Ursi2
|
Najprej za srečanje in super, da ste se fajn imele. Tako mije bilo žal, da nisva mogla priti. Sem cel dan mislila na vas. Komi čakam na slike!!!!!!!!!! Mogoč pa nam uspe kako srečanje kje v Celju ali pa res poleti kak piknik na primorskem ali v naših koncih!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lona76 za Tajo, da bi končno imele mir s temi prehlai in vročino!!!!!!! Pa za tebe, da bi imela energije za vse!!!!!!!!!!! Upam, da ste se lepo imeli na večerji in da je praznovanje uspelo!!!!! Zofy, pridna, da boš sama spekla torto. Meni je pa moj rekel, da se mi ni treba matrat in sma jo naročila. Je pa res, da imajo tam ful dobre torte, raznih oblik, plačala sva pa z bloki, ki jih dobi v službi za malico. Tako da sploh ne vem, koliko stane!!! Jz tudi včasih spečem čisto malo torto in jo spečem kar v tefalovi posodi, imam eno malo, mislim, da je premer ene 10 cm. Zala, tudi ti si pridna, da sama pečeš. Pa super, da jo bote letos skupaj spekli!!!!!!!!!!! Marita, upam, da je bil prvi delovni dan uspešen!!!!!!!!!!! Dinki, upam, da ti bo uspelo dobit fajn varstvo in uživaj še te dneve s Titom!!!!!!!!!!!! NČK, čestitke Anji za prve korake!!!!!!!!!!! In pridna, da je začela bolj jest!!!!!!!!!In čestitke za muffine. San, čestitke za Urbanu, da je že shodil!!!!!!!!!! Ma, so hitri naši zakladki. No, zdej pa šele bo akcija, kaj! In ful lušne fotke. Je res ko en eskimček. Lona76 še enkrat za Tajo in njena plučka! Revica mala! Ja, je res noro s temi virusi. nO, PA kr privošči si kak kos torte, sej rabi energije in moči!!!!!!! San, naš se tudi buni, če je zelo lačen in da mu ne dam, se kr steguje in bi rad sam, potem pa pomoli prst not in vidi, da je vroče, pol pa tk čudno gleda prst pa krožnik in prime žlico in čaka. Je pa tako smešen. Midva pried kosilom vedno zmolima in sedaj je dost, da samo rečem Lukanu, Luka pridi, gremo jest, se tamali takoj vsede in roke sklene. Pa ga dam v stolček in čaka tako dolgo, dokler ne zmolimo. Adijo Pri nas je pa zdej začel ful pospravljat in bi se rada jz igrala, on pa vztrajno vse not nazaj pospravi. Pa vzmame kocke, da bi kaj sestavila, pa ne pusti, vse podere in eno po eno not nazaj v škatlo zdeva, pa seveda pokrije čez. Pa upam, San, da vam uspe najt kako ugodno varianto za počitnice. In da ti teden brez Izabele čimprej mine!!!!!!!!!! Dinki, super za rezerviran dopust. Sem se sam spomnila, a ste zavarovanje v primeru odpovedi tudi plačali. Midva še tudi iščeva, kam bi šla in sma se menla, da najbrž boma tudi to plačala. Za napihljiv sedež pa pojma nimam, ampak se mi ne sliši kaj posebej varno. A najet se pa sedeža ne bi dalo?? In držim pesti, da ti uspe dobit varuško!!!!!!!!!! Zofy, super za lep viend. Vav, pa v živalski vrt ste šli. in Ful lepa slika. Kaj sta posrečeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Upam, da bom kmalu pregovorila mojga, da bomo mi tudi šli, ker kr vidim, kk bo Luka užival! Marita, fajn, da je prvi dan minil ok. Ne, jz se nisem odločla za skrajšan delavnik. Ampak je pri meni mal drgač, ker je firma pri mojih in se lahko dogovarjam sproti. Zala, ti kr pojokaj. Ti verjamem, da te stiska, pri meni teče že 3 teden, pa mi je še kr težko!!!!!! , da ti bo malo lažje!!!!!!! Joj, kake lubane slike . Sam tvoj bani je pa že pravi velikan. No, pravi dec. Bi rekla, da je že študent, ne pa še dijak!!!!!!! In kaj ste fajni skupi na sliki. Zala je pa itak sonček, saj je marčevka!!!!!!! Meridaub, lepo te je spet malo brat!!!!!!!!! Kako si kaj? Kk se kaj počutiš? Zdej je pa že kr daleč, al!?? Za kruh pa kak namaz pa na koščke kruh in mu dam, pa si sam vzame. aLI PA MU DAM KRUH IN SIR, MU JETUDI Všeč. Paštete mu pa še nisem dala. Lona76 , da bi bile noči boljše in da zobki kmalu venpokukajo!! Dinki, super za fajn noč!!!!!!! Jz tudi oz zdej dedi daje LUkanu kaj mlečnega ali kak kruh in namaz za zajtrk, za malico pa nekaj sadnega. za tvojo mamico in , da ti uspe dobit super varuško!!!!!! Joj, mene je pa v soboto kr malo stisnilo. Sma se neki pogovarjala z mojim in me je vprašal, kk si pač predstavljam, da bi dedi (njegov ati) našim pomagal v firmi, če ma pa Lukana. Pa sem rekla, da to še neki časa ne bo šlo, pol septembra bo šel pa Luka itak v vrtec, da takrat bi pa lahko, če bo hotel. In me moj vpraša čist začuden, kaj, a to je zdej 100%, da gre Luka v vrtec. Sem mislila, dane slišim prav. Ko točno ve, kk me skrbi, kako bo, ko bo tašča doma zraven (ta teden je npr. cel teden doma, ker imajo dopust) pa sam vidi, kk ni navajen otrok in mu ne paše družba. Pol pa ful v njega, da ne sme se jokat pa, da se more igrat z njimi. Pa sej je večinoma z nami starimi bukslni. Pa tudi jz sem se psihično za kake 6 mesecev že prepričala, sam da bi pa še vsaj kako leto ali več bil doma, pa ne. In me zdej kr stiska, kaj vse se bo. Pa mislim, da sta mu mogla neki rečt njegova, ker je to prviš izjavil, še 1 mesec nazaj mi je rekel, da naj pokličem v vrtec in vprašam, če bi bilo slučajno možno pred septembrom, da bi ga vzeli. Misli, halo. POl pa vedi, kaj hoče. Ampak, ko ga pa kaj vprašam, je pa tiho in ne spravim nič iz njega. Lucalu, čestitke tvojemu zakladku za vse podvige in za prvo besedo! Kk sem se nasmejala, kk nosi igračo v ustih.!!!!!! Tina50, pridna, da si pospravljala. iN ČESTITKLE LANU, DA JE TAKO MOBILEN!!! Ma, ne sekiri se, jz se tud sam za glavo držim, kako mam. Pa sej posesam še kr velikokrat, sploh ker Luka ful uživa, čeprav traja ene 5x dlje kot ponavadi, ker mi moj mali vragec skoz zraven hodi in tiši sesalc za mano in mi ga seveda ugaša. POl ga pa prosim, da mi nazaj prižge, pa se me usmili, in ga prižga, pa začnem spet sesat iun mi ga ugasne. Ga poskušam malo grdo pogledat, sam kaj, ko je tako posrečen, ko me gleda tk navihano, ker je spet neki ušpičil. Pa zlo rad gre do stopnic in se že pripravi, da bi šel po njih, pol pa me pogleda pa se usede dol in začne odkimavat z glavo. Ma, sej je polno stvari, ki sem i zdijo ful smešne in ful posrečene. Zelo uživa tudi, ko je pri mojih, da lahko pomaga kopirat. Komi čaka, da lahko pritisne. In včeraj je pomagal bici šivat. Mu šiva medvedka Puja za pusta in mu je bil ful zanimiv šivalni stroj, da ga je vzela v naročje in je čist pri miru sewdel zraven in gledal, kaj dela. Seveda ni smela neha, ker jo je že cukal, da še more. Sem pa danes razmišljala, da bom rekla, da naj v nedeljo, ko bomo imeli praznovanje, starši oblečejo otroke v maškare, vsaj na začetku. Se mi zdi, da bo fajn.!!!!! Zdej pa morem it, sem vas končno malo dohitela.
|