5ra_28
|
Dober dan...za nas ko se zgodaj vstajamo, ni več dobro jutro... Prvi dan po več kot enem tednu, da ni sončka zunaj...Še upam, da bo... Ste preživele valentinov vikend??? Martka...mal pozno sem prebrala za Gajo...te je kar prestrašilo, a?? No, upam, da je vse že ok. Nosek..jaz ga čistim vsako jutro z fiziološko in Chiccotovo pumpico, ravno toliko da te 'glavne muce mace' ven potegne. Pa pridejo gasilci in jih rešijo. (ste gledale Housa, ko si je en mali fantek v nosek figurice tiščal, prvi dan gasilski avto, drug dan policaja, tretji dan, spet gasilca...pa niso vedeli zakaj. Potem pa pametni dr. House ugotovi, da oni le hodijo po nekaj in glej ga zlomka, daleč noter je bila figurica muce. ) No, in jaz malemu vedno rečem, da pridejo gasilci po muco, da jo rešijo. Da bi mu pa čist vse ven potegnila, kar je globoko not, pa ne vem no. Meni tudi ni to čist ok, kot si Blackcoffee napisala. Glavno da lepo diha. Včeraj je zaspal od 20:30 pa do 4h!!!!! Prvič tako dolgo. Običajno do pol2 ali pol3. Potem pa še ob 6h enkrat, naslednjič pa smo še samo dremali in že hitr vstali. IZVIRNO SPOROČILO: tinca123 Nujno rabim mnenje, zdi se mi namreč da izgubljam mleko! Moj mali samo joka - in to med dojenjem - noče sesat oz. malo sesa in potem začne jokat. Če probam je še vedno mleko, torej teče, ampak noče jesti. Trudim se da bi čim več sesal, vendar mislim, da si ne delam usluge. Pri vsem tem matranju samo nepravilno sesa in poje veliko zraka (spet ima več krčkov). Dodala sem formulo in je popil 30 ml. Ali je to veliko? Prosim za kak nasvet! Hvala. Tinca..upam, da se je problem rešil, če pa ne...pa ti povem moje mnjenje...Jaz ga tudi dojim, pa je tudi imel kdaj kakšne izpade med hranjenjem, čeprav sem ugotovila, da to ni povezano direkt z mlekom, saj mleko je, kot si napisala. Pri emni sta dve možnosti: - vedno pravijo, da bi nja dojke pri podojih izmenično menjaval...ampak jaz en vem no...včasih recimo pije mali iz leve, kot bi moral, pa brca, krili z rokicami, se zmrduje, spusti, pa sam zagrabi, pa vse to ponavlja kakih 5 minut, da vidim, če bo nehal. Ga dam na drugo stran (kljub temu, da je bil prejšnji podoj tam), pa je čist normalno mirno! Ne vem zakaj, ampak naj mu bo. Se šalim, da je bilo tam prej skisano mleko. - ko papca, pa ga kaj napenja...lahko še od prej, lahko da mu kaj ni vredu v želodčku, pa ni nujno da so krčki... Pa bo jedel, jamral zraven, krilil in vse zraven. Lahko to dela tako dolgo dokler se par krat zraven sprdne (čeprav pri jedi, akr ni vljudno,ampak spet..naj mu bo... ), ali pa ga kar dam stran, začne fuul jamrat, češ kaj mu jemljem stran, če pa je lačen..mu dam dudo, pa je ok. Ga mal preguncam, mal na trebuh, tako lažje prda, greva en krog da je dol obrnjen na trebušček, potem pa je ok. Naznani pa mi z jokom, da je lačen. Takrat vem, da ga niv več ne muči, da je šlo ven, kar je moralo in da bo zdaj lažje čuti lakoto. No, in potem spet lepo mirno papca. Mal sem se razpisala, ampak če vsaj mičkeno kateri pomaga, bo pol opravičeno. Blackcoffee...v mesto si šla..pa mi nisi javila???? Kar se pa tiče cartanja...je prav, kar je Martka napisala. Zato ga jaz, ko papca pri meni, kar gledam, ker se ga še kar ne morem nagledat. Ko pa pri meni na trebuščku zaspi (redno vsak dan), pa namesto da bi ga takoj odložila v posteljico, ga kar ne morem, ker ga imam najbližje, ga slišim kako diha, gledam kako panča. Pa če sem budna, bi lahko imela takerat čas za sebe, pa ga en dam iz sebe, spi na meni, ali pa še jaz zvečer tako zaspim zraven. Čez dan, ko pa spi LE V VOZIČKU, pa si pojeva pesmice, se pogovarjava, on pa me vsak dan preseneti z nekim novim glaskom...Se že prav pogovarjajo, ti mali sončki. Aja,kopanje...zadnjih 10/14 dni mi tako brca v vodi, da sem čist mokra zraven, tla okrog pa tudi. lep dan..