|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
15.2.2009 9:49:07   
Anonimen
Alo!

Ja, se mi zdi da bomo kar maksimalno dan izkoristili ... se zdajle namreč odpravljamo na izlet proti obali ... upam, da uspe in da tamala po pol ure v avtu ne  bo živčnega fasala, ker do sedj še nikoli ni bila v avtu dlje kot 20 minut  ... no samo do sedaj je v avtu vedno spala kot polhek user posted image ... lep dan želim tudi vam!!! user posted image

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
15.2.2009 10:25:21   
martka
oj!

moja čebela pa še vedno noče pred 22.30 zaspat. ja, ob 20h začne kazat znake dremanja pol pa hopla, pogovarjanje, vriskanje... do 22h ko se začne umirjat. se naje zaspi ob 22.30 in spi do 7.30 zjutraj. potem je uro ali uro in pol budna, pa uro spi in se priklopi in bedi in ...
nos je še treba čistit a se dere zraven (kar se pred bolnico ni), tako da ne potegnem ravno čisto vse. a potem 2,3 ure normalno diha ali celo pol dneva. stanje se izboljšuje in opažam, da tudi poje več. bolj
močno vleče.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
15.2.2009 10:26:43   
martka
uživajte na obali!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
15.2.2009 14:57:27   
m a j c i k a
Hej, danes spali fenomenalno, od desetih pa do štirih zjutraj, se nazizali, takoj zaspala nazaj in spala do osmih, poezija!!!!!user posted image user posted image user posted image  Je pa čez dan uspela do zdaj oddremat sam eno urcouser posted image  Gremo mal vn, v vozičku jo takoj pobere!!!

Otika: uživajte, pa vožnja po mojem ne bo noben problem, dokler se bote vozli bo mir!!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
15.2.2009 20:25:00   
blackcoffee
m a j c i k a - ja, kot praviš POEZIJA! tud jaz sem je deležna! včeraj mi je zaspal ob 20h in spal do 02:30h, se nazizal in spal do 08h zjutraj! nisem mogla verjeti.. tu in tam se sicer še zgodi, da prvo rundo odspi za 5 ali 6 ur, naslednjo pa se še zbuja na 3 ure. ampak, upam, da bo tega vse manj.

sva pa tud mi2 bila danes zunaj.. malo je sicer pihalo, je pa bil zato sonček. 

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
15.2.2009 20:35:17   
blackcoffee
skorpika
dobr ga futraš kavica ;-)

- ane de?!  user posted image
petruscha
moja soseda ima puncko , ki bo marca stara 1 leto, pa ima 7 kg- kljub manjši kilaži je zelo zdrava mala punčka . Tvoj bo čez eno leto pravi martin krpan .
Saj jer prav, le lepo se hranita .

a veta, da sploh ni neki bajsek!! user posted image

je pa res, da bodo začeli počasneje pridobivati na teži.. sploh potem, ko se bodo začeli plaziti - več gibati.
ko opazujem gromkega, se mi zdi, da, če bi jaz toliko krilila z rokami in nogami, ne bi  bilo ne duha ne sluha o kakšnem celullitu. nad tem se je vredno zamisliti! user posted image
- grem migat!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 15.2.2009 20:39:51 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
15.2.2009 23:10:05   
Anonimen
Čer!

No pa smo iz Nežinega 1. izleta na morje ...

user posted image

... je bilo prav fletno vse dokler nismo nazaj grede prišli do odcepa za Vipavsko dolino, kjer se je začel jok, da je joj ... očitno so jo 4 ure morskrga zraka čisto zdelale in je bila potem tako utrujena, da je imela vsega dost user posted image bogica moja ... saj me kar malo skrbi ... drugače je na 4 ure, pa je pojedla zadnji obrok ob pol 4ih, potem smo šli domou, v avtu jok, doma sem jo skopala in ji hotla dat za jest, samo je čisto zakomirala in še kar spi, ura je pa že pol 11ih ... da bi jo pa budila pa no-go, ker da bi jo prisilila jest, ko ona noče, ni šans user posted image ... a naj bom zaskrbljena?

Neposredna povezava do sporočila: 1782
15.2.2009 23:52:15   
blackcoffee
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii morje!!!!!!!!!!!! user posted image

jao, kake lušte si mi zdaj naredla!

spi?, še zdaj? - daj preveri, če diha. user posted image user posted image  

- ma kaj te bo skrbelo. se bo že zbudila, ko bo lačna.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
15.2.2009 23:54:02   
blackcoffee
ej, vidim, si gor...
kak je blo na morju - a je fejst pihalo?

