san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Dober dan! Klinc pa smo spet na Ventolinu . Najprej je rekla da nič ne sliši ko jo je spredaj poslušala, no ko je pa zadaj je pa slišala malo piskov. Tut jst jih slišim vsake tolko in evo spet ventolin na 6 ur. Edina dobra stran tega da ga je fasala je to, da sem šla v lekarno, pa sem kreme nakupila . No važno da je tok ok, kokr je in upam, da bo hitro dobra. Razsaja pa tok enih virusov in ne vem kaj še vse, da je pediatrična polna. Nimajo baje več kam otročkov dajat Drugač volje je pa super krasne. Vsi otroci pri P so bili brez energije in bogi sam naša je norela in tulila po čakalnici . Bani za prehojene sobe. Ja drugi marčevček že hodi. Tina tudi pri nas je bomba, ker ne morm nič narediti če sva sami. Pa lepo da sem bila z vami na Rožniku, no upam, da bom še čisto za res enkrat. Poznate uno igro od Dese Muck Jutri začnem? NO jaz bi lahko napisala drugi del . Sem rekla včeraj jutri začnem gledat kaj jem, glej ga zlomka. Se mi je iz hladilnika tko torta smejala da je prec pristala na krožniku in v mojmu želodcu . In zdej sem spet rekla jutri začnem. Upam, da me ne bo jutri kaj premamilo. Torto sem pa danes raztalala k tašči, pa svaku, pa eni prijateljici, pa še za Tilna je en ornk kos. San slikce so super. Bani je pravi mali mož. Dinki ne bom ti zamerla če boš še kdaj letos Tilnu čestitala. Taja je ratala taka čveka da to je pa za znort. In karkoli ji rečeš je Taja. Jaz ji rečem reci Tilen ona pa Taja . Sem jo dala zdej v posteljo pa lumpa noče zaspat. No bova pa še malo počakali, dali zdraila in bo potem zaspala. Upam, ker bi tut jst malo, ker je ponoči skos kašljala. Uživajte na sončku, ker jutri bo slabo vreme. joj, ti revca boga, goro . ma teb bi morali kar za eno leto podaljšat porodniško zanjo. ane, da je tilen že mel rd? sej se je men tut zdel, da sm mu že enkrat voščila... takoj na začetku leta, ane? al mi pa spomin peša naš urban pa je glede čvekanja prav smešen. on je ure in ure tiho in sam opazuje, potem pa kasneje ene pol ure sam čeblja. in danes je rekel mama, po pomoti seveda , ampak ga je blo tko lepo slišat. a se vaši tud bunijo - jezijo, ko čakajo na hrano, npr na kosilo? naš urban se tko krega, če je hrana že na mizi, pa mu še ne začnem dajat takoj , npr. če je vroče
|