|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
16.2.2009 19:50:45   
Anonimen
Čer!

No midve sva imeli pa danes en super sprehod ... sicer sva bili zunaj samo 2 uri in pol, samo sem se jaz odločila, da bo treba nekaj v zvezi z znižanjem mojih kil narest in sem pognala v hitro hojo in sva naredile okoli 10 km po celih Domžalah (od Jarš pa do Šumberka) ... ma sem bila čisto preč, ko sem prišla domu user posted image .

Kako ste kaj? Tiste, ki ste bolj bolehni doma, a gre kaj na bolje?

(odgovor članu pumpkin23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
16.2.2009 20:01:48   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Glede otroškega dodatka ... jaz sem tako razumela, da če oddaš v roku 90 dni po porodu, potem npr. če oddaš 2 meseca po porodu, da prvič dobiš za tekoči mesec in še za pretekla 2 zraven, potem pa vsakič za tekoči mesec sproti, če pa rok 90 dni zamudiš, ti pa samo za vsak mesec sproti nakazujejo, za tiste 3 za nazaj pa ne ... a ni tako???

otika tud jaz to tako razumem, sicer pa še vloge nisem dala noter, moram to ta teden nardit

drugače sva pa današnji dan preživeli najlepših 24ur d sedaj: včeraj zvečer je šla spat ob 20in spala do 3h se nahranila in zaspala nazaj do 7ih ... zjutraj se je zbudila naspana in tako dobre volje, da sva se najprej pocartali in pogovarjali šele nato sva šli jest ... bili sva tudi 2x na sprehodu ... cel dan ni niti enkrat zajokala ... sedaj pa že spi ...BRAVO PIKA user posted image

količina mleka: mislim, da naj bi malčki sedaj pojedli nekje okoli 120ml ... tiste ki niste sigurne tehnica je zakon ... drugače so pa ob vseh problemih in vpračanjih zelo v pomoč svetovalke za dojenje ... zaradi ene jaz danes sloh dojim zato sem ji ful hvaležna ... torej če karkoli potrebujete jih pokličite

pozdravček vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
16.2.2009 20:24:53   
Anonimen
Eto sem šla šeenkrat odločbo prebrat in notri podčrtano piše, da sem do otroškega dodatka upravičena od 1.11.2008 pa do 31.10.2009 (odločbo sem dobila predvčerajšnjim) ... tak da po vsej logiki bi mogla naslednji mesec dobit nakazano za 5 mesecev, al kako?
Samo mi je pa še nekaj smešno ... otroški dodatek se izračunava na podlagi zneska, ki ga moraš tudi za dohodnino vpisat ... no pa meni na oni obrazec od dohodnine še nikoli ni bilo potrebno štipendije vpisat, za otroški dodatek jo pa upoštevajo user posted image .

Teli razredi so od lani, a ne?
+-----------------------------+--------------------------------------+
| | Znesek otroškega dodatka za |
| | posameznega otroka v eurih |
+-----------------------------+-----------+-----------+-------------+
|Dohodek na družinskega | 1. otrok | 2. otrok | 3. in |
|člana v % povprečne | | | naslednji |
|plače RS | | | otrok |
+-----------------------------+-----------+-----------+--------------+
|do 15% | 102,37 | 112,62 | 122,86 |
|nad 15% do 25% | 87,53 | 96,77 | 105,94 |
|nad 25% do 30% | 66,72 | 74,56 | 82,38 |
|nad 30% do 35% | 52,62 | 60,04 | 67,60 |
|nad 35% do 45% | 43,02 | 50,21 | 57,35 |
|nad 45% do 55% | 27,26 | 34,12 | 40,94 |
+-----------------------+-----------+-----------+--------------+
|nad 55% do 75% | 20,44 | 27,26 | 34,12 |
|nad 75% do 99% | 17,80 | 24,62 | 31,44 |

Nop v glavnem, če mi štipendije ne bi upoštevali bi bili en razred nižje in bi okol 45€ dobivala ... grrrr ... kaj čem ... važno, da se imamo radi, a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 16.2.2009 20:39:36 >

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
16.2.2009 20:39:40   
tasa.m
Jaz sem prejšnji teden dobila nakazan otroški dodatek za december in januar, tako da mislim, da za februar bom pa dobila marca in tako dalje. Ja pri meni so tudi upoštevali moj letni zaslužek preko študentskega dela za leto 2007, ne glede na to, da dobim minimalno porodniško, no ta znesek sploh ni za porodniško, bi verjetno dobila več če bi bila na zavodu prijavljenauser posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
16.2.2009 20:41:27   
Anonimen
Ja saj da upoštevajo zasluške preko študenta mi je logično, ker se da ta znesek tudi v davčno napoved ... ne pa kadrovska štipendija ... te nikoli nisem vpisovala v davčno napoved ...