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 15.2.2009 23:55:15 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 1784
16.2.2009 8:21:07   
tasa.m
O Otika super, da ste šli na morje, je kaj pihalo,mi tudi čakamo na ta izlet, smo bili pa včeraj na Bledu in je prav svinsko pihalo, naša čebela je že bila na toplem, mami pa oči sta pa zmrzovala, iz avta je prav idilično vse zgledalo in sva se že spraševala, zakaj imajo vsi kape pa šale user posted image . Še dokaz
user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1785
16.2.2009 9:36:29   
5ra_28
Dober dan...za nas ko se zgodaj vstajamo, ni več dobro jutro...user posted image user posted image

Prvi dan po več kot enem tednu, da ni sončka zunaj...Še upam, da bo...

Ste preživele valentinov vikend???

Martka...mal pozno sem prebrala za Gajo...te je kar prestrašilo, a?? No, upam, da je vse že ok.

Nosek..jaz ga čistim vsako jutro z fiziološko in Chiccotovo pumpico, ravno toliko da te 'glavne muce mace' ven potegne. Pa pridejo gasilci in jih rešijo.user posted image  (ste gledale Housa, ko si je en mali fantek v nosek figurice tiščal, prvi dan gasilski avto, drug dan policaja, tretji dan, spet gasilca...pa niso vedeli zakaj. Potem pa pametni dr. House ugotovi, da oni le hodijo po nekaj in glej ga zlomka, daleč noter je bila figurica muce. user posted image ) No, in jaz malemu vedno rečem, da pridejo gasilci po muco, da jo rešijo.user posted image
Da bi mu pa čist vse ven potegnila, kar je globoko not, pa ne vem no. Meni tudi ni to čist ok, kot si Blackcoffee napisala. Glavno da lepo diha.

Včeraj je zaspal od 20:30 pa do 4h!!!!! Prvič tako dolgo. Običajno do pol2 ali pol3. Potem pa še ob 6h enkrat, naslednjič pa smo še samo dremali in že hitr vstali.

IZVIRNO SPOROČILO: tinca123

Nujno rabim mnenje, zdi se mi namreč da izgubljam mleko!
Moj mali samo joka - in to med dojenjem - noče sesat oz. malo sesa in potem začne jokat. Če probam je še vedno mleko, torej teče, ampak noče jesti. Trudim se da bi čim več sesal, vendar mislim, da si ne delam usluge. Pri vsem tem matranju samo nepravilno sesa in poje veliko zraka (spet ima več krčkov). Dodala sem formulo in je popil 30 ml. Ali je to veliko?
Prosim za kak nasvet!
Hvala.

Tinca..upam, da se je problem rešil, če pa ne...pa ti povem moje mnjenje...Jaz ga tudi dojim, pa je tudi imel kdaj kakšne izpade med hranjenjem, čeprav sem ugotovila, da to ni povezano direkt z mlekom, saj mleko je, kot si napisala. Pri emni sta dve možnosti:
- vedno pravijo, da bi nja dojke pri podojih izmenično menjaval...ampak jaz en vem no...včasih recimo pije mali iz leve, kot bi moral, pa brca, krili z rokicami, se zmrduje, spusti, pa sam zagrabi, pa vse to ponavlja kakih 5 minut, da vidim, če bo nehal. Ga dam na drugo stran (kljub temu, da je bil prejšnji podoj tam), pa je čist normalno mirno! Ne vem zakaj, ampak naj mu bo. Se šalim, da je bilo tam prej skisano mleko. user posted image
- ko papca, pa ga kaj napenja...lahko še od prej, lahko da mu kaj ni vredu v želodčku, pa ni nujno da so krčki... Pa bo jedel, jamral zraven, krilil in vse zraven. Lahko to dela tako dolgo dokler se par krat zraven sprdne (čeprav pri jedi, akr ni vljudno,ampak spet..naj mu bo...user posted image user posted image ), ali pa ga kar dam stran, začne fuul jamrat, češ kaj mu jemljem stran, če pa je lačen..mu dam dudo, pa je ok. Ga mal preguncam, mal na trebuh, tako lažje prda, greva en krog da je dol obrnjen na trebušček, potem pa je ok. Naznani pa mi z jokom, da je lačen. Takrat vem, da ga niv več ne muči, da je šlo ven, kar je moralo in da bo zdaj lažje čuti lakoto. No, in potem spet lepo mirno papca.
Mal sem se razpisala, ampak če vsaj mičkeno kateri pomaga, bo pol opravičeno.user posted image

