|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
19.2.2009 18:16:13   
pumpkin23
ne pozabite na moje vprašanje....kaj podariti za obhajilo 8 letni punčki???

Neki kar bo trajalo vsaj par let in da se bo spominjala tega tudi kasneje. Vse je odvisno koliko denarja zelis zapraviti. Jaz bi mogoce kupila kako kolo.

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.2.2009 18:46:50   
pike
Ojla,

sesanje palca - naša mala bo 26. 2.2009 stara 3 mesece in že kar nekaj časa si tlači prste v usta in včasih jo dobim, da sesa palec. Takrat ji prstka ven potegnem in ji v usta ponudim dudo, ki jo občasno vsaj malo zamoti in včasih z njeno pomočjo zaspi.
Ona bi najraje mojo zizo dudala in zaspala in takrat ji slepo dudo v čajčka namočim in slepo dudo vleče dokler ne zaspi.

Tako, me že kliče....

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.2.2009 20:04:08   
Nincica1
Pri nas tudi sesa rokice že nekaj časa, pa mu jih ven vlečem, ampak ne zaleže,..so očitno predobre, je pa meni tudi tak cuker, ko ga gledam z rokico. Pa vsak dan se bolj zabavava, smejiva, pogovarjava,...user posted image prav fajn je.
Kar se tiče kapljic AD3, jaz sem jih nehala dajati, jih nadomestila z Oleovit D3 in tudi te nehala dajati,...po vseh so bili krči za znoret, zdaj pa samo kakšno uro zvečer, tako da jih ne bom dajala. Je pa res, da smo imeli potem pestro, ko se je matral kakat 3 dni, ko sem prenehala s kapljicami, no pa se je zdaj tudi to uredilo.
Sva pa danes tudi midva lepo uživala na sončku, še jutri bo treba izkoristit lep dan.

Čebeli mi smo tudi kupili ta kompletek in že komaj čakam, da ga našemim,...ga bom že jutri za na obiskuser posted image bo pravi cukrčekuser posted image

Lep večer!

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.2.2009 21:39:05   
pike

Mi pa še našeuser posted image letos ne bomo maskirali, ker verjetno ne bomo nikamor niti na obisk šli. Pri babici sta doma nečakinji, ki sta malo prehlajeni, drugam pa ne bomo šli. Ponavadi sva z mojim šla na povorko, ki je tu pri nas na Ptuju na pustno nedeljo, vendar se bomo raje drugo leto malo našemili.

Naša user posted image danes kar precej kiha. Slini se tudi veliko več in ne vem ali kašlja zato, ker se ji slina zaleti ali od prehlada. Vendar zakašljala je danes le parkrat. Tiste, ki ste imeleuser posted image prehlajene kdaj moraš k zdravniku? Jaz upam, da dokler nima vročine in pridno ziza ter pije čaj ni panike za delat?

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.2.2009 22:05:50   
blackcoffee
zverka - sj vem da sem 'genialka'user posted image .. samo na to me je opozorila tudi ena kolegica, da obstajajo za user posted image in user posted image različne pleničke.. in sem bla ziher, da sem blond, k tega ne vem.. pol pa sem se tud spomnila, da so ene 100 let nazaj ble na TV  reklame za pleničke. in pol pogledam paket in ja.. na 3 je pupa gor, na 4 pa fantek. pa sem mislila, da nisem bila dovolj pozorna pri nakupu.. blablabla... bravo jaz! user posted image user posted image user posted image user posted image    - torej, so unisex. okej! user posted image

5_ra - darilo - mah, jaz dnarja ne bi podarjala, ker je to ipak 'obhajilo'. kaj če ji dnar.. se mi zdi vseeno boljše, če ji kaj kupiš.
obstaja en kup lušnih knjig.  ena takih je Alkimist od Paulo Coelha. zravn pa ji lahko pokloniš kak poldrag kamen - v obliki zapestnice, prstana ali obeska. pojdi v Ahat in si mal poglej kamenčke oz. kristale.
Knjige z versko vsebino najbrž že ima.. ali pa vprašanje, koliko se nad njimi navdušuje. seveda sodim po sebi.. sem tudi dobila eno, pa se mi je še prelistati ni ljubilo.
ej, ja, zadnjič sem bla v mestu, sam je bla babi zravn.. user posted image
ma.. komaj čakam, da nas bo sonček začel greti.

