ksenci
|
končno je bil Aljaž drugič cepljen spal je kot ponavadi, z nekaj izpadi drugače bil pohvaljen, da kljub obilo bolezni ne zaostaja nič v razvoju ko prideva domov pa naju čakajo izvidi iz pediatrične, v katerih piše; v laboratorijskih izvidih so prisotne mejno povišane vrednosti laktata in piruvata, zato priporočamo pregled v endokrinološki ambulanti. sm bla tako šokirana! sm kr klicala p. in se naročila za v četrtek. tole mi je tako čudn, kaj je zdaj to? pa pojma nimam kaj sploh pomeni? nekak mislim, da ni to nič, pač ma mal povišan, kr je bil bolan. upam!!! a se kiri sanja kaj to sploh pomen bom šla zdaj mal po netu pogledat. že drugi dan zapored je tako lepo pojedel kosilo in upam, da tak tud ostane spi pa že drugo runo. prvo je 2 uri, upam da bo zdaj tud kr imam stanovanje en sam svinjak jz ne vem od kot se nabere tak velik praha, za prat mam celo marijo, pa še zlikan nimam vse od zadnjič, pa tud kopalnca je potrebna generalke. tak sm se polenila mojcek-te čist zastopim, isto se je pr nas zgodil, naj te potolažim, da ga je zdaj minil in je še kr- trkam!!! populis- ja že 3x sm ga strigla. tak mu hitr rastejo, naslednič ga še pa odzad, kr ma ful hecn, neki kretkih, nektir pa so 15 cm dolgi, pa je čudn sonček- pr nas piha mraz ko strela, še men ne diši ven, ne da bi šla s tamalim lex- zanimiv znakec neboglasnica- sam da ni nič resnega s saro sm jz tud ful nerodna, zmeri se mi kaj nardi
< Sporočilo je popravil ksenci -- 17.2.2009 15:24:03 >
|