Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:07:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak Ti, ko si taka drobižika .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:07:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... Boga pikica. Tako je Videk jokal ponoči. Eno uro in pol sma se mogla cartat, pa malo flaše pojest, da je nazaj zaspal. boščeki so ,res....pa saj jo zdaj tud nekaj piga, samo se premetava...še čez dan mi zadnje dni slabo spi, tako da zgleda da bojo zobki spet.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:08:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak moje življenje brezskrbnega prehranjevanja je žal mimo. Sedaj bom mogla skoz pazit kaj in koliko jem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:09:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak moje življenje brezskrbnega prehranjevanja so žal mimo. Sedaj bom mogla skoz pazit kaj in koliko jem Samo včasih bo treba pojest tudi kaj za dušo, ker boš drugače sitna 100 na uro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:10:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... Boga pikica. Tako je Videk jokal ponoči. Eno uro in pol sma se mogla cartat, pa malo flaše pojest, da je nazaj zaspal. boščeki so ,res....pa saj jo zdaj tud nekaj piga, samo se premetava...še čez dan mi zadnje dni slabo spi, tako da zgleda da bojo zobki spet. čmrlika, a ti si orng zastavla, da preideš na višji nivo??? Še 194 postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:11:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak moje življenje brezskrbnega prehranjevanja so žal mimo. Sedaj bom mogla skoz pazit kaj in koliko jem Samo včasih bo treba pojest tudi kaj za dušo, ker boš drugače sitna 100 na uro. Ma za dušo...kaj ko se ne ustavim in je zraven še cel telo in še kaj Nikoli nisem znala samo za dušo jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:11:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak Ti, ko si taka drobižika . Jaz? Me zgleda nikol še nisi dobro pogledala , pa vseeno hvala... po cm-jih ja, po kg-jih pa ne najbolj,ampak jaz se točno taka dobro počutim trenutno, mogoče kak kg manj,ampak ni panike še...in to mi je glavno...vsi drugi komentariji kogarkoli mi lepo dol visijo
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:11:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čmrlika kako je sedaj z ušesi tvojega dragega. Vredu. No, meni se zdi da na trenutke ful nič ne sliši na desno uho...pol drugič pa na levo... včasih tud na obe hkrati? Mogoče te pa malo jezi Misliš? ded ko ded. Moj ima tudi težave z ušesi, sploh ko mu kaj razlagam, potem čez čas pa reče, nisi mi povedala E e e ...o tem ti razlagam ... daj kaj pa če ma tvoj tud kako resno obolenje, vnetje ...aja ne, zgleda da ga je že prebolel, z mojim vred,...to pa so zgleda reakcije na kako zdravilo ,al pa nujne posledice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:11:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... Boga pikica. Tako je Videk jokal ponoči. Eno uro in pol sma se mogla cartat, pa malo flaše pojest, da je nazaj zaspal. boščeki so ,res....pa saj jo zdaj tud nekaj piga, samo se premetava...še čez dan mi zadnje dni slabo spi, tako da zgleda da bojo zobki spet. čmrlika, a ti si orng zastavla, da preideš na višji nivo??? Še 194 postov To bo zdaj ona nakloftala v parih dnevih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:14:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally heloo ve ste čisto preveč brzinske za mene . mal sem brala ma nimam volje za komentirat, me je Emilija čisto izčrpala. neki je tečka danes, nič ji ni prav, noče bit na rokah, noče se igrat na tleh sama ne ve kaj bi. trenutno spi in upam da bo malo dlje spala, vsaj urco. hujšanje- jaz se niti držim kakšnih pravil niti se tehtam , upam samo da mi ni šlo kej gor, se bom v petek stehtala. Naty in Žanko tole