2009 20:45:05   
Anonimen
Čer!

Punce jaz sem danes čisto izcuzana ... komi gledam, tak da se samo malo oglasim tu medtem ko čakam, če se bo tamala še kaj oglasila, pol pa pod tuš in v postlo ... stanovanje je bomba, cunj za zlikat 2 stroja, sam jaz enostavno ne morem user posted image .

b ... sicer ne vem kako je to, če imaš poleg user posted image še enega večjega otroka, samo vem pa kako je, ko je 95% stvari doma na tebi ... tak da en velik user posted image in drži se punca!!!

Drugače sem pa prav ponosna na našo flenčo, saj se ji je danes prvič uspelo iz trebuščka na hrbet skotalit user posted image ... joj kolk je bila smešna, ko ji ni bilo nič jasno kaj je sedaj to user posted image .

No Neži je očitno zaspala zaspala, tak da šibam pod tuš in se beremo jutri!!!

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.2.2009 21:19:26   
m a j c i k a
Čer punce!
Tud jst sem dans čist adijo, čeprav smo mel še eno krasno noč, zaspali ob 21h in do 3h zjutraj se podojili, spali naprej do šestih, se podojili in je potegnala še do pol devetih! ne bi mela nič proti če se tole vse skupaj danes ponoviuser posted image !
Čez dan smo itak spale sam v vozičku dvakrat po urco in pol ker me je zeblo.... ja pa opoldan jo je zmankalo za pol urce, da sem lahk neki skuhala.

Drgač je pa mal prejle ta večja prilezla do mene, zaspala je že ob osmih, ati je v kuhni nosi ta malo ker mamo spet grozne krčke, jst pa mal za računalnikom, no v glavnem in ona meni: jutlo mamica, sem ti angice (špange) za laske plinesla, da bom lahk balvila (barvala) z mastelji (flomastri) in nasmeh čez cel obraz, men pa se je kr tema naredla!!!! No in smo šle še enkrat nazaj v postlo in zdej upam da končno trdno spi.....

Tud mala je mrknla tak da gremo ajat, da bomo lahk juter barvaliuser posted image !!! Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
17.2.2009 23:33:58   
katja_p
Baby vac: super zadeva! Sm dans sprobala in sm čist navdušena!

Spanje: še vedno se 1x na no prebudimo.

CSD: so me okol prnesli, bom jutri klicala in se razpištotila. Ker menda mi pripada od 1.12. 2008 (če sm takrat rodila, ne?)

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
18.2.2009 0:05:53   
blackcoffee
arupnik3:

črna kavica ja mojmu sem pa to lih dons omenla da dajva še enega da bom spet lepo...user posted image user posted image user posted image    se je sam smejal
lohk se pa skupi zmenmo pa bomo v drugo na isti dan meleuser posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha.. ja, če mi garantiraš, da se ne bom pri porodu tko matrala, kot prvič!