drgač pa sem ok. malo sicer zmatrano - ne vem, je vreme krivo al kaj? kako se ve kaj počutite?
sma bila danes mal veni.. ko je sonce sekalo.
dajte mi neki povedat. kolk so kaj dolge vaše košare na vozičkih?  ker me skrbi.. namreč moja košara od vozička ne vem, če bo zdržala še 3 mesece, da bi lahko svojega king-konga v njej prevažala. pismo... se mi zdi, da počsi nog ne bo imel kam dat, saj jo bo prerastel - hudirja.. user posted image user posted image
kdaj pa boste ve začele svoje tamale dajat v športni vozek? saj morejo samostojno sedet, ne?!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 19.2.2009 22:09:20 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.2.2009 2:51:24   
pike

Sredi noči je, jaz pa od skrbi ne morem spati.

vročina - naša pupaima vročino in sicer 38,3 in kašlja tako, da takoj zjutraj jo peljemo k zdravniku.
Kaj sploh dajo takemu malemu dojenčku. Naša bo 26.-tega dopolnila 3 mesece. Upam, d ni nič resnega. Zvečer sem ji čaj dala in pol je še zizala pa tudi zdaj ob 02 mi je jedla kljub vročini.
Tako me skrbi.user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.2.2009 8:44:19   
Anonimen
Jutro, drage moje!!!

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
... drgač pa sem ok. malo sicer zmatrano - ne vem, je vreme krivo al kaj? kako se ve kaj počutite?
sma bila danes mal veni.. ko je sonce sekalo.
dajte mi neki povedat. kolk so kaj dolge vaše košare na vozičkih?  ker me skrbi.. namreč moja košara od vozička ne vem, če bo zdržala še 3 mesece, da bi lahko svojega king-konga v njej prevažala. pismo... se mi zdi, da počsi nog ne bo imel kam dat, saj jo bo prerastel - hudirja.. user posted image user posted image
kdaj pa boste ve začele svoje tamale dajat v športni vozek? saj morejo samostojno sedet, ne?!

Jaz sem čist povožena ... samo je res, da me spet user posted image daje pa tamala sicer lepo spi, samo se je odločila da zjutrej niti do 8ih ne bo več spala in sem potem tudi od tega utrujena.

Glede košare ... sem šla prav zmerit in naša košara je dolga 76cm in ima tamala še ful prostora notri, tak da bo za kak mesec ali 2 še sigurno vreu ... bo pomoje Neža prej preveč radovedna za košaro postala, kot pa da jo bo prerasla user posted image ... v športni del pa še ne vem kdaj jo bom dala ... pomoje res takrat ko ne bo hotla več v košari bit.

Drugače pa drage moje prosim ... naša flenča praznuje danes svojo 3. obmesečnico in sploh ne morem vrjet, kam čas beži ... pa še avno oni dan sva komaj iz porodnišnice prišli!?!?!?!

VSE NAJBOLJŠE NEŽIKA MOJA ZLATA!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.2.2009 8:46:53   
katja_p
pike: upam, da dobro zrihtata user posted image

športni del vozeka: js imam namen konec marca, če bo fajn toplo. Oz. ko bo konstantno nad 10 stopinj. Moj del se lahko dal v skoraj vodoraven položaj, tako da še ni nujno, da bi sedela. ČEprav bi takrat najbrž že lahk začela kazat kake znake sedenja user posted image

pasenje kravic: naša user posted image  je pa ful nerada na trebuhu! Pa dret se začne, če jo tako položiš. Včasih sicer neki minut zdrži, ampak redko.

hrana: js še vedno ne smem svežega sadja in mleka. Smo včeri spet imel dretje cel dan in večer.

gosta hrana: js bi tud nekje po 5. mesecu začela, da pol čim prej odstavim. Itak traja menda celo večnost to odstavljanje.

CSD: dans grem na CSD po novo odločbo in zahteva dinarčke user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.2.2009 8:50:31   
katja_p
NEŽA, vse naj naj user posted image

Košara: hmmm ... nimam pojma, je pa ful ogromna (Jane), vem, da ima Quinny manjše. Kter vozek pa maš?

