|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
17.2.2009 18:08:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile....

Tudi meni bi bilo lažje, če bi na novo zazidali hišo samo je nimamo s čim. In mislim, da tudi tebi ne bi bilo lahko, če bi se ti sesula. Upam pa, da boš kdaj uresničila svoje želje, ki jih imaš glede hiše. user posted image user posted image

Jaz to želim vama obema user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
17.2.2009 18:11:45   
Anonimen
sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjouser posted image user posted image ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
17.2.2009 18:12:12   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile....

Tudi meni bi bilo lažje, če bi na novo zazidali hišo samo je nimamo s čim. In mislim, da tudi tebi ne bi bilo lahko, če bi se ti sesula. Upam pa, da boš kdaj uresničila svoje želje, ki jih imaš glede hiše. user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
17.2.2009 18:12:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjouser posted image user posted image ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen

Zakaj boš imela povodec?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
17.2.2009 18:13:10   
barbaw

Hvala srce. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
17.2.2009 18:13:35   
barbaw
Edinaos user posted image user posted image user posted image  za nakup.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
17.2.2009 18:17:35   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

To pa moram deliti z vami:

Danes dopoldan me je bivša šefica (kjer sem delala pred porodniško) poklicala k sebi na sestanek in mi povedala dobro novico:
6.4. lahko pridem nazaj v službo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

the best novica
vaaaaaaaaaaaa

zakaj pa že 6.4 ?
jst začnem 8.4.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
17.2.2009 18:17:41   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw: a kar ukinili boste AMuser posted image Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, da bi nehala, ker mlečne kaše še vedno ne je in niti ne vem kaj bi jui potem dajala za jestuser posted image user posted image
Kdaj je pa Jaka nehal? A si ga smo dojila, pol pa direkt na GH brez AM???Meni je A. nehal pri 10m

Jaka je šel s prsi direkt na GH brez AM, ker ni maral nič mlečnega. user posted image  Maja pa je tudi včeraj spila 50 ml, ostalo pa sem vrgla stran. Če ne bo hotela več pit bomo kar ukinili. Pila ga je samo zvečer, mlečni obrok pa ima na žlico 3x dnevno.

Pol mi pa povej, kaj je jedel, polek hrenovk in pašteteuser posted image

On je bil otrok, ki je jedel vse. Kruh z margarino, salamo, pa kot si rekla pašteto in hrenovke. To je jedel ful dolgo. Potem pa je začel jest čokolešnik in pa ko je bil večji (nimam pojma kdaj) pa kroglice v mleku pa podobne stvari.

jst sem mu že zadnjič dala kroglice tekočem jogurti, une nestle čokoladne, sicer sem jih zdrobila, ker v jogurtu se ne napihnjeo tako veliko kot v mleku

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
17.2.2009 18:17:48   
jana81

!!!

Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE?

ne user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
17.2.2009 18:22:57   
Anonimen

Zakaj boš imela povodec?

ker me križ boli kot sam user posted image , mala  pa hoče non stop samo hodituser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
17.2.2009 18:23:05   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

!!!

Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE?

Imamouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
17.2.2009 18:27:57   
Anonimen
Čer.
Pica se peče, tko da mam mal časa za rruser posted image . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudituser posted image . Sm pa ugotovila da se boji balonovuser posted image  Čim si ji ga  približal na pol metra je bil jokuser posted image
Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urceuser posted image

In kaj novga na rr? Ste ble full zgovorne tko da ne grem brat za nazaj

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
17.2.2009 18:28:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

!!!

mi tud ne, bi blo pa pametno ja

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
17.2.2009 18:30:15   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Čer.
Pica se peče, tko da mam mal časa za rruser posted image . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudituser posted image . Sm pa ugotovila da se boji balonovuser posted image  Čim si ji ga  približal na pol metra je bil jokuser posted image
Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urceuser posted image

user posted image user posted image user posted image za čvek. A Gaja si teren pripravlja, ko bo hodila v Celje žurat user posted image user posted image user posted image ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
17.2.2009 18:31:06   
barbaw

Zakaj boš imela povodec?

ker me križ boli kot sam user posted image , mala  pa hoče non stop samo hodituser posted image

Sva čisto na istem, le ti imaš nekaj cm več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
17.2.2009 18:31:08   
barbaw

Čer.

user posted image user posted image user posted image  za čvek in spanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
17.2.2009 18:36:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Čer.

user posted image user posted image user posted image za čvek. A Gaja si teren pripravlja, ko bo hodila v Celje žurat user posted image user posted image user posted image ?

ja jauser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
17.2.2009 18:38:49   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Čer.

ja jauser posted image

Se zgleduje po mami. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
17.2.2009 18:40:00   
Anitka
Madonca ste načvekale v moji odsotnosti. Ne vem, če bom uspela kaj prebrati za nazaj. Opozorite me, če je bilo kaj takšnega user posted image user posted image .

Sem pa jezna ko 100user posted image , ker pri nas fajn snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
17.2.2009 18:41:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Madonca ste načvekale v moji odsotnosti. Ne vem, če bom uspela kaj prebrati za nazaj. Opozorite me, če je bilo kaj takšnega user posted image user posted image .

Sem pa jezna ko 100user posted image , ker pri nas fajn snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image

o šit, a res? Joj upam, da ne pride še k namuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
17.2.2009 18:43:52   
Anonimen
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
17.2.2009 18:44:37   
Anonimen
Pa še dve s snovika
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
17.2.2009 18:45:07   
Anonimen
Pica se pa žge k tuki visim joj joj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
17.2.2009 18:48:52   
Anitka

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Jeeeeej, kakšno prijateljstvouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
17.2.2009 18:59:21   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

To pa moram deliti z vami:

Danes dopoldan me je bivša šefica (kjer sem delala pred porodniško) poklicala k sebi na sestanek in mi povedala dobro novico:
6.4. lahko pridem nazaj v službo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravouser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.