|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
14.2.2009 17:25:11   
Zala.
Lona imej - imejta se se krasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj še za nas...
(otroci pa pridni in zdravi bit pa spat - celo noč user posted image )

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 151
14.2.2009 17:35:15   
Zala.
mmm torte ...jaz tudi pečem, ko sta bila fantalina še manjša sem jima devala gor živalice iz marcipana pa čokoladne in gumijaste bonbone pa svašta. to je bilo sila imenitno ma pol se jima je zdel da sta prevelikauser posted image zdaj pa je to spet inuser posted image . včasih pa že kaj sama spečeta, tako da bomo za Zalo spekli torto s skupnimi močmi user posted image user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 152
15.2.2009 15:49:46   
Lona76
Dober dan!

Ste vse na sončku? Taja danes vročine nima, ji pa še vedno full iz nosa teče, meni pa tudi. Upam, da bova kmalu ok.
Včeraj sva bila z možem na večerji in je bilo ok. Sam potem ko sva prišla domov ob1:30 se je Taja zbudila in ni hotla nazaj zaspat. Je kr jokcala, dokler ji nisem dala mleka. Pol je pa spala. Lumpa mala in je dobila po ne vem kolkih dnevih mleko.

Zdej sem jo dalal pa počivat, ker je tooook zaspana, Tilen je pa tudi omagal po včerajšni zabavi v Atlantisu je bil še danes koma in zdejle malo spi. Pa ga morm it zbudit, ker ima pa on zabavo ob 5-ih, pa bi blo fajn če bi še kej pojedel predno gremo, da se ne bo samo s torto in sladkarijami basal cel danuser posted image

Nč ga šibam zbudit, pa se zrihtat da gremo.

Lepo se imejte in uživajte še naprej na sončku.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 153
15.2.2009 17:26:35   
marita
jaz imam jutri prvi delovni dan po skoraj 2 letih.user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 154
15.2.2009 18:22:28   
Dinki
dober dan punce user posted image
za nami prekrasen vikend, upam, da ste ga vse izkoristile, vsaka pač na svoj način. Smo glih večerjali in sem rekla mojemu dragemu, da moram skočit na RR ker sem se spomnila, da danes praznuje nekdo čisto ta pravi RD user posted image .

Tilen od Lone76
vse naj, naj za tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rojstni dan.
Bodi zdrav, navihan in nasmejan fant
in ubogaj svojo sestrico, mamico in očija.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona, zate in za Tajo pa vsaki en topel čajček user posted image user posted image , da bosta jutri že zdravi.

marita, tebi pa želim, veliko dobre volje in energije, da ti bo v službi kolikor se da luštno user posted image .
jaz grem nazaj delat 23. marca, sem se tako zmenila z mojo šefico, torej bom še pokoristila ves stari dopust. Do takrat moram še najti varstvo v katerega se intenzivno vržem jutri. Sem imela malo upanja, da ga bo lahko imela mogoče moja mami pa ne bo nič iz tega user posted image , tako da držte pesti, da najdem kakšno luštno gospo, da ga bom z vesljem tja vozila.

Toliko, šibam pripravit Titka za kopanje.
javite se kaj
pa lahko nočko.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 155
15.2.2009 20:25:02   
Naša črtica koraka
dober večer, gospe.

Ta vikend se mi je pričel zelo lepo - naše srečanje je bil res prijeten začetek vikendauser posted image  ... najprej čvek ob kavi, potem pa pohod na rožnik, napad na ričet, vmes pa so naši zakladki spali in tudi protestirali, bilo mi je res luštno. Potem pa sonček še naprej v vikend ... in seveda ven na zrak ... skratka, do zdajle je bilo polno nekih aktivnosti in prav čutim utrujenost ... sem ko en čuk, same uči so me, možgančki pa nekako takole:user posted image  user posted image
Pa noge me še zmeraj bolijo od rožnika dalje, pa vsak dan smo hodili in hodili ... saj tako se najlepše praznuje valentinovo, ne? Da začneš hodit. user posted image
Tudi anja je vse bolj na poti k samostojnim korakom ... danes je sama naredila 3 korake user posted image . Ta škrateljc mali, sploh mi ni jasno, kako jo te male tanke nogice sploh lahko pokonci nosijo user posted image . Pa kar naprej telefonira ... danes je videla reklamo za mobitel v neki reviji in se ji je čisto sfuzlalo od sreče, da je našla te slike- je čisto poslinila revijo user posted image .