Grlo: ena je govorila, da ima probleme z grlom. Ja, to je pa zato, ker smo non-stop utrujene, ker ne spimo velik časa v enem kosu in to vse vrže na grlo. Po navadi.

A sm še kaj pozabla??? Hmmm ... najbrž ne ... grem še mal poležat. Nočko user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.2.2009 9:43:22   
m a j c i k a
Nežika vse najboljše!!!user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.2.2009 12:06:21   
blackcoffee
pike - ja maruška! a nisi dobila svečk? baje je v takih primerih treba svečko v rito potisnit.  no, upam, da ste zdaj že ok.

otika
- hahaha.. a zdaj bomo vsak mesec praznovali? loluser posted image ma.. ne govori! to se tud sama sprašujem kam čas beži - se tudi meni zdi, da sem pred kratikim prišla iz P, zaj pa tudi šibamo proti tretjemu mesecu. user posted image vam povem. naenkrat bodo stari 18 let. user posted image user posted image user posted image user posted image

imam voziček babyboom - in ne boste verjele.. sem jih klicala in jim rekla, da nej začnejo mal večje košare delat. user posted image user posted image user posted image
se je tip na uni strani tako režal, da je še meni postlo smešno. no, pa sva se iz srca nasmejala. je reku, da so delane po standardnih merah in da bi naj otročki do petih mesecev bili notri. - Buuu? user posted image
torej.. sem košaro izmerila: notranjost košare je dolga 73cm moj king-kong pa meri 65cm. ko ga položim notri, oblečenega s copatki, kapo in kapuco, rata iz teh 8cm viška, 3cm in ga moram zelo previdno notri dajat. kaj bom čez mesec dni, če bo dete tako rastlo, nimam pojma. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.2.2009 12:07:06 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
20.2.2009 13:24:32   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

športni del vozeka: js imam namen konec marca, če bo fajn toplo. Oz. ko bo konstantno nad 10 stopinj. Moj del se lahko dal v skoraj vodoraven položaj, tako da še ni nujno, da bi sedela. ČEprav bi takrat najbrž že lahk začela kazat kake znake sedenja user posted image

jaz jo bom imela v košari čimdlje! vsaj mesec dni dlje kot ti.

pasenje kravic: naša user posted image  je pa ful nerada na trebuhu! Pa dret se začne, če jo tako položiš. Včasih sicer neki minut zdrži, ampak redko.

HVALA ENAKO

hrana: js še vedno ne smem svežega sadja in mleka. Smo včeri spet imel dretje cel dan in večer.

SPET HVALA ENAKO, Z IZJEMO BANAN

gosta hrana: js bi tud nekje po 5. mesecu začela, da pol čim prej odstavim. Itak traja menda celo večnost to odstavljanje.

ALI JO HOČEŠ ODSTAVIT?? MOJE ODSTAVJANJE PRI LUKU JE BILO PREKO NOČI!  samo mi2 sva se že lahko zmenila, je govoril že R in bil star 27mesecev! od 1 leta dalje je zizal samo pred spanjem.
CSD: dans grem na CSD po novo odločbo in zahteva dinarčke user posted image

DOBRO ZRIHTAJ!!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
20.2.2009 13:46:50   
blackcoffee
katja_p:

mi pa vsako jutro in večer pasemo kravice. pa se zelo različno odziva.. včasih jucka in vriska.  je začel dvigovati glavico in dvax se je celo na roki uprl. seveda ne za dolgo.. 

zdaj spi kot polh. čakam, da se prebudi, ga pobašem in grem v babycenter po par igračk. pa mobile mu bom kupila - skrajni cajt!
jok ima še vedno suhi - torej brez solzic. user posted image user posted image

hrana - ma.. zadnjič sem za eksperiment eno jabuko pojedla, pa mu nič ni bilo. user posted image sicer pa tudi jaz ne jem sadja in mleka oz. mlečnih izdelkov.

vetrovnih kapljic mu pa ne dajem več, ker po njih bruha. zvija ga pa le še občasno - in matranje ne traja dolgo.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.2.2009 13:48:35   
blackcoffee
o, martka, si gor... si bolje?

