lorch
|
Glede moje tašče: se tudi sama včasih vprašam a misli it kaj delat al kaj, ampak verjemite, da sem gledala na uro , ker sem mislila, da se to samo meni tako vleče in da ni tako dolgo gor, pa se mi nič ne zdi, je res velikokrat gor. vmes gre kaj naredit alpa moža nagnat kaj naredit, ker sta oba v penziji . Zato, pa pravim, da se taaakoooo rada spraznim tu . Hoja: Tjaša se je enostavno odločila, da sama pa že ne bo hodila, takrat ko drugi rečejo da bi morala. zdajle se je npr. sprehajala po dnevni in z roko potiskala poganjavčka, potem ga je spustila, naredila dva koraka do naslednje opore in spet naprej, če pa ni opore, pa po parih korakih pridno na rito in gasa dalje.Največ pet korakov naenkrat, ampak to bolj poredko, večinoma do tri korake. Ko se bo odločla, bo šla na sprehod, do takrat pa svoj ritem in konec . Spanje: Pri nas imamo že kar dolgo tako, da se po približno uri in pol zbudi in jo moram pocartat, da zaspi nazaj, jo dam v kinderpet in potem se v različnih intervalih tako zbuja. Šele, ko jo vzamem k sebi spimo normalno do jutra, ampak med spanjem se velikokrat začne premikat in brcat in grabit naokoli, dokler me ne najde, malo me za lase pocuka, se stisne k meni in spi dalje. Ampak verjemite, če me v takem trenutku ni ob njej , če je takrat v kinderpetu, začne v spanju povseh štirih plazit po kinderpetu in me iskat in nato v jok. Takoj ko me začuti, pa mirno spi dalje. Zato tudi vsako noč en del spi z nama, samo prvi del vedno spi v svoji posteljici
< Sporočilo je popravil lorch -- 17.2.2009 18:15:51 >