|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
17.2.2009 15:59:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

To pa moram deliti z vami:

Danes dopoldan me je bivša šefica (kjer sem delala pred porodniško) poklicala k sebi na sestanek in mi povedala dobro novico:
6.4. lahko pridem nazaj v službo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veliko sreče v novi stari službi. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
17.2.2009 16:00:31   
Estrella*

Danes dopoldan me je bivša šefica (kjer sem delala pred porodniško) poklicala k sebi na sestanek in mi povedala dobro novico:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja to je pa res super novicauser posted image user posted image user posted image Vidiš, da za dežjem vedno posije sonceuser posted image Veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
17.2.2009 16:03:26   
Estrella*
barbaw: a kar ukinili boste AMuser posted image Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, da bi nehala, ker mlečne kaše še vedno ne je in niti ne vem kaj bi jui potem dajala za jestuser posted image user posted image
Kdaj je pa Jaka nehal? A si ga smo dojila, pol pa direkt na GH brez AM???Meni je A. nehal pri 10m

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
17.2.2009 16:08:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw: a kar ukinili boste AMuser posted image Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, da bi nehala, ker mlečne kaše še vedno ne je in niti ne vem kaj bi jui potem dajala za jestuser posted image user posted image
Kdaj je pa Jaka nehal? A si ga smo dojila, pol pa direkt na GH brez AM???Meni je A. nehal pri 10m

Jaka je šel s prsi direkt na GH brez AM, ker ni maral nič mlečnega. user posted image  Maja pa je tudi včeraj spila 50 ml, ostalo pa sem vrgla stran. Če ne bo hotela več pit bomo kar ukinili. Pila ga je samo zvečer, mlečni obrok pa ima na žlico 3x dnevno.

Neposredna povezava do sporočila: 1929
17.2.2009 16:11:45   
aurora28
Estrella in Barbaw hvala lepa.
Res je dobra novica, se mi je kar kamen odvalil od srca, ker midva sva pa še naročala nov avto in ena plača user posted image , no sej preživeli bi in bi imeli kaj za jest user posted image , ampak vseeno jaz hočem biti finančno neodvisna.

Estrella a ti Alja noče jesti skuham mlečni griz z 3,5 alpskim mlekom?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1930
17.2.2009 16:14:53   
aurora28
Menjala sem telefon in gledam da mi je kartica zbrisala št. od majčic, kako je to mogoče?????

Estrella prosim mi posreduješ tvoj gsm, pa od Jane, če ga imaš??

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
17.2.2009 16:22:41   
barbaw

Menjala sem telefon in gledam da mi je kartica zbrisala št. od majčic, kako je to mogoče?????

Iz starega tel. si moraš kopirat št. na kartico. Nisi imela vseh tel. na kartici, zato jih zdaj nimaš.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
17.2.2009 16:23:31   
Estrella*

Imaš na zsuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
17.2.2009 16:23:37   
Estrella*

Estrella in Barbaw hvala lepa.
Res je dobra novica, se mi je kar kamen odvalil od srca, ker midva sva pa še naročala nov avto in ena plača user posted image , no sej preživeli bi in bi imeli kaj za jest user posted image , ampak vseeno jaz hočem biti finančno neodvisna.

Estrella a ti Alja noče jesti skuham mlečni griz z 3,5 alpskim mlekom?

Ne nič noče. Sem ji že vse variante probala tudi polento, pa ne. Polento z golažom pa pospraviuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
17.2.2009 16:24:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaka je šel s prsi direkt na GH brez AM, ker ni maral nič mlečnega. user posted image  Maja pa je tudi včeraj spila 50 ml, ostalo pa sem vrgla stran. Če ne bo hotela več pit bomo kar ukinili. Pila ga je samo zvečer, mlečni obrok pa ima na žlico 3x dnevno.

Pol mi pa povej, kaj je jedel, polek hrenovk in pašteteuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
17.2.2009 16:26:39   
barbaw

Pol mi pa povej, kaj je jedel, polek hrenovk in pašteteuser posted image

On je bil otrok, ki je jedel vse. Kruh z margarino, salamo, pa kot si rekla pašteto in hrenovke. To je jedel ful dolgo. Potem pa je začel jest čokolešnik in pa ko je bil večji (nimam pojma kdaj) pa kroglice v mleku pa podobne stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 1936
17.2.2009 16:27:20   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Estrella: kaj boš pa napisala za opravičilo, ker Andraža ni bilo v šolo (mirkal sestrico)user posted image user posted image

hej a bo kaj s tickerjem?

ti me kar heci, sej veš kakšen bi bil odgovoruser posted image

ja ja sej bom prišla pa bova uštimale user posted image user posted image

Nekam dolgo kolovratiš do nje, da te ne prehitimuser posted image Kdaj imata dobavo kuhinje?

ja lahko prideš pa greve skupi user posted image , jaz vsak dan imam kaj in mi nikol ne ratauser posted image . jutr bi lahko šla, sam ma moj spet šolo, sicer v domžalah sam je pozno takrat za obiskuser posted image user posted image .
v četrtek gremo v Po, mogoče v petek uletim če bo imela mafi čas? kaj praviš šefica?user posted image user posted image user posted image

kuhinjo dobiva 17.3. lahko bi jo prej sam moj ni nič fraj, pa smo se zmenili za takrat.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1937
17.2.2009 16:31:12   
tilči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
17.2.2009 16:32:00   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je res novica, ki ti polepša življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko sreče v službi