Tudi je vedno več. Zajtrke sicer še vedno ignorira ... a danes je pojedla celo 2 krožnika juheuser posted image user posted image (s po 1 zajemalko). Potem je imela tak okrogel trebušček ko da ima noter celo pomarančkouser posted image .

Pa še to: danes mi je končno uspelo naredit spodobne muffine, užitne brez mehčalca. Aleluja!

Zdj pa ne morem več, drage gospe, grem kapitulirat v posteljo.

Miren in sladek spanec vsem!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 156
15.2.2009 20:43:45   
mumu
Dober večer

Kako lep vikend je za nami - škoda da ga je že konec user posted image .
Tut me smose nahodile, vsak dan smo enga maratonca užgale po eno uro in pol, Tia je vmes veselo spala, mami pa uživala na sončku user posted image . Upam, da se bo tako vreme nadaljevalo.

Marita vsega luštnega je na žalost enkrat konec, naj ti prvi delovni dan hitro mine.

Dinki držim fige da najdeš varstvo za Titka.

NČK user posted image  za muffine in da je Anja začela jest.

Lona tebi pa želim, da boš tut ti in Taja seveda lahko kmalu špancirala po sončku.

Mirno noč vam želim.

< Sporočilo je popravil mumu -- 15.2.2009 20:44:25 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 157
15.2.2009 21:40:34   
Lona76
Čer!

Dinki hvala za lepe želje. Čeprav je imel Tilen RD že januarja in si mu tudi takrat čestitala. user posted image  Sedaj je samo praznoval za svoje prijatelje. Prej ni bilo časa user posted image . Drugače pa še enkrat hvala za čestitke, bolje dvakrat kot nobenkratuser posted image . Praznovanje je uspelo, torte je ostalo za izvoz, otroci so bili zadovoljni, en je pozabil kratke hlače, ena punčka čevlje user posted image , Tilen pa itak da je presrečen. Ker to je bilo tooooolikoooo daril.user posted image  In je šel po mukah sedajle spat, ker on bi še kar odpiral in se igral. Amapk ura je čas za spanje. In to že prepozna.

Hvala vsem za lepe želje glede Tajinega in mojega zdravja. Je pa prej popoldne ji še pokalo v pljučkih, zvečer pa neuser posted image . Ker se je zbudila ko smo domov prišli in lumpa ni zaspala do sedajle. No zdej pa spi. Bom zjutraj videla kako bo in če bo hropla bova šli do P. Vročine pa  nima. Pa prej sem ji dala fiziološko v nosek in ji je kri ven prtekla. Očitno ji je kakšna žilca počla. Pa danes sem ji dala prvič kašico z navadnim mlekom. Za enkrat ni nobene reakcije. Jutri bo za zajtrk dobila mlečni riž.

Nič grem zdaj spat. Mirno noč vsem!

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 15.2.2009 21:41:24 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 158
16.2.2009 8:57:29   
mumu
Erika

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 159
16.2.2009 9:02:25   
Dinki
Joj Lona76, temu se pa reče brezglavo, nepremišljeno dejanje. sem pa smotana k šus user posted image . Oprosti, ne vem kako mi je to uspelo in nikar ne zameri če mu bom letoš še kdaj čestitala user posted image .
Upam, da so Tajina pljučka bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz telefonarim naokoli za varstvo, sem že zmenjena z dvema ta teden. Upam, da bo kaj pametnega iz tega. Sva pa danes pokonci že od 6h. Se je Tit zbudil ko je šel oči v službo in pol je začel ploskat in govorit tatatatatata user posted image . Zaenkrat ga še ni zmatral, je še zmer pokonc.