Yozika - mah, jaz pa bi še mela v drugo fantka. me je Thor čist obrnil in sem do fula navdušena nad dečki!
to, da bi imela tri otročke? huh.. se mi zdi kar velik zalogaj! user posted image
ja.. atija zamenjaj, al pa poglej na kitajski horoskop! lol
no - morda bo pomagal spodnji namig, nad katerim sem se sama, ko sem ga prej prebrala, zamislila. user posted image
 BO DEČEK ALI DEKLICA?
Taoisti trdijo, da lahko z načinom spolnega občevanja izberemo spol otroka. V praksi to deluje v 90 odstotkih. Zanimivo je, da moški, ki imajo prezgodnji izliv, pogosteje zaplodijo moško potomstvo. Drugače povedano, če je spolna moč moškega slabša od sposobnosti njegove družice, bo par imel moške potomce. Če pa je moški močnejši, bo zakonski par imel hčere. Če želimo imeti fanta, pravijo taoisti, da naj bo spolno občevanje kratko, moški mora hitro ejakulirati, preden ženska doživi orgazem. Moški naj izvleče penis napol, tik pred ejakulacijo. Za spočetje ženske mora biti spolno občevanje dolgo, ženska pa mora doživeti mnogo orgazmov. Moški mora prodreti globoko, kolikor lahko in takrat izbrizgati seme. Glavna podmena teorije o izboru spola je, da ima ženska v cerviksu in uterusu kisle tekočine. Te nevtralizirajo alkalni sokovi med orgazmom. Ker je spermij, ki nosi moški kromosom, počasnejši od onega, ki nosi ženski, lažje preživi kisle pogoje v cerviksu kot spermij, ki nosi ženski kromosom. Da bi torej spočeli fanta, mora moški ejakulirati zelo hitro, dokler je koncentracija kislin v izločkih ženske visoka. Hitra ejakulacija med penetracijo, ki je še dokaj plitva, podaljšuje razmik, ki ga mora spermij narediti. Ker ťženski spermijiŤ plavajo hitreje od moških, pridejo prej v stik in nevtralizirajo hitre, kisle izločke pred moškimi spermiji. ťŽenski spermijiŤ se torej vdajo v tem stiku, zato so možnosti, da ťmoški spermijiŤ oplodijo jajčece, večji. Da bi spočel deklico, mora moški peljati žensko skozi več orgazmov pred ejakulacijo in z globoko penetracijo. Ker orgazmi povzročajo izločanje alkalnih sokov, ki nevtralizirajo kisline, se povečajo možnosti, da ťženski spermijŤ oplodi jajčece. Globoka penetracija skrajšuje oddaljenost, ki jo morajo ženski spermiji premagati, zato se povečajo možnosti za spočetje deklice. Dobro je, da starši iščejo ravnotežje in ne dajejo prednost enemu spolu na račun drugega. Vsaka motnja jina in janga lahko namreč povzroči veliko težav; Preveč moških, denimo, lahko povzroča pojav nasilja, razrednih napetosti � Moški lahko postane sterilen, če uživa preveč kisle hrane, ki lahko uniči veliko število spermijev. Podobno velja za žensko. Če uživa preveč kisle hrane, izloča toliko kisline, da ne more zanositi. Visoke ravni kislosti pri moškem in ženski lahko nastanejo tudi zaradi plitvega dihanja, ki ne prinaša dovolj kisika za nevtralizacijo kislosti krvi. Kopel z alkalno raztopino lahko pomaga pri spočetju, še zlasti pri spočetju deklice. Trideset minut po sprostilni kopeli lahko par začne z ljubljenjem. Pomemben je tudi prijeten prostor, ki naj ima ugodno sobno temperaturo. Čarobno vzdušje lahko pričaramo tako, da prižgemo eno ali dve sveči, dišečo palčko in poskrbimo za mirno glasbo v ozadju.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 18.2.2009 0:08:31 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
18.2.2009 8:50:44   
blackcoffee
dobro jutro zaspanke!
vuni je prekrasen dan! edin kaj bo treba počistit sneg, pa gremo veeeeeeeeeen! hura!

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 1840
18.2.2009 9:10:39   
Anonimen
Ja fuuuul lep dan je zunaj, pa nam še snega ni treba kidat HB!!! Sam jaz pa vseeno razmišljam, da bi koga prosila če mi Nežo za kako urico na sprehod zapelje, ker jez še vedno nisem prišla k sebi ... me glava boli in grlo ... upam, da ne bom kaj zbolela user posted image .

Sam je pa moj cukrček tako priden zadnje dni ... tudi sama v ležalničku se ful zamoti ... sploh zdaj, ko ji je ena prijateljica prinesla ono ropotuljico za okrog zapestja na ježke ... no in je Neži tolk vanjo zaljubljena, ko jo gleda, pa malo v usta nese pa gloda, pa pol spet mal od daleč gleda ... jao, kolk je fletna user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1841
18.2.2009 10:25:42   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

dobro jutro zaspanke!
vuni je prekrasen dan! edin kaj bo treba počistit sneg, pa gremo veeeeeeeeeen! hura!

Kavica a ti si samo čez okno pogledala ne?? Veš kako zunaj piha??!!! In nizka tempreatura. No mogoče se je zdaj kaj izboljšalo. Sem imela kako urco nazaj fotosešing našega vozička in me je napihalo da joj.

Bom pa vseeno šla malo ven s ta malim. Njemu itak nima kaj bit v košari. Kadar je tako mrzlo mu še termofor dam k noicam in mu je fajn toplo.

Neposredna povezava do sporočila: 1842
18.2.2009 10:50:44   
YOZIKA

Yozika - mah, jaz pa bi še mela v drugo fantka. me je Thor čist obrnil in sem do fula navdušena nad dečki!
to, da bi imela tri otročke? huh.. se mi zdi kar velik zalogaj! user posted image
ja.. atija zamenjaj, al pa poglej na kitajski horoskop! lol
no - morda bo pomagal spodnji namig, nad katerim sem se sama, ko sem ga prej prebrala, zamislila. user posted image

Saj jaz tudi nimam nic proti fantkom, so cisto kul. Ko gledam Nejca kako je vesel bratca in kako ga ima rad, mi kar srcek poskoci. Ampak ce bi pa se enegauser posted image imela, si pa vseeno zelim, da bi bla puncka. Jaz bi pa kar mela se ta tretjega -cist sem navdusena nad temi malimi struckami- sploh pa ce bi mi kdo zagarantiral, da bo puncka. Ati se verjetno ne bi strinjal z menjavo, tako nam preostane se tisto s kopeljo, pa z orgazmi, user posted image user posted image user posted image , samo ne se takoj, cez ene par let, mogoce cez 3.

