Dinki
|
Daaaan, kakšen lep sonček je zunaj. Sicer spet sneg, ampak je lepo. Jupiiiiiiii.......mi mamo pa varuško!!!!! sem res vesela, tko da mam zdej še točno mesec, da uživam brez skrbi z mojim sončkom. Varuška je super. Živijo v čisto novi hiši (3 mesece), imajo ogromno prostora, talno gretje, sobo, ki ima notri sama igrala in igrače (noro!), sobo kjer spijo,...skratka res vse bp. seveda me vseeno skrbi, pomojem mi bo ful težko, ampak kar se mora se mora, nimam kaj. Cena je 300 eur. Vse je všteto v ceno razen plenice. V primeru, da otrok manjka 14 dni, nam odšteje 5 eur na dan. To se mi zdi ful malo, vse skupaj 50 eur. Zofy, kako ste ve zmenjene glede tega? NČK, ti imaš super ker plačuješ na uro. Ima pa trenutno 3 punčke + Tit, tko da bo moj sine blažen med ženami . Sprejemala jih ne bo več. Ena punčka, stara leto in pol je včeraj že prišla do Titka in ga objela . Moj dragi je seveda mal zaskrbljen kako se bodo tm babnce nanjga spravljale , ampak jaz pravim, da bo lepše sprejet kot če bi bil punčka. Uvajati ga začnem en teden prej, torej 16. marca. Ok, toliko o tem. Hvala vsem za pesti, je pomagalo. Lucalu, pa kje si ti bejba? nič te ni. ti se kar oglasi vsake toliko tudi če nič ne pokomentiraš za nazaj. čestitke Tai-u za novo besedo , je pa faca in seveda za vse ostale podvige . IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Dinki, daj malo več mi povej o tem tvojem Lefkasu, kje ste vpalčali dopust, kakšna cena in ali ste vzeli all inclusive? Jaz sem tudi že malo gledala Grčijo, pa se bojim, da bomo pristali, kar brez dopusta. Pa srečno pri iskanju varuške! Lefkas smo vplačali pri Intelekti, s to agencijo sem tudi največkrat potovala do sedaj. Hotela sva vzeti polpenzion, ampak sva imela toliko zahtev, da je težko najti hotel, ki ti vse to ponuja. Najine zahteve so bile: hotel v bližini kakšne vasice, mesta, torej da imaš zvečer kam iti na sprehod - promenada, bližina lepe plaže (ne kaka mestna s pristaniščem poleg), all inclusive ne maram, ker ne morem biti cel dan na enem mestu in to ob bazenu. Poleg tega so to veliki hoteli, ki so locirani stran od mest. Pač odvisno kaj si želite. Cena za vse tri (Tit ima itak zastonj) je za 7 dni nočitev z zajtrkom 800 eur (vse všteto - zavarovanje, riziko odpovedi, pristojbina). Soba ima tudi hladilnik, tako da bom lahko imela notri malice za Titka. Hotelček je luštkan, čisto poleg prodnate plaže, ki je hotelska, poleg tega je na začetku mesteca Vasiliki.