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.2.2009 13:51:08   
martka
SEM ZDAJ MALO NAZAJ PREBRALA.
moja Gaja si že cel mesec tišči prste v usta in brusi dlesni. in sem opazila ostro pikico, ki se do sedaj še ni povečala. HB! ja včasih tudi obe roki tlači noter. in tudi jaz to rečujem z dudo, ki jo ona potem premetava po ustih iz enega kota v drug in zraven poskuša stlačit še roko.  kako rešujem? kot vse ostale... ven vlečem.user posted image

vetrovne kapljice iz koroških lekarn... ne dam jih več!! tako dolgo z jezikom vrti in se napihuje, da nazadnje bruha. ne malo, kar precej... kakih 15ml zagotovo. ni vredno. sicer pa ima krče kakšne pol ure največ, včasih pa sploh nič.

... še nekaj sem hotla... aja D3... ne dajem... sem kr naprej pozabljala, pa tudi, ko sem ji dala je bil jok močnejši. ni ga bilo časovno več, a bil je bolj glasen.  saj rahitisa že davno ni več!
že pri luku sem tako naredila in tudi zdravnica ni imela nič proti.
a vam so vaše mame dajale te kapljice?

za kakanje moji punci pomagajo kapljice BIOGAIA... ko tri dni ne kaka si jaz skuham čaj za dojenje, njej pa dam 5kapljic gaie in zvečer kaka !

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.2.2009 13:57:35   
martka

o, martka, si gor... si bolje?

hvala! kot da mi nič ne bi bilo!
verjetno je imel dragi kar prav! tisto z energetskimi blokadami...

ja, mobile... gaja jih ima rada. se tako pogovarja z njim.  enega nad previjalno sem pa kr sama naredila... na obešalnik za hlačeuser posted image ...

pa zapestnico ropotuljico mu kupi... je fajn... gaja ima muco- no, gor piše, da je zebra, a meni je muca.

včeraj je gaja svoje noge opazila! kok je bla luštna! pol sem ji pa lupčke na stopala dajala in se je prav na glas smejala... tako, kot se mi, ko nas malo zatrese zraven....

in ful je hecno, ko čeblja in ga ge je spušča, večkrat reče gaja... res hecno... pravo ime smo izbraliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.2.2009 14:08:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: martka
pa zapestnico ropotuljico mu kupi... je fajn... gaja ima muco- no, gor piše, da je zebra, a meni je muca.

Ja saj to sem tudi jaz zadnjič pisala, da je moja punca dobila to zapestnico (žirafo) za darilo in zdaj se včasih hecam, da ima ljubezensko razmerje z njo user posted image ... jao kolk je smešna, ko jo ful zamaknjeno opazuje, pa jo potem čisto počasi približa ustkom pa jo malo polupčka (beri: poslini), pa spet da malo stran in jo spet ful lepo gleda pa se ji smeji, pa potem še oni tatrdi del malo pogrizlja ... res crkujem od smeha zraven user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.2.2009 15:31:46   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Mi pa še našeuser posted image letos ne bomo maskirali, ker verjetno ne bomo nikamor niti na obisk šli. Pri babici sta doma nečakinji, ki sta malo prehlajeni, drugam pa ne bomo šli. Ponavadi sva z mojim šla na povorko, ki je tu pri nas na Ptuju na pustno nedeljo, vendar se bomo raje drugo leto malo našemili.

Naša user posted image danes kar precej kiha. Slini se tudi veliko več in ne vem ali kašlja zato, ker se ji slina zaleti ali od prehlada. Vendar zakašljala je danes le parkrat. Tiste, ki ste imeleuser posted image prehlajene kdaj moraš k zdravniku? Jaz upam, da dokler nima vročine in pridno ziza ter pije čaj ni panike za delat?

K zdravniku greš če ima vročino nad 38 C ( dojenčki do 3 mesecev ) če zavrača hrano ali če vročina v 3 dneh ne popusti.

