Blacky30
|
Frutka, vode plačujem 14€ za dve gospodinjstvi v hiši. Glede uši - srčno upam, da mi jih ne prinese domov. Lidija, torej vi niste imeli uši in gnid oz. noben od tvojih otrok, samo v šoli in v vrtcu so razsajale? In si jim preventivno oprala lase? Kaj kupim v lekarni? Lak za lase - hmmm, ni slaba ideja. Samo upam, da ga ne bo srbela glava. Kak izgleda uš, kak izgleda gnida? Prva črna, druge bele, ne? Lidija, neee, frutka je mislila, da bi Teja imela kapo, da ne bi od Nejca dobla. Ti ga še pihneš!!! Samo s štorijo o tvojem dragem in ubogi Mojčiki pa si me še bolj nasmejala. On švasa v kuhinji!??!?! Jaooooo, boga Mojca, revčika. Samo je vseeno smešno. Najbolj pa to, kak si ga kaznovala!!!! Aja, še to, jaz sem Sandra. Me veseli! (FB) Majuska, jaz sem pri Nejcu imela rabljen voziček, stajico (to imam še zdaj), stolček za hranjenje, samo je bilo vse od prijateljice. Tak od tujca pa ne bi kupila, kar se tiče otrok. Cotik sploh ne, mogoče kakšno opremo, pa še to malo verjetno. Flower, imaš danes OH dan? V lovčem ščipu.....aha, prebrala, ti povem konec? Saj neeeeee, itak nimam več pojma, hitro pozabim. Njene knjige so vse fajn, čeprav sem zdaj odkrila veliko boljših pisateljic, tak da me pri njej zdaj moti to začetno dolgovezenje in opisovanje in šele na sredi knjige se začne dogajat. Neboglasnica, kaj naj rečem?!?!?! Moški!!! Kdo bi jih razumel??? Upam in držim pesti za mirno in lepo noč. Sledi kavč, napolitanke in serija. Otročka in tavlki otrok že spijo.
|