mi je ostalo v spominu a si tud v spomin shujšala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:14:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak moje življenje brezskrbnega prehranjevanja so žal mimo. Sedaj bom mogla skoz pazit kaj in koliko jem Samo včasih bo treba pojest tudi kaj za dušo, ker boš drugače sitna 100 na uro. Ma za dušo...kaj ko se ne ustavim in je zraven še cel telo in še kaj Nikoli nisem znala samo za dušo jest Npr. enkrat na 14 dni. Ne vem, kaj imaš full rada. Potem pa nadaljuješ z dieto. Vidiš, jaz že obvladam teorijo, v prakso moram spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:15:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:15:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čmrlika kako je sedaj z ušesi tvojega dragega. Vredu. No, meni se zdi da na trenutke ful nič ne sliši na desno uho...pol drugič pa na levo... včasih tud na obe hkrati? Mogoče te pa malo jezi Misliš? ded ko ded. Moj ima tudi težave z ušesi, sploh ko mu kaj razlagam, potem čez čas pa reče, nisi mi povedala E e e ...o tem ti razlagam ... daj kaj pa če ma tvoj tud kako resno obolenje, vnetje ...aja ne, zgleda da ga je že prebolel, z mojim vred,...to pa so zgleda reakcije na kako zdravilo ,al pa nujne posledice To imajo prirojeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:16:15
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata Jaz sem tudi fraj, ker čmrlek spi, potem pa grema v šoping.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:18:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čmrlika kako je sedaj z ušesi tvojega dragega. Vredu. No, meni se zdi da na trenutke ful nič ne sliši na desno uho...pol drugič pa na levo... včasih tud na obe hkrati? Mogoče te pa malo jezi Misliš? ded ko ded. Moj ima tudi težave z ušesi, sploh ko mu kaj razlagam, potem čez čas pa reče, nisi mi povedala E e e ...o tem ti razlagam ... daj kaj pa če ma tvoj tud kako resno obolenje, vnetje ...aja ne, zgleda da ga je že prebolel, z mojim vred,...to pa so zgleda reakcije na kako zdravilo ,al pa nujne posledice moj po navadi ful kima, ko mu kaj govorim, čez par minut pa Kaj si rekla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:18:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata vidiš, kak sta pridna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:19:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak moje življenje brezskrbnega prehranjevanja so žal mimo. Sedaj bom mogla skoz pazit kaj in koliko jem Samo včasih bo treba pojest tudi kaj za dušo, ker boš drugače sitna 100 na uro. Ma za dušo...kaj ko se ne ustavim in je zraven še cel telo in še kaj Nikoli nisem znala samo za dušo jest Npr. enkrat na 14 dni. Ne vem, kaj imaš full rada. Potem pa nadaljuješ z dieto. Vidiš, jaz že obvladam teorijo, v prakso moram spravit. O ja poznam to foro. To sem tud že jaz počela Seveda na začetku je bilo OK, potem pa sem čedalje večkrat grešila in končala na vsak dan Ta terapevtka mi je rekla, da ve, da se človek greši(RD in podobne zadeve) pol pa drug dan samo voda, sadje in zelenjava. Saj ne vem , če se splača
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:20:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata vidiš, kak sta pridna! Andraž je že tolk velik, da se zna z njo špilat in rad se z njo igra, vsaj nekaj dobrega v večji razliki Ojej, sedaj sta v kopalnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:22:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak moje življenje brezskrbnega prehranjevanja so žal mimo. Sedaj bom mogla skoz pazit kaj in koliko jem Samo včasih bo treba pojest tudi kaj za dušo, ker boš drugače sitna 100 na uro. Ma za dušo...kaj ko se ne ustavim in je zraven še cel telo in še kaj Nikoli nisem znala samo za dušo jest Npr. enkrat na 14 dni. Ne vem, kaj imaš full rada. Potem pa nadaljuješ z dieto. Vidiš, jaz že obvladam teorijo, v prakso moram spravit. O ja poznam to foro. To sem tud že jaz počela Seveda na začetku je bilo OK, potem pa sem čedalje večkrat grešila in končala na vsak dan Ta terapevtka mi je rekla, da ve, da se človek greši(RD in podobne zadeve) pol pa drug dan samo voda, sadje in zelenjava. Saj ne vem , če se splača Ti boš že vedla za sebe. Mogoče pa boš tudi v tej hrani začela uživat, boš našla tisto svoje in na drugo ne boš več mislila. Je pa problem, ker imaš družino, za njih pa kuhaš normalno. Pa saj bo, jaz ti želim, da ti uspe. A danes imaš zopet seanso