Midva z user posted image  sva ravno od zdravnika ;mali je imel 38,3 C vročine in začel mi je štrajkati pri dojenju, pa so ga poslušali in HB je samo vnetje zg. dihal.
Ta velika je spet doma - norice, zdaj pa še čakamo -bo mali bratec norice fasal ali ne user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.2.2009 16:42:28   
pike
Ojla,

no mi smo bili pri zdravnici in malička je dobila svečke, staknili smo virozo. Zraven ima še suhi kašelj za katerega pa se dojenčkom pod 6 mesecev ne da nič. Zdaj je bila cel dan brez vročine, zdaj pa se mi spet zdi malo vročična. Upam, da bo čimprej boljša, ker večjega straha ni kot, da ti otroček zboli.user posted image

Je pa imela ponoči vročine 38,3 nato 38,2, zjutraj pa je ni imela več.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.2.2009 20:43:47   
Ana Luna
oj, punce, me kar nekaj časa ni blo na forumu. na hitro sem malo preletela strani.

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

men so pa kekci iz csdja sam za en mesec nakazali otroški dodatek user posted image user posted image

a si mislila, da boš dobila za dva meseca nakazilo? nene.. boš pa dobila še januarja, 2010 zadnje nakazilo.
če bi dali za dva meseca skupaj, bi bilo prelepo.. loluser posted image

no, jaz sem dobila za dva meseca - za december in januar skupaj. tako kot je ena napisala. za tekoči mesec dobiš pa v naslednjem mesecu. meni OD kar nanese (110 eur), še dobro, da se upošteva predlansklo leto, ko sem bla še študentka, mož pa brezposeln ... user posted image vsaj nekaj, če je že porodniška nizka ...

IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23
Otroskega pa jaz dobivam 110evrov . To pa zato ker sem bla student, fant pa brezposeln s socialno podporo. Naslednje leto bo pa itak manj ker sva zdej oba zaposlena.

no, isto je pri nas. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: martka

pridobivanje Gajine teže... naročila sem si tehtnico za izposojo- 10€ na mesec. za 2meseca. ju3 mi jo pripeljejo.

martka, samo en nasvet - ne tehtaj za vsak podoj, ker tehtnica lahko zelo destruktivno vpliva na mamico dojiljo. jaz sem s tem pretiravala, tehtala za vsak podoj, celo za vsako dojko posebej. in z mlekom je tako, da ga je včasih malo manj, ti pa se po nepotrebnem zasekiraš. moja gin je rekla: tehtnico drugič stran! tehtnica vas je pokopala!

mi smo drugače o.k. dnevi kar letijo, mali raste in se redi, tlačimo tudi mi roke v usta, grleni glasovi z dodatkom vokalov (ga ge) so vse bolj pogosti, solzice še ne tečejo po ličkih ... čez dan smo veliko budni, tu in tam zaspi le za kake pol urce, ponoči pa spi od 20.00 do pribl. 03, pa potem do 6ih ali 7ih zjutraj.
a ve (predvsem tiste, ki ste prvič mamice) opažate kake spremembe na sebi? v smislu, da se 'notranje' spreminjate? jaz postajam iz dneva v dan bolj navezana na tega škrata, sploh si več ne predstavljam življenja brez njega. imeti otroka je res nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi. čeprav je včasih tudi naporno, ampak je vsak napor pozabljen, ko se ti mala buča nasmeji ...
mah, danes sem malo sentimentalna. user posted image
lep vikend vsem, papa

Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.2.2009 21:10:03   
tasa.m
Oj,

mi tudi že obvladamo pasenje kravice, pa vse da že v usta, samo dude neuser posted image . Mi imamo tudi tisto zapestnico - žirafo in je prav fletna z njo. Nasploh obožuje vse kar ima obraz, najbolj pa se zabava z tisto rožo, ki jo mislim, da dobiš tudi na bencinski.
Pri nas bo tudi košara za kakšen dober mesec oz. dva. Bom potem morala kombinirat z lupinco, ker imamo športni del od 6 m dalje.

Pa tisti user posted image , ki so bolni, naj se čim prej pozdravijo. user posted image user posted image user posted image

Ana luna, meni se dogaja isto, prvi mesec sem bila ful utrujena, zdaj bi jo pa kar pojedla. Nam je sestra v materinski šoli razlagala, da veliko mamic šele po mesecu občuti tisto pravo ljubezen do svojega otroka s tem ko ga spoznavaš, vzljubiš ...

