Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:10:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja pika pa se je napapala...in gleda zdaj male leteče medvedke , in vsakič ko pridem mimo jo vprašam kje ma jezička in mi ga tak lubano kaže... aja, pa cel lubi dan že kaže kak indijanci delajo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:17:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čmrlika kako je sedaj z ušesi tvojega dragega. Vredu. No, meni se zdi da na trenutke ful nič ne sliši na desno uho...pol drugič pa na levo... včasih tud na obe hkrati? Mogoče te pa malo jezi Misliš? ded ko ded. Moj ima tudi težave z ušesi, sploh ko mu kaj razlagam, potem čez čas pa reče, nisi mi povedala E e e ...o tem ti razlagam ... daj kaj pa če ma tvoj tud kako resno obolenje, vnetje ...aja ne, zgleda da ga je že prebolel, z mojim vred,...to pa so zgleda reakcije na kako zdravilo ,al pa nujne posledice To imajo prirojeno bi znalo tud to držat
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:17:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata Jaz sem tudi fraj, ker čmrlek spi, potem pa grema v šoping. Uživajta, mi bomo tudi šli malo okoli.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:17:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... Boga pikica. Tako je Videk jokal ponoči. Eno uro in pol sma se mogla cartat, pa malo flaše pojest, da je nazaj zaspal. boščeki so ,res....pa saj jo zdaj tud nekaj piga, samo se premetava...še čez dan mi zadnje dni slabo spi, tako da zgleda da bojo zobki spet. čmrlika, a ti si orng zastavla, da preideš na višji nivo??? Še 194 postov ma ne...samo se jih je pa nabralo odkar odgovarjam na en post z eno potrditvijo in ne elam kač ŠE 194! Uf...no bomo videli... kaj pol dobim kako zvezdico, al kdaj dobim peto'?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:19:24
|
|
|
|
jana81
|
evo mene.. sva imela z Nejčkom na obisku Gajo in Nino...to sta divjala po dnevni.. Nejc je ob 13h omagal, šel spat brez kosila in še vedno spi..kako mu rata ? skor 6 ur brez hrane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:20:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata vidiš, kak sta pridna! Andraž je že tolk velik, da se zna z njo špilat in rad se z njo igra, vsaj nekaj dobrega v večji razliki Ojej, sedaj sta v kopalnici pri školjki? Ne, je bila zasedena, ker je Andraž ordiniral zdaj bi me pa naty pohvalila da sem se nekaj naučila ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:20:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene.. sva imela z Nejčkom na obisku Gajo in Nino...to sta divjala po dnevni.. Nejc je ob 13h omagal, šel spat brez kosila in še vedno spi..kako mu rata ? skor 6 ur brez hrane. Je utrujenost hujša od lakote. Čeprav ponavadi odrasli težko spimo, če smo lačni. Če bi jaz izbirala med spanjem in lakoto bi tudi izbrala spanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:21:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene.. sva imela z Nejčkom na obisku Gajo in Nino...to sta divjala po dnevni.. Nejc je ob 13h omagal, šel spat brez kosila in še vedno spi..kako mu rata ? skor 6 ur brez hrane. Jana pri naši Alji je vedno tako, manj ko poje, bolje spi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:21:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst bi tudi že ! sem že presneto lačna! Ti vsaj hrane nimaš pred nosom, je vsaj malo lažje. Če samo sanjariš o njej se ne rediš Jaz jo imam pred nosom pa mi smrdi. pizza smrdi????????Hej al si kaj bolana al pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:21:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem sanirat rit, neke čudne vonjave se širijo pa sej ni blo tko hudo kam ste pa vse odmaglile??? Mene je kar v zgornji štuk zabrisal Da nisi še ti kaj zraven imela?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:21:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem sanirat rit, neke čudne vonjave se širijo Pri nas je bil tudi postopek sanacije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:23:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene.. sva imela z Nejčkom na obisku Gajo in Nino...to sta divjala po dnevni.. Nejc je ob 13h omagal, šel spat brez kosila in še vedno spi..kako mu rata ? skor 6 ur brez hrane. Vidim, da si odprla sezono čvekov pri Nejcu Alja gosti ju3 Anejo in Varjo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:24:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene.. sva imela z Nejčkom na obisku Gajo in Nino...to sta divjala po dnevni.. Nejc je ob 13h omagal, šel spat brez kosila in še vedno spi..kako mu rata ? skor 6 ur brez hrane. Je utrujenost hujša od lakote. Čeprav ponavadi odrasli težko spimo, če smo lačni. Če bi jaz izbirala med spanjem in lakoto bi tudi izbrala spanje. Ja če je utrujenost dovolj velika izberem slednjo, drugače pa futr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:24:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