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
16.2.2009 20:45:27   
tasa.m

... važno, da se imamo radi, a ne? user posted image

je to kar pomembnouser posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
16.2.2009 20:49:44   
m a j c i k a

Eto sem šla šeenkrat odločbo prebrat in notri podčrtano piše, da sem do otroškega dodatka upravičena od 1.11.2008 pa do 31.10.2009 (odločbo sem dobila predvčerajšnjim) ... tak da po vsej logiki bi mogla naslednji mesec dobit nakazano za 5 mesecev, al kako?
Samo mi je pa še nekaj smešno ... otroški dodatek se izračunava na podlagi zneska, ki ga moraš tudi za dohodnino vpisat ... no pa meni na oni obrazec od dohodnine še nikoli ni bilo potrebno štipendije vpisat, za otroški dodatek jo pa upoštevajo user posted image .

Teli razredi so od lani, a ne?
+-----------------------------+--------------------------------------+
| | Znesek otroškega dodatka za |
| | posameznega otroka v eurih |
+-----------------------------+-----------+-----------+-------------+
|Dohodek na družinskega | 1. otrok | 2. otrok | 3. in |
|člana v % povprečne | | | naslednji |
|plače RS | | | otrok |
|do 15% | 102,37 | 112,62 | 122,86 |
|nad 15% do 25% | 87,53 | 96,77 | 105,94 |
|nad 25% do 30% | 66,72 | 74,56 | 82,38 |
|nad 30% do 35% | 52,62 | 60,04 | 67,60 |
|nad 35% do 45% | 43,02 | 50,21 | 57,35 |
|nad 45% do 55% | 27,26 | 34,12 | 40,94 |
|nad 55% do 75% | 20,44 | 27,26 | 34,12 |
|nad 75% do 99% | 17,80 | 24,62 | 31,44 |

Nop v glavnem, če mi štipendije ne bi upoštevali bi bili en razred nižje in bi okol 45€ dobivala ... grrrr ... kaj čem ... važno, da se imamo radi, a ne? user posted image

otroške dobiš za nazaj in sicer od meseca rojstva, jst sem rodila 25.11. in sem ta mesec dobla nakazane tri, za november, december in januar, ne dobiš še za sprotni mesec, tak da otika ti boš marca dobla za november, december, januar in februar, torej štiri in ne pet!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
16.2.2009 20:55:44   
Anonimen
Aha ... ok ... tut 4 naenkrat bo vseeno lep znesek in kar nekaj ga bo šlo na varčevalni račun ... zaenkrat moj, dokler se ne odločim kaj z Nežinim naredit ... me mika NLB Vita, ta za otroke, samo je 30€ minimalni znesek mesečnega pologa, pa mi je trenutno mal tu mač to ... se bedno sliši, sam je res.

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
16.2.2009 21:00:57   
m a j c i k a

Aha ... ok ... tut 4 naenkrat bo vseeno lep znesek in kar nekaj ga bo šlo na varčevalni račun ... zaenkrat moj, dokler se ne odločim kaj z Nežinim naredit ... me mika NLB Vita, ta za otroke, samo je 30€ minimalni znesek mesečnega pologa, pa mi je trenutno mal tu mač to ... se bedno sliši, sam je res.

ti čist verjamem, midva tud še nimama nič za tamalo, sma predlani ko se je rodila ta večja prek slovenice odprla njen račun in moj deva 50e na mesec in to 20 let, kao za študij, sam v teh časih vprašanje kaj bo takrat... tak da bomo vidli kaj bomo nardil..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
16.2.2009 21:05:31   
m a j c i k a
ej kok pa kej vaši user posted image  pančkajo čez dan? Naša ponavadi vstane okrog osmih pol smo budne kako urco in jo zmanjka za slabo urco, pol je pa skos do kosila budna in jo spet zmanka za urco, edin če ne gremo vn z vozičkom tam pa takoj zaspi in bi žgala tud po tri ure skup! pol pa gremo še enkrat vn po kosilu in spet spi v vozičku, itak doma ne bi, pol jo pa zmanka pred al pa po kopanju okrog sedmih še za ene pol urce in to je to! Okrog desetih pa gre nočno in se podojima okol štirih pol pa dalje do sedmih, osmih...