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:23:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata Jaz sem tudi fraj, ker čmrlek spi, potem pa grema v šoping. Preudarno zapravljajta Tu pa lahko kaj za dušo narediš, brez kake posebne škode Naša gre spat ob 15.30h, še dobro urco Ob 18h imam pa seanso na Vrhniki. Ta teden se začne zares, redno 3x tedensko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:24:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata Jaz sem tudi fraj, ker čmrlek spi, potem pa grema v šoping. Preudarno zapravljajta Tu pa lahko kaj za dušo narediš, brez kake posebne škode Naša gre spat ob 15.30h, še dobro urco Ob 18h imam pa seanso na Vrhniki. Ta teden se začne zares, redno 3x tedensko GO ESTRELLA GO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:26:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata Jaz sem tudi fraj, ker čmrlek spi, potem pa grema v šoping. Preudarno zapravljajta Tu pa lahko kaj za dušo narediš, brez kake posebne škode Naša gre spat ob 15.30h, še dobro urco Ob 18h imam pa seanso na Vrhniki. Ta teden se začne zares, redno 3x tedensko HA HA HA škoda v denarnici, ta je še le huda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:29:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak moje življenje brezskrbnega prehranjevanja so žal mimo. Sedaj bom mogla skoz pazit kaj in koliko jem Samo včasih bo treba pojest tudi kaj za dušo, ker boš drugače sitna 100 na uro. Ma za dušo...kaj ko se ne ustavim in je zraven še cel telo in še kaj Nikoli nisem znala samo za dušo jest Npr. enkrat na 14 dni. Ne vem, kaj imaš full rada. Potem pa nadaljuješ z dieto. Vidiš, jaz že obvladam teorijo, v prakso moram spravit. O ja poznam to foro. To sem tud že jaz počela Seveda na začetku je bilo OK, potem pa sem čedalje večkrat grešila in končala na vsak dan Ta terapevtka mi je rekla, da ve, da se človek greši(RD in podobne zadeve) pol pa drug dan samo voda, sadje in zelenjava. Saj ne vem , če se splača Ti boš že vedla za sebe. Mogoče pa boš tudi v tej hrani začela uživat, boš našla tisto svoje in na drugo ne boš več mislila. Je pa problem, ker imaš družino, za njih pa kuhaš normalno. Pa saj bo, jaz ti želim, da ti uspe. A danes imaš zopet seanso Saj ni slaba hrana, samo premalo jo je Rada bi začela jesti stavri, ki so boljše za moje zdravje.Kosilo ni problem, ker lahko jem, samo količinsko omejeno. Mi pa manjka nekaga zagona. Se mi zdi, da mi hujšanje nikakor ne zalavfa tako kot bi moralo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:30:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata Jaz sem tudi fraj, ker čmrlek spi, potem pa grema v šoping. Preudarno zapravljajta Tu pa lahko kaj za dušo narediš, brez kake posebne škode Naša gre spat ob 15.30h, še dobro urco Ob 18h imam pa seanso na Vrhniki. Ta teden se začne zares, redno 3x tedensko HA HA HA škoda v denarnici, ta je še le huda Ma to se hitro popravi, tisto s kg je hujša nadloga, verjemi mi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 14:32:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pol ure fraj, ker je Alja z Andražom v sobi in se igrata vidiš, kak sta pridna! Andraž je že tolk velik, da se zna z njo špilat in rad se z njo igra, vsaj nekaj dobrega v večji razliki Ojej, sedaj sta v kopalnici pri školjki?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.