Blackcoffee...v mesto si šla..pa mi nisi javila????user posted image

Kar se pa tiče cartanja...je prav, kar je Martka napisala. Zato ga jaz, ko papca pri meni, kar gledam, ker se ga še kar ne morem nagledat. Ko pa pri meni na trebuščku zaspi (redno vsak dan), pa namesto da bi ga takoj odložila v posteljico, ga kar ne morem, ker ga imam najbližje, ga slišim kako diha, gledam kako panča. Pa če sem budna, bi lahko imela takerat čas za sebe, pa ga en dam iz sebe, spi na meni, ali pa še jaz zvečer tako zaspim zraven. Čez dan, ko pa spi LE V VOZIČKU, pa si pojeva pesmice, se pogovarjava, on pa me vsak dan preseneti z nekim novim glaskom...Se že prav pogovarjajo, ti mali sončki.

Aja,kopanje...zadnjih 10/14 dni mi tako brca v vodi, da sem čist mokra zraven, tla okrog pa tudi.user posted image user posted image

lep dan..

Končno smo trije:)

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
16.2.2009 9:39:48   
Anonimen
Jutro!

Ma pihalo je tako tako malo, sonca je bilo pa na izvoz ... Neži ni bilo hudega, midva sva bila pa v kape in šale zavita, pa je bilo tudi vredu. In je bil res en fleten dan!

Ja Blackcoffee, kljub temu, da imamo AngelCare sistem sem skos hodila gledat (sem se potrudila, da nisem hodila preveč po tihem) kaj je z njo in če lepo diha (manj kot 40 vdihov na minuto, po navodilu Martke user posted image ) ... in je res spala ko polhek in se zbudila šele ob pol 4ih ponoči ... spila flaško in naprej drnjohala do pol osmih, ko je spet dobila flaško  ... halooo ... 12 ur je bila brez flaške!!! user posted image ... tale morski zrak je pa res neki posebnega user posted image .

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
16.2.2009 10:14:41   
zverinca
Dan!!

Upam, da mi sedaj uspe kej napisat... mali je kar bogi, sicer pik nia veliko, je pa tečkast in slabo spi. Posledično sem jaz kot cunja. Trenutno spi.

nosek: tole razmišljanje je žal napačno, ker nosek je povezan z ušesi in grlom in če ni prehodno se na žalost hitro preseli v ušesa ali pa grlo in potem dol pljuča sluz zaliva in si v začaranem krogu. Zato je fino orenk noske pucat in prej jih boste navadle lažje vam bo pozneje, ko bojo večji. In manj boste imele ušeska vneta, prehladi bojo hitreje mimo... to spoznaš po treh neprespanih nočeh zaradi smrklja, ker si misliš, da sej bo ven prišlo. A-a, samo ne gre, mali še ne znajo pihnit nosa niti izkašljat, zato je treba čistit.

Otroški dodatek: hja, za NIko sem ga dobivala 19€, za oba skupaj sedaj pa tudi 50€.. mah, bolje išta nego ništa...

Aja, še to, smo kupili plenice iz hoferja in so super. Od sedaj bomo kar na teh... 90 komadov stanejo 13€...

Drgač sem vam pa fouvš za spanja, sprehode in izlete.. mi smo vezani na okolico, no pa saj je bil sonček do danes, danes pa vsaj ne dežuje ali sneži, tako da bo sprehod sigurno padel. Vsaj nekaj, da si mal glavo prezračim...
Ta teden pa čakam osebno za malega, potem pa tudi mi uidemo na morje.

Evo, mali se oglaša, fajn bodite čveke moje, vas pridem pozneje še kaj prebrat...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
16.2.2009 10:22:07   
ninica04

hej hej

Končno da se vam malo javim, sploh ne najdem časa še za net... Je bla tavelika bolana, pa prejšnji teden smo meli same zdravnike, jaz za ščitnico, pa posvetovalnico, pa ginekologa.... kr neki skoz....