Sej noč je super sam rada bi jo navadla v postlici tud čez dan....user posted image  Kakšen predlog??

Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.2.2009 21:14:31   
tasa.m
jaz bom šla naši odpret od NLB toli račun (neki podobnega), in ji bom nakazovala dinarčke (kar bo dobila od babic oz. če bom imela jaz kakšen višek oz. otroški dodatek). Kasneje, ko bom jaz v službi, ji bom pa odprla kakšen varčevalni račun.

Neposredna povezava do sporočila: 1811
16.2.2009 21:16:47   
Anonimen
Men takole spi:

user posted image

Imam pa tut jaz problem, ker mi čez dan zaspi samo zunaj v vozičku ... tako da v slabem vremenu prakticiram "sprehod" v vozičku po balkonu (3m sem, 3m tja) dokler ne zaspi, pol jo pa pustim v spalnici pri priprtem oknu. Ob lepem vremenu (oz. samo da ne pada in piha preveč) pa so sprehodi obvezni ... bi pa tudi meni včasih pasalo, da bi tudi čez dan zaspala tako, kot zvečer, ko jo samo položim v posteljico in mogoče jo šeenkrat ali 2x pridem pobožat in zaspi.

Neposredna povezava do sporočila: 1812
16.2.2009 21:19:50   
tasa.m
Majcika, naša spi samo v vozičku (pa v avtu), vmes pa mogoče dvakrat po petnajst minut zaspi, tako da je zvečer prav jokica, ko je tok zaspana, jo bom morala tudi jaz malo prisilit, da bo šla čez dan kaj spat 

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
16.2.2009 21:27:25   
m a j c i k a
me veseli da nas je več!!!user posted image user posted image user posted image
čeprav me je kar groza da ne bo tako kot večja ki je do leta in pol spala sam v vozičku..user posted image

Evo pančamo, grema še z mojim, lahko noč in se tipkamo jutri!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
16.2.2009 22:02:19   
pumpkin23
Nas tud pancka samo v vozicku in avtu, cez dan pa ga zmanka 2-3x po slabo urco. Tako da mamo kar nekid ela z njim, se igramo, pogovarjamo, jokamo, nosimo. Tako da jaz nimam casa za kuhat in pospravljatuser posted image .Smo vsi ze zmatrani na koncu dneva. Sm rekla da morm enkrat dat komu drugmu vozicek za vozit jaz pa malo podremuckat. Sam kaj k je tko lepo bit uzuni na soncku. Si pac tko nafilam baterijeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1815
16.2.2009 22:36:02   
*nina*
naša pa kar lepo spi čez dan..v vozičku itak skoz spi, v avtu tudi..pa tudi doma jo zmanjka po tudi 2uri naenkrat, najraje pa poležava zjutraj..na mojo srečouser posted image  

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.2.2009 8:33:45   
Anonimen
Dobro jutro!

OOooo, danes sem pa jaz očitno prva user posted image ... eno user posted image za dobro jutro!

No naša frčafelca se je odločila danes en nočni obrok spustit in je spala od 8ih do 3h, potem pa še do 7ih ... no in odločila se je očitno tudi, da ob 7ih ne bo več nazaj zaspala ... ti lumpa ti user posted image .

Joj, če bi vedela, da ji bo glasbeni vrtiljak nad posteljico tako veselje naredil, bi ji ga že prej kupila ... sicer zvečer ne pride v poštev, samo je pa zdajle pod njim in brca ko nora in "vriska" na svoj poseben način user posted image .

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.2.2009 9:22:23   
Anonimen
Dajte mi povedat kako je zdaj z vašo kožo? Jaz sem imela v nosečnosti čisto ko solza ... tudi pegice so mi zginile ... sedaj so pa hvalabogu pegice nazaj prišle, sam z njimi so se vrnili tudi mozolji user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
17.2.2009 9:28:00   
Detece

Dajte mi povedat kako je zdaj z vašo kožo? Jaz sem imela v nosečnosti čisto ko solza ... tudi pegice so mi zginile ... sedaj so pa hvalabogu pegice nazaj prišle, sam z njimi so se vrnili tudi mozolji user posted image .