erika, vse naj naj za mini RD
bodi še naprej taka fejst punca
pa mamico pošlji kej gor na RR user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 160
16.2.2009 10:03:52   
san
samo na hitro pohvalim urbana, več pa ko bo spal

danes zjutraj je prvič prehodil celo otroško sobo in še spalnicouser posted image user posted image user posted image , se pravi lahko rečem, da je shodil, ne?user posted image do danes je naredil vsega skupaj samo tri ali štiri korake, no danes se je pa zgleda začela akcijauser posted image . zdej pa samo še hodi

pa čestitke eriki za mini rd, zadnji pred tapravim. bodi zdrava in vesela, pa uživaj v varstvuuser posted image [sm=metulj.gif]

tilen, vse najboljše za tvoj 5 rojstni dan, tudi tebi želim veliko zdravja in še naprej osrečuj mamico s svojo navihanostjouser posted image user posted image user posted image

zofy, je bla torta odlična, al še boljša?

a mate kej musklfibra od rožnika?user posted image user posted image

no, mi smo vikend presmučal, res je bilo krasno

toliko, zdej je pa urban že v tuš kabini v kopalnici, pa morm nehat

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 161
16.2.2009 10:43:18   
tina50
no, tudi za nami je lep vikend! tako lepo je ko sije sonček, sam pri nam je kr zlo veter pihal, tako, da nismo kaj preveč  bli zunaj včeraj, v soboto pa.
pr nam je zdej tud kr akcija, povsod pride in nimam časa za nič. imam tako po stanovanju, da bi me blo kr sram, če kdo pride.

user posted image user posted image user posted image  Baniju za prehojeno sobo in spalnico. in imamo že drugega mačevskega hodečega zakladkauser posted image

Dinki želim ti, da najdeš čimbolj prijetno varuško za Titauser posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Lona76 upam, da je Taja ok., pa vseeno ji pošiljamuser posted image user posted image user posted image , v petek smo pa vaju imele v mislih skoz zraven. Tako, da nekako  sta bile zraven na rožnikuuser posted image

tolk za enkrat, upam da nisem kaj nujnega ispustila, ker sem samo preletela na hitro, več pozneje. zdej morm res it mal reda narest po stanovanju.

aha sam še to:
Erika vse, naj naj za zadnji mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 162
16.2.2009 10:45:28   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Tudi anja je vse bolj na poti k samostojnim korakom ... danes je sama naredila 3 korake user posted image . Ta škrateljc mali, sploh mi ni jasno, kako jo te male tanke nogice sploh lahko pokonci nosijo user posted image . Pa kar naprej telefonira ... danes je videla reklamo za mobitel v neki reviji in se ji je čisto sfuzlalo od sreče, da je našla te slike- je čisto poslinila revijo user posted image .

Tudi je vedno več. Zajtrke sicer še vedno ignorira ... a danes je pojedla celo 2 krožnika juheuser posted image user posted image (s po 1 zajemalko). Potem je imela tak okrogel trebušček ko da ima noter celo pomarančkouser posted image .

Pa še to: danes mi je končno uspelo naredit spodobne muffine, užitne brez mehčalca. Aleluja!

user posted image user posted image user posted image  Anji za prve korake, pa juhico, da je je toliko pojedla, pa da je nasploh začela jesti bolj, pa za telefoniranje
tebi pa za mufineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
16.2.2009 13:41:34   
san
punce, kam dam fotke iz srečanja? kar sm gor, al album naredim?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 164
16.2.2009 13:51:09   
san
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 165
16.2.2009 14:01:44   
san
user posted image neki čudno je fotke prilimal... no, jst jih vidim, če na vprašajčke klinem.

na eni je bani, ki se skriva v omari, najprej vse vn zmeče, pol pa not zleze, pa pod posteljo zakonsko gre tudiuser posted image , včeri je začel pa plezat po lojtri na izabelino posteljo in zdej sm eko čez obesla, da ne more goruser posted image

no, na drugih dveh pa je zamaskiran na smučišču - včeri naju je en fantek vprašal, če sva eskimauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 166
16.2.2009 14:11:04   
san
ups, zdej se jih pa vidiuser posted image

lona, men se zdi to draga torta, ampak more dobr zgledatuser posted image . al sm pa jst tok škrtauser posted image . jst sm jo izidorju letos kupila v slaščičarni grad, ker je tam kjer sm hotela niso imeli. tako malo za 6 - 8 kosov, pa je bila 15 eur, če se prov spomnim. sem bla vesela, da se men ni bilo treba mučit in potem še ostalim, da jo pojejouser posted image . in še super dobra je bila povrhu in še izidor si jo je sam okrasiluser posted image .