Martka
- sem tudi jaz prebrala tvojo zgodbico - ja ti boga revica. Si se pa ustrašla, kaj... Upam da bo vse ok. Pa ti si itak taka pozitivka, da boš to en dva tri zrihtala. user posted image

Mam pa eno vprašanje za tiste ki si izbrizgavate svoje mleko. Kolk bi ga zdej mogla moja mala pojest da bi se najedla za en obrok. Stara je malo več kot en mesec. Na desni dojki si izbrizgavam mleko na pumpico, ker mam še vedno zelloooo ranjeno bradavico (že od rojstva) in me ful boli. Pa ven spravim tam nekje za 60, 70. Mislim, da je to malo premalo za en obrok??? A lahko večkrat probam stiskat pa potem skupaj zlijem, pa v treh urah probam nabrat malo več. A si sploh lahko večkrat stiskam? Kolikokrat si ve stiskate, na koliko časa. Sem še čist frišna v teh zaevah, nikoli si nisem stiskala ven, zato prosim za vašo pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala ful že za naprej.

zdej pa grem na hitrco še mal prebrat za nazaj da vidim kaj se kej dogaja tuki gor

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
16.2.2009 11:03:55   
CIPRESA
No evo , naš Žiga je spet bolan, spet nekaj prinesel iz vrtcauser posted image Spet sem kot zombi in nevem katerega naj najprej primemuser posted image user posted image user posted image

Oh ja, saj nemorem verjetn, letos jepa tole z boleznijo že čist preveč zameuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
16.2.2009 11:21:05   
arupnik3
živjo
kako ste vidim da ste spet nekaj bolni
no mi pa hb nismo nič bolni in upam da tako tudi ostane
jaz sem črpala mleko vendar šele ko mala ni hotela več jesti in sem si iz ene dojke največ načrpala do 30ml tko da ti ne znam pomagat sem pa prebrala da eni otroci se čisto najejo iz ene dojke kar pomeni da pojejo iz ene dojke do 130ml a imam prav?
drugače pa jst dobivam otroškega dodatka 29e na mesec nekaj je ane?
ja ko bom te plenice jaz porabila bom tudi probala od hoferja bomo videli kako bo
kako ste preživele nedeljo
mi smo šli mal na gorenjsko na en obisk....
je bil lep sonček kajne?
no zdaj pa grem saj veste kosilo, cunje, pospravljanje,...
lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
16.2.2009 11:52:48   
martka
pozdravljene!
gaja spi, pa vas malo pozdravim.
a veste, da se je gaja zdaj odločila, da bo spala od 22.30 do 7.30. halo??
no, pa je bila budna do sedaj z 2x dremežem po 5-10 minut vmes in zdaj spančka.

nosek- ja, žal ne gre nič samo ven in to kar nam odraslim noter ne dela škode, malim pikcem fejst nagaja... tako kot je zverinica napisala. imajo čisto kratke in ozke razdalje med noskom in ušesi in pljučami.

plenice... jaz kar ne morem stran od vijoličastih pampersk. sem danes v dm videla, da so zdaj posebaj za punčke in fantke. a od št.4 dalje. sedaj sem že 3x v dm kupila nemške pamperske, očitno jih nima več samo miler ampak tudi dm.

telovadba... joj, ne se hecat... nujno sem je potrebna! sicer sem izgubila vse in še več kg, a je vse tako mlahavo grr!

pridobivanje Gajine teže... naročila sem si tehtnico za izposojo- 10€ na mesec. za 2meseca. ju3 mi jo pripeljejo.

sling, noče ga!

bom sedaj poskusila s kengurujčkom, tistim, v katerem lahko tudi leži.

v celju je danes sonček za oblaki.

stiskanje mleka... lahko stiskaš večkrat in dodajaš, a moraš potem vedno dat nazaj v hladilnik, kjer ga hraniš max.24 ur. pa saj ti to piše na navodilih, ko si pumpico kupila, a ne? jaz imam tomi tipi pumpico in tam tako piše. sicer pa koliko si iztisneš ni merilo, koliko imaš, ampak koliko si spreten. baje. moja kolegica pa ima tako pumpico, ko z usti narediš vakum in na ta način uravnavaš moč in pravi, da niti malo ne boli. ker na začetku bolj nežno potegneš, potem ko gre proti koncu pa bolj. kupila jo je preko spleta (tam kot pumpice za nos baby vac, in jaz tehtnico rentala).

naše veliko dete ima počitnice, z atijem sta šla drsat.
ju3 smučat, potem s5 na bazen... jah tale bolezen nam je prekrižala načrte! smo imeli namen it v waisenzee smučat, pa nič.  drugič!