Enako Otika. Tudi jaz imam nazaj svojo kožo izpred nosečnosti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.2.2009 9:51:49   
arupnik3
živjo
koža: pred nosečnostjo nisem mela lepe kože v nosečnosti sm mela čisto kožo kot solza zdaj spet ni čista kr eni mazolji,..... in z lasmi je isto v nosečnosti lepi, sijoči, zdaj mi malo izpadajo se ne svetijo več,.... (ali bo treba pa k frizerju)user posted image user posted image
spanje:moja zaspi zvečer ob 19h pa do 4h potem zaspi nazaj do 8h potem pa ali spi ali se pogovarjamo ob 11.30 se naje potem pa če gremo na sprehod vedno spi v vozičku ob 16h pret jemo in potem do 19 ne zatisne očesa

drugače pa se lepo mejte mi gremo danes zapravlat na sprehod ne bomo šli ker piha za znoret user posted image user posted image
se tipkamo

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.2.2009 10:24:37   
martka
oj
moja mala čebelica pa spi takole...
med 7.30 in 8h se zbudi in je do 9h budna        -  1h,. 1.5h
spi eno uro (10)in potem bedi                            -  1h, 1.5h
potem spet spi uro  (12) ali dve(13)  in bedi      -  1h, 1.5h
spi dve uri (15) in bedi                                        - 1h, 2h 
spi eno uro (18) in toliko tudi bedi                      - 1h
spi (20), potem sledi kopanje in bedi z dremanjem do 22h
potem pa spi do 7.30 ali do 8h  (9h)
včeraj sva šli obe z lukom ob 21h (je imel podaljšano bedenje za eno uro, ker si je zelo lepo pospravil sobo), je na zizi zaspala in spala do 8h zjutraj. sem vmes kontrolirara, če angel care dela. ne morem verjet, da je samo dojen otrok sposoben spat tako dolgo v enem kosu. (danes celo 11ur).
no in ob 8h se je zdudila dobre volje, nasmejana...sva se stehtali, umili, oblekli, potem se je najedla, se pogovarjala, ob 9h spet jedla in zaspala. zdaj še spi, a že malo miga z ročicami in mislim, da dolgo več ne bo.

nosek je veliko bolje.
frekvenca dihanja ne preseže 35 na minuto, se giblje med 20 in 35.

evo, se je zbudila, na veliko zeha in opazuje igračke, ki visijo na loku gugalnika.
punce lepo bodite, se grem pogovarjat z gajo.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.2.2009 10:53:50   
zverinca
DAAN!!

Ijej, mali je spal ponoči spet končno 4h skupaj, kar se prec pozna na mojem počutjuuser posted image
Meni mali spi med vsakim podojem vsaj 30min, malo, ampak ok, grem lahko vsaj na wc pa kavo spijem. Ko greva pa ven pa zaspi tudi za 3h. Različno...
Sam nekaj mi pa ni jasno, zakaj ne greste ven če piha? Saj mali so zadekani notri in veter ne pride do njih, jaz pa si dam kapo in šal pa je ok. Važno da smo na zraku!user posted image

Vidim da okoli OD ste razčistile, ja, za pretekli mesec se dobiva, jaz sem tako sedaj februarja prejela za januar in poračun za december.

O koži pa ne bi, sem mozoljasta kot pubertetnica ne pa tridesetletnicauser posted image eh, no pa vsaj mislijo da sem mlajša in da sem le varuškauser posted image user posted image user posted image še kakšen mulo naj zažvižga pa bom čist potolaženauser posted image

Sedaj čakam da se mali zbudi, poje, se revijeva in greva malo ven, pozdravit sončka.

Lepo bodite!

< Sporočilo je popravil zverinca -- 17.2.2009 10:54:29 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.2.2009 11:43:42   
b

Pozdravljene

Kako ste kaj danes? Mi smo spali od 8,30 pa do 01 in potem bujenje ob 4 in pa ob 5,30 jamranje in nadaljevanje do 7,30. Sem kar zadovoljna.