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
17.2.2009 16:33:23   
špelin@
mafi, ful srčkane fotke user posted image

tally: user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videka sem spat spakirala, jaz si pa pišem seznam, kaj vse je treba kupit. Boma šla popoldan v šoping, namesto na sprehod, ker noro piha zunaj.

ti tudi s seznamom nakupuješ? jst skor ne grem več v trgovino, če ga nimam! user posted image  sem od nosečnosti ful pozabljiva postala!user posted image

Jaz tudi nakupujem s seznamom. Ampak ne toliko zaradi pozabljivosti, kot je to moj varnostni mehanizem, da nabavim točno tisto, kar rabim, ne neumnosti po trenutnem navdihu user posted image

Čmrlika, zdaj že znajo naši mali kar krepko sanjat, verjetno je Tajo mučila mora user posted image

Estrella*, a imaš toliko časa, da mi malo napišeš primer tvojega jedilnika čez dan, prosim? Me ful zanima user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Čmrlika kako je sedaj z ušesi tvojega dragega.

Vredu. No, meni se zdi da na trenutke ful nič ne sliši na desno uho...pol drugič pa na levo...user posted image   včasih tud na obe hkrati? user posted image

user posted image user posted image  user posted image

Mogoče te pa malo jeziuser posted image user posted image user posted image

Misliš? user posted image  ded ko ded.

Moj ima tudi težave z ušesi, sploh ko mu kaj razlagam, potem čez čas pa reče, nisi mi povedalauser posted image user posted image user posted image

Imam enega takega doma, ja... user posted image

Estrella veliko veliko denarja boš vložla v to, to ti naj bo zagon, pa od nas majčic boš dobila vsake tolko brco v rit ali pa z user posted image .user posted image user posted image Boš vidla, ko bo zalaufalo, bo tudi to šlo. Začetek je najtežji.

Me raj ne spominjaj na vložekuser posted image  To je moj adut/vsaj upam/ve me pa kar fajn nabrcajte ob vsaki pregrešni in lenobni misliuser posted image

Nič te ne bomo nabrcale zaradi trenutkov slabosti, te imamo rade, si pozabila? Ti kar pridno telovadi tam in boš fino utrdila telo user posted image  Minus kile pa tudi bodo user posted image
Pa user posted image  za varuško Andraža user posted image

barbaw, pizza ti smrdi user posted image  Joj, škoda, da nisva bližje... A si kaj bolna?

aurora28, velikanski user posted image user posted image user posted image  za službo!!! Ej, a ni prej nekaj slabo kazalo? Kako pa to, da so te poklicali nazaj?

jana81 in nina7, user posted image  za čvek.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.2.2009 16:34:13 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
17.2.2009 16:37:55   
barbaw
Nič nisem bolana, le hrana mi smrdi. user posted image  Saj pojem nekaj, ampak mi potem kar slabo rata.

Estrella tudi mene zanima tvoj jedilnik.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
17.2.2009 16:46:21   
tally

Nič nisem bolana, le hrana mi smrdi. user posted image  Saj pojem nekaj, ampak mi potem kar slabo rata.

Estrella tudi mene zanima tvoj jedilnik.

mene tudi user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
17.2.2009 16:50:06   
kasso
ojla, se bolj na hitrco javljam, ker je moja frčafelca sitna sto na uro, kašlja, iz noska ji teče in še vročino je dobila, zato na hitrco:

Naty vas vse nazaj pozdravlja. Danes je bolje, ker je prišla druga zdravnica, ki je vzela stvar malo bolj resno v roke...tako da upam, da jima bo končno en bolj prisluhnil in pomagal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
17.2.2009 16:51:47   
kasso

to pa je res novica, ki ti polepša življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko sreče v službi

super user posted image user posted image user posted image user posted image te mora pa ta šefica imet radauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
17.2.2009 16:53:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ojla, se bolj na hitrco javljam, ker je moja frčafelca sitna sto na uro, kašlja, iz noska ji teče in še vročino je dobila, zato na hitrco:
O, pikica mala, tudi njo nekaj prijemlje user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty vas vse nazaj pozdravlja. Danes je bolje, ker je prišla druga zdravnica, ki je vzela stvar malo bolj resno v roke...tako da upam, da jima bo končno en bolj prisluhnil in pomagal.
Stiskamo pestke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
17.2.2009 16:57:40   
Anonimen
Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilouser posted image

sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlouser posted image user posted image user posted image boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta (user posted image ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvoriščeuser posted image .

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
17.2.2009 16:58:48   
Anonimen

super user posted image user posted image user posted image user posted image te mora pa ta šefica imet radauser posted image

čestitam Aurora, to je pa krasna novicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
17.2.2009 16:59:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlouser posted image user posted image user posted image boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta (user posted image ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvoriščeuser posted image .

Ojej... user posted image  Glavno, da se je ok izteklo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
17.2.2009 16:59:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da je ne bo bolelo grlo in zate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
17.2.2009 16:59:38   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da končno ugotovijo, kaj muči malega

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.