špelin@
|
mafi, ful srčkane fotke tally: IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videka sem spat spakirala, jaz si pa pišem seznam, kaj vse je treba kupit. Boma šla popoldan v šoping, namesto na sprehod, ker noro piha zunaj. ti tudi s seznamom nakupuješ? jst skor ne grem več v trgovino, če ga nimam! sem od nosečnosti ful pozabljiva postala! Jaz tudi nakupujem s seznamom. Ampak ne toliko zaradi pozabljivosti, kot je to moj varnostni mehanizem, da nabavim točno tisto, kar rabim, ne neumnosti po trenutnem navdihu Čmrlika, zdaj že znajo naši mali kar krepko sanjat, verjetno je Tajo mučila mora Estrella*, a imaš toliko časa, da mi malo napišeš primer tvojega jedilnika čez dan, prosim? Me ful zanima IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čmrlika kako je sedaj z ušesi tvojega dragega. Vredu. No, meni se zdi da na trenutke ful nič ne sliši na desno uho...pol drugič pa na levo... včasih tud na obe hkrati? Mogoče te pa malo jezi Misliš? ded ko ded. Moj ima tudi težave z ušesi, sploh ko mu kaj razlagam, potem čez čas pa reče, nisi mi povedala Imam enega takega doma, ja... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella veliko veliko denarja boš vložla v to, to ti naj bo zagon, pa od nas majčic boš dobila vsake tolko brco v rit ali pa z . Boš vidla, ko bo zalaufalo, bo tudi to šlo. Začetek je najtežji. Me raj ne spominjaj na vložek To je moj adut/vsaj upam/ve me pa kar fajn nabrcajte ob vsaki pregrešni in lenobni misli Nič te ne bomo nabrcale zaradi trenutkov slabosti, te imamo rade, si pozabila? Ti kar pridno telovadi tam in boš fino utrdila telo Minus kile pa tudi bodo Pa za varuško Andraža barbaw, pizza ti smrdi Joj, škoda, da nisva bližje... A si kaj bolna? aurora28, velikanski za službo!!! Ej, a ni prej nekaj slabo kazalo? Kako pa to, da so te poklicali nazaj? jana81 in nina7, za čvek.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.2.2009 16:34:13 >
|