Moram pa malo pojamrat vam ker drugega sedaj ni ob meni pa da se spucam.
Namreč jaz sem zelo žalostna ker moj dragi in starejša hčerka (8 let), ki ima počitnice preživljata dopust sama dvauser posted image . Smučata, hodita v toplice in še nevem kaj bo nadaljne v programu. Jaz pa samevam doma suser posted image z eno in isto rutino. Hranjenje, previjanje, pospravljanje.... , da kar včasih pogrešam stahi način življenja pred user posted image .
Pa ne me narobe razumet - imam zelo rada mojegauser posted image , ampak se mi zdi da sva skoz samauser posted image . Dobro da je že malo večji in da so tudi lepši dnevi da grem lahko vsaj iz bajte na sprehot z vozičkom po mestu.
Kako pa kaj ve mamice ki mate že kakšnega otroka od prej?
Moj se namreč skoz izgovarjauser posted image , po moje, da to vse dela zaradi hčerke. Kaj pa jaz - jaz sem pri njej že pozabljenauser posted image - tudi jaz bi rada preživela kaj več prostega časa z njo, tudi v nosečnosti se ji nisem mogla dosti posvečat ( z njo rolat, kolesari....) Danes je mimo grede pri zajtrku preden sta odšla rekla da dobro da je ati njen takšen ki radšporta....., ker mamica noče. ( in seveda sem se jaz obrnila in odšla s polnimi solzami stran, ker so to že posledice njenega razmišljanja o meni) - seveda ne smem povedat da sem seveda zvečer imela z mojim fajt glede tega in sem mu prav tudi to omenila kako bo začela tamala o meni razmišljat.
Pa kaj moram? Dojim jaz in mali pri njemu velik tečnari in joka.
Naj povem da smo bili prej kot družina vsi zelo aktivni in smo se skupaj družili in rekrairali ter zabavali. Sedaj pa ostajam zuser posted image sama ter pa sevevedaaaaa hišna opravila- za popi......
Samo da mali začne jest ostalo hrano- vse mu bom vrnila. Potem bo pa on doma jaz pa šla. Seveda kolk mi bo srce zopet dopustilo odit oduser posted image stran.
Očitno sem danes zelo občutljivauser posted image - mogoče pa pride rdeča na obisk po dolgem časuuser posted image . Pa saj se mamo radiuser posted image ampak.....

No, morala sem se izkašlat- enkrat pa lahko tudi jaz, ne babeuser posted image

Mejte se lepouser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.2.2009 12:04:58   
vrtnica21

Hojla,

no da se še jaz na hitro pofočkam.
Danes smo imeli pregled pri 3 mesecih in smo bili tudi cepljeni. Dobila je tudi cepivo oz. tekočino proti rotavirusu. SVa se z mojim kar odločila, ker gre takoj v vrtec in tam imajo menda vsako leto rotavirus.
So ji takšne krokodilje solze tekle, da je bilo še meni hudo. Zdaj pa držim pesti za čim manj stranskih učinkov. AJA pa UZ kolkov smo imeli včeraj in je tudi vse ok.

Dobro opravite vsa cepljenja!!!

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
17.2.2009 13:01:06   
zverinca
b user posted image
Jaz bi ti rekla, da je razlog to, da dejansko pogrešaš taveliko punco, druženje in zato ti je potem hudo doma, ko ona dva vandrata okoli brez tebe. Daj povej njej to, saj je že dovolj velika, da razume, povej ji da jo pogrešaš (tudi ona to mora slišat od tebe in vedet!) in da komaj čakaš toplejše dneve, ko boš lahko šla tudi ti za dlje časa ven, pa da boš lahko zunaj podojila, da bo potem ati imel user posted image , ti pa boš norela z njo, z rolerji, s kolesom...
Doma pa tudi dragega navajaj na user posted image , jaz Jerneja mojemu kar dam v roke, naj mu on kupčka podira in uspava, naj je tudi on z njim tudi ko je mali siten, jaz pa se posvetim Niki - včeraj sem si na glavo zavezala rdečo dekico od Jerneja, nametala krompir, kruh, makarone v košarico in sem bila tako rdeča kapica, Nika pa je bila volk. Pa sva se igrali le slabo uro, zvečer pa je bila presrečna, brez žalosti v očeh, da jaz dojim in da ji bo spet oči prebral pravljico za lahko noč. Ko sem podojila sem jo šla pa še jaz stisnit in mi je rekla, da ima volk rad rdečo kapico, da je ne bo pojedel.
Ni treba veliko, treba je očkata prisilit v prisotnost user posted image in da si ti lahko vzameš res čas za veliko punčico. Se splača. Je težko, so prepiri, slaba volja, samo če se imate radi boste tudi tukaj našli skupno pot naprej, kompromis.
Nedaj se Ines, nedaj!!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.