hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz sem pa mojol ubico zdj komaj pomirla...se jee prebudila in tako kričanje, pa cela se je tresla... , mogoče je sanjala kaj... bogica...Hb zdaj spi naprej. ji grem nekaj za papcat nardit,...midva pa si bova pote pizzo privoščla.... ojej, jaz pa tako lačna................ jaz tudi, pa fantasiram o pizzi s točno določene pizzerije že celi mesec... zdaj pa sem pojedla že dva kosa kruha z gorgonzolo ...bogice ste vse, ko mate probleme s kg-ji al pa tiste ko mislite samo tak moje življenje brezskrbnega prehranjevanja so žal mimo. Sedaj bom mogla skoz pazit kaj in koliko jem Samo včasih bo treba pojest tudi kaj za dušo, ker boš drugače sitna 100 na uro. Ma za dušo...kaj ko se ne ustavim in je zraven še cel telo in še kaj Nikoli nisem znala samo za dušo jest Npr. enkrat na 14 dni. Ne vem, kaj imaš full rada. Potem pa nadaljuješ z dieto. Vidiš, jaz že obvladam teorijo, v prakso moram spravit. O ja poznam to foro. To sem tud že jaz počela Seveda na začetku je bilo OK, potem pa sem čedalje večkrat grešila in končala na vsak dan Ta terapevtka mi je rekla, da ve, da se človek greši(RD in podobne zadeve) pol pa drug dan samo voda, sadje in zelenjava. Saj ne vem , če se splača Ti boš že vedla za sebe. Mogoče pa boš tudi v tej hrani začela uživat, boš našla tisto svoje in na drugo ne boš več mislila. Je pa problem, ker imaš družino, za njih pa kuhaš normalno. Pa saj bo, jaz ti želim, da ti uspe. A danes imaš zopet seanso Saj ni slaba hrana, samo premalo jo je Rada bi začela jesti stavri, ki so boljše za moje zdravje.Kosilo ni problem, ker lahko jem, samo količinsko omejeno. Mi pa manjka nekaga zagona. Se mi zdi, da mi hujšanje nikakor ne zalavfa tako kot bi moralo. Estrella veliko veliko denarja boš vložla v to, to ti naj bo zagon, pa od nas majčic boš dobila vsake tolko brco v rit ali pa z . Boš vidla, ko bo zalaufalo, bo tudi to šlo. Začetek je najtežji.