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
20.2.2009 21:25:22   
m a j c i k a
Danes končmo kakali po osmih dneh, sej vem da je za dojene otročke kao normalno da tud po deset dni ne kakajo, sam vseen ti je tak težk ko vidiš kok se napenja in muči pa ne more..user posted image
No in sem pač klicala na otroškega da se mal pozanimam kok lahk pomagam in odgovor je bil sledeč: sej to je normalno da ne kakajo po 14 dni, so bli že tud primeri po tri tedne, pač nimajo kaj pokakat! Potisnite ji termometer v ritko in bote vidla da ne bo nič drekca gor!user posted image  Pomagat ji pa ne morte z ničemer, lahk sam čakateuser posted image  Ej svašta, pa vprašam kaj pa kašen čajček iz janeža in kumine, pa masaža trebuščka.... ne je bil odgovor mleko zadošča, masaža pa po želji!
In to ti je odgovor, sem se ji najlepše zahvallla in rekla da mi ni čisto nič pomagala, še manj pa potolažla s tem odrezavim in naveličanim glasom!!!

Nakar sem poklicala še svojo patronažno in ni mogla verjet kaj so mi povedli na otroškem, je rekla naj si skuham mal bolj močne kamilice in in jih zelo sladkam, če pa še to ne pomaga pa se kupi v skrajnem primeru če otoček ne kaka deset dni v lekarni laktoza za dojenčka, ki ga potem definitivno odpreuser posted image  V bistvu dva čist različna odgovora na vprašanje in komu zdej verjet? Itak da patronažni in zvečer po čajčku se je naša mala biba pokakala za vseh osem dni nazaj....user posted image , hvala bogu za patronažne!!!!!

Ups, mal sem se razpisala sam take stvari me totalno razpiz..... ista stroka pa se jim ne da niti potrudit al pa te vsaj mal potolažit, ej kam smo pršli.....

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
20.2.2009 21:27:38   
m a j c i k a
Pa lahko noč vsem, grem kar spat še M bom dobla in mi hoče cel spodni del raztrgat, mislim da bom kr dva lekadola vzela.... Lepo nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1898
20.2.2009 22:10:54   
katja_p
Naša tamala pa je začela protestirat v vodi. Dans že tretjič! user posted image  Sploh se noče več kopat. Ne štekam. Pa sm jo dans z namenom dala izključno samo eno urco po hranjenju ... pa isto ... hmmm ... bo treba neki se spomnt.

Neposredna povezava do sporočila: 1899
20.2.2009 22:29:14   
Vplanu
Ojla punce,
Jaz sem tudi dobila M - pa imam tak občutek spodaj, kot takrat pri porodu, ko sem začutila tisti končni pritisk user posted image . Uf katastrofa. Prav usesti sem se morala čez dan, ker me je tako dol pritiskalo. Drugi teden si grem vstavit Mireno - pa bo čez par mesecev sigurno bolje.
No, naša mala pikica je danes stara 2,5 meseca in je prvič prespala noč user posted image . Od 9.00 pa do 7.30. Sem mislila, da se mi je Marija prikazala. No in namesto, da bi uživala celonočno lepotno spanje user posted image , ga je pa tavelika nekaj sračkala - sem dvakrat vstala in šla do nje. Pa sploh ni vedela zakaj me je klicala. Moj dragi pa itak spi kot "top" user posted image .
Še nekaj zanimivega naša dela. Čez dan je na 3 ali 4 ure, zvečer pa nazadnje ob šestih ali pol osmih - kakor pade. Zaspi ob devetih ampak noče mleka ampak samo čaj. No, preden sem jaz to ugotovila, da hoče pred spanjem piti samo čaj, je minilo dva dni user posted image . Probala sem vse žive variante; da sva jedli v dnevni sobi v tišini, v spalnici v tišini.....prvo sem ji dala malo čaja pa potem mleko....pa se je drla, da je komaj prišla do sape....sem mislila, da so prišli na obisk krči ampak ne....no, včeraj pa sem ji dala nazadnje spet čaj in ga je spila ene 80 ml in zaspala...ter spala do jutra....Res je grozno, ker ti otrok ne more povedati kaj hoče....no in seveda potem probavaš kot nor...user posted image
Drugače pa smo zdravi....vsem bolančkom en velik user posted image , pa čimpreje se pozdravite! Vsem, ki praznujete ob mesečnico vse naj najuser posted image user posted image
Lepo preživite vikend - grem spat, ker se mi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.