Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:30:14
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Kaaaaaaaaj?? , res si ne predstavljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:31:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Ej pa res. Pa sem pogledala 2 min nazaj skozi okno pa nisem nič videla. Zdaj je tudi do nas prišlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:31:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Meni se zdi to nujno potrebna reč, pa upam, da ga nobena ne bo rabila uporabit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:31:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. Mi jih imamo tudi blizu ampak me to ne pomirja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:31:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Je pa Varja zdaj pojedla 2 skutki v luftu, ker je bila očitno lačna in v luftu tudi vse zbruhala...zdaj mi je pa od hudega zaspala na rokah, pa še preoblekla je nisem Mi je pa moja zlata tašča priskočila na pomoč, tako da bosta mulca danes pri njej spala, da ji ne bo dolgčas, ker je sama (je šel tudi tast smučat). Danes bo očitno večer z Varjo na rokah Ti pa res nimaš sreče. Upam, da bo Varja čimprej prerasla te bolezni in bo bolj "močna" (imunski sistem).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:35:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:36:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli Ti ne bi bilo nič hudo za vsemi stvarmi, spomini (slike, ....)???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:38:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Kaaaaaaaaj?? , res si ne predstavljam burjo pa imaš, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:38:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli Ti ne bi bilo nič hudo za vsemi stvarmi, spomini (slike, ....)??? Brez zamere, meni se zdi to skrajno neodgovorno. Se še predobro spomnim, ko je sodelavki zagorel električni podaljšek na balkonu, na katerega so bile priklopljene novoletne lučke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:41:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Brez zamere, meni se zdi to skrajno neodgovorno. Se še predobro spomnim, ko je sodelavki zagorel električni podaljšek na balkonu, na katerega so bile priklopljene novoletne lučke Žal nikoli ne vemo kaj nas lahko preseneti. Jaz ga imam še namem v avto dat. Tistega, ki je prav za v avto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:42:58
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli Ti ne bi bilo nič hudo za vsemi stvarmi, spomini (slike, ....)??? ma, ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:44:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli Ti ne bi bilo nič hudo za vsemi stvarmi, spomini (slike, ....)??? ma, ne vem zdaj pa nehajmo klicat , da res ne pride
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:44:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Brez zamere, meni se zdi to skrajno neodgovorno. Se še predobro spomnim, ko je sodelavki zagorel električni podaljšek na balkonu, na katerega so bile priklopljene novoletne lučke Žal nikoli ne vemo kaj nas lahko preseneti. Jaz ga imam še namem v avto dat. Tistega, ki je prav za v avto. Jaz sem ga imela (in ga imam) v vsakem svojem avtu. Prvega sem koristno uporabila, ker je ob cesti stal avto, ki mu je zagorelo pod havbo in sem gasilni aparat dala tistemu vozniku, da je rešil, kar se je dalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:46:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli Ti ne bi bilo nič hudo za vsemi stvarmi, spomini (slike, ....)??? ma, ne vem Samo v razmislek. Ker ni treba, da cela hiša pogori, če lahko majhno reč na hitro pogasiš,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:46:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Brez zamere, meni se zdi to skrajno neodgovorno. Se še predobro spomnim, ko je sodelavki zagorel električni podaljšek na balkonu, na katerega so bile priklopljene novoletne lučke Žal nikoli ne vemo kaj nas lahko preseneti. Jaz ga imam še namem v avto dat. Tistega, ki je prav za v avto. Jaz sem ga imela (in ga imam) v vsakem svojem avtu. Prvega sem koristno uporabila, ker je ob cesti stal avto, ki mu je zagorelo pod havbo in sem gasilni aparat dala tistemu vozniku, da je rešil, kar se je dalo Jaz sem videla že kar nekaj avtov goret, na srečo so bili prazni na parkirišču.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:47:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli Ti ne bi bilo nič hudo za vsemi stvarmi, spomini (slike, ....)??? Brez zamere, meni se zdi to skrajno neodgovorno. Se še predobro spomnim, ko je sodelavki zagorel električni podaljšek na balkonu, na katerega so bile priklopljene novoletne lučke mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:52:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Kaaaaaaaaj?? , res si ne predstavljam burjo pa imaš, a ne trenutno je vse mirno. je pihalo čez dan, ma ni blo lih hudo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:56:53
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, bom kupila Koliko pa stane in kje se ga dobi?
< Sporočilo je popravil kasso -- 17.2.2009 17:57:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:58:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli Ti ne bi bilo nič hudo za vsemi stvarmi, spomini (slike, ....)??? Brez zamere, meni se zdi to skrajno neodgovorno. Se še predobro spomnim, ko je sodelavki zagorel električni podaljšek na balkonu, na katerega so bile priklopljene novoletne lučke mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile.... Povej, kdaj imaš RD, ti ga kupim Ne boš se takole "špilala".
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:02:24
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati. pobrala otroke in gsm (če bi bil čas še denarnico in računalnik) ter stekla iz hiše ...trenutno tudi če se ta hiša posuje, mi ne bi bilo hudo pri srcu...samo da pri tem ne bi bilo nobenega notri. Pri mami na Krasu smo ga imeli Ti ne bi bilo nič hudo za vsemi stvarmi, spomini (slike, ....)??? Brez zamere, meni se zdi to skrajno neodgovorno. Se še predobro spomnim, ko je sodelavki zagorel električni podaljšek na balkonu, na katerega so bile priklopljene novoletne lučke mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile.... Povej, kdaj imaš RD, ti ga kupim Ne boš se takole "špilala". čez točno 5 mesecev...tačas pa lahko pride še kaj vmes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:02:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile.... Tudi meni bi bilo lažje, če bi na novo zazidali hišo samo je nimamo s čim. In mislim, da tudi tebi ne bi bilo lahko, če bi se ti sesula. Upam pa, da boš kdaj uresničila svoje želje, ki jih imaš glede hiše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:03:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso čez točno 5 mesecev...tačas pa lahko pride še kaj vmes ja, da si kupiš sama aparat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:07:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, bom kupila Koliko pa stane in kje se ga dobi? V Hoferju pride slabih 20 EUR - klasični šestkilski. Oz. po standardizaciji: Standardni gasilni aparat za gospodinjstvo je aparat z gasilnim praškom za skupine požarov ABC z navadno 6 kg gasilnega sredstva.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.