Moja rita pa se tak lepo sama zabava, sem prav vesela... ma zdaj se pa grem malo z njo igrat, da ne bom slaba mami , pa da bom lahko rekla da ni prepuščena sama sebi, ko bo spet kdo spraševal kako nam rata klepetat cel dan n RR...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:25:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša je že sitna in ji grem naštimat AM in via postelja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:37:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst bi tudi že ! sem že presneto lačna! Ti vsaj hrane nimaš pred nosom, je vsaj malo lažje. Če samo sanjariš o njej se ne rediš Jaz jo imam pred nosom pa mi smrdi. pizza smrdi????????Hej al si kaj bolana al pa hrana mi smrdi Nisem ampak ko nekaj malega pojem mi kar slabo rata in če bi pojedla še 1 žlico bi bruhala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:37:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene.. sva imela z Nejčkom na obisku Gajo in Nino...to sta divjala po dnevni.. Nejc je ob 13h omagal, šel spat brez kosila in še vedno spi..kako mu rata ? skor 6 ur brez hrane. Vidim, da si odprla sezono čvekov pri Nejcu Alja gosti ju3 Anejo in Varjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:38:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je že sitna in ji grem naštimat AM in via postelja Kako to, da ji še vedno daješ AM pred spanjem čez dan?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:45:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kaj boš pa napisala za opravičilo, ker Andraža ni bilo v šolo (mirkal sestrico) hej a bo kaj s tickerjem? ti me kar heci, sej veš kakšen bi bil odgovor ja ja sej bom prišla pa bova uštimale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:47:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je že sitna in ji grem naštimat AM in via postelja Kako to, da ji še vedno daješ AM pred spanjem čez dan? Ja še vedno. Naša se kar k men na joško stisne in sesa. Ponavadi je tako zmatrana, da kaj drugega niti ne bi pojedla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:48:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kaj boš pa napisala za opravičilo, ker Andraža ni bilo v šolo (mirkal sestrico) hej a bo kaj s tickerjem? ti me kar heci, sej veš kakšen bi bil odgovor ja ja sej bom prišla pa bova uštimale Nekam dolgo kolovratiš do nje, da te ne prehitim Kdaj imata dobavo kuhinje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:49:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst bi tudi že ! sem že presneto lačna! Ti vsaj hrane nimaš pred nosom, je vsaj malo lažje. Če samo sanjariš o njej se ne rediš Jaz jo imam pred nosom pa mi smrdi. pizza smrdi????????Hej al si kaj bolana al pa hrana mi smrdi Nisem ampak ko nekaj malega pojem mi kar slabo rata in če bi pojedla še 1 žlico bi bruhala. Ko bi vsaj meni smrdela Meni pa tako diši, sedaj ko ne jem nič sladkega še toliko bolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:50:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je že sitna in ji grem naštimat AM in via postelja Kako to, da ji še vedno daješ AM pred spanjem čez dan? Ja še vedno. Naša se kar k men na joško stisne in sesa. Ponavadi je tako zmatrana, da kaj drugega niti ne bi pojedla. Ma pa močen sesalni refleks. Moja je takoj pozabila na joško. Sploh je ni zanimala več. AM dobi pred spanjem, pa še to je včeraj spila samo 50ml. Očitno ga bomo počasi ukinili. Ga pa imam še kar nekaj. Upam, da ga požlempa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 15:57:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst bi tudi že ! sem že presneto lačna! Ti vsaj hrane nimaš pred nosom, je vsaj malo lažje. Če samo sanjariš o njej se ne rediš Jaz jo imam pred nosom pa mi smrdi. pizza smrdi????????Hej al si kaj bolana al pa hrana mi smrdi Nisem ampak ko nekaj malega pojem mi kar slabo rata in če bi pojedla še 1 žlico bi bruhala. Ko bi vsaj meni smrdela Meni pa tako diši, sedaj ko ne jem nič sladkega še toliko bolj Jaz sem se čisto odvadila reda odkar smo bili v toplicah. Sploh se ne morem več navadit na zajtrk. Spijem doma iztisnjen sok potem pa končam do kosila. Je pa problem za hujšanje. Motivacija je šla pa pa. Le kdo mi jo je ukradel.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.