Neposredna povezava do sporočila: 1843
18.2.2009 12:40:10   
b

Zdravo

Mi smo z zdravniškega pregleda. Lepo napredujemo  saj imamo pri2 mesecih 62 cm in 6200 smo težki. Lepo za mamico ne- ga lepo fotramuser posted image - mleka na izvozuser posted image .
Moram povedat da moja včerajšna depresija in samosmiljenjeuser posted image je bilo najbrž povezano z mojim obiskom po dolgem času. Namreč dobila sem že teto s krkvavca na obiskuser posted image . Pa bomo zopet zapravljali še za moje pinteuser posted image . Moram reč da nisem imela nobenih bolečin ali kakršnih drugih znakov razen slabe volje.
Za enkrat mi še ne lije je kar zmerno malouser posted image .
Mimamo tudi sneg in pa sončekuser posted image .     Imejte se lepo, papa

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
18.2.2009 12:41:52   
arupnik3
živjo
ja garantiram ti ne da bo lahek porod ti pa želim da bo tak kot moj prvi

jaz si želim tudi 3 otroke upam da bo vsaj še eden no bomo vidli kaj bo mati narava naredila

zunaj je lep dan ja vendar piha kot sto user posted image pa pri nas je sneg in ne gremo ven z vozičkom

dans sem šla že po nakupih in to z user posted image je blo kr naporno (lupinca, torba, nakupovalni voziček, pa pri blagajni,....) tko da za dons je blo dosti mraza

me pa gospodinjska dela še vsa čakajo ah bojo že počakala ane?

lep dan vam želim in lepo bodite pa pojdite ven če se le da
se še kaj oglasim lp

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
18.2.2009 13:01:26   
tasa.m
Oj,

sve bile z mojo čebelo vzunaj in tako piha, da sve po petnajstih minutah obrnileuser posted image , pa tako lep sonček je. Mi smo pri 2,5 mesecih težki 5900 g in veliki 64 cm. Nosimo pa še zmeraj majčke št. 56user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
18.2.2009 13:15:55   
Anonimen
Na pa sem jo vseeno sama peljala za eno urico ... mi je prav pasalo, čeprav mi zdaj še bolj iz nosa teče user posted image ... sonce prav lepo sveti tu, in če ne bi veter pihal bi bilo prav lušno toplo, tak me je pa kljub kapi, šalu in bundi kar malo premrazilo. No zdaj pa upam, da bo še malo spala, da grem še jaz v mižole za kako uro ... kdo bol likal? hmmm ... boli me user posted image .

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1847
18.2.2009 14:12:56   
blackcoffee
a se ve spomnte, ko sem razlagala, kak moj čmrlič vse ven polula in pokaka- ma kaj pokaka.. poserje!!!
no, dobro jutro blackcoffee! -sj ne vem, bi vam povedala al naj se kar Fstrelim? user posted image user posted image user posted image
moj mali je nosil na rito zvezane pleničke, ki so narejene za punčke. lol
no, zdaj vidte, kaka mama sem, da niti tega nisem vedela, da so za punčke in fantke različne. jaoooooooooo smotka! sem komaj danes zaštekala, ko sem včeraj po naklučju kupila lidlove - večjo cifro. gor je fantek narisan! jaz pa sem mu prej kupovala pleničke s punčkami pa se sploh nisem zavzela - kr plenica je za mene plenica!   pa to je cela znanost!  me zanima, kaj vse bom še odkrila!! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 18.2.2009 14:14:56 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
18.2.2009 14:17:47   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

a se ve spomnte, ko sem razlagala, kak moj čmrlič vse ven polula in pokaka- ma kaj pokaka.. poserje!!!
no, dobro jutro blackcoffee! -sj ne vem, bi vam povedala al naj se kar Fstrelim? user posted image user posted image user posted image
moj mali je nosil na rito zvezane pleničke, ki so narejene za punčke. lol
no, zdaj vidte, kaka mama sem, da niti tega nisem vedela, da so za punčke in fantke različne. jaoooooooooo smotka! sem komaj danes zaštekala, ko sem včeraj po naklučju kupila lidlove - večjo cifro. gor je fantek narisan! jaz pa sem mu prej kupovala pleničke s punčkami pa se sploh nisem zavzela - kr plenica je za mene plenica!   pa to je cela znanost!  me zanima, kaj vse bom še odkrila!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
haaa???

OK, to tud js ne vem ... morm doma pogledat, ktere plenice sm js vzela naši, te Lidlove namreč ... vem, da je 3, sam, mi pa ni znano, da bi ble za fantke in punčke različne ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
18.2.2009 14:18:30   
katja_p
Js sm še vendo pr odločbi od CSD. Mi noter piše:

Pravica do OD se prizna  na podlagi 94. člena ZSDP od 1.1.2009, to je od prvega dne naslednjega meseca po vložitvi zahtevka.

Potemtakem sem dobila prav nakazano - torej samo za januar.

Naj ktera pogleda na svojo odločbo, kaj na njej piše. To je na drugi strani odločbe, po tistem seznamu dohodkov.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.