aha, zofy, no sej mi smo mel tut tako malo, ma smo jo komaj pojedli - pa smo vsi sladkosnedi, se nam je vseeno zdela prevelikauser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 167
16.2.2009 14:11:58   
san
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image  Anji za prve korake, pa juhico, da je je toliko pojedla, pa da je nasploh začela jesti bolj, pa za telefoniranje
tebi pa za mufineuser posted image user posted image user posted image user posted image

uhu, se pridružujem čestitkam, bravo mala balerinauser posted image user posted image user posted image user posted image in bravo mami za mafine... jupi!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil san -- 16.2.2009 14:12:27 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 168
16.2.2009 14:12:46   
Lona76
Dober dan!

Klinc pa smo spet na Ventolinu user posted image . Najprej je rekla da nič ne sliši ko jo je spredaj poslušala, no ko je pa zadaj je pa slišala malo piskov. Tut jst jih slišim vsake tolko in evo spet ventolin na 6 ur. Edina dobra stran tega da ga je fasala je to, da sem šla v lekarno, pa sem kreme nakupilauser posted image . No važno da je tok ok, kokr je in upam, da bo hitro dobra. Razsaja pa tok enih virusov in ne vem kaj še vse, da je pediatrična polna. Nimajo baje več kam otročkov dajatuser posted image

Drugač volje je pa super krasne. Vsi otroci pri P so bili brez energije in bogi sam naša je norela in tulila po čakalniciuser posted image .

Bani user posted image user posted image user posted image user posted image  za prehojene sobe. Ja drugi marčevček že hodi.

Tina tudi pri nas je bomba, ker ne morm nič narediti če sva sami. Pa lepo da sem bila z vami na Rožniku, no upam, da bom še čisto za res enkrat. user posted image

Poznate uno igro od Dese Muck Jutri začnem? NO jaz bi lahko napisala drugi deluser posted image . Sem rekla včeraj jutri začnem gledat kaj jem, glej ga zlomka. Se mi je iz hladilnika tko torta smejala da je prec pristala na krožniku in v mojmu želodcuuser posted image . In zdej sem spet rekla jutri začnem. Upam, da me ne bo jutri kaj premamilo. Torto sem pa danes raztalala k tašči, pa svaku, pa eni prijateljici, pa še za Tilna je en ornk kos.

San slikce so super. Bani je pravi mali mož.

Dinki ne bom ti zamerla če boš še kdaj letos Tilnu čestitala. user posted image

Taja je ratala taka čveka da to je pa za znort. In karkoli ji rečeš je Taja. Jaz ji rečem reci Tilen ona pa Tajauser posted image .

Sem jo dala zdej v posteljo pa lumpa noče zaspat. No bova pa še malo počakali, dali zdraila in bo potem zaspala. Upam, ker bi tut jst malo, ker je ponoči skos kašljala.

Uživajte na sončku, ker jutri bo slabo vreme.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 169
16.2.2009 14:14:41   
Lona76
Pa Eriki vse naj naj za obmesečnico.

Pa Ursi pogrešam. Menda ja ni že začela pečt za Lukčev čisto pravi RDuser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 170
16.2.2009 14:21:05   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dober dan!

Klinc pa smo spet na Ventolinu user posted image . Najprej je rekla da nič ne sliši ko jo je spredaj poslušala, no ko je pa zadaj je pa slišala malo piskov. Tut jst jih slišim vsake tolko in evo spet ventolin na 6 ur. Edina dobra stran tega da ga je fasala je to, da sem šla v lekarno, pa sem kreme nakupilauser posted image . No važno da je tok ok, kokr je in upam, da bo hitro dobra. Razsaja pa tok enih virusov in ne vem kaj še vse, da je pediatrična polna. Nimajo baje več kam otročkov dajatuser posted image

Drugač volje je pa super krasne. Vsi otroci pri P so bili brez energije in bogi sam naša je norela in tulila po čakalniciuser posted image .

