5ra_28
|
Dobro jutro, Kak kičast dan je bil včeraj, kar se vremena tiče. Prava zimska idila. Kot iz kataloga. Sonček, ful snega. Sva šla vseeno z vozičkom in to na kar dolg sprehod, za dve uri. Ponekod sva mal gazila prek snega, pa pihalo je tud. Sam, on je itak noter v vozičku, jaz pa kapa ali kapuca in rokavica. Saj tako kot je že zadnjič Zverinica napisala, jaz ne grem ven sam če dežuje. Drugače pa vedno. Saj imamo kape in šale.... No, upam danes tudi na sonček! Katja..ja , si že uredila...moraš imeti od decembra OD. Jaz ga imam tudi 29 €. Pa kje je to logika, da recimo v 2009 prejemamo OD na podlagi dohodkov v 2007. Meni bi se bolj zdelo pametno, da se računa povprečje zadnjih treh plač, je bolj realno, kot pa za dve leti nazaj. Ne vem no. Aja,..zadnjič sem videla, da ste ene pisale, da komaj čakate na pomlad zaradi še večjega vozičkanja in kao hujšanja. Zakaj pa pomlad? Kaj pa zimi manjka?? Pomladi se mi zdi da bom več sedela na klopci nekje na sončku v parku. Zdaj pa je premrzlo in moram šetat, pa prehodim za dve uri sprehoda. Potem pa bom v parku lahk sedela pol ure, pa mi nič ne bo manjkalo. Teta menza...jaz sem imela čiščo le 3 tedne, zdaj je 2,5 mesca od poroda, pa še tete M nimam. Me mora skrbet??? Otika..pozdravi se...apsirin, coldrex, karkoli. Najboljše proti prehladu stisnjen limon sok na tešče. Overdose vitamina C. Tiste, ki dojite....kdaj boste začele uvajat gosto hrano (mleka ne bi zmanjkalo)?? Meni je pediatrinja rekla, da po 5 mescih lahko. Pa da se začne vsak tretji dan. Kako ste to delalale pri prvih otrocih, če ste jih dojile??? Kaj sem še hotela vprašat... 'podabla'. Aja...imaste kakšno idejo kaj podariti za obhajilo 8 letni punčki??? Mi je pol sestrična, ki jo vidim 1x na leto, ker živijo v tujini, sam jo imam fuul rada. Mal sem brala na netu...neko kao zlatnino ali pa denar (za punčke recimo...) lep dan, upam da sončen....gremo vozičkat..jejjj...Škoda da nimam števca na vozičku...bi me prav zanimalo, koliko bi kazal do zdaj...