zakaj moram 45dni čakat na avto?? prej sem bila čist zadovoljna s svojim avtom, sedaj ko pa čakam novega, sem kot malo dete, ki čaka na dedka mrazauser posted image .

lepo se imejte!
dosti sem se razpisala...
čao

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
16.2.2009 14:53:48   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

No evo , naš Žiga je spet bolan, spet nekaj prinesel iz vrtcauser posted image Spet sem kot zombi in nevem katerega naj najprej primemuser posted image user posted image user posted image

Oh ja, saj nemorem verjetn, letos jepa tole z boleznijo že čist preveč zameuser posted image

Tudi jaz imam zelo podobne težave - danes ( ko je ta velika bila po prehladu CELO EN TEDEN spet v vrtcu ) dobi še norice.user posted image
Jaooooo, jaz komaj funkcioniram (močan prehlad ), hiperaktivni mulc faše norice, ta mali gremlin tudi kašlja, da ne govorim o nosku in krčkih. Kaj bi dala za kos spanca ki ponoči preseže 3 ure. 
Saj vem da je trenutno najtežje in da bi kmalu bolje, ampak lepo je skrbeti za druge če si vsaj ti zdrav ( ponoči sem se morala 2X tuširat ker vročina dela svoje  user posted image  )
No, da ne bom tolk jamrala- saj bo kmalu pomlad in bodo zadeve že zaradi sončka lepše.
                                           user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
16.2.2009 15:50:17   
katja_p
men so pa kekci iz csdja sam za en mesec nakazali otroški dodatek user posted image user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
16.2.2009 15:59:24   
tinca123
Pozdravljene!

Hvala za pomoč YOZIKA in 5ra_28!
Res je tako, kot sta obe napisali!

Prišel je naš sonček!!

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
16.2.2009 17:07:20   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

men so pa kekci iz csdja sam za en mesec nakazali otroški dodatek user posted image user posted image

a si mislila, da boš dobila za dva meseca nakazilo? nene.. boš pa dobila še januarja, 2010 zadnje nakazilo.
če bi dali za dva meseca skupaj, bi bilo prelepo.. loluser posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
16.2.2009 17:27:44   
Anonimen
Glede otroškega dodatka ... jaz sem tako razumela, da če oddaš v roku 90 dni po porodu, potem npr. če oddaš 2 meseca po porodu, da prvič dobiš za tekoči mesec in še za pretekla 2 zraven, potem pa vsakič za tekoči mesec sproti, če pa rok 90 dni zamudiš, ti pa samo za vsak mesec sproti nakazujejo, za tiste 3 za nazaj pa ne ... a ni tako???

Neposredna povezava do sporočila: 1797
16.2.2009 18:45:53   
*nina*
ahoj!

otika: js sem tud tako razumela, men je še vsaka do sedaj tako reklauser posted image

mi smo drugače dobro, izpuščaji se mi zdi, da izginjajo, prehlad se je tudi pocajtal, glih danes sem dobila baby vac in sem ga mogla kar sprobati...ta stvar je zakon, ne moram druga rečt, sva lepo spucali nosek in je naša punca lažje zadihalauser posted image
vozičkamo tudi na veliko, danes še pihalo ni, tako da je bilo prav fino malo iti na svež luft, prejšne dni je pa tako svinjsko pihalo, da me je do kosti prepihalouser posted image

nekaj me zanima tiste, ki ste že imele ginekološki pregled po porodu...ali so kaj drugačni od tistih pred porodom...mislim na tak način naprimer ali kaj bolijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
16.2.2009 18:51:04   
katja_p
OD: ja, js sm tud razumela, da dobiš za nazaj ... ne štekam čist. A ve ste tud dobile sam za 1 mesec?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
16.2.2009 19:14:37   
pumpkin23
Glede stiskanja mleka s pumpico- Jaz sem to prakticirala mesec in pol vedno po podoju. No ne cist takoj sej je blo treba napri kupcka podret in potem se otroka umirit da sem imela cas za pumpanje. Kolicina je bila odvisna od tega koliko mi je popil. Ponavadi sem si iztisnila 60-90ml.Ponoci, ko ga nisem dojila in sem si samo pumpala pa tam do 140ml (iz obeh).Ce je se kaksno vprasanje kar vprasi sej sm strokovnjak na tem podrocjuuser posted image .

Otroskega pa jaz dobivam 110evrovuser posted image . To pa zato ker sem bla student, fant pa brezposeln s socialno podporo. Naslednje leto bo pa itak manj ker sva zdej oba zaposlena.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.