Bani user posted image user posted image user posted image user posted image  za prehojene sobe. Ja drugi marčevček že hodi.

Tina tudi pri nas je bomba, ker ne morm nič narediti če sva sami. Pa lepo da sem bila z vami na Rožniku, no upam, da bom še čisto za res enkrat. user posted image

Poznate uno igro od Dese Muck Jutri začnem? NO jaz bi lahko napisala drugi deluser posted image . Sem rekla včeraj jutri začnem gledat kaj jem, glej ga zlomka. Se mi je iz hladilnika tko torta smejala da je prec pristala na krožniku in v mojmu želodcuuser posted image . In zdej sem spet rekla jutri začnem. Upam, da me ne bo jutri kaj premamilo. Torto sem pa danes raztalala k tašči, pa svaku, pa eni prijateljici, pa še za Tilna je en ornk kos.

San slikce so super. Bani je pravi mali mož.

Dinki ne bom ti zamerla če boš še kdaj letos Tilnu čestitala. user posted image

Taja je ratala taka čveka da to je pa za znort. In karkoli ji rečeš je Taja. Jaz ji rečem reci Tilen ona pa Tajauser posted image .

Sem jo dala zdej v posteljo pa lumpa noče zaspat. No bova pa še malo počakali, dali zdraila in bo potem zaspala. Upam, ker bi tut jst malo, ker je ponoči skos kašljala.

Uživajte na sončku, ker jutri bo slabo vreme.

joj, ti revca boga, goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ma teb bi morali kar za eno leto podaljšat porodniško zanjo.

ane, da je tilen že mel rd? sej se je men tut zdel, da sm mu že enkrat voščila... takoj na začetku leta, ane? al mi pa spomin pešauser posted image

naš urban pa je glede čvekanja prav smešen. on je ure in ure tiho in sam opazuje, potem pa kasneje ene pol ure sam čeblja. in danes je rekel mama, po pomoti sevedauser posted image , ampak ga je blo tko lepo slišat.

a se vaši tud bunijo - jezijo, ko čakajo na hrano, npr na kosilo? naš urban se tko krega, če je hrana že na mizi, pa mu še ne začnem dajat takojuser posted image , npr. če je vroče

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 171
16.2.2009 14:23:02   
san

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

no, tudi za nami je lep vikend! tako lepo je ko sije sonček, sam pri nam je kr zlo veter pihal, tako, da nismo kaj preveč  bli zunaj včeraj, v soboto pa.
pr nam je zdej tud kr akcija, povsod pride in nimam časa za nič. imam tako po stanovanju, da bi me blo kr sram, če kdo pride.

user posted image

pri nas je isto, zdej ful čistim, da ima kje hodt, da se ne spotakne kam, ampak jaz pospraavljam on pa sproti razmetavauser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 172
16.2.2009 14:25:46   
san
Čer!

Dinki hvala za lepe želje. Čeprav je imel Tilen RD že januarja in si mu tudi takrat čestitala.  Sedaj je samo praznoval za svoje prijatelje. Prej ni bilo časa .

user posted image user posted image

no, evo, jst sm pa brezglavo ponovilauser posted image

nism nič brala, ampak sm preletela zjutraj in potem se vidi rezultat. pa se mi je še zdel čudno, ker vem, da je imel pred izidorjem že rd, pa mi vseen ni potegnilouser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 173
16.2.2009 14:26:48   
san

IZVIRNO SPOROČILO: marita

jaz imam jutri prvi delovni dan po skoraj 2 letih.user posted image

uh, marita, upam, da je hitro in lpo minil, oz. še minevauser posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 174
16.2.2009 14:28:06   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

mmm torte ...jaz tudi pečem, ko sta bila fantalina še manjša sem jima devala gor živalice iz marcipana pa čokoladne in gumijaste bonbone pa svašta. to je bilo sila imenitno ma pol se jima je zdel da sta prevelikauser posted image zdaj pa je to spet inuser posted image . včasih pa že kaj sama spečeta, tako da bomo za Zalo spekli torto s skupnimi močmi user posted image user posted image

ooo, zalica, vi ste pa res pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa hvala za user posted image za izabelouser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (100%)

Zadovoljna. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!